ALDENARDA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALDENARDA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.926.526

Publication

04/04/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatslotad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III I IIUI 111111111 IIII II

*14074163*

Ondernerningsnr 0843.926.626

Oudenaarde

2 5 MRT 2014

Griffie

Benaming (voluit) : Aldenarda

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Broodstraat 31

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte :BVBA: wijziging boekjaar - wijziging datum jaarvergadering - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 5 maart 2014, geregistreerd te Oudenaarde op 11 maart 2014. Boek 762, blad 38, vak 10. Ontvangen: vijftig euro. Getekend, de ontvanger, S. DE SMET, blijkt het volgende:

EERSTE BESLISSING  Wijziging van het boekjaar en overeenkomstige wijziging van de statuten.

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen en voortaan te laten aanvangen op 1 januari en af te sluiten op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Dienvolgens beslist de vergadering de eerste zin van artikel 19 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst

"Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar."

TWEEDE BESLISSING  Wijziging van de datum van de jaarvergadering en overeenkomstige wijziging van de statuten.

De vergadering beslist dat de datum van de jaarvergadering die thans bepaald is op de tweede zaterdag van de maand september om 10 uur te wijzigen naar de tweede zaterdag van de maand juni om 10 uur.

De eerste zin van artikel 14 van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd naar de volgende tekst: "Iederjaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur."

DERDE BESLISSING  Overgangsmaatregelen voor het lopend boekjaar en de eerstvolgende algemene vergadering.

a/ De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang genomen heeft op 1 april 2013, te verlengen tot " en af te sluiten op 31 december 2014.

bi De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni 2015 om 10 uur.

VIERDE BESLISSING Volmacht inzake coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VIJFDE BESLISSING  Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen. De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

ZESDE BESLISSING  Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een nv 'Accountantskantoor Bekeert', met zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 50, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0879.961.828, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals aile formaliteiten met betrekking tot de B.T.W. en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

Op de taaiste blz van 1.1A_Fi verrnEAen Recto Naam en hoedanioheid van do instrumenterende notaris hel7ij van de persomn(en)

bevoeod de rechtspersoon ten aarclen van derden te vertegenwoorffigen

Verso Nanm en 1-landteeming

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.

mod ILI

Voor-betimpuden aan het Belgisch Steasbi8cl

hi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op Lie iaatstO blz van LJ@ vrnelden Recto Nam cn hoedehligneid van de tnstrumenterende nelaPs heizrjvi do persm)r(n) bevoegd de ,ecntspersoon ten arenzen van derden te vertegenwoor.ilgen

Verso . Naarn en 1"1 andtekening

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.10.2013, NGL 29.10.2013 13644-0168-011
08/03/2012
ÿþmod 1 i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~NIMV~N~I~~IV~~~M

*iaosaas~"

bel a;

BE

Sta

Ondernemingsnr k C S~ ~

Benaming (voluit) : Aldenarda

Oudenaarde

2 4 FEB. 2012

Griffie

(verkort);

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Broodstraat 31

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte ;, BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 21 februari 2012, ter registratief neergelegd, blijkt dat 1. de heer DE BOCK Jean-Baptist Joseph Charles, geboren te Oudenaarde op 8 januari, 1980, wonende te Oudenaarde, Edelareberg 13 en 2. de heer DE BOCK Jean-Marie Filip, geboren te oudenaarde op 19 november 1974, wonende te Schaarbeek, Eugène Demolderlaan 63, de besloten= vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "ALDENARDA", hebben opgericht, met zetel te 9700 Oudenaarde, Broodstraat 31, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door honderd (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Op deze aandelen is ingeschreven in geld, te weten op 100 aandelen, door 1) de heer De Bock Jean; Baptiste: negenennegentig (99) aandelen, hetzij voor achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00), en 2) de heer De Bock Jean-Marie: één aandeel, hetzij voor honderd zesentachtig euro (¬ 186,00),

Een storting werd gedaan ten bedrage van één derde (1/3e) door storting in speciën en het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE96 0688 9453 1805, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de Dexia bank.

De oprichtingsstatuten voorzien onder andere de volgende bepalingen:

Vorm -- naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij verkrijgt de naam "ALDENARDA".

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Broodstraat 31.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van managementadviezen. Het adviseren, het begeleiden, het bijstaan van alle soorten bedrijven en ondernemingen voor marketing en management in de meest ruime zin. Het organiseren van > feesten en events in het algemeen, verzorgen van de catering en allerhande zaken in verband met de horeca.

- Het nemen van participaties in ander vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een. gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar: onderneming te bevorderen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen> met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, In het algemeen zal de

Op de iaatsta blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nnexes du Moniteur belge

BijIagen bij het Belgisc

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

vennootschap alle onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap alle roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

- Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel;

- Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole; - Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving;

" prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten. Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

- Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

Het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen.

Het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt ondermeer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie

- Hij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

- Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen

- De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export,de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabrikaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten..

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100e) van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur

Op de laatste blz. van Link B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerders) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn,

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen steilen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder,

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Zitting en bijeenroeping algemene vergadering

ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede zaterdag van de maand september om tien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen,

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven.

De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda,

Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd ais hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op heden en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de ` algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend,

ONTBINDING  VEREFFENING

Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de ' vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

%)oorr behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij-het BelgischStaatsblacl =-08>03f2012 _ Aintres dei Militeur"6e1gë

mod 11.1

algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan-te dûiden,m hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN (OP) OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig maart tweeduizend dertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede zaterdag van de maand september tweeduizend dertien om tien uur op de zetel van de vennootschap.

Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één (1).

Wordt tot zaakvoerder benoemd

De heer Jean-Baptist De Bock voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering,

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sedert 13 februari 2012 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen docr de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de reohtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmachten

Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan Accountantskantoor Bekaert, Meersbloem-Leupegem 50, 9700 Oudenaarde, of elke andere door hen aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht In de Kruispuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend, alscok, desgevallend, al het nodige te doen bij ieder andere administratie, waaronder deze van de BTW, Directe Belastingen, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

(Neergelegd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1' van het registratiewetboek).

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

BLjîâgëri bij"fiëtBéTgi ëh Stàaif bÏád :U8/0372011 - Annexes du 1VYóniteur belge

Je, i



" ` /oor-behouden

aan het

Belgisch

staatsbled

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
ALDENARDA

Adresse
BROODSTRAAT 31 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande