ALESSIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALESSIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.448.112

Publication

13/10/2014
ÿþMod POE 'Mi

â In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

GlFlP RErl-ITBANK VAN KOOPHANDEL GENT

02 OKT, 2014

AFDELING DENDERMONDE

111111111)111111j1IIIIIII

Op de laatste blz. van LuiR --- f'erilifen : Uéoto : Naam erilieiedànrgheidvan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

OndernemIngsnr : 0848.448112

Benaming (voluit}: ALESSI()

(verkort) ;

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Grootzand 122, 9200 Grembergen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder

Tekst:

De bijzondere algemene vergadering samengekomen op 26 september 2014 heeft met eenparigheid van stemmen beslist met onmiddellijke Ingang

Het ontslag te aanvaarden van NV MSL Capital Partners BE 0883.960.208 met zetel te 3290

Dienst, Vroentestraat 2 met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Marc De Ridder Leopold II Laan 53 A - 9200 Dendermonde en haar hiervoor kwijting te verlenen.

De zaakvoeder

Merenna Alessi()

12/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VANKOOPHANDELK

/ 3 FEB. 201Vt

DENUfaM4NDE

ii iJ1 ii II J Jij 1111 il I jJjJ 1111 jJI

*19090529*

Vo< behot iu

aan

Belgi Staat;





Ondernemingsnr : 0848.448.112

Benaming (voluit) : VAN MUYLDERS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Zetel : Leopold Il laan 64 bus 2

9200 Dendermonde

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - VERPLAATSING ZETEL - UITBREIDING DOEL ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel vô 5r registratie: Uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Ellen Flies te Hamme op 28 Januari 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN MUYLDERS", met zetel te 9200 Dendermonde, Leopold Ili laan 64 bus 2, met ondernemingsnummer 0848.448.112 de volgende besluiten heeft genomen eenparigheid van stemmen :

1.Wijziging van de naam van de vennootschap in "ALESSIO";

2. Verplaatsing van de zetel naar 9200 Dendermonde, Grootzand 122;

.= 3. Na lezing van het verslag van de zaakvoerder nopens de wijziging van het doel, aan welk verslag de staat;; van activa en passiva afgesloten op 31 december 2013 is gehecht, wijziging van het doel te wijzigen als volgt : "Het uitbaten van een restaurant van het traditionele type, Franse en Italiaanse keuken, pizzeria, traiteurdienst, verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden, afhaalmaaltijden, De aan- en verkoop, zowel in het groot als in het klein, van dranken: bier, waters, limonades, wijn, aperitieven, en3; allerhande producten en artikelen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan.; _; De uitbating als restauratiehouder en als traiteur, omvattende eveneens de verkoop van bereide schotels,;; banketten.

Het uitbaten van horecazaken, zoals café, pub, brasserie, tearoom, snackbar, ijssalon, frituur, discotheek, dancing of dansgelegenheid in het algemeen die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken en lichte;: maaltijden voor in het algemeen consumptie ter plaatse, zelfbedieningsdrank -en eetgelegenheid eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt. Het organiseren en ter beschikking stellen van tentoonstellingsruimte en vergaderruimte.

Het uitbaten van activiteiten zoals speciale evenementen, communiefeesten, verjaardagsfeesten en bedrijfsfeesten. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met!: ;, uitzondering van adviezen inzake beleggingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het,; vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het, bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.;; Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de iF verwezenlijking of de uitbreiding van haar doe! te vergemakkelijken.

t; Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en;: onroerend patrimonium, Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken,:, laten uitrusten, ombouwen, verhuren doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het,! oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de;; wederbelegging en opbrengst zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder;

dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap za! alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen= mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijkingç; ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen,;,



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ h

mod 11.1

Voor- bestaande of op te richten, zowel Vin België als in het- buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zehouden aan het Belgisch Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

Staatsblad De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd."

4. Wijziging der statuten ten einde deze in overeenstemming te brengen met de besluiten die aangaande hoger vermelde agendapunten zullen genomen worden, alsmede aan de nieuwe bepaling van het Wetboek Vennootschappen waarbij de verwijzingen naar de oude vennootschapswet worden vervangen.

De bekend te maken bestanddelen uit de statuten welke ingevolge voormelde beslissingen werden gewijzigd en hiervoor nog niet werden vermeld zijn als volgt:

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten;

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen;

- Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

- De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van juni om twintig uur ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

- Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de vennoten  of hun vertegenwoordigers  uiterlijk vijf dagen vóór de vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering;

- elk aandeel geeft recht op één stem;

- het maatschappelijk jaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van het

daaropvolg end jaar;

- het batig saldo van de balans, na aftrok van de algemene onkosten maakt de netto winst van de vennootschap uit;

- op deze winst wordt jaarlijks vijf procent opgenomen voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is;

- op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen;

- bij vereffening verdelen de vereffenaars, na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet op dezelfde wijze is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

De gelijkheid met de niet afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

5. De vergadering aanvaardt met eenparigheid van stemmen het ontslag van de zaakvoerder, Mevrouw De Ridder Nancy, wonende te 9200 Dendermonde, Smisstraat 19, met ingang op heden.

De vergadering benoemt, met eenparigheid van stemmen, volgende personen als zaakvoerders met ingang van heden:

-De naamloze vennootschap MSL Capital Partners, 0883,960.208, zetel te 3290 Diest, Vroentestraat 2 waarvoor haar gedelegeerd bestuurder, de heer De Ridder Marc, verklaart dat door het bestuursorgaan werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer De Ridder Marc, wonende te 9200 Dendermonde, Leopold Il laan 53A, teneinde de vennootschap MSL Capital Partners te vertegenwoordigen zo deze optreedt in haar functie als zaakvoerder van de bij deze akte opgerichte vennootschap.

-de heer MERENNA Alessio, wonende te 9200 Dendermonde, Grootzand 122, die hun mandaat aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

6, Machtiging aan de zaakvoerders, om de hierboven genomen beslissingen uit te voeren.

7. Machtiging aan geassocieerd notaris Ellen Files, tot coördinatie van de statuten, tot ondertekening en neerlegging ervan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

f, 4



Voor-

Veiiouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



8,Volmacht wordt verleend aan De Meester Consultants, te 9200 Dendermonde, Leopold Il laan 64 bus 2,

vertegenwoordigd door haar bestuurder De Meester Luc, zijn bedienden of aangestelden, om de vervulling van

alle administratieve formaliteiten te verzekeren, onder meer bij het ondernemingsloket, de administratie van de

belastingen en de BTW.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Ellen Flies

Geassocieerd notaris te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd

afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 28 januari 2014;

- verslag van de zaakvoerder van 15 januari 2014;

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

rkfitel In de bijlagen bij het Belgisch Staatstal te maken kopie

na neerlegging ter griffie v ggECHT¬ 3AN

~DPHADE~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

13 DEC. 2013

DENDERMONDE

._r.-~....-

Griffie

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm 0848.448.112

Van Muylders

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tweebokstraat 3 bus b, 9200 Dendermonde, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder; Uittreksel uit akte ontslag

Tekst : zaakvoerder; Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

De bijzonder algemene vergadering samengekomen op 17 december 2013 heeft beslist het ontslag te aanvaarden van Dhr. Goossens Jean-Pierre wonende te 1785 Merchtem, Luitenant J. De Windestraat 42 bus1.1 met onmiddellijke ingang en hem hiervoor kwijting te verlenen.

De bijzondere algemene vergadering beslist tevens volgende zaakvoerder te benoemen met onmiddellijke ingang : Mevrouw De Ridder Nancy wonende te 9200 Dendermonde, Smisstraat 19, en de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Leopold II Laan 64 bus 2 te 9200 Dendermonde.

De zaakvoerder

De Ridder Nancy

Op de laatste blz. van notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

03/04/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr Benaming (valtril}

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tweebolcstraat 3 bus b, 9200 Dendermonde, België

(volledig adres)

Onderweretenl akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder: Uittreksel uit akte benoeming

Teltal : zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering samengekomen op 13 maart 2013 heeft beslist het ontslag te aanvaarden van }chr Van Muyiders Eddy met onmiddellijke ingang en hem hiervoor kwijting te verlenen.

De bijzondere algemene vergadering beslist tevens volgende zaakvoerder te benoemen met onmiddellijke ingang : Goossens Jean-Pierre wonende te 1785 Merchtem, Luitenant Windestreat42 bus 1.1.

De zaakvoerder

Goossens Jean-Pierre

Mid PAF MI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C-;1:2IFFIF f',i-1 T RANK

2013

15 ~fAART 2013

VAN KOOPHANDEL

+

AAI..,,, pENDERMONDE

t9rteste

BEi~ "

MONITEU

2 G -03

GISCH S

~

z

s~

iii uu iii i~niiii

*130520 3*

I

q

0848.448.112

Van Muylders

+?~+ da íatzistrt tan vc=rrtraklm .i'itr~iÇ : i r«i7 ét313oe ar691131d van ri+. íiit" p:rgo!6Isti{fzn

reoittspersvs!rt tem aanzier~: van cirrrr:v;.n Isi aetWgett:vaortiigest

`_raret,. 3: .a~c .-:til I17,4,ir:lettipttinr.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/09/2012
ÿþ." - mod 11.1

Itke In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11 1111111111111111 0 11

*12154850*

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

05 SEP. 2012

DENDERUMDE

Ondernemingsnr 24 -6 ç4.9  titz

ij Benaming (voluit) : VAN MUYLDERS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Tweebokstraat 38

" 9200 Dendermonde (Schooneerde)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel ver& registratie Uit een akte verleden te Hamme voor geassocieerd notaris Ellen Files te Hamme, op drie septemberi tweeduizend en fumait blijkt dat: de heer VAN MUYLDERS Eddy lsidoor J, ongehuwd, geboren te Dendermonde, op twee november: negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 9200 Dendermonde (Schoonaarde), Tweebokstraat 3B - een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "VAN!

:MUYLDERS"

.

i: - de maatschappelijke zetel is te 9200 Dendermonde (Schoonaarde), Tweebokstraat 3B

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum waarop zij rechts-

:=

persoonlijkheid verkrijgt.

- het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00,00) euro en is volstort toi.' beloop van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De heer VAN MUYLDERS Eddy, tekent In op honderd (100) aandelen en volstort deze in geld tot beloop van li twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro. Het door hem nog te volstorten gedeelte beloopt aldus zesduizend l! tweehonderd euro (6.200,-¬ ).

- de genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank NV;

- de vennootschap neemt alle verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen één augustus tweeduizend en twaalf.

:I Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. - De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als : vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

De aankoop,verkoop van garagepoorten, hekken,luiken, traliewerk in hout, kunststof en metaal.

De aankoop, verkoop van PVC, houten en aluminium materialen, schrijnwerk van hout, buiten- en

;.: binnenschrijnwerk van hout, kunststof en aluminium : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, "

inbouwkeukens, winkelinrichtingen, metaalschrijnwerk, gyprocwerken, algemene bouwkunde.

i De aankoop, verkoop van veranda's, pergola's, oranjeries, bouwelementen, constructies in hout, kunststof of

metaal.

,

: Het oprichten van een handelsagentuur in België en buitenland met als doel verkoop van poorten, algemene: bouwkunde. Commerciële buitendienst en ondersteuning binnendienst van de opdrachtgevers (Presentatie van beurzen in:

!i binnen- en buitenland). .

Ontvangst, lcgies, public relaticns van en voor bezoekend cliënteel,

!i Deelname aan handels- en buitenlandse inkoopreizen, beurzen,

! De klein- en groothandel,import,export en trading, met toepassing van alle in-en uitvoerverrichtingen van alle

waren,machines,apparaten en artikelen met technische, elektronische of mechanische werking,informatie

i verwerkende apparatuur,elektrisch materiaal van kunst-en precisienijverheid,optische instrumenten en

i apparatuur voor lichaamsverzorging en schoonheidsbehandelingen, juwelen,sieraden,diamanten, edelstenen

en uurwerken.

Het aanvragen,verwerven,verhandelen en exploiteren van licenties,octrooien,merken,brevetten en rechten in

het algemeen. :

Calculatie,opmetingen,voor bouwprojecten en opvolging van bouwprojecten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest

ruime zin te worden geïnterpreteerd

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Zij mag vcor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van haar doel te vergemakkelijken.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verhuren doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten;

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen;

- Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

- De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

- Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de vennoten  of hun vertegenwoordigers  uiterlijk vijf dagen vóór de vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering;

-elk aandeel geeft recht op één stem;

- het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar;

- het batig saldo van de balans, na aftrok van de algemene onkosten maakt de netto winst van de vennootschap uit;

- op deze winst wordt jaarlijks vijf procent opgenomen voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is;

- op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen;

- bij vereffening verdelen de vereffenaars, na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld,

Indien op aile aandelen niet op dezelfde wijze is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

De gelijkheid met de niet afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng. OVERGANGSBEPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden ean het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1. De maatschappelijke zetel wordt bij de oprichting gevestigd te 9200 Dendermonde (Schoonaarde), Tweebokstraat 38

2. Het eerste maatschappelijk jaar begint te lopen op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

3. De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen in tweeduizend veertien,

4. De oprichters benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur de heer Van Muylders Eddy, voornoemd, wiens mandaat bezoldigd is en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet.

5. Er wordt thans geen commissaris benoemd.

6, Volmacht wordt verleend aan De Meester Consultants,te 9200 Dendermonde, Leopoldll laan 64 bus

2, vertegenwoordigd door haar bestuurder De Meester Luc, zijn bedienden of aangestelden, om de

vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, onder meer bij het ondernemingsloket, de

administratie van de betastingen en de BTW.

 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.--

Ellen Hies

Geassocieerd notaris, te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte van 3 september 2012

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALESSIO

Adresse
GROOTZAND 122 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande