ADVOCATENKANTOOR DUMAREY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR DUMAREY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.311.334

Publication

22/08/2012
ÿþVoorbehoudt aan he' Belgisc StaatsbL

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1 1111J/11.1t1/111111!illifill

Ondernemingsnr : 0879.311.334

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Dumarey

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba

Zetel : Lozerstraat 30, 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening

Het betaalplan zoals gehomologeerd door de rechtbank van koophandel te Oudenaarde werd uitgevoerd zodat vereffening van de vennootschap kan gesloten worden.

Samen gaand met het afsluiten van de vereffening neemt ook het ontslag van Mevrouw Sofie Dumarey plaats en dit vanaf 2110612012.

Mochten er zich na sluiting van de vereffening toch nog schulden manifesteren, dan zullen deze ten laste genomen worden door de aandeelhouders van de vennootschap.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn door Sofie Dumarey op volgend adres: Lozerstraat 30, 9770 Kuishoutem.

Getekend

Sofie Dumarey

Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd : Kopie vonnis goedkeuring verdelingsplan.

F~ i~7~~~

Oudenaarde

1 0 A.M. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 12.08.2012 12399-0566-013
10/04/2012
ÿþ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

28 HAART 2012

Griffie

111111111111111111111111

*12070801*

1111

Ondernemingsnr : 0879.311.334

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR DUMAREY

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA

Zetel : Lozerstraat 30, 9770 Kruishoutem

Onderwerp akte : ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op acht maart tweeduizend en twaalf, vermeldende als registratierelaas 'Geregistreerd 3 bladen 0 verzendingen te Kruishoutem, op acht maart 2012. Boek 473 blad 93 vak 10. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). Vr, De e.a. inspecteur art (getekend) DE SERANNO J.', dat volgende besluiten werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van vennoten, met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato zeven maart tweeduizend en twaalf met houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf;

De vergadering neemt verder kennis van het verslag van Christine Vandecasteele, externe accountant lid IAB 7190N52, kantoor houdend te 9830 Sint Martens Latem, Kortrijksesteenweg 214/2, over de staat van actief en passief afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

De vergadering, samengesteld uit de enige vennoot-zaakvoerder, alhier aanwezig, erkent volledig kennis te hebben van de inhoud van voornoemde verslagen en verklaart er tijdig een exemplaar met bijgevoegde staat van activa en passiva van ontvangen te hebben, dit alles overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Conform artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig paragraaf 1 van vermeld artikel gehouden is.

De conclusies van het verslag van de externe accountant luiden als volgt:

"De staat van activa en passiva van de BVBA Advocatenkantoor Dumarey met zetel te 9770 Kruishouten, Lozerstraat 30 per 31/12/2011 op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, geeft naar mijn oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weer op dle datum.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten onontbeerlijk acht"

De beide voormelde verslagen zullen samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden ter giffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

Tweede besluit

De vergadering beslist de ontbinding van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR DUMAREY" voornoemd, en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

Derde besluit

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna

volgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is mevrouw Dumarey Sof ie, voornoemd.

Vierde besluit

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen en stelt aan tot deze functie: mevrouw Dumarey Sofie, voornoemd.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat bezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel tesamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

« '

1

\oor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in liet vereffeningsdossler van de vennootschap bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Vijfde Besluit

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast '

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder ' dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

" Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Uit de beschikking gewezen door de rechtbank van koophandel te Oudenaarde de dato 20 maart 2012, blijkt dat de rechtbank de benoeming heeft bevestigd van mevrouw DUMAREY Sofie, wonende te 9770 Kruishouten, Lozerstraat 30 tot vereffenaar van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "ADVOCATENKANTOOR DUMAREY" in vereffening, ingevolge de beslissing van de buitengewone algemene ' vergadering de dato 8 maart 2012.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Johan Van Caenegem

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van 8 maart 2012

- verslag van de externe accountant & verslag van de zaakvoerder

kopie vonnis dd. 20 maart 2012 houdende bevestiging van benoeming vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 16.07.2011 11304-0527-013
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 31.08.2010 10480-0220-013
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.05.2009, NGL 21.08.2009 09605-0138-011
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.05.2008, NGL 04.07.2008 08348-0130-012
09/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.05.2007, NGL 03.08.2007 07538-0271-009

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR DUMAREY

Adresse
LOZERSTRAAT 30 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande