ADVOCATENKANTOOR EVELYNE VAN DEN VREKEN & PARTNERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR EVELYNE VAN DEN VREKEN & PARTNERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.318.871

Publication

06/02/2013
ÿþ"

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernem ingsnr : 0845.318.871

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR EVELYNE VAN DEN VREKEN &

PARTNERS BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgelijke Vennáotschap onder de vorm van Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapellendries 8, 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Wordt neergelegd ter griffie:

Verslag van de zaakvoerder dd. 27 november 2012

- Notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 27 november 2012

- Verslag van de revisor dd. 25 november 2012

Evelyne Van Den Vrek Zaakvoerder

eritl



19/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302271*

Neergelegd

17-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845318871

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Advocatenkantoor Evelyne Van Den Vreken & Partners (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9230 Wetteren, Kapellendries 8

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris ter standplaats Aalst, op 16 april 2012, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Aalst, dat door Mevrouw VAN DEN VREKEN Evelyne Denise Paul, wonende en gehuisvest te 9230 Wetteren, Kapellendries, nummer 8 een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA), werd opgericht onder de maatschappelijke naam: "Advocatenkantoor Evelyne Van Den Vreken & Partners" met maatschappelijke zetel in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde en meerbepaald te 9230 Wetteren, Kapellendries, 8, waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) , vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De verschijner verklaart het gehele kapitaal te hebben geplaatst in speciën tegen de inschrijvingsprijs van honderd zesentachtig euro (186,00-EUR) per aandeel.

De inschrijver verklaart dat ieder aandeel, waarop hij ingeschreven heeft, volgestort is tot beloop van honderd vierentwintig euro (124,00-EUR) zodat elk aandeel tenminste voor twee/derde werd volgestort en dat het maatschappelijk kapitaal op deze wijze gedeeltelijk volgestort is ten belope van een som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00-EUR).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00-EUR).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening, onder rekening nummer 630-1429659-35, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap ING België, in haar kantoor PKB Justitiepaleis te 9200 Dendermonde, Justitieplein.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitoefenen van het beroep van advocaat door een persoon ingeschreven op het tableau van de Order van Advo-caten van de Balie van Dendermonde, op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de Blijst, hetzij alleen, hetzij met anderen met wie hij zich mag associëren overee-komstig het reglement van inwendige orde van de Order van Advocaten van de Balie van Dendermonde, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advo-caat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uit-oefenen van gerechtelijke opdrachten en het stellen van didactische en andere activiteiten die verband houden met het recht zoals het houden van lessen en conferenties, seminaries, colloquia en academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag in België en in het buitenland op een niet-commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen of in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de meeste ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, door inbreng, fusie, inschrijving, overname, opslorping of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of die nuttig zijn voor de realisatie van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Deze opsomming is louter enumeratief met dien verstande dat de vennootschap geen activiteiten zal verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan het beroep van advocaat, zoals

bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Geen van bovenstaande bepalingen mag inhouden dat zij in strijd is (of zou zijn) met de bepalingen van de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en/of de Orde van de Balie van Dendermonde.

DUUR

De duur van de vennootschap is een onbeperkte duur.

OPRICHTERS EN VENNOTEN

Enkel advocaten kunnen oprichters of vennoten zijn van een advocatenvennootschap. De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar vennoten die advocaat moeten zijn en op het tableau van de Orde van Advocaten van de Balie van Dendermonde moeten ingeschreven zijn. De vennoten zijn slechts verbonden voor de schulden van de vennootschap ten belope van hun inbreng. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de bloot eigenaar, behoudens andersluidend akkoord tussen hem en de vruchtgebruiker.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die tevens vennoot advocaat moeten zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door een derde aangestelde, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

CONTROLE

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders:

" hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

" hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

BEVOEGDHEID VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de rechten uit die aan de algemene vergadering

toebehoren, onder de voorwaarden voorzien in de artikelen tweehonderd zevenenzestig en tweehonderd

negenenzeventig van het Wetboek van Vennootschappen. Buiten deze veronderstelling, komen de vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

samen in algemene vergadering om te beslissen over alle onderwerpen die de vennootschap aanbelangen en die niet onder de beheersbevoegdheid van de zaakvoerder vallen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni van elk jaar te elf uur op de maatschappelijke zetel; indien deze dag een zondag of een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen door de zaakvoerders en/of door de commissarissen, indien er zijn, op de plaats, dag en uur in de oproepingsbrieven aangeduid. De algemene vergadering van de aandeelhouders moet worden bijeengeroepen op aanvraag van aandeelhouders, die samen minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. De volmachten moeten schriftelijk gegeven worden, ofwel per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijke stuk aan de zijde van de volmachtdrager.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of bij ontstentenis door de oudste van de aanwezige vennoten. De voorzitter duidt een secretaris aan, die niet noodzakelijk vennoot moet zijn. De vergadering kiest onder haar leden een stemopnemer, indien het aantal aanwezige vennoten het toelaat.

Welke ook het op de algemene vergadering vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal weze, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens de toepassing van de wetsbepalingen inzake de wijzigingen aan de statuten.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming moet de zaakvoerder, per aangetekende brief, of per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijk stuk, een rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen aan alle vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen, samen met een exemplaar van de stukken die door de wet zijn voorgeschreven, met het verzoek aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en voor akkoord getekend terug te sturen, binnen de aangegeven termijn.

Het akkoord van alle vennoten moet door de vennootschap zijn ontvangen ten laatste op de dag voor het houden van de jaarvergadering of indien een algemene vergadering wordt bijeengeroepen die geen jaarvergadering is, binnen de aangegeven termijn.

Indien bij de procedure van schriftelijke besluitvorming, de goedkeuring van alle vennoten én met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure én met de agenda en de voorstellen van besluit binnen de voormelde termijn en op de voorgeschreven wijze niet zijn ontvangen, dan worden alle voorstellen van besluit geacht niet te zijn genomen.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder kalenderjaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar maakt evenwel een verlengd boekjaar uit zodat het aanvangt op 1 januari 2012 om te eindigen op 31 december 2013.

Op het einde van het boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door het Wetboek van Vennootschappen. WINSTVERDELING

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel driehonderd twintig van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde.

De Stafhouder dient zijn akkoord te geven met de identiteit van de vereffenaars.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De aanstelling of benoeming van (een) vereffenaar(s) vindt evenwel steeds plaats onder voorbehoud van de

homologatie van de vereffenaar(s) door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste jaarvergadering - eerste maatschappelijk boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en VEERTIEN.

Het eerste maatschappelijk boekjaar loopt vanaf 1 januari 2012 tot 31 december 2013.

2. Commissarissen.

De verschijner verklaart dat de vennootschap volgens het financieel plan voor zijn eerste boekjaar beantwoordt

aan de wettelijke criteria die voorzien in de vrijstelling van benoeming van één of meer commissarissen.

De verschijner besluit thans geen commissaris te benoemen.

3. Benoeming.

Tot niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur, wordt aangesteld, mevrouw VAN DEN VREKEN Evelyne, voornoemd, die verklaard heeft ingeschreven te zijn in het rijksregister onder nummer 810824 186 75 en verklaard heeft deze functie te aanvaarden.

4. Overname verbintenissen door vennootschap vanaf 1.1.2012

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen de verbintenissen overneemt, die reeds zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting te rekenen vanaf 01 januari 2012.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode , zijn eveneens onderworpen aan artikel 60Wb. Venn. en dienen , eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

De verschijner machtigt de heer JORIS DE SAEDELEER, accountant met kantoor te Denderhoutembaan 64 te 9400 Ninove, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle verklaringen af te leggen en stukken te ondertekenen voor de tussenkomst bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), de ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige vergunningen en attesten.

Voor beredeneerd uittreksel: Notaris P. VAN DEN BOSSCHE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16515-0324-012

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR EVELYNE VAN DEN VREKEN & …

Adresse
KAPELLENDRIES 8 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande