ALBRECHT PARK

Association sans but lucratif


Dénomination : ALBRECHT PARK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 876.394.604

Publication

20/01/2014
ÿþ MOD 2.2

ILUIX131 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Ondernemingsar : 0876.394.604

Benaming

(voluit) : Albrecht Park

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Albrechtlaan 21 te 9300 Aalst

Onderwerp akte : ontbinding en vereffening

Bij proces-verbaal van 12 december 2013 hebben de leden van de VZW Albrecht Park beslist de vereniging te ontbnden en te vereffenen. De algemene vergadering heeft volgende besluiten genomen:

Eerste beslissing: beslissing tot ontbinding van de vereniging

Gezien er geen activiteiten meer zullen plaatsvinden, beslissen de leden met éénparigheid van stemmen de vereniging te ontbinden met ingang vanaf heden.

Tweede beslissing: doornemen van de vereffeningsstaat

De voorzitter legt de vereffeningsstaat voor afgesloten per 12 december 2013. Daaruit blijkt dat een openstaande schuld is kwijtgescholden en dat er noch actief noch passief aanwezig is.

Na een korte begeleidende uiteenzetting keuren de leden die unaniem goed en stellen de leden vast dat er geen vereffeningsdaden meer dienen te gebeuren.

Derhalve wordt ook geen vereffenaar aangesteld.

Derde beslissing: Bestemming van het netto-actief aan een andere VZW met een overeenkomstig doel

Het doel van de vereniging zonder winstoogmerk Albrecht Park luidt als volgt:

"het verstrekken van wonen en zorg aan ouderen in de meest ruime zin van het woord. Om het doel hierboven beschreven, te realiseren kan de vereniging alle initiatieven nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met het maatschappelijk doel en/of dit maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Onder deze initiatieven is onder andere begrepen:

-het verwerven, oprichten, beheren, uitbaten en/of uitrusten van alle instellingen en/of diensten voor verpleeg- en/of gezondheidszorg in de breedste zin van het woord, in alle takken van de geneeskunde, zoals apotheken, optiekzaken, orthopedische toestellen en bandagisterleartiekelen, bejaardentehuizen, rust-en verzorgingstehuizen, kuuroorden, ziekenhuizen,...;

-In overeenstemming met het hiervoor vermelde doel rechten verwerven, vervreemden, instandhouden, ruilen, beheren, verzaken of afstand doen met betrekking tot (on)roerende goederen, schenkingen en legaten aanvaarden, deelnemen in andere verenigingen en/of vennootschappen met een vergelijkbaar doel;

-in ondergeschikte orde handelsdaden stellen en/of private obligatieleningen uitgeven voor zover deze in overeenstemming zijn met het hierboven omschreven doel en voor zover de winst wordt gebruikt om dit doel te bereiken."

De leden stellen vast dat er geen netto-actief is. Mocht er door één of andere gebeurtenis toch nog een actief naar boven komen dat beslissen de leden met eenparigheid van stemmen om het netto-actief over te dragen aan een vereniging met een gelijklopend doel, met name de vereniging zonder winstoogmerk Wonen op Poel en Ramen, met zetel te 9000 Gent, Poel 14, ondernemingsnummer 0884.264.668, waarvan het doel luidt als volgt:

"De vereniging heeft als doel een tijdelijk of permanent thuisvervangend milieu aan te bieden aan valide en/of hulp- of zorgbehoevende personen.

Zij mag eveneens aile activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen, Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkele voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Zo kan de vereniging onder andere:

-activiteiten organiseren en organisaties opzetten die zich bij voorkeur situeren in de welzijns-, gezondheids- en sociale sector;

-verzorging en/of revalidatie van welke aard ook aanbieden aan hulp- of zorgbehoevende personen;

-soortgelijke organisaties in de welzijns- en/of gezondheidszorg ondersteunen zowel op management als logistiek vlak.

Op de laatste blz. van Luik la vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

8

INI

*14019988*

rr

VAN KOOPHANDEL

0 9 JAN. 2014

DENDERMONDE

Gr7ftle

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

-huishoudelijke hulp bij de gebruiker van het dienstenchequesysteem thuis, in de meest ruime zin van het woord;

-boodschappen doen voor de gebruiker van het dienstenchequesysteem;

-strijken met inbegrip van verstelwerk voor de gebruiker van het dienstenchequesysteem;

-begeleid vervoer van personen met beperkte mobiliteit voor de gebruiker van het dienstenchequesysteem; Deze lijst is niet limitatief,

De VZW mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de VZW en dit onbeperkt en zonder tijd- of frequentielimiet. Zij mag tevens hiertoe alle roerende goederen of onroerende verwerven, behouden, van de hand doen in welke vorm ook (eigendom, naakte eigendom, vruchtgebruik, gebruik ter bede, bruikleen, bezit, ...)."

Vierde beslissing: beslissing tot afsluiting vereffening

De vergadering beslist unaniem dat de vereffening is afgesloten. De boeken en bescheiden zullen gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn bewaard worden in de maatschappelijke zetel van de VZW Wonen op Poel en Ramen.

Vijfde beslissing: décharge van de bestuurders

De vergadering beslist, tevens met eenparigheid van stemmen, décharge te verlenen aan de bestuurders, zijnde

-De NV SENIOR ASSIST, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel (Laken), Limalaan 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0875.416.783 vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de bvba SAM SABBE, met maatschappelijke zetel te Eikendreef 25, 8490 Varsenare, ondernemingsnummer BE 0.870.070.303, met als vaste vertegenwoordiger de heer SABBE Sam Albert, geboren te Brugge op 30 november 1965, rijksregister nummer 651130-249 02, identiteitskaart nummer 5915665125-39, wonende te 8490 Varsenare, Eikendreef 25.

-De BVBA VALDAMI, met zetel te 1341 Céroux-Mousty, rue Chapelle Notre-Dame 10; ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0427.589.460, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Geert Janssens, geboren te Gent op 30 november 1969, rijksregister nummer 691130 169-69, wonende te 9290 Berlare/Overmere, Lindestraat 90A.

-De NV RESIDENCE LES CHARMILLES, met maatschappelijke zetel te 5060 Sambreville, rue d'Eghezée 54, ondernemingsnummer 0457.649.265, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Luc Kluppels, geboren te Willebroek op 6 februari 1960, rijksregister nummer 600206 309-09, wonende te 2870 Puurs, Eikevlietbaan 24 bus a);

Voor het gevoerde beleid.

Zesde beslissing: volmacht

De vergadering geeft volmacht aan mevrouw Caroline Vanden Bussche te 9831 Sint-Martens-Latem, Burggraaf de Spoelberghdreef 4, om voor hen de neerlegging van de beslissingen van de vergadering ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de publicatie in de bijlage tot het Belgisch staatsblad te verzorgen. Daartoe alle administratieve formaliteiten te verrichten,

voor analytisch uittreksel

Caroline Vanden 13ussche

volmachtdrager

wordt mee neergelegd:

- PV van ontbinding en vereffening

- vereffeningsrekening

Voor-

behouden

an het

Belgisch

Staatsblad

MOD2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eh) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALBRECHT PARK

Adresse
ALBRECHTLAAN 21 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande