ALEGRIA

Société en commandite simple


Dénomination : ALEGRIA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.684.703

Publication

22/07/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/02/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/05/2012
ÿþMod vVfoe(11'.í

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y de akte

11

*iaoesaoa*

3 0 APR. 2012

KOÓPF #~,~ D~i~f1~ VAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0834684703

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Molenstraat 2 - 9988 Watervliet

(volledig adres)

Onderwerp akte : I3ENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER

Proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 15 april 2012

Op 15/04/2012 zijn op de maatschappelijke zetel te 9988 Watervliet in een bijzondere algemene vergadering bijeengekomen de vennoten van GCV ALEGRIA.

De zitting word geopend om 13.00 u op de maatschappelijke zetel door de voorzitter de heer Kevin Cotteleer, zaakvoerder De voorzitter stelt vast dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn zodat de vergadering rechtsgeldig kan beslissen.

Dagorde: Benoeming nieuwe zaakvoerder

Verslag: Tot nieuwe bijkomende zaakvoerder wordt benoemd de heer Steve Cotteleer, Trompetvogefstraat 27 bus 1 te 2170 Merksem en dit met onmiddelijk ingang op datum van 15/04/2012. Het mandaat is voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

Niets meer aan de orde zijnde wordt de vergadering gesloten om 13.30 u

Voor echt en waar verklaard,

Steve Cotteleer

Zaakvoerder

ALEGRIA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2011
ÿþnmd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ifl i i i



*11114616*

0834684703

NEERGELEGD

1 3 17.. 29!;5

RECHTBAfwti( VArsi:

KOOPHANDEL TE GEi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

ALEG RIA

Gewone Commanditaire Vennootschap

Molenstraat 2 - 9988 Watervliet

ONTSLAG EN DECHARGE ZAAKVOERDER , BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER

Proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering der vennoten van 23 juni 2011

Op 23/06/2011 zijn op de maatschappelijke zetel te 9988 Watervliet in een bijzondere algemene vergadering bijeengekomen de vennoten van GCV ALEGRIA.

De zitting word geopend om 11.00 u op de maatschappelijke zetel door de voorzitter de heer Kevin Cotteleer voornoemd. De voorzitter stelt vast dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn zodat de vergadering rechtsgeldig kan beslissen.

Dagorde: Ontslag en volledige decharge zaakvoerder, benoeming nieuwe zaakvoerder

Verslag: Er wordt door de bijzondere algemene vergadering beslist dat de heer Pedro Van Raepenbusch ontslag neemt en volledige decharge krijgt als zaakvoerder en dat tot nieuwe zaakvoerder wordt benoemd de heer Kevin Cotteleer, Molenstraat 2 te 9988 Watervliet en dit met onmiddelijk ingang op datum van 23/06/2011. Het mandaat is voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

Niets meer aan de orde zijnde wordt de vergadering gesloten om 11.30 u

Voor echt en waar verklaard,

Kevin Cotteleer

Zaakvoerder

31/03/2011
ÿþ MoC 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

21 UT 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHAtriPTE GENT

,.



I I

1 1 1 1 I I 1 I

"11068909"

Ondememingsnr : %~ ~3

Benaming

(voluit) : ALEGRIA

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Molenstraat 2 - 9988 Watervliet

Onderwerp aide : Oprichting

Onderhandse Oprichtingsakte van een Gewone Commanditaire Vennootschap onder de naam : ALEGRIA In het jaar 2011 op 15 maart te Watervliet zijn verschenen :

1.de heer Pedro Van Raepenbusch, wonende te B-9988 Watervliet, Molenstraat 2 , optredend als beherend vennoot.

2.de heer Adriaan Johan Sterrenburg, wonende te NL-4884ME Wemhout, Kleine Heistraat 16, optredend als stille vennoot.

De comparanten hebben beslist dat een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht, die zij verklaren als volgt op te richten :

1. Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming van : ALEGRIA

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9988 Watervliet, Molenstraat 2. De zetel kan zonder wijziging van de statuten naar om het even welke andere plaats worden overgebracht bij gewoon besluit van de zaakvoerder van de vennootschap. Dit besluit moet worden bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Het bestuur mag in België en in het buitenland administratieve en bedrijfszetels, bijkantoren, bijhuizen, opslagplaatsen, agentschappen en filialen oprichten.

3. De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- De aankoop, de verkoop, de ruiling, de oprichting, de heropbouw, de afbraak, de verandering, de uitbating, het beheer en de huur van alle bebouwde onroerende eigendommen, de onderneming van alle openbare en private werken, de aankoop, de verkoop, de ruiling de van waardemaking, het verkavelen, de uitbating, het beheer en de huur en verpachting van alle onbebouwde onroerende goederen, het scheppen, van waarde maken, en geschikt maken van nieuwe wijken, residentiële en anderen, het aangaan, uitvoeren of laten uitvoeren van alle vakkundige studies aangaande gezegde bewerkingen, en in het algemeen alle onroerende bewerkingen en verhandelingen zo in België als in het buitenland, voor haar eigen rekening of rekening van een derde, of ook in deelgenootschap met deze laatsten.

- Daartoe mag zij aire onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken,verbouwen, verhuren, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten, en alle waarde-elementen.

- Alle bewerkingen te doen voor eigen rekening of voor rekening van derden, die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks betrekking hebben tot alle onroerende verhandelingen en namelijk de aankoop, de verkoop, de verhuring, het ontwerpen, het bouwen, het verkavelen , het tot waarde brengen van alle gronde en gebouwde constructies, de verhandeling, de uitbating, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

het inrichten en het geschikt maken van alle onroerende goederen, evenals alle handelingen, bewerkingen of verrichtingen van/of belegging in roerende en/of onroerende goederen en vermogens.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen of zelf bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zijn, met inbegrip van de onroerende leasing.

- De vennootschap mag tevens als algemene bouwonderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke voltooiingwerken door onderaannemers. Het doen oprichten van nieuwbouw.

- Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- , fiscale of sociale aangelegenheden.

- Alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, fiscale, sociale, economische en financiële problemen.

De groot- en kleinhandel, import en export van diverse artikelen, alsmede voedingsartikelen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Uitzenden en uitlenen van personeel in het kader van de hiervoor vermelde bedrijfsactiviteiten.

- Dienstverlening in het ter beschikking stellen van personeel.

- detachering.

- holding en patrimoniumvennootschap;

- beheer van eigen onroerend goed;

- verhuur van eigen onroerend goed;

- administratiekantoor;

- managementvennootschap;

- drankgelegenheden: cafés, discotheken, dancings;

- kantines, restaurants, snackbars;

- hotels en motels, met en zonder restaurant.

- traiteurdienst en delicatessenzaak

- verkoop van voedingsartikelen en bereide voedingswaren

- Zij mag alle kredieten en leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan.

- Zij mag zich borg stellen en/of aval geven binnen het kader van haar maatschappelijk doel.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, met ingang van de datum van de oprichting. Behoudens een rechterlijke beslissing kan zij niet worden ontbonden dan door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vorm en de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 10.000 euro (tienduizend euro) vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal wordt als volgt ingebracht :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

- Door de heer Pedro Van Raepenbusch : 8.000 euro, die 80 aandelen wordt toegekend en verklaard beherend vennoot te zijn.

- Door de heer Adriaan Sterrenburg : 2.000 euro, die 20 aandelen wordt toegekend en verklaard stille vennoot te zijn;

6. Het maatschappelijk kapitaal mag in één of meerdere keren worden verhoogd of verminderd door een beslissing van de buitengewone algemene vergadering. De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in het register van aandelen dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap en daar ter inzage is.

7. Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap verkopen aan een medevennoot, zonder toestemming van de andere vennoten. Ook kan elke vennoot zijn aandelen verkopen aan zijn/haar echtgeno(o)t(e) zonder toestemming van de andere vennoten. In alle andere gevallen moet de overdracht, op straffe van nietigheid, onderworpen worden aan de goedkeuring van de vennoot of vennoten, die ten minste 50 procent van kapitaal vertegenwoordigen. Indien de medevennoten in gebreke blijven binnen de maand te antwoorden op de aanvraag tot goedkeuring, hen bij aangetekend schrijven toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet tegen de afstand te verzetten.

8. De vennoten van de vennootschap zijn de ondertekenaars van huidige akte, alsmede alle natuurlijke of rechtspersonen, die als vennoot werden aanvaard door een besluit van de algemene vergadering of buitengewone algemene vergadering van vennoten, beslissend met een gewone meerderheid van 50 % van het kapitaal. Bij overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de levende vennoten.

9. De vennootschap zal in de administratieve zetel een register bijhouden dat de vennoten kunnen inzien en dat voor elke vennoot vermeldt : zijn naam, voornaam, woonplaats, de datum van zijn aanvaarding, uittreding, uitsluiting, het aantal aandelen dat hij bezit, alsmede inschrijving op nieuwe aandelen, de terugbetaling van aandelen, de overdracht van aandelen, het bedrag van de verrichte stortingen en de sommen, die aan het vermogen werden onttrokken om de aandelen terug te betalen. Het orgaan van bestuur is belast met de inschrijvingen.

10. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, welke vennoot moeten zijn, benoemd door de algemene vergadering. De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald. De algemene vergadering kan een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat. Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er meerdere zaakvoerders dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te beslissen. De bezoldiging van de zaakvoerders wordt door de algemene vergadering vastgesteld en onder de algemene kosten geboekt.

11. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen van bestuur en beheer te verrichten. De zaakvoerder heeft de macht om onder meer : alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap; alle leningen aan te gaan; het vermogen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk in pand te geven of met hypotheek te bezwaren; dadingen of minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap; zijn verleende macht te delegeren bij wijze van bijzondere lastgeving.

12. De algemene vergadering groepeert alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen. De algemene vergadering wordt gehoudèn op de laatste donderdag van de maand mei om 15.00 h op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt, de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

"

"

De zaakvoerder kaprook een buitengewone algemene vergadering oproepen, die hij ten minste 15 dagen vooraf zal toezenden aan" de venno i per aangetekende zending.

13. Elk aandeel heeft recht op één stem. Elke vennoot beschikt over een aantal stemmen, dat gelijk is aan het aantal aandelen dat hij bezit. De vennoten hebben enkel stemrecht volgens de aandelen, die werkelijk werden volstbrt:«Zij verkrijgen pas volledig stemrecht, als alle aandelen waarop zij hebben ingetekend werden volstort. Een voorstel is slechts goedgekeurd indien de instemming..bekomttvan tenminste de helft van de stemgerechte aandelen. Dit alles onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere voorschriften, die verplichte bepalingen oplegt aan vennootschappen volgens de vennootschapswetgeving.

14. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

15. Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de balans, de resultatenrekening en zijn bijlagen. Deze zullen ter goedkeuring aan de algemene vergadering worden onderworpen. De jaarlijkse algemene vergadering hoort het verslag van de zaakvoerder en doet uitspraak over de aanvaarding van de jaarrekening. Na de goedkeuring van de algemene vergadering doet de algemene vergadering uitspraak over de kwijting van de zaakvoerders.

16. De nettowinst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd worden:

-vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt

-op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften

De dividenden zijn betaalbaar op de door het bestuur vastgestelde plaatsen en tijdstippen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald.

17. Voor alles wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, verklaren partijen te verwijzen naar de vennootschappenwet.

Bijgevolg worden de bepalingen van die wet, waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in onderhavige akte te zijn opgenomen en worden de bepalingen, die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet,,geacht niet geschreven te zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN : De oprichters nemen vervolgens volgende beslissingen :

1.Het eerste maatschappelijke boekjaar gaat in op datum van oprichting en eindigt op 31 december 2011.

2.De eerste algemene vergadering wordt.,gehouden in het jaar 2012

3.De oprichters verklaren dat zij alle vérbintenissen en overeenkomsten, door één van hen aangegaan in naam van de vennootschap en-vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige'vennootschap van rechtspersoonlijkheid en is van toepassing op alle handelingen gesteld voor de periode vanaf 01 februari 2011.

4.De oprichters benoemen met eenparigheid van stemmen-als eerste niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde tijd : de heer Pedro Van Raepenbusch , voornoemd, die zijn aanstelling aanvaard.

5.De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen, evenmin worden geen controlerende vennoten aangesteld.

6.De oprichters beslissen met éénpangheld van stemmen de zaakvoerder te bekleden met alle machten noodzakelijk voor de uitvoering van onderhavige oprichting.

Waarvan Akte

Gedaan te Watervliet op 15 maart 2011

Pedro Van Raepenbusch, Adriaan Johan Sterrenburg,

Zaakvoerder Stille vennoot. Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALEGRIA

Adresse
MOLENSTRAAT 2 9988 WATERVLIET

Code postal : 9988
Localité : Watervliet
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande