AIRGEAD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AIRGEAD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.111.780

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 04.06.2014 14148-0226-010
02/07/2013
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van e akte

~ ------------

Ondememingsnr: 449111780

<131005fi4111111111

bel

Be

Sta

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOC'HANEJ L

21 MI 2013

DENDERMONDE

Griffie

11 Benaming (voluit) : JANSSENS EDDY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Triphon De Smetstraat 9

9140 Temse

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: WIJZIGING NAAM  WIJZIGING DOEL 

BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER & PLAATSVERVANGEND ZAAKVOERDER  ACTUALISATIE STATUTEN & GOEDKEURING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 1910612013, gehouden- voor notaris

Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in'AIRGEAD'.

21 TWEEDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder, vermits de vennoteni

erkennen er een afschrift van te hebben ontvangen, met als bijlage de staat van activa en passiva der`,

vennootschap afgesloten op één en dertig mei tweeduizend dertien.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door deze door volgende tekst te vervangen:

`De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden,

als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Het verwerven, het beheer en de verkoop (overdracht) van participaties in andere vennootschappen,

Het ter beschikking stellen aan andere ondernemingen en vennootschappen, ongeacht of zij hierin participeert;,

of niet, van:

_~ Q' leningen;

3' Q' bijstand en adviezen op het vlak van financieel, sociaal, fiscaal, administratief en informatief beheerenë

op het vlak van fiduciaire verrichtingen, voorzover deze door de wet zijn toegelaten;

O alle mogelijke commerciële diensten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Dit;ÿ

houdt in het verlenen van diensten als studie- organisatie- en raadgevend kantoor zowel op het gebied van;, financiën, administratie, techniek en sociale zaken, gepaard gaande met het beheer, bijstand en advies, voor

;i zover deze door de wet zijn toegelaten; É;

;, Het uitwerken van studies omtrent diverse problemen in verband met het op punt stellen en het operationeel,; maken van alle mogelijke ontwerpen, zowel in België als in het buitenland, die van administratieve,=i organisatorische, financiële, wettelijke, planogratische en/of technische aard zijn, en alle ermee verband,; houdende activiteiten, voor zover ze door de wet zijn toegelaten. Het verlenen van diensten, onder gelijk welkeg

vorm, aan alle personen, zowel natuurlijke als rechtspersonen, en kan elke hiertoe strekkende;;

handelstransacties of financiële verrichtingen doen.

Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Het verwerven, exploiteren en verhandelen van brevetten, licenties, royalties en handelsmerken.

Alle commissie- en makelaarstransacties doen, alsook alle verrichtingen van aval en borgtochten; zij mag zich', voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere;. waarborgen verstrekken.

Het verrichten van alle roerende en onroerende, industriële, commerciële en financiële handelingen in het kader;, van het doel. Daartoe kan zij elke handeling stellen die nodig, nuttig of voordeling is in verband met haar doel. De invoer, de uitvoer, groot- en kleinhandel en de tussenhandel in optische artikelen, dit alles in de ruimste zin van het woord zonder dat deze opsomming als beperkend mag aanzien worden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissieverband, als tussenpersoon of als; vertegenwoordiger.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings,,, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde,;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

02/07/2013

mod 11.1

Bijlagen bT hët Bè1giseI Sta asbl ff _ 027x772 13 - Annexes du Moniteur belge

~Jpor-Â

ijehouden aan het Belgisch

Staatsblad

analoog, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, en dit bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie of op gelijk welke wijze."

31 DERDE BESLISSING

Statutair zaakvoerder

De vergadering benoemt de actuele gewone zaakvoerder, mevrouw YSEBOODT Frieda, geboren te Burcht op achtentwintig oktober negentienhonderd vierenveertig, wonende te 9140 Temse, Triphon De Smetstraat 9 (RR 441028 364-81), thans als statutaire zaakvoerder. Het mandaat is onbezoldigd. Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Plaatsvervangend zaakvoerder

Als plaatsvervangende zaakvoerder is aangesteld: de heer VERBRUGGEN Viktor, geboren te Kopenick (Duitsland) op negen maart negentienhonderd drieënveertig, wonende te 9140 Temse, Triphon De Smetstraat 9 (RR 430309 393-67). Hij volgt van rechtswege de voormelde statutaire zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overtijden en vervangt hem als "lasthebber ad hoc" ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen de statutaire zaakvoerder en de vennootschap of ingeval de statutaire zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

41 VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, de actuele vennootschapsterminologie en het Wetboek van Vennootschappen; tevens worden de overbodige dan wel achterhaalde bepalingen geschrapt en met het oog op de coördinatie worden de artikelen hernummerd waarna de vergadering de nieuwe tekst van de statuten goedkeurt.

1)De handelsvennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam: AIRGEA "

2) Het doel van de vennootschap is in de statuten letterlijk omschreven als volgt

"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden,

als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Het verwerven, het beheer en de verkoop (overdracht) van participaties in andere vennootschappen.

Het ter beschikking stellen aan andere ondernemingen en vennootschappen, ongeacht of zij hierin participeert

of niet, van:

fl leningen;

D bijstand en adviezen op het vlak van financieel, sociaal, fiscaal, administratief en informatief beheer en op het vlak van fiduciaire verrichtingen, voor zover deze door de wet zen toegelaten;

" alle mogelijke commerciële diensten, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden. Dit houdt in het verlenen van diensten als studie- organisatie- en raadgevend kantoor zowel op het gebied van financiën, administratie, techniek en sociale zaken, gepaard gaande met het beheer bijstand en advies, voor zover deze door de wet zijn toegelaten;

Het uitwerken van studies omtrent diverse problemen in verband met het op punt stellen en het operationeel maken van alle mogelijke ontwerpen, zowel in België als in het buitenland, die van administratieve, organisatorische, financiële, wettelijke, planografische en/of technische aard zijn, en alle ermee verband houdende activiteiten, voor zover ze door de wet zijn toegelaten. Het verlenen van diensten, onder gelijk welke

von-n, aan alle personen, zowel natuurlijke als rechtspersonen, en kan elke hiertoe strekkende

handelstransacties of financiële verrichtingen doen.

Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Het verwerven, exploiteren en verhandelen van brevetten, licenties, royalties en handelsmerken.

Alle commissie- en makelaarstransacties doen, alsook alle verrichtingen van aval en borgtochten; zij mag zich voor derden borg stellen of aval verfenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Het verrichten van alle roerende en onroerende, industriële, commerciële en financiële handelingen in het kader, van het doel. Daartoe kan zij elke handeling stellen die nodig, nuttig of voordeling is in verband met haar doel. De invoer, de uitvoer, groot- en kleinhandel en de tussenhandel in optische artikelen, dit alles in de ruimste zin van het woord zonder dat deze opsomming als beperkend mag aanzien worden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissieverband, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, analoog, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, en dit bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie of op gelijk welke wijze."

3) De vennootschap is gevestigd te 9140 Temse, Triphon De Smetstraat 9.

4) De vennootschap is opgericht op 06/01/1993 voor onbepaalde duur.

5) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig eum één eurocent (18.592,01¬ ). Het is volledig geplaatst en verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde.

6) Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar,

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de ' wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor

uitkering in aanmerking komend bedrag: - .--- -- - - --- ------------------------

Op de laatste b}z. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mcd 11,1

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om zeventien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettel fke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van )_uik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vpor-` behouden aan het Betgisch Staatsblad

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 07.06.2013 13161-0418-011
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 10.07.2012 12272-0209-011
13/10/2011 : AN295544
24/08/2011 : AN295544
07/09/2010 : AN295544
24/08/2009 : AN295544
09/10/2008 : AN295544
08/08/2008 : AN295544
03/08/2007 : AN295544
05/04/2006 : AN295544
10/06/2005 : AN295544
16/06/2004 : AN295544
09/07/2003 : AN295544
09/07/2003 : AN295544
08/09/2001 : AN295544
01/01/2000 : AN295544

Coordonnées
AIRGEAD

Adresse
TRIPHON DE SMETSTRAAT 9 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande