ALFA AMBULANCEDIENST

Société en commandite simple


Dénomination : ALFA AMBULANCEDIENST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.766.756

Publication

22/09/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/04/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

il

*11050911*

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende _ _ notari i._____..

g notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD 23 U1 2011

R.Ei.;tuleifm f: VAN

KOOPHAND I= I. Ti." el' Ni

Ondernemingsnr : of5311 56

Benaming

(voluit) : Alfa Ambulancedienst Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap Zetel : Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge Onderwerp akte Oprichting

ONDERGETEKENDEN;

1.de heer Paul Vandoome, geboren op 16.11.1971 te Izegem, wonende te Collegebaan 2/E te 9090 Melle, rijksregistemummer 711116 087 31

2.mevrouw Leen Wijnendaele, geboren op 07.02.1977 te Zottegem, wonende te Collegebaan 2/E te 9090 Melle, rijksregisternummer 770207 348 06

Artikel 1: naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "Alfa Ambulancedienst". Alle stukken uitgaande van de vennootschap bevatten naast de naam van de vennootschap onmiddellijk gevolgd door de afkorting Comm.V., eveneens het adres van de maatschappelijke zetel.

Artikel 2: zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Gent, Kerkstraat 108, te 9050 Gentbrugge. De Algemene Vergadering is bevoegd om het adres van de maatschappelijke zetel te wijzigen.

Artikel 3: doel

De vennootschap heeft tot doel het dringend en niet-dringend vervoer van zieken en gewonden via ziekenwagens, rolstoelwagens of personenwagens. De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Artikel 4: duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur. Het overlijden, het ontslag, de faling of de onbekwaamverklaring van de gecommanditeerde vennoot/vennoten of van één van hen of van de zaakvoerder, stelt geen einde aan de vennootschap, welke voortgezet wordt onder het bestuur, hetzij van de in de statuten aangewezen opvolgerzaakvoerder, hetzij van de overblijvende zaakvoerder, hetzij van een nieuwe zaakvoerder, aangesteld door de algemene vergadering.

Artikel 5: kapitaal en aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000 euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De comparanten brengen volgende speciën in:

-de heer Paul Vandoome brengt 900 euro in

-mevrouw Leen Wijnendaele brengt 100 euro in

Ais vergoeding voor hun inbreng worden het volgende aantal aandelen toegekend:

-aan de heer Paul Vandoome: 90 aandelen

-aan mevrouw Leen Wijnendaele: 10 aandelen

Deze aandelen zijn volledig volstort, zodat vanaf heden een bedrag van 1.000 euro ter beschikking van de vennootschap is gesteld.

Alle aandelen zijn op naam. Op de zetel van de vennootschap wordt een register van de aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend:

-nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen.

-de gedane stortingen

-de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en de omzetting van aandelen op naam in

aandelen aan toonder of in gedematerialiseerde effecten, voor zover onderhavige statuten de omzetting toelaten.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalsverhoging alsmede, na overdracht of overgang, door inschrijving in voormeld register. De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 6: Aanwijzing van de stille en gecommanditeerde vennoten

De comparant sub 2 is stille vennoot. Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van haar inbreng zoals

hiervoor wordt vastgesteld. De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

De comparant sub 1 is zaakvoerder en gecommanditeerde vennoot. Hij is hoofdelijk en ondeelbaar onbeperkt

aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en is aansprakelijk ais oprichter van de vennootschap.

Artikel 7: Boekjaar  Algemene Vergadering

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2011.

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De vennoten worden per aangetekende brief, 15 dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. Deze brief vermeldt de dagorde.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste 15 dagen

v66r de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zef worden voorgezeten door de oudste van de beherende vennoten. Zij gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De besluiten worden met eenvoudige meerderheid van stemmen genomen, behoudens de wettelijke uitzonderingen.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt. De notulen bevatten een beknopt verslag van het verloop van

de vergadering. De notulen worden aan het einde van de vergadering ondertekend door de zaakvoerder-vennoot en de vennoten die het vragen.

s



f+rtikel 8: Red van Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke enkel beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe kosteloos. Maar de algemene vergadering kan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen, waarvan het bedrag jaarlijks opnieuw wordt vastgesteld op de jaarvergadering en dat ten laste komt van de vennootschap.

Artikel 9: Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder-vennoot de inventaris en de jaarrekening en doet eventueel de neerlegging van deze laatste bij de Nationale Bank van België overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel. De jaarrekening wordt door de algemene vergadering goedgekeurd,

Artikel 10: Kwijting

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder te verlenen kwijting voor zijn zaakvoerdersdaden van het afgelopen jaar. Deze kwijting ontheft de zaakvoerder-vennoot niet van zijn verantwoordelijkheid ten aanzien van derden.

Artikel 11: Ontbinding

Ingeval van ontbinding, op gelijk welke reden, van de vennootschap, zal de vereffening toevertrouwd worden aan een vereffenaar, aangesteld in overeenstemming met de artikelen 181 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

BENOEMINGEN - RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk na de oprichting, hebbende vennoten beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur de heer Paul Vandoome voornoemd

WAARVAN AKTE

Gent, 2 februari 2011

Paul Vandoome Leen Wijnendaele

Beherende vennoot Stille vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

'Voor-

' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALFA AMBULANCEDIENST

Adresse
KERKSTRAAT 108 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande