ADVOCATENKANTOOR MARC BOEYKENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR MARC BOEYKENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.857.726

Publication

12/04/2012
ÿþMatl Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GHIt-f . :?HANDËNL

VA F _

3 U 2012

DE . .ERMONDF:

Griffte-

I1114111111t111,1#In

Ondernerningsnr : '8%1,1 . S S 16

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR MARC BOEYKENS (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9450 Haaltert, Stationsstraat 115

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor FRÉDÉRIC BADWENS, notaris te Haaltert, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frédéric Bauwens" met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 131, ondememingsnummer 888130.317, op negenentwintig maart tweeduizend en twaalf, blijkt dat de heer BOEYKENS Marc Hippoliet Maria, advocaat, geboren te Aalst op dertig maart negentienhonderd tweeënzestig, wonend te 9320 Aalst (Erembodegem),: Gaston De Schepperstraat 78, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam 'ADVOCATENKANTOOR MARC BOEYKENS'.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9450 Haaltert, Stationsstraat 115.

De vennootschap is van burgerlijke aard. Zij heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat,= alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dat deze: opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen,; het aanvaarden van aanstellingen als curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van: publicaties en het optreden als scheidsman.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de raad van de Orde van Advocaten bij de balie te Dendermonde, en onder meer deze vervat in de Beroepscodex van de gezegde orde.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rentabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende, zowel in voile eigendom, blote eigendom of vruchtgebruik, ook in het kader van de bezoldiging van de zaakvoerder in natura. De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden persoonlijk of zakelijk borg stellen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in" andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfentwintigduizend euro (125.000,00 E). Het wordt vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één / honderd vijfentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen waarop werd ingeschreven zijn volledig volstort door inbreng in natura.

De besluiten van het revisoraal verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, de heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor, gevestigd te 9800 Deinze, Guido Gezellelsan 116, werd op 8 maart 2012 aangesteld door de heer Marc Boeykens, toekomstig zaakvoerder/oprichter van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocatenkantoor Marc Boeykens", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te _ Stationsstraat 115 9450 Haaltert, om Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig art. 219 van het Wetboek van vennootschappen een verslag op te maken, over de be'schrij-ving van elke inbreng in natura en over de tcegepaste methoden van waardering.

Ik verklaar op basis van de door mij uitgevoerde en in dit rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

Q'de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de toekomstige oprichter verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

Ode beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt ;

Q'de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van de goodwill en het meubilair van de advocatenpraktijk op naam van de heer Marc Boeykens voor een totaalbedrag van 356.500,00 EUR, betreft de toekenning aan de heer Marc Boeykens van 125 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een totale fractiewaarde van 125.000,00 EUR enerzijds, en de inschrijving op rekening-courant voor een bedrag van 231.500,00 EUR op naam van Marc Boeykens anderzijds.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Opgemaakt te Deinze, 26 maart 2012

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigd door

Bart Bosman

Zaakvoerder."

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die noodzakelijk advocaat-vennoot zullen dienen te zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de Algemene vergadering.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij geza-'meelijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de laatste vrijdag van de maand maart om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het volgend kalenderjaar,

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene vergadering in de vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten,

Ingeval van ontbinding van de vennootschap worden één of meer vereffenaars aangeduid door de Stafhouder van de Orde van Advocaten tot dewelke de vennoten behoren of behoorden en desgevallend in gemeenschappelijk overleg tussen de stafhouders van de betrokken verschillende Orden. Voor het overige volgens de bepalingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd, en dit voor onbepaalde duur: de heer Marc Boeykens, voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, in speciën of in natura, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Tevens kan een vergoeding worden toegekend voor kosten en vacaties. Het eerste boekjaar loopt tot dertig september tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien,

Overname, bij toepassing van artikel 60 wetboek van vennootschappen, van de verbintenissen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf één januari tweeduizend en twaalf.

-Volmacht aan de heer Guy Schollaert, Accountant & Belastingconsulent en gedelegeerd bestuurder van Baker Tilly Belgium Accountants & Belastingconsulenten, Burgerlijke vennootschap onder de vorm van CVBA, met zetel te 9300 Aalst, Kareelstraat 124 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bid de diensten van het ondernemingsloket alsook voor de vervulling van alle andere mogelijke administratieve formaliteiten die met deze oprichting gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie oprichtingsakte.

2. Revisoraal verslag aangaande inbreng in natura.

3. Verslag van de oprichter.

FREDERIC BAUWENS

-'4 Voor-beho-den aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR MARC BOEYKENS

Adresse
STATIONSSTRAAT 115 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande