AGRIM CONSULT

NV


Dénomination : AGRIM CONSULT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 460.656.958

Publication

26/05/2014
ÿþMod Won! 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie n dgi

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15 MEI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

*14106554*

Ondernemingsnr : 0460.656.958

Benaming

(voluit) Agrim Consult

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Meersstraat 8, 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwer» akte: OMZETrING NV IN BVBA  AANNEMING NIEUWE STATUTEN - ONTSLAG BESTUURDERS  BENOEMING ZAAKVOERDER  MACHTIGING  BIJZONDERE VOLMACHT

Het proces-verbaal opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 09 mei 2014, ter registratie aangeboden, luidt als volgt:

In het jaar TWEEDUIZEND EN VEERTIEN

Op negen mei

In mijn kantoor te Gent, Kortrijksesteenweg, 208.

Voor mij, Meester Fabienne FEVERY, notaris met standplaats Gent,

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap nAgrim Consult", met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Meersstraat 8, met RPR Gent: 0460.656.958.

Opgericht naar aanleiding van de splitsing van de naamloze vennootschap "LUSTRA" bij akte verleden voor, Notaris Jean-Louis Van Hoorebeke, destijds te Gent, op zeven mei negentienhonderd zevenennegentig, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch StaatsbEad van zevenentwintig mei negentienhonderd zevenennegentig onder nummer 970527-230.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn ingevolge de beslissingen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op drieëntwintig december tweeduizend en dertien, waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door Notaris Fevely Fabienne, te Gent, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van negen januari tweeduizend en veertien, onder nummer 14010117.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om zestien uur dertig.

Onder voorzitterschap van de Heer LEDOUX Luc Raymond Remi Joseph, geboren te Gent op twintig maart negentienhonderd éénenzestig, nationaal nummer: 61.0320 456-53, identiteitskaart nummer: 591-5748791-91, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Meersstraat 8

De voorzitter duidt aan als secretaris Mevrouw BEKAERT Paula Suzanne Maria, geboren te Gent op twaalf augustus negentienhonderd zesendertig, nationaal nummer: 36.08.12 320-35, identiteitskaart nummer: 5913702569-84, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Maenhoutstraat 7 bus A.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

A. AANDEELHOUDERS

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders die verklaren eigenaar te zijn van het aantal aandelen aangeduid naast hun naam:

-de heer LEDOUX Luc Raymond Remi Joseph, voornoemd.

Eigenaar van vijfhonderd zevenennegentig (597) aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

e R G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Mevrouw LEDOUX Rite Marie-Claire Antoinette Flavia Julienne, geboren te Gent op zeven november negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer: 62.11.07 404-86, wonende te 1295 Tannay (Zwitserland), Chemin de la Capite 3

Eigenaar van één (1) aandeel

Alhier vertegenwoordigd door de heer LEDOUX Luc Raymond Remi Joseph, voornoemd, krachtens de onderhandse volmacht de dato zeven mei tweeduizend en veertien waarvan copij aan deze akte zal gehecht blijven.

- Mevrouw BEKAERT Paule Suzanne Maria, voornoemd.

Eigenaar van één (1) aandeel

- Mevrouw HELLEPUTTE Sonja Maria, geboren te Zottegem op negentien juni negentienhonderd zesenzestig, nationaal nummer: 66.06,19 348-25, identiteitskaart nummer: 591-7069127-63, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Meersstraat 8.

Eigenaar van één (1) aandeel

Totaal: zeshonderd (600) aandelen

B. BESTUURDERS

Zijn benoemd tot bestuurders:

- De heer LEDOUX Luc Raymond Remi Joseph, voornoemd.

- Mevrouw LEDOUX Rite Marie-Claire Antoinette Ravie Julienne, voornoemd

- Mevrouw BEKAERT Paula Suzanne Maria, voornoemd.

Benoemd in deze hoedanigheid ingevolge de beslissingen van de algemene vergadering van de aandeelhouders, gehouden op drieëntwintig oktober tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van éénentwintig november tweeduizend en acht, onder nummer: 08181989.

De voorzitter stelt vast dat bij afzonderlijke verklaring de dato zeven mei tweeduizend en veertien, Mevrouw LEDOUX Rita Marie-Claire Antoinette Flavia Julienne, voornoemd, in haar hoedanigheid van bestuurder heeft bevestigd kennis genomen te hebben van de dagorde van huidige algemene vergadering, te verzaken aan de wettelijk voorgeschreven formaliteiten en heeft verklaard op huidige vergadering niet aanwezig te zullen zijn. (aangehecht)

UITEENZETTING - AGENDA.

Na deze vaststelling zet de voorzitter uiteen dat

I. Deze buitengewone algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over volgend agenda:

1. Omzetting van NV in BVBA

A. Verslagen

a)verslag van de raad van bestuur ter verantwoording van de omzetting van de vennootschap; bij dit verslag wordt een staat gevoegd die de actieve en passieve toestand van de vennootschap per éénendertig maart tweeduizend en veertien weergeeft

b)Verslag van de externe accountant burgerlijke vennnootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accinva, te 8600 Pervijze, Pervijzestraat 53, voor wie optreedt Mevrouw Vanta mme Inge, over de staat van activa en passiva der vennootschap zoals gevoegd bij het verslag

B, voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

C. Goedkeuring van de nieuwe statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. Ontslag en kwijting bestuurders

4. Benoeming van de zaakvoerder

5. Machtiging zaakvoerder

6. Bijzondere volmacht

Il. Er zijn zeshonderd (600) aandelen die het volledige maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. De voorzitter stelt vast dat aile aandeelhouders op de buitengewone algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat het ganse maat-'schappelijke kapitaal vertegenwoordigd is, en dat de bestuurders de heer LEDOUX Luc Raymond Remi Joseph, voornoemd, en Mevrouw BEKAERT Paula Suzanne Maria, voornoemd, eveneens aanwezig zijn en dat de bestuurder Mevrouw LEDOUX Rite Marie-Claire Antoinette Flavia Julienne, voornoemd, bevestigd heeft kennis genomen te hebben van de dagorde van huidige algemene vergadering, heeft verzaakt aan de wettelijk voorgeschreven formaliteiten en verklaard heeft niet aanwezig te zullen zijn op huidige vergadering, zodat de vergadering de beraadsla-gingen over de agenda kan aanvatten, zonder dat enige verantwoording dient te worden gegeven omtrent de vervulling van de formaliteiten van bijeenroeping.

2. De aandeelhouders erkennen volledig kennis te hebben van de verslagen, namelijk het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de externe accountant, waarvan sprake in de agenda en van de staat van activa en passive van de vennootschap.

Beide verslagen zullen neergelegd worden ter griffie overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen.

3. Geen enkel beding van de statuten voorziet dat de vennootschap geen andere vorm mag aannemen.

BERAADS LAG I NG

EERSTE BESLISSING; OMZETTING VAN NV IN BVBA

&VERSLAGEN

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de raad van bestuur ter verrechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap en van het verslag van de externe accountant burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accinva, te 8600 Pervijze, Pervijzestraat 53, voor wie optreedt Mevrouw Vantomme Inge, aangeduid door de raad van bestuur, evenals de staat van activa en passive afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en veertien zegge minder dan drie maand geleden. De aandeelhouders erkennen van deze verslagen kennis te hebben genomen.

" Het verslag van de externe accountant burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accinva, te 8600 Pervijze, Pervijzestraat 53, voor wie optreedt Mevrouw Vantomme Inge, besluit als volgt:

"Besluiten

De staat van activa en passiva van de NV "Agrim Consult" waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9830 Sint-Martens-Latem, Meersstraat 8, afgesloten per 31 maart 2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut van de Accountants en de belastingconsulenten.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passive per 31 maart 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omvorming van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van vierhonderd en drieduizend zeshonderd en tweeënzestig euro en negentien eurocent (E 403.662,19) is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van honderd negentig duizend euro (5 190.000,00).

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel,

overeenkomstig de artikelen 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Pervijze, 5 mei 2014

BV BVBA Accinva

Vertegenwoordigd door

Mevr. Inge Vantomme

Accountant IAB"

Het verslag van de raad van bestuur en de externe accountant zal worden neergelegd, tegelijkertijd met een afschrift van onderhavig proces-verbaal, op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel

B. BESLISSING OVER VOORSTEL TOT OMZETTING

En onmiddellijk daarop besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen, in overeenstemming met artikel 781 en volgende Wetboek Vennootschappen, tot omzetting van de naamloze vennootschap "Agrim Consult" in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Agrim Consulf,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de omgezette vennootschap blijft dezelfde.

Het doel van de vennootschap blijft hetzelfde.

Het kapitaal en de reserves blijven onaangetast, zoals al de bestanddelen van het actief en het passief, de waardevermeerderingen of verminderingen en de afschrijvingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de overeenkomsten, de geschriften en de boekhouding van de omgezette naamloze vennootschap voort.

De omzetting geschiedt overeenkomstig de artikelen 774 tot en met 788 van het Wetboek Vennootschappen, overeenkomstig artikel 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelastingen en artikel 11 Wetboek BTW.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld op éénendertig maart tweeduizend en veertien.

De verbintenissen door de vennootschap aangegaan zullen vanaf die datum voor rekening komen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd negentig duizend euro (¬ 190.000,00) en is verdeeld in zeshonderd (600) aandelen

De aandelen worden aan de aandeelhouders toegekend als volgt: voor één aandeel in de naamloze vennootschap ontvangt de aandeelhouder één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

C. STATUTEN

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, de statuten van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid als volgt vast te stellen

Il. STATUTEN

naam: "Agrim Consult"

vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

zetel: 9830 Sint-Martens-Latem, Meersstraat 8

doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland

Alle activiteiten die betrekking hebben op het uitoefenen van het beroep van vastgoedmakelaar.

De bouwpromotie met alle daarbij horende verrichtingen, het kopen en verkopen van onroerende goederen, exploitatie en/of verhuring van gebouwen, het oprichten en laten oprichten van gebouwen.

De werfopvolging waarnemen van door andere op te richten, te bouwen of te verbouwen onroerende goederen zowel in België als in het buitenland.

Naast materiële activiteiten in de vastgoedsector, zef de ven-inootschap immateriële activiteiten uitoefenen in de zin van consulting in de ruime betekenis.

Deze consulting activiteit wordt uitgebreid tot de landbouwsector binnen en buiten België. Niet limitatief kan ze bestaan uit marktonderzoeken verrichten, feasability studies uitvoeren, juridische inlichtingen verschaffen, in- en uitvoerreglementeringen verstrekken, advies inzake internationaal marketing- en promotiebeleid en public relations, publicaties en voordrachten organiseren van bovenstaande, enzovoort.

De consulting voor voor jagerij, zowel Wilbeheereenheden (WBE's) als individuele jachtrechthouders, enzovoort. Deze consulting wordt uitgebreid naar de landbouw: inzonderheid hygiânebeheersing in zowel de landbouw, veeteelt en de voedingsverwerkende nijverheid in ai haar aspecten. De aankoop, verkoop in het groot en het klein, invoer uitvoer, fabrikatie en commissiehandel van alle producten in verband met woondecoratie, textiel en textielbenodigdheden, hobbyproducten, versierings-voorwerpen, tapijten, en alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks met de wooninrichting te maken heeft. Aile bedrijvigheden van raad, dienst, uitgave, bemiddeling, opzoeking, navorsing, deelname, inrichting, productie en marketing zo nationaal als internationaal, opleiding, commerciële en industriële inplanting, beleggingen of uitvoering Het voeren van studieorganisatie, raadgevend bureau en management.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materi-'alen, inrichtingen, installaties mogen aankopen, bouwen, oprichten, stichten, uitbaten, huren, verhuren, verkopen, ruilen met het oog op de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen, vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of die de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

duur: onbepaald

kapitaal:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal bedraagt ¬ 190.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 600 aandelen zonder nominale waarde doch met een fractiewaarde van 1/600' van het kapitaal

aandelen: op naam en ondeelbaar

bestuur:

Te vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, e dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden. De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd door de statuten of dom' de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon benoemd is tot zaakvoerder, is zij gehouden onder haar aandeelhouders/vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon

te duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zolang er slechts één zaakvoerder is, heeft deze individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen jegens derden en In rechte te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Hij beschikt ever de maatschappelijke handtekening, voor aile daden van het dagelijks bestuur en is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen werden genomen met gewone meerderheid van sternmen.

Met een besluit van het college van zaakvoerders staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle zaakvoerders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan

Hke zaakvoerder heeft een algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Pe zaakvoerder(s)kardkunnen eveneens afzonderlijke machten op rekeningen bij financiele instellingen toestaan aan bijzondere volmachtdragers.

Pe vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De algemene vergadering kan ten allen tijde overgaan tot de benoeming van een plaatsvervangend zaakvoerder, en dit voor een mandaat van bepaalde duur zowel als van onbepaalde duur. Deze plaatsvervangend zaakvoerder zal alle bevoegdheden van de zaakvoerder overnemen van zodra de zaakvoerder gedurende meer dan veertien dagen in de materiële of geestelijke onmogelijkheid verkeert om zijn taak uit te oefenen. De plaatsvervangend zaakvoerder zal ten opzichte van derden niet over een speciale machtiging moeten beschikken, maar bij ieder optreden moeten vermelden in welke toestand van onmogelijkheid de zaakvoerder zich bevindt.

Pe vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd in alle akten alsmede in aile handelingen die het dagelijks bestuur overstijgen, door één zaakvoerder.

Het is de zaakvoerder(s) en de vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het is de algemene vergadering die het bedrag van de bezoldiging bepaalt.

algemene vergadering:

Pe algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen

en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerder(s) vallen.

Pe jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand juni van ieder

jaar om negentien uur

stemrecht:

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem,

boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van

hetzelfde jaar

bestemming van het resultaat

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Pe algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ontbinding en aanduiding van de vereffenaars

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste

meerderheid, en in de gevallen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De ontbinding en vereffening zal plaatsvinden conform de wettelijke bepalingen terzake.

Na de betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld, zij overhandigen hun

goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

TWEEDE BESLISSING  ONTSLAG EN KWIJTING BESTUURDERS

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de bestuurders te ontslaan en hen kwijting te verlenen voor het gevoerde beleid.

DERDE BESLISSING  BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder de Heer LEDOUX Luc Raymond Remi Joseph, voornoemd,

Die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

VIERDE BESL1SSING  MACHTIGING ZAAKVOERDER

De zaakvoerder wordt door de vergadering met eenparigheid van stemmen gemachtigd om de hoger

genomen beslissingen uit te voeren.

VIJFDE BESLISSING: BIJZONDERE VOLMACHT

Volmacht wordt door de vergadering verleend aan Bonne Accountancy, Emiel Lossystraat 13, te 9040 Gent (Sint-Amandsberg) om alle formaliteiten te vervullen in verband met het ondememingsloket, kruispuntbank voor ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte ais voor deze voortvloeiend uit alle andere akten. Eveneens bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van dit dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonclerlijk aile macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

FISCALE VERKLARING

Deze omzetting geschiedt onder de voordelen vervat in artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten, artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en in artikel 211 paragraaf twee (nieuw)(oud artikel 124, paragraaf 2) van het Wetboek de Inkomstenbelastingen.

SLOT

En daar het agenda van de vergadering volledig uitgeput is, wordt de vergadering geheven om zestien uur vijfenveertig.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het bedraagt vijfennegentig euro (95,00 E)

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgesteld te Gent, in mijn kantoor.

Van al hetwelke ondergetekende Notaris de onderhavige notulen heeft opgesteld, op plaats en datum als

voormeld.

En na gedane voorlezing aan de verschijners hebben deze met de Notaris ondertekend.

De comparanten die in deze akte in verschillende hoedanigheden zijnopgetreden bevestigen dat hun

eenmalige handtekening betrekking heeft op aile hoedanigheden waarin zij optreden in onderhavige akte

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van het proces-verbaal met nieuwe statuten, met aangehechte verklaring bestuurder en aangehechte volmacht aandeelhouder, met verslag externe accountant en verslag raad van bestuur en staat van actief en passief de dato éénendertig maart tweeduizend en veertien

Notaris FEVERY Fabienne

26/06/2014 : GE185339
09/01/2014 : GE185339
19/06/2013 : GE185339
04/07/2012 : GE185339
12/08/2011 : GE185339
28/07/2010 : GE185339
18/08/2009 : GE185339
21/11/2008 : GE185339
18/06/2008 : GE185339
30/07/2007 : GE185339
18/08/2006 : GE185339
21/11/2005 : GE185339
26/09/2005 : GE185339
14/07/2004 : GE185339
15/07/2003 : GE185339
02/07/2003 : GE185339
13/06/2002 : GE185339
01/09/1998 : GE185339
12/06/1997 : GE185339
27/05/1997 : GE185339

Coordonnées
AGRIM CONSULT

Adresse
MEERSSTRAAT 8 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande