AIR4U

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AIR4U
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.477.592

Publication

12/12/2013
ÿþmod 11.1

.4$.ç > In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0537.477.592

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) :Air4U

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Slotstraat 63

9300 Aalst

Onderwerp akte : BVBA: wijziging naam

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Air4U", met zetel te 9300 Aalst, Slotstraat 63, opgemaakt door notaris Peter De Proft, te Deinze, op 27 november 2013, blijkt dat:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te vervangen in "Air4Life". De algemene vergadering beslist dan ook artikel 9 van de statuten van de vennootschap overeenkomstig aan te passen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter De Proft te Deinze

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GFiil-t-1 - ECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

14 AUG. 2013

DENDERMONDE

Gi ffie

Ondememingsnr S

Benaming (voluit) : Air4U

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Slotstraat 63

9300 Aalst

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 12 augustus 2013 dat:

1. De heer REMMERY Pascal Pieter, geboren te Wetteren op 25 augustus 1972, wonende te 9300 Aalst, Slotstraat 63 en de heer SMET Fabian Marcel Gilbert, geboren te Kóln (Duitsland) op 4 maart 1977, wonende te 9041 Oostakker, Oudebareelstraat 118, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Air4U", met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Slotstraat 63.

2, Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. De voornoemde oprichters hebben ingeschreven als volgt:

- de heer Remmery Pascal voor ACHTTIENDUIZEND EURO (¬ 18.000,00), volstort ten belope van VIJFDUIZEND ACHTHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 5.850,00) en waarvoor hem negentig (90) aandelen worden toegekend.

- de heer Smet Fabian voor TWEEDUIZEND EURO (¬ 2.000,00), volstort ten belope van ZESHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 650,00) en waarvoor hem tien (10) aandelen worden toegekend. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE90 0017 0422 5332 bij de bank BNP Paribas Fortis, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Air4U" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 8 augustus 2013 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

3. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor rekening van derden:

- Bureau voor consultancy, administratieve prestaties, ontwerp, expertises, marketing, service en advies (onder andere op het vlak van management, informatica, techniek, datacommunicatie, elektronische en interactieve communicatievormen enzovoort);

- Het verlenen van dienstprestaties van economische aard. Daartoe behoren onder meer administratieve prestaties, technisch en sociaal beheer, commerciële prestaties;

' - Het deelnemen in de financiële, administratieve en commerciële leiding van ondernemingen alsmede het bijstand verlenen;

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen;

- Tussenpersoon in de handel;

- Het aankopen, verkopen, huren en verhuren van zowel roerende als onroerende goederen;

- Het ontwikkelen en creëren van websites en internetapplicaties;

- De handel in computers, computersystemen, randapparatuur en hun onderdelen en software

toepassingen;

- Onderneming voor nationaal en/of internationaal vervoer over de weg

- Verhuisonderneming en koerierdienst;

- Klein- en groothandel, import en export in nieuwe en tweedehands auto's, jeeps, vrachtwagens en

andere motorvoertuigen, onderdelen en accessoires van alle merken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

P Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



-Werkplaats voor het herstellen van motorvoertuigen en voor het herstellen van koetswerk;

- Import en export, aankoop en verkoop van auto's en andere motorvoertuigen;

- De handel in lingerie, nachtmode en kleding in het algemeen, handel in accessoires, stockverkoop; - Onderneming in onroerende goederen , de tussenpersoon in aankoop-, verkoop- en verhuring van gebouwen, beheer van onroerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden, de experts-raadgevers inzake onroerende goederen, bouwpromotor, coordineren van bouwwerkzaamheden, coordinatie van onderaannemers en studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake bouwaangelegenheden.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin vat het woord.

Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

ln het algemeen zal de vennootschap aile industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd

benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

5. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de eerste maandag van de maand maart om 14.00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 september 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand maart in het jaar

2015 om 14.00 uur.

3. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Wordt als niet-statutaire, onbezoldigde zaakvoerder aangesteld:

- De heer Remmery Pascal, voormeld, aanvaardend;

4. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 12 april 2013 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

5. De verschijnster en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de























Op de laatste blz. van Lnik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

e Vóor- behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 71.1

Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camfisc, te 9870 Olsene, Grote Steenweg 131, vertegenwoordig door de heer CAMPE Wim.

Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AIR4U

Adresse
SLOTSTRAAT 63 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande