ADVOCATENKANTOOR MARTENS KIM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR MARTENS KIM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.997.810

Publication

12/05/2014
ÿþOnememingsnr : OSSO 9'3 (940

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR MARTENS KIM

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Schoolstraat 31, 9950 Waarschoot

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit een akte opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ais ondernemingsnummer 0821.838.834, op 14 april 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat

De heer MARTENS Kim Kurt Karine, advocaat,geboren te Eeklo op 6 oktober 1985, ongehuwd, en verkiarend geen verklaring van wettelijk samenwonen te hebben afgelegd, wonende te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 31, een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opricht onder de benaming "ADVOCATENKANTOOR MARTENS KIM", waarvan het

volledig geplaatst kapitaal achttienduizend zeshonderd euro 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderd

zesentachtig (186) gelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

De oprichter heeft verklaard dat het maatschappelijk kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00) volledig geplaatst is en volledig door hem werd onderschreven. Aan de heer Martens Kim, voornoemd, werden derhalve honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend, hetzij voor een totaal bedrag van achttien duizend zeshonderd euro. (E 18.600,00).

op deze aandelen werd door de oprichter een totaal bedrag gestort van twaalf duizend vierhonderd euro ( 12.400,00), De oprichter is derhalve ingevolge de onderschrijving van de aandelen aan de vennootschap nog een bedrag verschuldigd van zesduizend tweehonderd euro. (¬ 6.200,00).

Bankattest

De verschijner heeft verklaard dat het bedrag van de storting op de door hem in geld onderschreven aandelen, hetzij twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) gedeponeerd is bij de ING Bank, agentschap Brugge op rekening nummer BE98 6301 5177 9393.

Het bewijs van deponering, gedateerd op zeven april tweeduizend en veertien, werd aan ondergetekende notaris overhandigd.

Financieel plan

Voor het verlijden van de oprichtingsakte heeft de verschijner mij notaris een door hem ondertekend financieel plan overhandigd, waarin hij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt.

Dit financieel plan wordt door mij notaris, bewaard, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, overname van verbintenissen

De oprichter heeft verklaard dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één januari tweeduizend en veertien.. Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de Griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intucen aangegaan, dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Statuten

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt:

Rechtsvorm, naam, zetel

De vennootschap is opgericht als burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

_ met paperkte.aansprakelijkheid onder denaaro.".ADYQCATENKANTOOR MARTENS KIM",

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

sIgiqopnlys

ModWoJ 11.1

me van ae ame



_ NEERGELEGD

L9 Mt Mi

KOROZ1/41 "TZKVeNT

na neerlegging ter gri

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 31.

Deze kan zonder wijziging van de statuten worden verplaatst in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, onverminderd de deontofogische regelen inzake de vestiging van het advocatenkantoor.

De zetelverplaatsing wordt openbaar door de neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-de uitoefening van het beroep van advocaat, in naam en voor haar rekening, hetzij alleen, hetzij met anderen, en aile aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

Het beroep zal uitgeoefend worden bij middel van de organen van de vennootschap en onder toepassing van de reglementering van de Orde van Advocaten en van de Vlaamse Salies.

Onderhavige statuten zijn ondergeschikt aan deze deontologische regels en richtlijnen en moeten daarmee overeenstem rand word en geïnterpreteerd.

-haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

-de vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden wanneer deze bouwrijp zijn of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

-binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubelde, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing, het beheer van roerende en onroerende goederen,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel, die de verwezenlijking van haar doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten of krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag onroerende goederen houden, oprichten, aankopen en verkopen en dit alles voor eigen rekening, voor zover deze verrichtingen niet vallen onder de gereglementeerde werkzaamheden van vastgoedmakelaar.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide betekenis, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Kapitaal, aandelen:

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die vennoot (vennoten) moet(en) zijn.

Het mandaat van de zaakvoerders Is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering en niet inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Het ongevraagde ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tilde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering en met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan een zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste een maand vooraf per gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders. De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien,

Indien om welke reden ook, het bestuur van de vennootschap niet of onvoldoende wordt waargenomen door een zaakvoerder, en door de algemene vergadering niet in zijn vervanging wordt voorzien, kan de stafhouder van de Orde van advocaten waartoe de meerderheid van de vennoten behoort, zoniet de bevoegde stafhouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

van de Orde van advocaten, op verzoek van iedere belanghebbende en zelfs ambtshalve een zaakvoerder benoemen en diens opdracht bepalen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitsluiting van die handelingen waarvoor krachtens de wet de algemene vergadering alleen bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Deze verdeling van de taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Onverminderd de bepaling van artikel 5bis, zijn de zaakvoerders aansprakelijk tegenover de vennootschap voor fouten in hun beheer en tegenover derden voor inbreuken op de wet of de statuten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Jaarvergadering en voorwaarden voor toelating tot de vergadering, uitoefening van het stemrecht:

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, komt ieder jaar bijeen op de tweede zaterdag van de maand mei om tien uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te beeluiten ook over een wijziging van de statuten.

Daarenboven is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in aile aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de zaakvoerders behoren op verzoek van dit orgaan, inzonderheid wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen aan de statuten, en met name te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het kapitaal, fusie met een of meer vennootschappen, wijzigingen van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm. Elke ontwerp van wijziging van de statuten moet vooraf ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Raad of Raden van de Orde of Orden van Advocaten waartoe de vennoten behoren.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel de jaarvergadering als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de dag in de statuten bepaald. De zaakvoerders en commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, voor zover deze ook vennoot is.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende aile punten van de aangekondigde agenda.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts worden beraadslaagd in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen wordt beslist. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Zolang echter de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn gedaan, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, opgeschort.

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de jaarvergadering en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van iedere algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Boekjaar:

Het boekjaar vangt aan op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december.

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en veertien.

Winstverdeling

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt, mits naleving van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen, ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap worden een of meer vereffenaars aangeduid door de stathouders desgevallend in gemeenschappelijk overleg door de stathouders van de betrokken Orden.

Deze vereffenaars dienen advocaten te zijn, lid van de Orde, voor zoveel voor rekening van de ontbonden vennootschap het beroep van advocaat verder wordt uitgeoefend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vereffenaar treedt pas in voege na bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde rechtbank, Benoeming niet statutair zaakvoerder.

De heer Kim Martens, voornoemd, werd voor onbepaalde duur benoemd tot niet statutair zaakvoerder, Hij heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een verbod.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie van de oprichtingsakte.

Frank De Raedt

Notaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.05.2016, NGL 29.08.2016 16505-0246-011

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR MARTENS KIM

Adresse
HENDRIK CONSCIENCELAAN 38A 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande