AFRICA BY EXCELLENCE, AFGEKORT : ABE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AFRICA BY EXCELLENCE, AFGEKORT : ABE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.549.792

Publication

03/01/2014
ÿþ mod 1 i.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i Hhl

u

1

*1900469









Ondememingsnr : Q S 4`\ -0 1 Benaming (voluit) : Africa by Excellence

(verkort) : ABE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkwegel I

9051 Gent (Sint Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op achttien december

tweeduizend dertien, blijkt:

I. UITTREKSEL STATUTEN

1., Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door

1) "IMAGINETRAVEL", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 229/231 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder ondernemingsnummer BE0826.043.585, btw plichtig.

2) "L & G INTERNATIONAL", naamloze vennootschap, met zetel te Meise, Kapellelaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder ondernemingsnummer BE0448.121.192, btw-plichtig.

3) De heer DONCK Emmanuel Maurits Maria, geboren te Roeselare op zeventien augustus negentienhonderdzesenzestig (RR 66.08.17-049.10), echtgenoot van mevrouw DE SMET Martine Andréa Léa, geboren te Ronse op acht september negentienhonderdzevenenzestig, wonende te Gent (Drongen), Hoogmeers 84.

4) "INTERNATIONAL GROUP OF TRAVEL", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Sint-Lambrechts-Woluwe, Priester Jean Heymansstraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder ondernemingsnummer

BE0463.644.954, btw-plichtig. ~ 4-52. Naam : "Africa by Excellence', 8--

3. Zetel : 9051 Gent (Sint-Denijs-West em), Kerkwegel 1.

4. Doel .

Het organiseren en verkopen van reizen, zowel in het binnen- als in het buitenland en alle

aanverwante activiteiten, zoals bijvoorbeeld huren van transportmiddelen, hotelkamers, restaurants, boten, en dergelijke meer; Verkopen van reisbiljetten, hotelovernachtingen, cruises en dergelijke meer.

Het inrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden van groepsreizen en particuliere reizen met alle vervoermiddelen te land, ter zee en in de lucht.

De verkoop als tussenpersoon, van door derden georganiseerde reizen en verblijven tegen een vaste som, alsook de uitgifte van biljetten voor alle vervoermiddelen, van logiesbons en van maaltijdbons.

Het verstrekken in het algemeen van alle diensten betreffende toerisme- en zakenreizen in het binnen- en buitenland.

Het inrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle personenvervoer te land, ter zee en in de lucht, alsmede de verhuur van wagens. Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

5. Duur : voor onbepaalde tijd

- --RE. ~ . . r .

KOOPIWIDEL TE GENT i-

NEERGELEGD

2 3 BEC. ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

6. Kapitaal : Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt TACHTIGDUIZEND EURO (¬ 80.000,00) en is verdeeld in tachtigduizend aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een/tachtigduizendste (1/80.000) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. lnbrenq : Het maatschappelijk kapitaal werd geplaatst door inbreng in geld als volgt:

1) ImagineTravel bvba verklaart een inbreng in geld te doen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), waarvoor haar twintigduizend (20.000) aandelen toegekend worden.

2) L & G International NV verklaart een inbreng in geld te doen van twintigduizend euro (E 20.000,00), waarvoor haar twintigduizend (20.000) aandelen toegekend worden.

3) De heer Emmanuel Donck verklaart een inbreng in geld te doen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), waarvoor hem twintigduizend (20.000) aandelen toegekend worden

4) International Group Of Travel verklaart een inbreng in geld te doen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), waarvoor haar twintigduizend (20.000) aandelen toegekend worden. Samen tachtigduizend euro (E 80.000,00) of tachtigduizend (80.000) aandelen.

Welke aandelen volgestort werden ten belope van zesenzestigduizend euro (¬ 66.000,00). Welk bedrag overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen v66r de oprichting van de vennootschap door storting gedeponeerd werd op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bit KBC Bank onder nummer be53 7370 4092 5353, als volgt

- door ImagineTravel bvba voor twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

- L & G International NV voor zesduizend euro (E 6.000,00).

- door de heer Emmanuel Donck voor twintigduizend euro (¬ 20.000,00). door International Group of Travel voor twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het kapitaal werd aldus volledig onderschreven.

8. Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot,

Is benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer Emmanuel Donck. De benoeming en het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder(s) wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder, is deze rechtspersoon verplioht een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, De benoeming en de aanduiding worden dan door bestuurde vennootschap bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Bezoldiging.

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder is bezoldigd.

Aan ieder andere zaakvoerder kan door de algemene vergadering als vergoeding voor zijn bedrijvigheid een bezoldiging en/of een aandeel in de winsten toegekend worden.

Interne bevoegdheid der zaakvoerders.

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder individueel Iedere zaakvoerder mag onder zijn eigen verantwoordelijkheid, bij middel van een speciale geschreven volmacht aan één of meerdere gevolmachtigden al of niet vennoten, aile of een deel van zijn bevoegdheden, die hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt, delegeren. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap jegens derden binnen de bevoegdheden hen verleend in de volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder voor overdreven volmacht.

" $9. Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, noodzakelijke provisies en afschrijvingen vormt de nettowinst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent genomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Zij ontstaat opnieuw indien het wettelijk reservefonds terug minder dan één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beschikt de algemene vergadering die onder meer kan besluiten dat de winst of althans een gedeelte daarvan wordt gereserveerd.

Bij gebrek aan akkoord wordt de helft van het saldo gereserveerd en de andere helft uitgekeerd.

10. Boeklaar : van één januari tot éénendertig december.

11. Algemene vergadering : de voorlaatste vrijdag van de maand juni een jaarvergadering gehouden worden op de zetel of op elke plaats en uur aangeduid in de oproeping.

Is die dag een wettelijke feestdag, dan zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur gehouden worden.

De oproeping wordt ten minste vijftien dagen vooraf op de wettelijk voorgeschreven wijze verstuurd aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Indien alle personen die moeten opgeroepen worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn of aan de oproeping verzaakt hebben kunnen de convocaties achterwege gelaten worden.

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee unaniem akkoord gaan.

11. OVERGANGSBEPALINGEN.

A. Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

B. Benoemingen.

De heer DONCK Emmanuel, voornoemd verklaart zijn benoeming tot statutaire zaakvoerder te

aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen

verzet.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen wordt er geen commissaris benoemd.

C. Alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting alsook de verbintenissen aan te gaan na de oprichting en vóór de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel worden bekrachtigd onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging,

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte;

cheque : 53 4767

rekeningnummer : 384-0221825-70

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AFRICA BY EXCELLENCE, AFGEKORT : ABE

Adresse
KERKWEGEL 1 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande