ALARM4U

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALARM4U
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 588.991.324

Publication

02/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-01-2015

Griffie

*15301946*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0588991324

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Alarm4U

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op negen en twintig januari twee duizend vijftien, ter registratie aangeboden, dat :

De heer BUYSSCHAERT François Jean Marie Pierre, geboren te Antwerpen op twaalf juli negentienhonderd zestig, echtgenoot van mevrouw Libert Isabelle, wonend te 9830 Sint-Martens-Latem, Oudburgweg 51.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met volgende kenmerken :

De naam van de vennootschap luidt  Alarm4U . Zij bestaat onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De zetel is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Oudburgweg 51.

De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel:

a)de aan- en verkoop, de verhuring, de installatie, de dienstverlening, de promotie en in het algemeen al hetgeen betrekking heeft op de installatie en handel van bewakings-, brandbeveiliging-, beveiligingssystemen en alarminstallaties allerhande alsook parlofonie en toegangscontrole, b) alle handelingen met betrekking tot elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen, de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, de realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit, elektronica, automatisatie, domotica, hard- en software systemen, de installatie van van telefooninstallaties en computersystemen alsook de handelsbemiddeling in elektrische en elektronisch materiaal, inclusief installatie-materiaal voor industrie en privé-gebruik met al de diensten die er betrekking op hebben.

c)Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeel¬kundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door ver¬huring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen ; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle an¬dere bestaande zakelijke rechten.

d) Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van be¬heer, de controle, het toezicht, de organisatie, druk, vormgeving, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stel¬len aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projec¬ten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wet¬gevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfslei¬ding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelne¬ming met derden, van handels-, nijverheids-, verenigingen, musea, overheden of andere ondernemingen of instellingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige

Onderwerp akte :

Oudburgweg 51

9830 Sint-Martens-Latem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

beperking.

e) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

f) Het stimuleren, plannen, coördineren van de ontwikkeling en investering in rechtsperso¬nen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

g)Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten,octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels , financiële , roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng,afstand, samensmel¬ting of op gelijk welke manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf negen en twintig januari twee duizend vijftien.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf en twintig duizend euro (¬ 25.000), verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Statutaire zaakvoerder : bij de oprichting wordt de heer BUYSSCHAERT François, voornoemd, aangesteld als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

De zaakvoerder of ingeval er meerdere zijn, hebben elk de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend. De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijkse bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijkse be¬stuur. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, maar de algemene vergadering kan bij eenvoudige meerderheid hiervan afwijken en het loon jaarlijks vaststellen.

Het overlijden of het aftreden van de zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Bij overlijden of aftreden van voornoemde zaakvoerder, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in de vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

De controle op de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere

commissarissen/revisoren, te benoemen door de algemene vergadering, voor zover de wet het vereist.

Ieder jaar, op dertig april om veertien uur moet een jaarvergadering gehouden worden.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op één en dertig december van het zelfde jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en bezoldigingen vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds één/tiende van het maatschap¬pelijk kapitaal bedraagt.

Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De jaarvergadering kan echter elk andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen. Ingeval van ontbinding van de vennootschap voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie, tenzij de algemene vergadering één of meerder vereffenaars zou benoemen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Overgangsbepalingen :

a)Het bestuur van de vennootschap wordt thans toegekend aan de voormelde statutaire zaakvoerder, heer BUYSSCHAERT François, voornoemd, voor onbeperkte duur, die de alleen-vertegenwoordigingsbevoegdheid bezit. Zijn mandaat zal zich voorlopig beperken tot voorbereidende werkzaamheden en zal pas volledig effectief zijn na erkenning van het bedrijf door het Ministerie van Binnenlandse Zaken (als beveiligingsonderneming) en in elk geval ten vroegste op 1 juli aanstaande. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. b)Naast de aanstelling van de statutaire zaakvoerder, wordt aangesteld als bijzondere zaakvoerder met beperkte bevoegdheid, de heer BUYSSCHAERT Mathieu Nathalie Michel François, geboren te Gent op zeven en twintig juli negentienhonderd negentig, ongehuwd, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Oudburgweg 51. Hij is bevoegd voor technische bijstand. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd sedert één januari tweeduizend vijftien. Bij wijze van overgangsmaatregel wordt het eerste boekjaar geacht op negen en twintig januari twee duizend vijftien een aanvang te hebben genomen en zal tot één en dertig december twee duizend zestien lopen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in twee duizend zeventien

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe Kluyskens

Coordonnées
ALARM4U

Adresse
OUDBURGWEG 51 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande