ALFA INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALFA INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 827.707.235

Publication

02/09/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

2 2 AUS, 2013

F NT

KOOPHANDPHANDE r



Ondernemingsnr : 0827.707.235

Benaming (voluit) : ALFA INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1157

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :Kapitaalsverhoging door inbreng in natura

Uit het proces-verbaal verleden voor Jeroen Parmentier, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROG, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" te Gent op 14 augustus 2013, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen: VOORLEGGING,_LEZING EN ONDERZOEK VAN DE VERSLAGEN

De vergadering onderzoekt het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"4, BESLUIT

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de vennootschap ALFA INVEST N.V. bestaat uit een perceel bouwgrond waarvan de inbrengwaarde door partijen bepaald werd op 3.450.000 EUR. Op dit perceel werd een toelating tot bouwen en verzaking aan het recht van natrekking toegestaan aan de N.V. Bruocsella.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, verhoogd met de uitgiftepremie, van de als vergoeding uitgegeven aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

12 augustus 2013

De Bedrijfsrevisor

(handtekening)

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door André Geeroms"

De vergadering stelt vast dat er op de voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders en zij beslissen zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn. KAPITAALVERH*GING DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met drie miljoen tweehonderd eenenzestigduizend vijfenvijftig euro (¬ 3.261.055,00) om het te brengen van zes miljoen vijfentwintigduizend euro (¬ 6.025.000,00) naar negen miljoen tweehonderd zesentachtigduizend vijfenvijftig euro (¬ 9.286.055,00) De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door een inbreng in natura van 2 loten bouwgrond, gewaardeerd op drie miljoen vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 3.450,000,00),

Deze inbreng wordt vergoed door uitgifte van dertigduizend negenhonderd eenendertig euro (30,931) nieuwe kapitaalaandelen, zonder vermelding van nominale waarde die van dezelfde aard zullen zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

en dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op drie miljoen vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 3.450.000,00) waarvan drie miljoen tweehonderd eenenzestigduizend vijfenvijftig euro (¬ 3.261.055,00) als onmiddellijke kapitaalstorting en honderd achtentachtigduizend negenhonderd vijfenveertig euro (¬ 188.945,00) ais uitgiftepremie.

PLAATSING VAN DE NIEUWE AANDELEN

Na de voorlezing te hebben aanhoord van al het voorgaande, verklaart de inbrengende vennootschap volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "ALFA INVEST" en verklaart eigenaar te zijn van de onroerende goederen, die zij geheel wensen in te brengen in de vennootschap. Als vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng worden dertigduizend negenhonderd eenendertig euro (30.931) nieuwe aandelen toegekend aan de inbrenger.

Voor de waardering en de verdere beschrijving van deze inbreng, alsook voor de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, wordt door de vergadering verwezen naar het voormeld revisoraal verslag en wordt de ondergetekende notaris ontslaan er in dit proces-verbaal verdere toelichting van te geven.

VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWERZENLIJKT

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is, dat ieder nieuw aandeel volledig volgestort is en dat het kapitaal werd verhoogd tot negen miljoen tweehonderd zesentachtigduizend vijfenvijftig euro (¬ 9.286.055,00), vertegenwoordigd door achtentachtigduizend achtenzeventig (88.078) aandelen zonder nominale waarde.

BOEKING VAN DE UITGIFTEPREMIE

De vergadering beslist om de uitgiftepremie ten bedrage van honderd achtentachtigduizend negenhonderd vijfenveertig euro (¬ 188.945,00) te boeken op een onbeschikbare reserverekening die dezelfde waarborg zal uitmaken naar derden als het maatschappelijk kapitaal en waarover slechts kan worden beschikt volgens de regels voorgeschreven voor een statutenwijziging.

KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN VOORMELDE UITGIFTEPREMIE

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door Incorporatie van de uitgiftepremie ten bedrage van honderd achtentachtigduizend negenhonderd vijfenveertig euro (¬ 188.945,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen derwijze dat het maatschappelijk kapitaal aldus gebracht wordt van negen miljoen tweehonderd zesentachtigduizend vijfenvijftig euro (¬ 9.286.055,00) op negen miljoen vierhonderd vijfenzeventigduizend ' euro (¬ 9.475.000,00), vertegenwoordigd door achtentachtigduizend achtenzeventig (88.078) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negen miljoen vierhonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 9A75.000,00), vertegenwoordigd door achtentachtigduizend achtenzeventig (88.078) aandelen zonder veenmelding van nominale waarde"

COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris. MACHTIGING VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan:

1/ de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT - ROOBROUCK - CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", met ondernemingsnummer 0462.836.191, met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, vertegenwoordigd door de heer André Geeroms, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers 2/ "DELOITTE", die woonstkeuze doet op het kantoor te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1146, vertegenwoordigd door mevrouw De Bruyne, Liesbeth, mevrouw Dietens, Myriam, mevrouw Van Caeneghem, Nele en mevrouw Bauwens, Linda,

om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

de expeditie van het proces-verbaal;

de gecoördineerde statuten;

het verslag van de bedrijfsrevisor;

het verslag van de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2013
ÿþ Mod Word 11,1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1:2 _;=~¬ _,.

IHIBIIsiIs

II~Ios*IIII

*i3i

i

NEERGELEGD

1 3 Ag. 2013

RECU T)3ANK VAN .

KOOP8ANIM. TE GENT



Ondernemingsnr : 0827.707235

Benaming

(voluit) : ALFA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1157

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING BESTUURDERS -

GEDELEGEERD BESTUURDERS - MACHTEN - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 25 juni 2013 en de raad van bestuur onmiddellijk daarop volgend, blijkt:

L De vaststelling van de het ontslag als bestuurders van de vennootschap, ingaand op 25 juni 2013, van:

- De heer Frank DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65;

- De heer Dirk DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizen bergstraat 40;

- De heer Jelle ROELS, wonende te 2800 Mechelen, Stuivenbergvaart 103.

II. De benoeming tot bestuurders van de vennootschap, voor een periode ingaand op 25 juni 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019, van:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GREEN PARK INVESTMENTS", met zetel te 9830 Sint Martens-Latem, Netemeersstraat 65, ondernemingsnummer 0832.384.219, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Frank DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOG INVEST", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat 40, ondernemingsnummer 0832.383.229, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat 40.

31 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARINVEST', met zetel te 9831 Deurle, Dorpsstraat 51, ondernemingsnummer 0832.383.031, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Carlos DE GRAEVE, wonende te 9831 Deurle, Dorpsstraat 51.

Ill. De benoeming tot gedelegeerd bestuurders van de vennootschap, voor een periode ingaand op 25 juni 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019, van:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GREEN PARK INVESTMENTS", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65, ondernemingsnummer 0832.384.219, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Frank DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DDG INVEST", met zetel te 9830 Sint Martens-Latem, Buizenbergstraat 40, ondememingsnummer 0832.383.229, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint Martens-Latem, Buizenbergstraat 40.

31 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARINVEST", met zetel te 9831 Deurle, Dorpsstraat 51, ondernemingsnummer 0832.383.031, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Carlos DE GRAEVE, wonende te 9831 Deurle, Dorpsstraat 51.

ln deze hoedanigheid zullen de gedelegeerde bestuurders, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, conform artikel 21 van de statuten.

Betreffende het dagelijks bestuur van de vennootschap zullen de gedelegeerd bestuurders, afzonderlijk

Op de laatste blz. van Luik E vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

optredend, in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurders, afzonderlijk optredend, alle rekeningen kunnen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen ongeacht het bedrag. De gedelegeerd bestuurders, afzonderlijk optredend, zullen eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

IV. De benoeming tot voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap, voor een periode ingaand op 25 juni 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019, van:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GREEN PARK INVESTMENTS", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65, ondernemingsnummer 0832.384.219, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Frank DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65.

BVBA "GREEN PARK INVESTMENTS"

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

Frank DE GRAEVE

Vaste vertegenwoordiger

Voorbehouden aan het Belgisch ttaatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden " Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 11.07.2013 13291-0544-023
24/04/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1,11(1061 i

Ondernemingsnr: 0827,707.235 Benaming (voluit) : ALFA INVEST

(verkort) :

NEERGELEGD

1 5 APR, 2013

RECíel3ttPK VAN Ynr1PT.1 r-YFT TP CT'wT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1157 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :Kapitaalsverhoging door inbreng in natura

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent op 9 april 2013, te' registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is bijeengekomen en. volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

VOORLEG ING LEZING EN ONDERZOEK VAN DE VERSLAGEN

De vergadering onderzoekt het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"4. BESLUIT

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de vennootschap ALFA INVEST N.V. bestaat uit de volle eigendom van een perceel bouwgrond waarvan de inbrengwaarde door partijen bepaald werd op 3.000.000; EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

e) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, verhoogd met de uitgiftepremie, van de als vergoeding uitgegeven aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,', onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

5 april 2013

De Bedrijfsrevisor

(handtekening)

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door André Geeroms"

De vergadering stelt vast dat er op de voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders en zij beslissen zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met twee miljoen zeshonderdnegenentachtigduizend zevenhonderd euro (E 2.689.700,00), om het te brengen van drie miljoen vijfentwintigduizend euro (¬ 3.025.000,00) naar vijf miljoen zevenhonderdveertienduizend zevenhonderd euro (¬ 5.714.700,00).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door een inbreng in natura van een perceel bouwgrond, gewaardeerd op drie miljoen euro (¬ 3.000.000,00).

Deze inbreng wordt vergoed door uitgifte van zesentwintigduizend achthonderdzevenennegentig (26.897) nieuwe kapitaalaandelen, zonder vermelding van nominale waarde die van dezelfde aard zullen zijn en dezelfde rechten en voordelen zullen genieten ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op drie miljoen- euro (¬ 3.000.000,00}f waarvan twee miljoen zeshonderdnegenentachtigduizend zevenhonderd euro (¬ 2.689.700,00) als onmiddellijke kapitaalstorting en driehonderdentienduizend driehonderd euro (¬ 310.300,00) als uitgiftepremie.

PLAATSING VAN DE NIEUWE AANDELEN

Na de voorlezing te hebben aanhoord van al het voorgaande, verklaart de inbrengende vennootschap volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "ALFA INVEST' en verklaart eigenaar te zijn van het onroerend goed, dat zij geheel wenst in te brengen in de vennootschap. A}s vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng worden zesentwintigduizend achthonderdzevenennegentig (26.897) nieuwe aandelen toegekend aan de inbrenger.

Voor de waardering en de verdere beschrijving van deze inbreng, alsook voor de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, wordt door de vergadering verwezen naar het voormeld revisoraal verslag en wordt de ondergetekende notaris ontslaan er In dit proces-verbaal verdere toelichting van te geven.

VAS1STELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWERZENLIJKT

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is, dat ieder nieuw aandeel volledig volgestort is en dat het kapitaal werd verhoogd tot vijf miljoen zevenhonderdveertienduizend zevenhonderd euro (¬ 5.714.700,00), vertegenwoordigd door: zeverienvijïtigduizend honderdzevenenveertig (57.147) aandelen zonder nominale waarde.

BOEKING VAN DE UITGIFTEPREMIE

De vergadering beslist om de uitgiftepremie ten bedrage van driehonderdentienduizend driehonderd euro (¬ 310.300,00) te boeken op een onbeschikbare reserverekening die dezelfde waarborg zal uitmaken naar derden als het maatschappelijk kapitaal en waarover slechts kan worden beschikt volgens de regels voorgeschreven voor een statutenwijziging.

KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN VOORMELDE UITGIFTEPREMIE

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door incorporatie van de uitgiftepremie ten bedrage van driehonderdentienduizend driehonderd euro (¬ 310.300,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen derwijze dat het maatschappelijk kapitaal aldus gebracht wordt van vijf miljoen zevenhonderdveertienduizend zevenhonderd euro (¬ 5.714.700,00) op zes miljoen vijfentwintigduizend euro (¬ 6.025.000,00), vertegenwoordigd door zevenenvijftigduizend honderdzevenenveertig (57.147) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes miljoen vijfentwintigduizend euro (¬ 6.025.000, 00), vertegenwoordigd door zevenenvijftigduizend honderdzevenenveertig (57.147) aandelen zonder vermelding van ' nominale waarde".

CO0 - DINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris. MACHTIGING VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan:

1/ de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT - ROOBROUCK - CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", met ondernemingsnummer 0462.836.191, met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, vertegenwoordigd door de heer André Geeroms, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers 2/ "DELOITTE", die woonstkeuze doet op het kantoor te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1146, vertegenwoordigd door mevrouw De Bruyne, Liesbeth, mevrouw Dietens, Myriam, mevrouw Van Caeneghem, Nele en mevrouw Bauwens, Linda,

om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de i Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Y

Af ` Vaar-behouden gaan het Belgisch Staatsblad

Samen hiermee neergelegd:

de expeditie van het proces-verbaal;

de gecoördineerde statuten;

het verslag van de bedrijfsrevisor;

het verslag van de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 09.07.2012 12271-0447-022
27/03/2015
ÿþmodli,l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..~,.._~..~

NEERGELEGD

1 1-03- 2015RECHTBentfiem

. i{OOPï-IANDF7< rgC." " .ENT

Ondernemingsnr : 0827.707,235 Benaming (voluit) : ALFA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel: Kortrijksesteenweg 1157

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

ti

Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door Meester Yves TYTGAT, geassocieerd notaris te Gent; op 6 maart 2015 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze; vennootschap "ALFA INVESTI' met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenwegi ii 1157 volgende besluiten heeft genomen:

* Kapitaalvermindering met acht miljoen achthonderdenzevenduizend achthonderd euro nul cent (El il 8.807,800,00), om het kapitaal te verlagen van negen miljoen vierhonderdvijfenzeventigduizend euro; nul cent (¬ 9.475.000,00) naar zéshonderdzevenenzestig''duizend tweehonderd euro nul cent (¬ 1 667.200,00) zonder vernietiging van aandelen. De kapitaalvermindering zal geschieden door terügbetaling in speciën op elk aandeel van HONDERD euro NUL cent (¬ 100,00) en is volledig tel nemen op het volstort gedeelte van het kapitaal.

li* Overeenkomstige wijziging der statuten,

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt _verleend aan elk der bestuurders en/of aan Deloitte Fiduciaire te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1146 en aan Mevrouw Linda BAUWENS te 9160;

i Lokeren, Konijnenstraat 25, elkeen met bevoegdheid te delegeren, teneinde de formaliteiten te!

ii vervullen tot:

wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen; wijziging van de inschrijving van de vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van; de belasting over de toegevoegde waarde;

daartoe aile verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al heft; nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE NIET-GEREGISTREERDE AKTE, MET ALS ENIG;

DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL,

Yves TYTGAT,

geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

II







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 15.07.2016 16319-0472-024

Coordonnées
ALFA INVEST

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 1157 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande