ALBODAKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALBODAKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.969.039

Publication

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 10.02.2014 14031-0245-010
02/01/2015
ÿþ WW 111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111§033111

GRIF LeH i BANKVA

KOOPHANDEL GENT

19 DEC. 2014

AFDELING DENDERMONDE

efiffie

Ondernemingsnr: 0.859.969.039

Benaming (voluit) ALBODAKEN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :9200 Dendermonde -- Mespelarestraat 112 (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : ontbinding - vereffeninq

Uit een akte, verleden voor ons, meester Annelles De Bouver, notaris te Sint Lievens-Houtem, op 05

december 2014, voorafgaandelijk registratie, blijkt dat:

In het jaar TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op vijf december.

Te Sint-Lievens-Houtrem, op het kantoor van ondergetekende notaris.

Voor ons, Meester De Bouver Annelies, notaris met standplaats te Sint-Lievens-Houtem.

Wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, "ALBODAKEN", met zetel te 9200 Dendermonde, Mespelarestraat 112, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0.859.969.039, opgericht bij akte verleden voor notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op 24 juli 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 augustus 2013 onder nummer 03086220

En zonder verdere wijziging aan de statuten sindsdien zoals nagenoemde vennoten verklaren.

BUREAU.

De vergadering wordt geopend om zeventien uur onder Voorzitterschap van de Heer Steeman Jurgen, nagenoemde enige vennoot, die de bevoegdheden uitoefent toegekend aan de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING.

Xs aanwezig de enige aandeelhouder, te weten :

De heer Steeman Jurgen, geboren te Mespelare op 7 september 1967, nationaal nummer 67.09.07 235-55, wonende te 9200 Dendermonde, Mespelarestraat 112. Die verklaard heeft houder te zijn van alle honderd (100) aandelen van de vennootschap, het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (e 18.600,00) vertegenwoordigend.

UITEENZETTING DOOR DE ENIGE VENNOOT

De enige vennoot zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren : I. De vergadering van vandaag is samengeroepen met volgende AGENDA:

1. Voorafgaande verslagen.

a) Kennisneming en bespreking van het bijzonder verslag van het bestuursor" aan, o..esteld o" datum van 28 november 2014, in uitvoerins van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

n

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, met een staat van activa en passiva, afgesloten op 2 oktober 2014, waarin het bestuursorgaan het voorstel tot ontbinding toelicht.

b) Kennisneming en bespreking van het verslag de dato 2 december 2014 opgesteld door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Danny Praet Bedrijfsrevisor, met zetel te 9620 Schellebelle, Dendermondsesteenweg 36, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Danny Praet, bedrijfsrevisor, eveneens in uitvoering van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarin deze verslag uitbrengt over voormelde staat van activa en passiva.

c) Kennisneming en bespreking van het verdelingsplan van het bestuursorgaan,

opgesteld op datum van 28 november 2014.

2 Diverse verklaringen van het bestuursorgaan.

3. Vaststelling dat de voorwaarden tot ontbinding voldaan zijn.

4. Beslissing tot ontbinding van de vennootschap.

5. Goedkeuring van diverse zaken.

6. Diverse verklaringen van de vennoten.

7. Vaststelling van de afloop van de vereffening.

8. Goedkeuring van de rekeningen en van de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van de algemene vergadering.

9. Beëindiging en kwijting bestuursorgaan.

10. Sluiting - bewaring van boeken en bescheiden.

11. Bijzondere volmacht.

II. Genoemde Heer Steeman Jurgen, enige vennoot, zet vervolgens uiteen : -dat alle bestaande aandelen aanwezig zijn;

-dat hij stemgerechtigd is, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De enige zaakvoerder van de vennootschap, te weten genoemde Steeman Jurgen is hier aanwezig en verklaart door zijn ondertekening dezer kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige vergadering en van haar agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en desgevallend in de statuten.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde.

Vaststelling dat de wettelijke formaliteiten vervuld zijn.

De voornoemde aanwezige vennoot, verklaart een afschrift van de onder nummer 1 van de agenda bedoelde verslagen, het verdelingsplan en staat van activa en passiva, voorafgaandelijk aan deze akte te hebben ontvangen.

Bij toepassing van artikel 181 paragraaf 4 van het wetboek van vennootschappen, bevestigt de ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap is gehouden in verband met deze in vereffening stelling.

BESLUITEN.

De vergadering vat de agenda aan en neemt volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT - KENNISNAME VAN HET BIJZONDER VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN VAN 28 NOVEMBER 2014, HET VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR DE DATO 2 DECEMBER 2014, STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA DE DATO 2 OKTOBER 2014 EN HET VERDELINGSPLAN VAN HET BESTUURSORGAAN DE DATO 28 NOVEMBER 2014. VOORAFGAANDE VERSLAGEN.

De voorzitter doet voorlezing aan de voornoemde, voltallig aanwezige aandeelhouders van dein deuragenda aangekondigde verslagen, nameliik: _~ __



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Voor behouden aan het _ Ë~gi5C 7f Staatsblad

02/01/2015

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

a) Van het verslag van het bestuursorgaan, opgesteld op 28 november 2014, met bijgevoegd een staat van activa en passiva, afgesloten per 2 oktober 2014, opgemaakt in uitvoering van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

b) Van het verslag door de bedrijfsrevisor, de Heer Danny Praet, voornoemd, opgesteld op 2 december 2014, in uitvoering van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"Ondergetekende, de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Danny Praet - Bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9260 Schellebelle, Dendermondsesteenweg 36, vertegenwoordigd door de heer Danny Praet, bedrijfsrevisor, werd op 25 augustus 2014 door de zaakvoerder, de heer Jurgen Steeman, van de Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ALBODAKEN , aangesteld om

ingevolge artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, een verslag op te stellen aangaande de ontbinding van de vennootschap.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ALBODAKEN een boekhoudkundige staat, afgesloten op 2 oktober 2014, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 26.651,75 EUR en een negatief netto-actief van 3.419,68 EUR. Uit de beperkte controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd worden door de vereffenaar onder voorbehoud van de volledigheid van de fiscale en sociale schulden. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnomen van het I.B.R., hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Opgemaakt te Schellebelle, op 2 december 2014

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Danny Praet - Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door

Danny Praet

Bedrijfsrevisor

C) Van het verdelingsplan van het bestuursorgaan, opgesteld op 28 november 2014

Het voornoemde verslag van het bestuursorgaan, het voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor en het verdelingsplan worden bewaard in het dossier van de instrumenterende notaris.

TWEEDE BESLUIT  DIVERSE VERKLARINGEN VAN HET BESTUURSORGAAN .

De vergadering stelt vast dat:

- er uit de voorgelegde staat van actief en passief blijkt dat er geen schulden meer zijn tegenover derden.

- de zaakvoerder verklaard heeft dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze opgenomen in voormelde staat van actief en passief en er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan, enerzijds, tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgest eld en de datum van onderhavige algemene vergadering en na de opmaak van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, anderzijds;

- de zaakvoerder verklaard heeft er op gewezen te zijn dat, bij gebreke van benoeming van vereffenaars, het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaar wordt beschouwd.

.0 Voorbehouden aan het  13elgisch Luik B - vervolg



DERDE BESLUIT  VASTSTELLING DAT DE VOORWAARDEN TOT ONTBINDING VOLDAAN ZIJN.

Gezien het voorgaande stelt de vergadering met eenparigheid van stemmen vast dat de voorwaarden van artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte.

VIERDE BESLUIT  ONTBINDING.

Na kennisname, bespreking en goedkeuring van de voornoemde verslagen en na het horen van de verklaringen van het bestuursorgaan besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen de vennootschap te ontbinden en te vereffenen in één akte en dit met ingang van heden.

VIJFDE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DIVERSE ZAKEN.

De vergadering stelt vast dat:

- de vennootschap geen onroerende goederen bezit;

- uit voormelde staat van activa en passiva afgesloten op 2 oktober 2014 blijkt dat deze een balanstotaal opgeeft van zesentwintigduizend zeshonderd eenenvijftig euro komma vijfenzeventig cent(¬ 26.651,75);

-- deze de overgang in het vermogen van de enige vennoot van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

De vergadering beslist dientengevolge met eenparigheid van stemmen:

- het verdelingsplan met de berekening van enerzijds de in te houden roerende voorheffing en anderzijds het netto-aandeel van de enige vennoot in de vereffening goed te keuren.

- de Heer Steeman Jurgen te gelasten met de betaling van de roerende voorheffing zoals opgegeven in voornoemd verdelingsplan alsmede met de uitbetaling van het netto-aandeel aan de enige vennoot.

ZESDE BESLUIT -- DIVERSE VERKLARINGEN VAN DE ENIGE VENNOOT.

De vergadering stelt vast dat de enige vennoot heeft verklaard dat: -- de terugname van het resterend actief door hemzelf gebeurd.

- hij in voorkomend geval alle toekomstige activa en passiva respectievelijk alle rechten en verplichten overneemt.

ZEVENDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE AFLOOP VAN DE VEREFFENING.

De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de vereffening beëindigd is.

ACHTSTE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DE REKENINGEN EN VERRICHTINGEN VAN HET LOPENDE BOEKJAAR.

De vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de rekeningen en verrichtingen van het lopende boekjaar tot op heden goed.

NEGENDE BESLUIT  BEËINDIGING EN IZI TING BESTUURSORGAAN.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder.

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem gevoerde bestuur.

TIENDE BESLUIT  SLUITING  BEWARING VAN BOEKEN EN BESCHEIDEN.

Ingevolge het voorgaande verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en ten minste vijf (5) jaar worden bewaard op het domicilie van de heer Steeman Jurgen, voornoemd.

ELFDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de heer Steeman Jurgen tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake stopzetting bij het ondernemingsloket en de £{ruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken



Staatsblad







Luik B - vervolg

r

, 00 Voorbehouden aan het

y 'MBelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexis du Moniteur belge

en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name:

-- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijheid B&W Consulting, met zetel te Dendermonde, Oudburg 39 of één of meerdere door hem aangeduide lasthebbers.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UIITTREKSEL

Tegelijk neergelegd:

-expeditie van het PV van 05 december 2014

-bijzonder verslag van het bestuursorgaan

-verslag van de bedrijfsrevisor

-verdelingsplan van het bestuursorgaan

Getekend: Notaris Annelies De Bouver

12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 06.02.2013 13029-0079-010
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 07.02.2013 13030-0026-008
31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 25.03.2011 11066-0269-008
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.12.2009, NGL 25.01.2010 10024-0061-009
24/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.12.2008, NGL 17.12.2008 08857-0390-007
17/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 01.12.2007, NGL 10.12.2007 07816-0362-011
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 02.12.2006, NGL 15.12.2006 06912-2995-011
14/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 03.12.2005, NGL 12.12.2005 05892-4745-011

Coordonnées
ALBODAKEN

Adresse
MESPELARESTRAAT 112 9200 MESPELARE

Code postal : 9200
Localité : Mespelare
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande