AKKURAAT


Dénomination : AKKURAAT
Forme juridique :
N° entreprise : 416.221.555

Publication

06/10/2014
ÿþ mod 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





KOOPHANDEL GENT

2 5 SEP, 2014



AFDELING DENDERMONDE

Griffie





Ondernemingsnr: 0416221555

Benaming (voluit) : Akkuraat

(verkort);

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Tramstraat 38

9220 Hamme

Onderwerp akte :ONTBINDING MET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING - TOEBEDELING - SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verfeden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op drieëntwintig september tweeduizendveertien, ter registratie aangeboden

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen; volgende beslissingen heeft genomen:

Eerst- beslissing: Lezing en onderzoek van het Verslag van de zaakvoerder - Verslag van de bedrijfsrevisor

Er wordt voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op zeventien september tweeduizend veertien, omtrent het voorstel tot ontbinding zoals vereist overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarbij de staat van activa en passiva de dato vijftien september tweeduizend veertien werd gevoegd.

Met betrekking tot deze in vereffeningstelling werd door de heer Bart Roose, bedrijfsrevisor, namens de Burg. CVBA "VGD Bedrijfsrevisoren", de dato tweeëntwintig, september tweeduizend veertien een verslag opgemaakt over de staat van activa en passiva de dato vijftien september tweeduizend veertien.

De besluiten van dit verslag van de heer Bart Roose, voornoemd, luiden letterlijk: "...BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap o.v.v. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AKKURAA T met maatschappelijke; zetel te 9220 Hamme, Tramstraat 38, een boekhoudkundige staat afgesloten op 15 september 2014 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 552.836,08 EUI? en een; netto actief van 552.836,08 EUR

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en; organisatie,' aldus werden voornamelijk substantiële controles van de staat van activa en passiva per I5 september 2014 uitgevoerd

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw enjuist weergeeft onder voorbehoud-

- van eventuele nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag; niet waren gekend of konden worden ingeschat zoals de financiële;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controle van de administratie der directe belastingen en de BTW-administratie, de volledigheid van de geboekte vereffeningskosten,, en

- dat in het kader van de auditwerkzaamheden geen confirmaties verzonden werden naar klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren, OVAM, hypotheekkantoren en andere derde partijen.

De zaakvoerder stelt voor om, overeenkomstig artikel 184, §5 W Venn., de ontbinding en de sluiting van de vereffening in één akte te laten plaatsvinden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden, op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald, evenwel onder voorbehoud van hetgeen hiervoor uiteengezet werd.

Bovendien willen wre erop ween dat de roerende voorheffing op de liquidatiebon; geraamd op een bedrag van 37897,76 EUR, die verschuldigd zal worden op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Dit verslag is opgesteld in het kader van artikel 181 W Venn. voorafgaandelijk aan de ontbinding van de burgerlijke vennootschap o. v v een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AKKURAA T en mag niet voor andere doeleinden worden

aangewend ".

Tweede beslissing

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering - gelet op het voorgaande - tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden. Tevens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen geen vereffenaars aan te stellen, waardoor voldaan is aan de voorwaarde van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen zodat de zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaar dient te worden beschouwd.

Derde beslissing

gelet op het feit dat er geen andere schulden meer zijn dan deze die blijken uit voormelde staat van activa en passiva de dato vijftien september tweeduizend veertien, en vermits de schulden die blijken uit zelfde staat van activa en passiva luidens verklaring van de comparant volledig voldaan zijn, inclusief de vennootschapsbelasting, stelt de voorzitter vast dat, vermits er geen vereffenaar wordt benoemd, de sluiting van de vereffening in onderhavige akte kan geschieden.

Wegens niet van toepassing zijn van artikel 190 W. Venn. Bevestigt de comparant, en in het bijzonder het bestuursorgaan, dat er:

1. sedert de datum van voormelde staat van activa en passiva weliswaar nog schulden zijn bijgekomen maar dat deze allen vereffend zijn voor, heden;

2. er geen fiscale of sociale schulden zijn in hoofde van de vennootschap;

3. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoot zelf.

De zaakvoerder stelt voor om, overeenkomstig artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen, de ontbinding en de sluiting van de vereffening in één akte te laten plaatsvinden. Het bestuursorgaan bevestigt, conform artikel 184 § 5, dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien bevestigt het bestuursorgaan, conform artikel 184 § 5, dat alle (eventuele) toekomstige schulden ten aanzien van derden zullen worden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen zullen worden geconsigneerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mnd 11.1

Onroerende goederen

De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap eigenares is van de hierna

vermeld onroerende goederen:

GEMEENTE HAMME, derde afdeling MOERZEKE

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen te Hamme,

derde afdeling Moerzeke, Tramstraat 38, ten kadaster gekend sectie C nummer 162/X

(huis groot tweeduizend honderd negenennegentig vierkante meter), nummer 152/K (bouwland Hoog Castel groot zeshonderd negentig vierkante meter), en nummer 152/L (grond Hoog Castel groot drieënvijftig vierkante meter)

IL Worden eveneens ingevolge de vereffening aan de vennoten toebedeeld aile overige activa- en passivabestanddelen afhangende van de vennootschap, dit alles overeenkomstig het verdelingsplan.

Vierde beslissing

Met eenparigheid van stemmen keurt de buitengewone algemene vergadering het verdelingsplan met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening, goed. Zij geeft bij deze uitdrukkelijk volmacht aan de heer VERSCHELDEN Frans, voornoemd, voor de betaling, in voorkomend geval, van de roerende voorheffing, en voor de verdeling van het nettoaandeel van iedere vennoot in de vereffening.

Vijfde beslissing

Met eenparigheid van stemmen keurt de buitengewone algemene vergadering de rekeningen en de verrichtingen van het topende boekjaar tot de datum van onderhavige algemene vergadering goed.

Zesde beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering ontslag te verlenen aan de zaakvoerder zijnde:

De heer VERSCHELDEN Frans, voornoemd;

Hem wordt bovendien kwijting verleend voor het door hem gevoerde beleid.

Zevende beslissing

Gelet op het voorgaande stelt de algemene vergadering vast dat de voorwaarden van artikel 184, § 5, eerste lid W.Venn. vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte.

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering verder dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat bij hun weten alle schulden den aanzien van derden werden aangezuiverd, en dat zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen. De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden.

De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens vijf jaar bewaard blijven door de heer VERSCHELDEN Frans, wonende te 9220 Hamme, Tramstraat 38.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten. Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen in hun bezit. Indien er na de vereffening, onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan voornoemde vennoten, die deze evenwel slechts ten laste zullen nemen tot beloop van wat zij uit de vennootschap als vereffeningsoverschot hebben ontvangen.

Achtste beslissing: volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens, Tax & Legai BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

(i) alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

(ii) aile formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de heerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

(iii) de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oost-Vlaanderen: expeditie akte, bijzonder verslag van de zaakvoerder, verslag revisor.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbia

_

stwom

ORIFFIE REÇ.HTBANK

VAN NOOPteNDEL

17 DEC. 2013

DENDUZONDE

Ondernemingsnr 0416221555 ,

:

: Benaming (voluit): Akkuraat

.

(verkort)

,

Rechtsvorm .. burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap '

,

: .

;1 Zetel : Tramstraat 38

,

!. .

.1 9220 Hamme '

;

!i

Onderwerp akte :OMVORMING NV NAAR BVBA - AANNEMING STATUTEN - ONTSLAG EN

1 BENOEMINGEN

,.

1:

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren (Melsele), op vier

li december tweeduizend dertien, geregistreerd zeven blad geen verzending te Beveren op

:

zes december tweeduizend dertien boek 461 blad 19 vak 18 ontvangen vijftig euro (¬

50,00) De Ontvanger, (getekend) De inspecteur bij een fiscaal bestuur Van De Perre E.

:I BLUKT DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen

" ,

volgende beslissingen heeft genomen:

.: EERSTE BESLISSING:

:.

:! Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering ondergetekende notaris te

ontslaan van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan de dato vijfentwintig 1! november tweeduizend dertien, waarin deze de hierna door te voeren omvorming van il de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap in een li burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte il aansprakeiijkheid verantwoorden, evenals van de staat van activa en passiva afgesloten,

!I per eenendertig oktober tweeduizend dertien. ,

TWEED BESLISSING: :

i Met betrekking tot deze omzetting werd door de heer Guy De Vooght namens Burg.I Il CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, dei li dato vier december tweeduizend dertien een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar!

:! samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het hierna vermeld! :.

verslag van het bestuursorgaan, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neergelegd! :.

ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde. :

 .

:l De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris te1

ontslaan van het voorlezen van hetzelfde verslag. .

 .

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk: :

"... 7. 8ESLUITEN

Het onderzoek van de staat van activa en passiva per 31 oktober 2013 laat toe als volgt te;

'. besluiten.' .

,

Onze controlewerkzaamheden zijn uitgevoerd overeenkomstig de normen van heti Instituut der Bederevisoren.

De onderneming wordt gekenmerkt door een beperkte omvang, structuur en! :! organisatie Gezien de beperktheid van de interne controles zijn de;

Op de laatste blz. van Lui U vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

moc111.1

Vcior-

'bèhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

controlewerkzaamheden toegespitst op een substantiële controle van de staat van activa en passiva opgesteld per 31 oktober 2013.

Overeenkomstig onze opdracht hebben wij de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht. Gelet op de beperkte timing werden geen confirmaties verstuurd aan klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren of andere derde partijen. Onze controlewerkzaamheden ze er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief; zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 oktober 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heet opgesteld, heeft plaatsgehad Uit onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief hee plaatsgehad Het netto-actief volgens deze staat van 601.948,25 EUR is niet kleiner dan het maatschappek kapitaal van 175000,00 EUR.

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek Vennootschappen in het raam van de omzetting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap in een burgereke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakekheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden

DERDE BESLISSING:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag van mevrouw VERSCHELDEN Maartje en de heren VERSCHELDEN Wouter en VERSCHELDEN Andries, als bestuurders op hun verzoek te aanvaarden en hen décharge te verlenen voor het door hen gevoerde beleid. De aandeelhouder dankt hen voor bewezen diensten.

VIERDE BESLISSING:

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de vorm van de vennootschap te wijzigen met behoud van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven hetzelfde, alsook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken die door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap werden gehouden voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per eenendertig oktober tweeduizend dertien, zoals opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert gemelde datum werden gedaan door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn geweest voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het aantal aandelen van zevenhonderd (700) blijft behouden. Elk aandeel zal één/zevenhonderdste deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Voor zover voldaan wordt aan de wettelijke voorschriften terzake geschiedt deze omzetting met toepassing van:

" artikel 121 wetboek van registratierechten;

" artikel 211 wetboek van inkomstenbelastingen;

" artikel 11 wetboek B.T.W.;

" artikel 774 tot 788 van het wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt te stellen:

STATUTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"ARTIKEL EEN: BENAMING:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "AKKURAAT".

ARTIKEL TWEE DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland:

De activiteiten eigen aan een patrimoniumvennootschap, die onder meer zal fungeren als middelenvennootschap. De vennootschap zal het beheer waarnemen van onroerende en roerende goederen. De vennootschap mag de activiteiten van vastgoedhandelaar niet uitoefenen.

Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelnemen, evenals aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van haar doe, of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door inbreng, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België en in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

ARTIKEL DR E: ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen. Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten. ARTIKEL MER: DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf haar oprichting. Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

ARTIKEL VIJ : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdvenzeventigduizend euro (E 175.000,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd (700) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/zevenhonderdste deel van het kapitaal. ARTIKEL ZE5: AANDELEN:

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen met de juiste aanduiding van de vennoten, het aantal aandelen dat zij bezitten, alsook de aantekening van de gedane stortingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL ZEVEN: OVERDRACHT VAN AANDELEN WANNEER DE VENNOOTSCHAP SLECHTS Un- EEN VENNOOT BESTAAT:

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan, over te dragen aan wie hij het wenst.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zulten die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

V9or-

..b`ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

, mod 11.1

Vpor-liehouden aan het Belgisch Staatsbrad

gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort. ln afwijking van het vorenstaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennootschap erft, de lidmaatschapsrechten uit.

ARTIKE ACHT: OVERDRACHT VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT:

De aandelen van een vennoot mogen niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden, dan met toestemming van alle overige vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, op de hierna bepaalde wijze. Deze toestemming is evenwel niet vereist indien de aandelen worden overgedragen of overgemaakt:

I. aan de rechtstreekse afstammelingen van een vennoot;

2. aan de medevennoten.

De vennoot die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, aan een andere dan de hiervoren genoemde personen, zal deze wens moeten te kennen geven aan de zaakvoerderfs) en een overnemer voorstellen. Zo ook zullen de erfgenamen of legatarissen van aandelen, andere dan de hiervoren genoemde personen, moeten bekend maken of zij vennoot wensen te worden dan wel of zij de afkoop vragen van de aandelen. Door de zaakvoerder(s) zal een algemene vergadering samengeroepen worden, die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend de erfgenamen. Ingeval van niet-aanvaarding zullen de aandelen bij voorkeur worden aangeboden aan de overige vennoten, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit. Ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgenomen, kan door de zaakvoerder(s) een andere overnemer warden voorgesteld. De vennootschap kan echter slechts beslissen tot inkoop der aandelen mits naleving van de voorwaarden en de formaliteiten, voorzien door de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

In elk geval moet binnen de drie maanden over de overdracht beslist 4n, zoniet zal de weigering van aanvaarding ais nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden vennoot te zijn of zal de overdrager zijn aandelen vrij kunnen overdragen aan de voorgestelde overnemer. Deze overdracht moet binnen de zes maand plaats hebben, zoniet moet de procedure hernomen worden.

Indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs der over te dragen aandelen, zullen de overdrager of de erfgenamen en de zaakvoerder(s) elk een deskundige aanstellen om de werkelijke waarde van de aandelen te laten vaststellen.$

ARTIKE NEGEN.

Van elke overdracht van aandelen wordt melding gemaakt in het register van aandelen. Deze melding wordt gedateerd en ondertekend door de overdrager en de overnemer, of bij overdracht door overlijden, door een zaakvoerder en de begunstigde.

De overdracht van aandelen geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden, vanaf haar inschrijving in gemeld register.

ARTIKEL TIEN:

De hierboven beschreven regels inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL ELF:

Zolang de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden vennoot niet als vennoot aanvaard zijn, zoals hiervoren bepaald, zullen zij geen rechten kunnen doen gelden tegenover de vennootschap.

Zij zullen zich in geen geval mogen mengen in het bestuur van de vennootschap.

ARTIKE TWAALF:







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

e

,Voor-ebehouden aan het Belgisch Staatsblad



De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten overstaan van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden bij gebreke van afwijkende overeenkomst uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL DERTIEN:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de ontzetting van één der vennoten.

De erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels leggen op de goederen van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

ARTIKEL VEERTIEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

ARTIKEL VIJFTIEN:

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en aile daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

ARTIKEL ZESTIEN: ALGEMENE VERGADERINGEN:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de LAATSTE VRIJDAG VAN DE MAAND OKTOBER OM TWAALF UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben: bespreking van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boeljaar (voor zover dit wettelijk vereist is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel het ontslag of de (her)benoeming van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL ZEVENTIEN:

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels voorzien door de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zal kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerder(s) telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dorden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad



De notulen van de vergaderingen zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten; de expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden.

ARTI EL ACHTTIEN: INVENTARIS - JAARREKENING - WINSIVERDELING:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Elk jaar op het einde van het boekjaar warden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de zaakvoerderis) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

ARTI EL NEGENTIEN:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van net positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blet uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

ART' EL TWINTIG:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG:

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG:

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien verklaren de verschijners zich te willen gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen." ZESD BESLISSING:

De vergadering stelt vast dat de omzetting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aldus werd gerealiseerd. Zij neemt er akte van dat ingevolge voormelde omzetting, de opdrachten van de Igedelegeerd) bestuurders, te weten mevrouw VERSCHELDEN Maartje en de heren VERSCHELDEN Wouter en VERSCHELDEN Andries, een einde hebben genomen. Dienvolgens besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen kwijting te verlenen aan voornoemde bestuurders voor hun tot op heden uitgeoefende opdracht. Er wordt voorts beslist om als zaakvoerder te benoemen voor de duur van de vennootschap de heer VERSCHELDEN Frans Clementine Octaaf, wonende te 9220 Hamme, Tramstraat 38.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZEVENDE BESLISSING:

De vergadering stelt vast dat het kapitaal van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bestaat uit het kapitaal van de vroegere burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en zij besluit, met eenparigheid van stemmen, dat de zevenhonderd (700) kapitaalaandelen (zonder vermelding van waarde, ieder aandeel een fractiewaarde van één/zevenhonderdste deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigend) worden toegewezen aan de houders van de kapitaalaandelen in de omgezette vennootschap, à rato van één kapitaalaandeel in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één kapitaalaandeel in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en dat ieder kapitaalaandeel volledig is volgestort tot beloop van de geheelheid voor de omzetting van de vennootschap.

Het bezit van aandelen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal onmiddellijk na ondertekening dezer worden ingeschreven in een register van aandelen.

Er zal teven onmiddellijk na ondertekening dezer worden overgegaan tot vernietiging van het register van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en dit door versnippering.

ACHTSTE BESL1SSI

Er wordt beslist volmacht te geven aan Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA, met ondernemingsnummer 0451.657.041, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade I bus 96, en haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UlTTREKSEL: Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: uittreksel akte, kopij verslag bestuursorgaan, kopij verslag revisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermalden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4- e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Atour-

"behouden aan het Belgisch

Staatsblad

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.10.2013, NGL 22.10.2013 13635-0428-010
13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 19.10.2012, NGL 07.11.2012 12634-0135-010
12/10/2012 : ANT001007
31/10/2011 : ANT001007
21/12/2010 : ANT001007
26/11/2010 : ANT001007
30/12/2008 : ANT001007
08/01/2008 : ANT001007
28/12/2007 : ANT001007
12/02/2007 : ANT001007
13/12/2006 : ANT001007
28/11/2005 : ANT001007
10/12/2004 : ANT001007
07/12/2004 : ANT001007
27/11/2003 : ANT001007
25/11/2002 : ANT001007
19/03/2002 : ANT001007
10/11/1992 : ANT1007
23/09/1992 : ANT1007
15/07/1992 : ANT1007
15/11/1990 : DET38
01/01/1989 : DET38
01/01/1988 : DET38
01/01/1986 : DE31635

Coordonnées
AKKURAAT

Adresse
TRAMSTRAAT 38 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande