AGILA MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGILA MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.812.457

Publication

10/06/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 15.05.2013, DPT 07.06.2013 13155-0412-009
19/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lftlifl lin Il I I lIIi 1 iI NI

+11189924*

i

bel a:

BE

Sta

Ondernemingsnr : 0837812457

Benaming

(voluit) : AGILA MANAGEMENT

(verkort) : AGILA

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : SINT-ANTONIUSKAAI 9M 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

In toepassing van artikel 2 van de statuten, beslist de zaakvoerder van de BVBA AGILA MANAGEMENT om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 1 december 2011 te verplaatsen:

Van: Sint-Antoniuskaal 9 bus H te 9000 Gent,

Naar: Sint-Antoniuskaal 9 bus G te 9000 Gent.

Gedaan te Gent op 1 december 2011,

Reinout Declerck

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11304453*

Neergelegd

12-07-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zetel: 9000 Gent, Sint-Antoniuskaai 9H

Onderwerp akte: Oprichting

Ingevolge een akte verleden voor notaris Guy CAEYMAEX, te Brussel op 12 juli 2011, werd een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met volgende statuten :

Artikel 1: Naam

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de naam  Agila Management

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Sint-Antoniuskaai, 9H.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of door deelneming zowel in

België als in het buitenland:

Optreden als consultant op het gebied van:

a) Studie-, Organisatie- en adviesbureau op het vlak van economische, financiële, sociale en maatschappelijk aangelegenheden;

b) Het verlenen van adviezen en hulp, het verschaffen van informatie aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, informatie en communicatie-technologiën;

c) Het doen van managementactiviteiten, het tussenkomen in het dagelijkse bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven;

d) Het waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen;

e) Het deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening, zomede al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

f) Dienstverlenende activiteiten met betrekking tot het geven van trainingen, coaching en voordrachten;-

g) Het aan- en verkopen, huren en verhuren, oprichten en laten oprichten, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer;

De vennootschap zal eveneens alle roerende, onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen mogen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel, zij mag zich interesseren langs alle middelen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een identiek, analoog, noodzakelijk of gelijkaardig doel; zij mag eveneens participeren op rechtstreeks of onrechtstreeks wijze in alle ondernemingen of vennootschappen door aankoop, inschrijving, inbreng, fusie, financiering of op gelijk welke commerciële of financiële wijze van deelneming met oog op de ontwikkeling, de begunstiging, de vergemakkelijking, van de realisatie van het maatschappelijk doel en de ontwikkeling van de vennootschap. De enumeratie hierboven is exemplatief en niet limitatief.

De raad van bestuur is bevoegd om de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5:

Het aandelenkapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600EUR).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop volledig werd ingeschreven.

Artikel 12:

Het bestuur van de vennootschap is toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, die door de algemene vergadering of de enige vennoot benoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger (natuurlijk persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Agila Management

Rechtsvorm :Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

0837812457

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer de vennootschap die nu opgericht wordt als bestuurder of zaakvoerder aangeduid word in een vennootschap, is de zaakvoerder bevoegd aan de permanente vertegenwoordiger aan te duiden.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest uitgebreide bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen, om alle beheers-en beschikkingsdaden te volbrengen, die vallen onder toepassing van het maatschappelijk doel van artikel 3 van hiervoren, en onder voorbehoud van de bepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Als er meerdere zaakvoerders zijn zullen zij afzonderlijk mogen handelen.

Alles wat niet uitdrukkelijk door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering of de enige vennoot, valt onder de bevoegdheid van de zaakvoerder(s).

Hij (zij) mag (mogen) namelijk alle contracten en overeenkomsten afsluiten, aankopen, verkopen, ruilen, uitbaten, alle roerende en onroerende goederen in huur geven of nemen, alle huurcelen toekennen of aanvaarden, met of zonder verkoopbelofte, alle leningen aangaan, alle waarborgen en inpandgevingen toestaan, zelfs met hypotheek, alle waarborgen aanvaarden, alle kwijtingen en ontlastingen verlenen, handlichting toestaan van alle bevelschriften, verzet, inbeslagnemingen en overschrijvingen allerhande, alsmede van alle bevoorrechte en hypothecaire, ambtshalve of andere inschrijvingen, aan alle voorrechten verzaken, hypotheekrechten, ontbindende rechtsvorderingen en aan welke zakelijke rechten ook, de hypotheekbewaarders ontslaan van elke ambtshalve te nemen inschrijving, het alles, zo vóór als na betaling, de aanwending van de beschikbare en reservefondsen bepalen, zaken doen, compromis aangaan, dadingen treffen op maatschappelijke belangen; alle agenten en bedienden benoemen en ontslaan, hun bevoegdheden bepalen, hun wedden en gebeurlijk hun borgstellingen, de vennootschap in rechte vertegenwoordigen als eiser of als verweerder, alsmede optreden voor de formaliteiten bij de openbare besturen.

Voorafgaande opsomming wordt gegeven bij wijze van aanduiding en houdt geen beperking in.

Artikel 13:

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht bijzondere machten te delegeren aan één of meer directeurs alsook aan zaakgelastigden, al dan niet vennoten, hun bevoegdheden en de bezoldiging van hun functies te bepalen en met de betrokkenen alle werknemerscontracten af te sluiten.

Artikel 14:

Alle akten die de vennootschap verbinden zullen getekend worden door één of meerdere zaakvoerder(s) behoudens bijzondere delegatie.

Alle beslissingen, andere dan die van het dagelijks bestuur, zullen opgenomen worden in een register van processenverbalen; ieder proces-verbaal zal getekend zijn door de zaakvoerder(s).

Artikel 19:

Ieder jaar, op de 15de van mei om 19 uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is, de eerstvolgende werkdag, de zaterdag uitgezonderd, op hetzelfde uur, zal een algemene vergadering gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats bepaald in de bijeenroepingen, om het verslag te horen van de zaakvoerder(s) en, desgevallend, van de commissaris, om de jaarrekening goed te keuren en, in het algemeen, om te beraadslagen op alle punten die op de dagorde voorkomen.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergadering bevatten de dagorde met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering wordt aan de vennoten, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De algemene vergadering zal zich, na goedkeuring van de jaarrekening, moeten uitspreken, bij bijzondere stemming, over de ontlasting te geven aan de zaakvoerder(s) en gebeurlijk, aan de commissaris.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze uitstel doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 20 :

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing. De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht. Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Artikel 25:

Het maatschappelijk boekjaar loopt ieder jaar van één januari tot eenendertig december.

Op eenendertig december van ieder jaar worden de boeken afgesloten. De zaakvoerder(s) stelt (stellen) een inventaris op alsook de jaarrekening zoals de wet het vereist.

Artikel 26:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, van de sociale lasten en van de afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Eerst wordt op de winst ten minste vijf procent afgehouden om de wettelijke reserve te vormen. Deze afhouding is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijke kapitaal heeft bereikt. Na deze afhouding besluit de algemene vergadering over de bestemming die het saldo moet krijgen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekeningen, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 27:

Indien de algemene vergadering de vervroegde ontbinding beslist zal zij de meest uitgebreide rechten en bevoegdheden hebben om een of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheden te bepalen alsmede hun bezoldiging.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de daartoe bestemde sommen, zal het netto-actief gelijk verdeeld worden onder alle aandelen.

Indien alle aandelen niet volstort zijn in een gelijke verhouding, zullen de vereffenaars het evenwicht voorafgaandelijk herstellen ofwel door geldopvragingen ofwel door gedeeltelijke terugbetalingen.

Artikel 28:

Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, brengt de vereniging van alle aandelen in de handen van één persoon niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Indien deze een rechtspersoon is en er gedurende de termijn van één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is bijgekomen of de vennootschap ondertussen niet ontbonden is, wordt de enige aandeelhouder geacht zich solidair borg te stellen voor alle verbintenissen die zijn ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn handen, dit zolang er geen nieuwe aandeelhouder tot de vennootschap is toegetreden of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Het overlijden van de enige aandeelhouder heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg. Onverminderd hetgeen voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en behoudens tegenstrijdige bepalingen van de statuten worden de rechten, verbonden aan de aandelen uitgeoefend, door de erfgenamen en door de legatarissen die regelmatig het bezit hebben of in het bezit werden gesteld, in verhouding tot hun rechten in de nalatenschap, totdat deze aandelen zullen worden verdeeld of tot de aflevering van legaten die hierop betrekking hebben.

COMPARANTEN - OPRICHTERS VAN DE VENNOOTSCHAP

Zijn voor de oprichting van de vennootschap waarvan de statuten hierboven beschreven werden verschenen:

1. De Heer DECLERCK Reinout, geboren te Kortrijk op zestien augustus duizend negenhonderdtweeëntachtig, van Belgische nationaliteit (nationaal nummer 820816-267-61), wonende te 9000 Gent, Sint-Antoniuskaai 9H.

2. Mevrouw DEPAEPE Marleen, geboren te Sint-Amandsberg op achtentwintig augustus duizend negenhonderdzesenvijftig, (nationaal nummer 560828-046-55, wonende te 8791 Waregem, Grote Heerweg 122.

Alhier vertegenwoordigd door de Heer Reinout Declerck, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato 9 juli laatstleden hieraangehecht.

INTEKENING-ONDERSCHRIJVING

1. De Heer DECLERCK Reinout, voornoemd

Negenhonderdnegenennegentig aandelen (999)

2. Mevrouw DEPAEPE Marleen, voornoemd

Eén aandeel (1)

TOTAAL: Duizend aandelen 1.000

De comparanten verklaren dat het maatschappelijke kapitaal volstort werd ten belope van meer dan het wettelijke minimum.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

BENOEMING VAN DE GEWONE ZAAKVOERDERS:

De comparanten benoemen als gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap, en behoudens

afzetting door de algemene vergadering:

de Heer DECLERCK Reinout, voornoemd

hier aanwezig en aanvaardend.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de Algemeen Vergadering.

Voor het geval de vennootschap als bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een andere vennootschap zal

mijnheer Reinout Declerck, voornoemd, als permanente vertegenwoordiger optreden.

TIJDELIJKE SCHIKKINGEN:

Het eerste maatschappelijke boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in 2013.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juli tweeduizend en elf.

Voor gelijkvormig uittreksel

Notaris

Guy CAEYMAEX

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.05.2016, NGL 27.06.2016 16250-0352-012

Coordonnées
AGILA MANAGEMENT

Adresse
SINT-ANTONIUSKAAI 9, BUS G 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande