AESIR IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AESIR IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.826.026

Publication

07/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111N1111

111111

Ondernemingsnr : .ID26

Benaming

(voluit) : Aesir lT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9900 Eeklo, Boekweitstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Luc Roegiers, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS", met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.182.223 op 25 januari 2013 dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Aesir IT", waarvan het uittreksel, ter registratie aangeboden, enkel dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, luidt als volgt:

1.Oprichters:

1) De Heer MATTHYS, Dwight Eddy Andreas, geboren te Eeklo op 26 september 1981, nationaal nummer 81.09.26-103.08, in huwelijk met Mevrouw ingels Josefien, hierna nader geïdentificeerd, onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan andersluidend huwelijkscontract, niet gewijzigd op heden zo hij verklaart, en wonende te 9900 Eeklo, Boekweitstraat 13.

2) Mevrouw INGELS, Josefien Julienne Noël, geboren te Brugge op 11 april 1981, nationaal nummer 81.04.11.138.97, In huwelijk met de Heer Matthys Dwight, voornoemd, onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan andersluidend huwelijkscontraot, niet gewijzigd op heden zo zij verklaart, en wonende te 9900 Eeklo, Boekweitstraat 13,

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap is opgericht als een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam : "Aesir IT".

3. Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9900 Eeklo, Boekweitstraat 13

4. Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

5. Doel:

ICT consultancy,

Ontwikkelen van online applicaties op internet, programmeren en ontwerpen van websites, integreren van

nieuwe modules in bestaande websites, aanpassen en onderhouden van websites.

Klein- en groothandel, aan- en verkoop, import en export, commissiehandel in computers,

computeronderdelen en toebehoren, zowel hardware als software.

Productie, de aan-en verkoop, de in-en uitvoer en de handel in alle computer-software en hardware,

toebehoren en alle aanverwante artikelen en randapparatuur, de ontwikkeling van software.

Het produceren van software (op maat gemaakt, in teamverband of op zelfstandige basis) zo ook de

verkoop van eventueel gemaakte produkten of het aanbieden van diensten in verband met

softwareontwikkeling.

Het plaatsen van mensen

Het leiden van projecten.

De activiteiten van systeemintegrators .

Analyseren, ontwerpen, programmeren en realiseren van gebruiksklare informaticasystemen, het verwerken

en beheren van gegevens met behulp van eigen programma's of programma's van derden ;

De ontwikkeling en samenstelling van databanken door het samenbrengen en interpreteren van gegevens

uit verschillende bronnen;

Het ter beschikking stellen van databanken voor het leveren van gegevens;

De uitbating van een informatiekantoor voor mechanografische werken, omvattende het ontwikkelen van

computerprogramma's en toepassingen, zowel hardware en software, en alles wat met het voorgaande

rechtstreeKs of onrechtstreeks verband houdt.

Consultancy betreffende informatie- en communicatietechnologie in de meest ruime zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

V

beh aa Bel

Stag

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het concipiëren, het uitwerken, het realiseren en het beheren van netwerken, inbegrepen het installeren, implementeren en integreren van systemen dienaangaande.

Het zelf onderzoeken en ontwikkelen en het bevorderen van de cntwikkeling van software en technologische innovaties tot aan hun industrialisering en/of commercialisering.

Het ontwikkelen, onderhouden, beheren en exploiteren van websites, alsook consulting streaming media;

Ontwikkeling, aanpassen, verkoop, beheer, van multimediale toepassingen in de ruimste zin van het woord, op electronische dragers of andere dragers, bevattende een of meerdere van de elementen, video, audio, scanning, grafische beeldvorming.

Alle activiteiten (aankoop, verkoop, beheer, ...) verband houdende met de apparatuur nodig om deze toepassingen aan te maken of te onderhouden.

Het uitvoeren van algemene technologische en economische studies inzake industrialisering en investering, productiediversificatie, nieuwe producten en of procédés.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op het gebied van organisatie, management, engineering, consulting, en lobbying in het algemeen; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal, en juridisch beheer en advies;

Oe publiciteit, reclame, marketing, en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van werken die voor de verwezenlijking hiervan noodzakelijk zijn; verhuur van standaardprogrammatuur.

Verlenen van adviezen over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software) en overige activiteiten in verband met computers; het analiseren van behoeften en problemen van gebruiker;

Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur en kantoormachines,

Ontwikkeling van computerspelletjes.

Het aannemen en uitvoeren van aile electriciteitswerken in zoverre dat ze een onderdeel zijn van de installatie en integratie van computers en computernetwerken.

Het verlenen van automatiserings- en informatica-adviezen in de breedste zin, alsmede het verlenen van administratieve prestaties en computerservices, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

Het organiseren van manifestaties, beurzen, tentoonstellingen, public-relations- en marketingactiviteiten en het geven van opleidingen, seminaries, cursussen en trainingen in binnen- en buitenland, inbegrepen het schrijven, distribueren en verkopen van boeken en handleidingen met betrekking tot software en hardware.

Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautics en aanverwante toepassingen,

- De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of In het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

- De vennootschap mag voor eigen rekening cf voor rekening van derden aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle onderre-mingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel,

- De vennootschap kan leningen of voorschotten toestaan en zïch borg stellen aan of ten behoeve van haar vennoten, zaakvoerders evenals aan of ten behoeve van derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

- Zij mag zich voor haar vennoten, zaakvoerders en derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen. Dit alles zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

6.Kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd (100) aandelen werd ingeschreven door comparanten tegen de prijs van hcnderd zes en tachtig euro (186,00 EUR) per aandeel, als volgt;

- door de Heer Matthys Dwight, voornoemd, voor zestienduizend zevenhonderd veertig euro (16.740,00 EUR), waarvoor hem negentig (90) aandelen worden toegekend en volgestort ten belope van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,00 EUR);

- door Mevrouw Ingels Josefien, voornoemd, voor duizend achthonderd zestig euro (1.860,00 EUR), waarvoor haar tien (10) aandelen worden toegekend en volgestort ten belope van zeshonderd twintig euro (620,00 EUR);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van totaal zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstorte deel van het totaal van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer 751-2063405-61 bij Axa Bank Europe op 23 januari 2013.

7.13estuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen,

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 en artikel 260 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

8. De jaarvergadering: wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit en kan hij deze aan niemand overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt als algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden,

De zaakvoerder(s),en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, oertificaathouders en obligatiehouders, ten minste vijftien dagen vaar de vergadering, met opgaaf van agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan andere personen die erom verzoeken.Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven aile aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

ln de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Overeenkomstig artikel 280 Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten kunnen nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

9. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van elk' jaar.

10. Bestemming van de winst - reserve.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere resultaatsbestemming.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskasten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

11 .Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen Lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten zijn bijeengekomen in een eerste vergadering, doch alles onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.Met éénparigheld van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2013.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

2. Benoeming niet statutaire zaakvoerder

a) wordt als niet statutaire zaakvoerder benoemd

De Heer MATTHYS, Dwight Eddy Andreas, geboren te Eeklo op 26 september 1981, nationaal nummer

81.09.26-103.08, en wonende te 9900 Eeklo, Boekweitstraat 13, die deze benoeming aanvaardt.

b) Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur.

c) De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd,

3. Commissaris

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft. Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

4. Volmacht administratie.

De comparanten, verlenen bij deze bijzondere volmacht aan: de Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CPO ACCOUNTANCY & TAKS", Accountants en belastingconsulenten, Oudeleeuwenrui 44, 2000 Antwerpen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de inschrijving in het ondernemingsloket en andere formaliteiten te verrichten welke noodzakelijk zijn ingevolge de oprichtingsakte.

(get.) Luc Roegiers, Notaris te Wachtebeke

Voor ontledend uittreksel.

Samen hierbij neergelegd : Expeditie van de akte de dato 25 januari 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

j ,c - r r

4t" -er)Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 17.06.2016 16179-0138-010

Coordonnées
AESIR IT

Adresse
BOEKWEITSTRAAT 13 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande