ALGEMENE BOUWONDERNEMING VERDONCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE BOUWONDERNEMING VERDONCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.906.802

Publication

26/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.01.2014, GGK 28.07.2014, NGL 25.09.2014 14596-0555-015
20/03/2013
ÿþx

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELE

1 1 MARI 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDELiCifi EeT

V bek 1111111,111u11111

aa

Be Stat



Ondernemingsnr; 0846.906.802 "

e4 1

" Benaming (voluit) : ALGEMENE BOUWONDERNEMING VERDONCK

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

4 Zetel : Hoekestraat 51 i

y

9910 Knesselare

ii Onderwerp akte :Omzetting in BVBA

;; IN HET JAAR TWEEDUIZEND EN DERTIEN

;; OP VIER MAART OM NEGEN UUR

1 Voor Meester MICHEL VAN DAMNE, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-; ,; Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel VAN DAMME - Notaris Christian VAN DAMNE H

Notaris Sophie DELAERE", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).Op het;

kantoor.Is bijeengekomen :

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire: ;, vennootschap "ALGEMENE BOUWONDERNEMING VERDONCK", waarvan de zetel gevestigd is te; il 9910 Knesselare, Hoekestraat 51.

De zitting wordt geopend om negen uur onder voorzitterschap van nagenoemde Heer DE CLERCQ; Ward.

Gezien het gering aantal aanwezigen op de vergadering wordt afgezien van een verdere;

samenstelling van het bureau. ;

zijn alhier aanwezig de volgende vennoten, die verklaren titularis te zijn van het achter hun; naam vermeld vennootschapsvermogen:

1/ De heer VERDONCK Maarten Gerard Jacqueline, ongehuwd, geboren te Brugge op zeventien, september negentienhonderd vierentachtig, wonende te 9910 Knesselare, Hoekestraat 51. Beher-nd vennoot - zaakvoerder

Titularis volgens verklaring van vierhonderd (400) aandelen op een totaal van vierhonderdenvijf; í; (405) in het vennootschapsvermogen.

2/ Mevrouw TIMMERMAN Gudrun Yvette Hugo, verpleegkundige, ongehuwd, geboren te Brugge op; negen september negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 9910 Knesselare, Hoekestraat; ' 51.

Stille vennoot.

Titularis volgens verklaring van vijf (5) aandelen op een totaal van vierhonderdenvijf (405) in het;

vennootschapsvermogen. ;

; Totaal vertegenwoordigd vermogen: honderd procent (100%), hetzij de totaliteit van het; :,bestaande vermogen.

VOLMACHT

De heer VERDONCK Maarten en mevrouw TIMMERMAN Gudrun beiden voornoemd, is alhier; vertegenwoordigd door de Heer DE CLERCQ Ward Emiel Christiane, geboren te Torhout op zestien: januari negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd, wonende te 8820 Torhout, Zandbergstraat;

':16. '

Die handelt in zijn hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager krachtens onderhandse;

volmacht de dato zesentwintig februari tweeduizend en dertien, die aan dit proces-verbaal; i; gehecht blijft.

Zaakvoerder - beherend vennoot "

De heer VERDONCK Maarten Gerard Jacqueline, ongehuwd, geboren te Brugge op zeventien september negentienhonderdvierentachtig, wonende te 9910 Knesselare, Hoekestraat 51, benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap blijkens beslissing genomen door de algemene vergadering van vijftien juni tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch ii Staatsblad van zes juli tweeduizend en twaalf, onder nummer 20120706-0119327.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Oproeping van de beherend vennoot/zaakvoerder

De Heer VIERDONCK Maarten, voornoemd, heeft bij schrijven van zesentwintig februari tweeduizend en twaalf, verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaard te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen en het toezenden van de stukken overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen. Deze brieven warden door de voorzitter aan ondergetekende notaris overhandigd met het verzoek ze te willen bewaren in zijn dossier.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten :

1.De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de beherend vennoot - zaakvoerder, in toepassing van artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

2.VOORAFGAAND VERSLAG REVISOR

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VOSSEN EN COMPAGNIE, kantoorhoudend te Wachtebeke, Langelede 28/a, vertegenwoordigd door de heer VOSSEN Filip, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, over de staat van activa en passiva afgesloten op zes februari tweeduizend en dertien.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

De besluiten van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VOSSEN EN COMPAGNIE, kantoorhoudend te Wachtebeke, Langelede 28/a, vertegenwoordigd door de heer VOSSEN Filip, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

« BESLUIT VAN DE SEDRIIFSREVISOR

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek " van Vennootschappen, heb ik de staat van activa en passiva afgesloten op 6 februari 2013 van de gewone commanditaire vennootschap «ALGEMENE BOUWONDERNEMING VERDONCK», aan een controle onderworpen, zulks naar aanleiding van de voorgenomen omzetting van de gewone commanditaire vennootschap «ALGEMENE BOUWONDERNEMING VERDONCK» in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals deze blijkt uit de staat van activa en passiva per 6 februari 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Blijkens mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is gebleken dat g een overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief, zoals deze blijkt uit de staat van activa en passiva per 6 februari 2013, bedraagt 7.408,76 EUR, hetgeen 11.141,24 EUR lager is dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap (i.e. maatschappelijk kapitaal ad ¬ 18.550,00 -netto-actief ad ¬ 7.408,76).

Ik wil er aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de omzetting en dat onderhavig verslag uitsluitend werd opgemaakt bij toepassing van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en geenszins kan warden aangewend voor andere doeleinden.

Voor het overige zijn er geen inlichtingen die ik onontbeerlijk acht, om de algemene vergadering voor te lichten, dewelke niet in onderhavig verslag noch in het verslag van het bestuursorgaan zouden zijn opgenomen.

Onderhavig verslag telt in totaal 15 pagina's.

Opgemaakt te Wachtebeke, op 27 februari 2013.

BV/BVBA VOSSEN en compagnie

Vertegenwoordigd door

(handtekening)

Filip VOSSEN, Bedrijfsrevisor»

Het verslag van de beherend vennoot - zaakvoerder, de staat van activa en passiva afgesloten per zes februari tweeduizend en dertien en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden ter griffie.

3. De vergadering aanvaardt het ontslag van de beherend vennoot - zaakvoerder van de gewone

commanditaire vennootschap naar aanleiding van de omzetting in een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid, te weten:

- de Heer VEgDONCK MAARTEN, voornoemd.

Op de eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslaagd worden over de kwijting.

4. De vergadering besloot unaniem de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

T

Voor. felidudbn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0846.906.802 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Gent.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per zes februari tweeduizend en dertien.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zullen de aandelen op naam worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap conform het huidig aandelenbezit van de vennoten, voormeld.

5. De vergadering heeft beslist te benoemen als statutair zaakvoerder van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

- De heer VERDONCK Maarten Gerard Jacqueline, ongehuwd, geboren te Brugge op zeventien

september negentienhonderdvierentachtig, wonende te 9910 Knesselare, Hoekestraat 51.

Die aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen.

Overeenkomstig de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

6. De vergadering besloot een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, en na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en met unanimiteit te hebben goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt" ALGEMENE BOUWONDERNEMING VERDONCK".

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd.

2. De zetel is gevestigd te 9910 Knesselare, Hoekestraat 51.

3. De vennootschap heeft tot doel :

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A. Algemene aannemingen van alle openbare en privatieve bouwwerken, inbegrepen de

coördinatie van onderaannemingen.

Bouwrijp maken van terreinen, grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van

bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp

van explosieven, verlaging van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen, drainage van

land- en bosbouwgrond, ruimen van bouwterreinen, herstelling en onderhoud van rioleringen,

enz.

Bouwen van funderingen, inclusief heien.

Ruwbouw.

Stukadoor, cementeer- en dekvloeractiviteiten.

Tegel-, marmer en natuursteenactiviteiten.

Plaatsen en herstellen van schrijnwerk. Algemeen schrijnwerk.

Glazenmakerij.

Installatie, herstel en onderhoud van centrale verwarming, airconditioning, klimaatregeling, gas-

en sanitaire voorzieningen.

Electrotechniek.

Bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers

(inclusief het plaatsen van vangrails).

Boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten, ruimen van waterlopen, sloten,

enz.

Bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enz.

Isolatiewerkzaamheden, aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch

isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan

verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

Installatie, herstelling en onderhoud van stores en zonneschermen en overige installaties

(inclusief accessoires), algemene bouwinstallaties, installatie van antennes en bliksemafleiders.

Bouw van daken, plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, plaatsen van

dakgoten en regenafvoerbuizen, waterdicht maken van daken en dakterrassen.

Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.,

Voegwerken.

Monteren van metalen constructiewerken.

Aan- en verkoop van bouwmaterialen, aan- en verkoop, huur- en verhuur van machines en

uitrustingen.

7

Voors {behoudbn

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1t.1

Reinigen van het interieur van allerlei gebouwen : kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei' commerciële gebouwen, appartementsgebouwen, enz.

Lappen van ramen.

Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen, en andere reinigingsactiviteiten. Landschapsverzorging, snoeien van bomen en heggen, aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

B. Het uitvoeren van, of het verlenen van bijstand bij het uitvoeren van, technische studies, schattingen, plaatsbeschrijvingen en allerhande technische expertises.

C. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

D. Het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen.

E. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

H. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ,.,), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd en vijf (405) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vierhonderd en vijfde (1/405de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om

veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voort 'behdudian aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 25 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wordt aangesteld tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap: De heer VERDONCK Maarten Gerard Jacqueline, ongehuwd, geboren te Brugge op zeventien september negentienhonderd vierentachtig, wonende te 9910 Knesselare, Hoekestraat 51.

De duurtijd van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij bij

rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen. Over het instellen van de vordering tot afzetting wegens wettige redenen dient de algemene vergadering met unanimiteit te beslissen waarbij de betreffende zaakvoerder van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

W0,or~ behoud'en aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

wie de afzetting wordt gevorderd, niet aan de stemming mag deelnemen. De zaakvoerder blijft' zijn functie verder vervullen totdat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. IDe gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

8. Commissaris : nihil

9. Het boekjaar begint op één februari van een jaar en eindigt op eenendertig januari van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen.

10. Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve vooraf genomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor het vervullen van aile formaliteiten inzake het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mode behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CNOCKAERT & SALENS, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Sluiting van de vergadering  stemming.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

De voorzitter stelt vast dat de instemming van alle beherende vennoten bekomen werd overeenkomstig artikel 781, §4 van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om negen uur veertig minuten.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Brugge (Sint-Andries).

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten getekend met ons Notaris.

(volgen de handtekeningen)

Dit uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel dienstig voor neerlegging op de Rechtbank

van Koophandel.

Voor letterlijk uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte

Verslag van het bestuursorgaan met staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

V,odr-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

=, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II

i UII luili luiuil i

*13030633*











' Ondernemingsnr : 0846.906.802

Benaming

(voluit) : VM EXPERT

(verkort)

NEERG;SLEGD

n!>n1,7 -rr.

0 a FEB.

RECC-IPi Me.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOEKESTRAAT 51, 9910 KNESSELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : JAARVERGADERING - KAPITAALVERHOGINGEN - DOEL - NAAM

Uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van 6 februari 2013 blijkt dat de vennoten in algemene

vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten hebben genomen,

Eerste besluit

De vergadering neemt kennis van het ontwerp van balans en resultatenrekening per 31 januari 2013 en`

keurt deze goed.

Tweede besluit

De vergadering keurt de winstbestemming per 31 januari 2013 goed. Een bedrag van ¬ 4.498,76 wordt

toegevoegd aan de beschikbare reserves.

Derde besluit

Aan de zaakvoerder wordt per afzonderlijke stemming kwijting verleend voor de door hem in de loop van het:

boekjaar afgesloten per 31 januari 2013 vervulde opdracht

Vierde besluit

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ¬ 4.400 om het te brengen van ¬ ;

100 tot ¬ 4.500 door incorporatie van beschikbare reserves zonder creatie van nieuwe aandelen.

Vijfde besluit

Vervolgens beslist de vergadering het kapitaal van de vennootschap nogmaals te verhogen met ¬ 14.050

om het te brengen van ¬ 4.500 tot ¬ 18.550 door uitgifte van driehonderd en vijf (305) nieuwe aandelen met dezelfde rechten ais de bestaande aandelen. Op deze nieuwe aandelen wordt in geld ingeschreven door de' heer Maarten Verdonck, die op die nieuwe aandelen ter volstorting een bedrag van ¬ 2.810 heeft gestort op de, bankrekening van de vennootschap.

Zesde besluit

Als gevolg van de voorgaande besluiten wordt de tekst van de artikelen 5 en 6 van de statuten vervangen,

als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) "

"Artikel 6. Aandelen

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vierhonderd en vijf (405) aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, die ieder één vierhonderd en vijfde (1/405de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een aandelenregister dat bewaard wordt op de zetel;

van de vennootschap, en daar ter inzage is van de vennoten."

Zevende besluit

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden en de tekst van artikel 4.

van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A. Algemene aannemingen van alle openbare en privatieve bouwwerken, inbegrepen de coördinatie van,

onderaannemingen.

Bouwrijp maken van terreinen, grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen,°

graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven, verlaging van'

het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen, drainage van land- en bosbouwgrond, ruimen van

bouwterreinen, herstelling en onderhoud van rioleringen, enz.

Bouwen van funderingen, inclusief heien..

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ruwbouw.

Stukadoor-, cementeer- en dekvloeractiviteiten.

Tegel-, marmeren natuursteenactiviteiten.

Plaatsen en herstellen van schrijnwerk. Algemeen schrijnwerk.

Glazenmakerij.

installatie, herstel en onderhoud van centrale verwarming, airconditioning, klimaatregeling, gas- en sanitaire voorzieningen.

Electrotechniek.

Bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails).

Boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten, ruimen van waterlopen, sloten, enz.

Bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enz.

Isolatiewerkzaamheden, aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

Installatie, herstelling en onderhoud van stores en zonneschermen en overige installaties (inclusief accessoires), algemene bouwinstallaties, installatie van antennes en bliksemafleiders.

Bouw van daken, plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, waterdicht maken van daken en dakterrassen.

Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.,

Voegwerken,

Monteren van metalen constructiewerken.

Aan- en verkoop van bouwmaterialen, aan- en verkoop, huur- en verhuur van machines en uitrustingen. Reinigen van het interieur van allerlei gebouwen : kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële gebouwen, appartementsgebouwen, enz,

Lappen van ramen.

Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen, en andere reinigingsactiviteiten.

Landschapsverzorging, snoeien van bomen en heggen, aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

B.Het uitvoeren van, of het verlenen van bijstand bij het uitvoeren van, technische studies, schattingen, plaatsbeschrijvingen en allerhande technische expertises.

C.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

D.Het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen.

E.De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

Il VOOR EIGEN REKENING

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen.

III,BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schutden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doet.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

Achtste besluit

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "ALGEMENE BOUWONDERNEMING VERDONCK". De tweede alinea van artikel 9 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst: "De naam van de vennootschap luidt: "ALGEMENE BOUWONDERNEMING VERDONCK".".





Maarten Verdonck Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOEKESTRAAT 51, 9910 KNESSELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 31 januari 2013 blijkt dat de vennoten;

in algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten hebben genomen.

Eerste besluit

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het boekjaar van de vennootschap te wijzigen. Het:

boekjaar, thans lopende van één januari tot en met eenendertig december van elk jaar, zal met ingang van:

heden lopen van één februari van een jaar tot en met éénendertig januari van het daaropvolgende jaar.

De tekst van artikel 16 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst: "Het boekjaar begint op één

februari van een jaar en eindigt op eenendertig januari van het daaropvolgende jaar".

Het thans lopende boekjaar aangevangen op vijftien juni tweeduizend en twaalf wordt vervroegd afgesloten'

op éénendertig januari tweeduizend en dertien.

Tweede besluit

De datum van de jaarvergadering over het vervroegd afgesloten boekjaar per éénendertig januari'

tweeduizend en dertien wordt uitzonderlijk vastgesteld op zes februari tweeduizend en dertien,

Maarten Verdonck

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van t.uik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111.111111118

NEERGELEGD

-6 1-tli, 2013

RECIit~~. t.VAN

KOOPHAN~~~~E GENT

' Ondernemingsnr: 0846.906.802 Renaming

(voluit) ; VM EXPERT (verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2012
ÿþOndernemingsnr : g (t6 . Roc'. S o L

Benaming

(voluit) : VM EXPERT

(verkort)

Rechtsvorm: GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOEKESTRAAT 51, 9910 KNESSELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse overeenkomst van vijftien juni tweeduizend en twaalf blijkt dat ondergetekenden:

1, De heer Maarten Verdonck, wonende te 9910 Knesselare, Hoekestraat 51, en

2. Mevrouw Gudrun Timmerman, wonende te 9910 Knesselare, Hoekestraat 51,

onder hen een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht, met volgende modaliteiten:

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Le-Ir

I II II IiInIIM*12119327*

JIII II

2 7 -06- 2012

tiTi3ANK VAN t; U ~sFH,a,NDEL TE GENT

Griffie

ia

bet

aa

Be Star

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt "VM expert".

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt, de naam laten voorafgaan of volgen door

de melding van haar vennootschapsvorm, ofwel voluit geschreven als "gewone commanditaire vennootschap",

ofwel afgekort "Comm.V.".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9910 Knesselare, Hoekestraat 51.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlands taalgebied en in het tweetalig

gebied Brussel - hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder, mits bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

De vennootschap zal overal, zowel in het binnen- ais in buitenland, bij gewone beslissing van de

zaakvoerder, administratieve zetels, bijhuizen en kantoren mogen openen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf heden.

Zij kan slechts voor de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering

genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOTEN

De vennootschap telt beherende vennoten en stille vennoten.

Beherend vennoot van de vennootschap is de heer Maarten Verdonck, voornoemd. Hij is hoofdelijk en;

onbeperkt gehouden voor de verbintenissen van de vennootschap.

De andere vennoten zijn stille vennoten: zij zijn enkel gehouden tot beloop van hun inbreng.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt honderd euro (¬ 100,00). Dit bedrag is volledig onderschreven in speciën.

Het kapitaal is samengesteld uit honderd (100) aandelen, met een fractiewaarde van één euro (¬ 1,00) per;

aandeel.

De oprichter sub 1 (Maarten Verdonck) heeft ingetekend op vijfennegentig (95) aandelen en betaalt hiervoor

een bedrag van vijfennegentig euro (¬ 95,00),

De oprichter sub 2 (Gudrun Timmerman) heeft ingetekend op vijf (5) aandelen en betaalt hiervoor een;

bedrag van vijf euro (¬ 5,00).

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De algemene vergadering komt ten minste éénmaal per jaar bijeen. De jaarlijkse vergadering van de>

vennoten zal worden gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni, om veertien uur.

OVERGANGSBEPALING

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op eenendertig december 2013. De eerste

jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso_ : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

BESTEMMING VANiHET RESUL AAT -WINSTV RDELING -LIQUIDATIEBONUS

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de jaarvergadering over de bestemming die aan het resultaat zal worden gegeven,

Het aandeel van elke vennoot in de winsten of verliezen van de vennootschap is evenredig aan diens aandelenbezit. De vennoten delen in de eventuele liquidatiebonus in verhouding tot hun aandelenbezit.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders,

Wordt tot dit ambt benoemd: de heer Maarten Verdonck, voormeld, voor de duur van de vennootschap.

De zaakvoerder bezit alle machten van bestuur en van beschikking. Zijn afzonderlijke handtekening verbindt geldig de vennootschap voor alle akten die haar aanbelangen, zelfs de akte waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht is verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister (en KBO), BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale en diverse administraties, aan de heer Christ Taghon wonende te 8000 Brugge, Tempelhof 72, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

DIVERSE

Er wordt verklaard dat de vennootschap alle akten bekrachtigt en overneemt die voor de venncotschap in oprichting werden verricht sinds 1 juni 2012, en dit overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel

Maarten Verdonck, beherend vennoot

f "ect.. . , 4. t `. da. o p oe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,Voor-?oihaerien aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.01.2015, GGK 27.06.2015, NGL 14.09.2015 15587-0125-016
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.01.2016, GGK 25.06.2016, NGL 30.09.2016 16642-0425-016

Coordonnées
ALGEMENE BOUWONDERNEMING VERDONCK

Adresse
HOEKESTRAAT 51 9910 KNESSELARE

Code postal : 9910
Localité : KNESSELARE
Commune : KNESSELARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande