ADVOCATENKANTOOR LIEVEN D'HOOGHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR LIEVEN D'HOOGHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.162.611

Publication

13/01/2014
ÿþ MW Waal lt,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i

R

111I

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

SUI!



GRIFFIE RECHTSANK VAN KOOPHANDEL

0 2' JAN 2014

DENDJIONDE

Ondernemingsnr : 0454.162.611

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR LIEVEN D'HOOGHE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9190 Stekene, Riet 65

(volledig adres)

Onderwerp akte : REGIME ARTIKEL 537 WIB

UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  ONMIDDELLIJKE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE MIDDELS VOORLOPIG REVISORAAL VERSLAG  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Philippe Vertinden, te Sint-Niklaas, op twintig december tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR LIEVEN D'HOOGHE", met maatschappelijke zetel te 9190 Stekene, Riet 65, ondernemingsnummer 0454.162.611, RPR Dendermonde, werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen

EERSTE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, honderd vijfenzeventigduizend vijfhonderd vierendertig euro en tweeënzestig eurocent (¬ 175.534,62) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

TWEEDE BESLUIT VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG

De algemene vergadering stelt het uitkeerbaar bedrag vast dat, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, honderd vijfenzeventigduizend vijfhonderd vierendertig euro" en tweeënzestig eurocent (¬ 175.534,62) bedraagt.

DERDE BESLUIT KENNISNAME VAN HET VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de;

dato negentien december tweeduizend dertien met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

De aanwezige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. H'ij verklaart er geen opmerkingen bij te formuleren.

VIERDE BESLUIT  KENNISNAME VAN DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE' VERGADERING TOT TOEKENNING DIVIDEND

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene' vergadering van de enige vennoot de dato zestien december tweeduizend dertien, waarop met eenparigheid van stemmen, een dividend werd toegekend voor een brutobedrag van honderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,00), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), zijnde zeventienduizend vijfhonderd euro (¬ 17.500,00), in totaal honderd zevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 157.500,00) netto-dividend.

Een exemplaar van die notulen blijft bewaard in het dossier van de notaris.

VIJFDE BESLUIT KENNISNAME VOORLOPIG REVISORAAL VERSLAG

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van negentien december tweeduizend dertien met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging en ontslaat de voorzitter van de voorlezing van dit verslag bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aanwezige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen bij te formuleren.

Conclusie van de bedrijfsrevisor

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. DE VOOGT, BEDRIJFSREVISOR", met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Hovestraat 111 , BTW BE 0875.091.636, RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Daniël DE VOOGT, bedrijfsrevisor, de dato negentien december tweeduizend dertien, luidt letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalsverhoging van Advocatenkantoor Lieven D'Hooghe BVBA, bestaat uit vorderingen ten laste van de vennootschap voor een totaal van 157.500,00¬ .

Rekening houdend met de gedane vaststellingen mogen wij als volgt besluiten:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het IBR; de zaakvoerder van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

-De daarop door partijen toegepaste methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord en de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

-De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de toekenning van 796 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan de waarde overeenstemt met de waarde van de inbreng.

-Huidig verslag is geen redelijkheidverklaring;

Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor het nakomen van de verplichtingen van art. 537 WIB 1992 met betrekking tot de uitkering van reserves met inhouding van 10% roerende voorheffing."

Neerlegging

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het

onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van voornoemd dividend, zijnde honderd zevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 157.500,00) om het van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) te brengen op honderd zesenzeventigduizend vijftig euro (¬ 176.050,00), mits de uitgifte van zevenhonderd zesennegentig (796) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en welke derhalve zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar.

Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

De aanwezige vennoot verklaart dat hij volledig op de hoogte is van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en dat hij over een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering ten aanzien van de vennootschap beschikt zoals beschreven in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderd zevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 157.500,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en binnen de vijftien (15) dagen zal worden doorgestort aan de bevoegde ontvanger van belastingen.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die aanvaardt, zevenhonderd zesennegentig (796) nieuwe aandelen, volledig volgestort, toegekend als volgt:

-Aan de heer Lieven D'HOOGHE, voornoemd; zevenhonderd zesennegentig (796) aandelen in volle eigendom.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

ZEVENDE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

~

St fsbl if _ 1b172b14 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De vergadering verzoekt Mij, Notaris, te akteren dat de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met, honderd zevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 157.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht naar honderd zesenzeventigduizend vijftig euro (¬ 176.050,00), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd zesenveertig (1.546) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde,

ACHTSTE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd zesenzeventigduizend vijftig euro (E'. 176.050,00), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd zesenveertig (1.546) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel".

NEGENDE BESLUIT  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van voornoemd dividend, waarvan hiervoor sprake.

TIENDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De heer Lieven D'HOOGHE, voornoemd en hier aanwezig, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voornoemde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, aan de bedienden of aangestelden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG FIDUCIAIRE", met maatschappelijke zetel te 1831 Machelen, De Kleetlaan 2, en met exploitatiezetel te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, BTW BE 0430.543.012, RPR Brussel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd; uitgifte en uittreksel van de akte, verslag zaakvoerder evenals gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 15.07.2013 13306-0477-015
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 17.07.2012 12305-0591-015
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 19.07.2011 11314-0229-015
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 14.07.2010 10307-0119-015
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 29.06.2009 09330-0177-015
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 04.07.2008 08362-0160-017
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.06.2007, NGL 03.07.2007 07365-0360-016
31/05/2005 : SNT000353
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 15.07.2015 15328-0529-016
09/06/2004 : SNT000353
15/07/2003 : SNT000353
05/07/2002 : SNT000353
21/06/2002 : SNT000353
20/07/2001 : SNT000353
09/10/1996 : SNT353
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 16.06.2016 16185-0015-017

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR LIEVEN D'HOOGHE

Adresse
RIET 65 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande