ALGEMENE BOUWWERKEN TRENSON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALGEMENE BOUWWERKEN TRENSON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.815.049

Publication

18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 27.06.2012, GGK 28.06.2012, NGL 06.12.2012 12663-0099-009
19/07/2012
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bBet az I IIUI UI I H luili II

e 111 " izia~~as"

Sta;

Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: :Benaming (voluit): 0447.815.049

(verkort) : Algemene Bouwwerken Trenson

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Mo}enstraat 95 - 9990 Maldegem

Onderwerpen) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit de akte opgemaakt door Lieven DEMOLDER, geassocieerd notaris ter standplaats Eeklo, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dauwe & Demolder, geassocieerde notarissen", te Eeklo, op zevenen-twintig juni tweeduizend en twaalf, Geregistreerd: 12 bladen geen renvooien te Eeklo, Boek 659 blad 74 vak 17 op 06/07/2012. Ontvangen: vijfentwintig euro (e 25,00). De e.a. inspecteur (get) T. Gaillez.

van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ALGEMENE BOUWWEB RN TRENSONIT, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9990 Maldegem, Molenstraat 95 (voorheen 45).

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0447.815.049 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0447.815.049.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jozef Dauwe, te Eeklo op 9 juli 1992, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 25 juli daarna, onder nummer 920725/215, waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn gebleven

Na vaststelling dat de totaliteit van de aandelen aanwezig was of geldig vertegenwoordigd werden de hierna vermelde besluiten bij afzonderlijke stemming telkens met eenparigheid van steenmen genomen:

EERSTE BESLUIT -- VOORLEZING FUSIEVOORSTEL.

De aandeelhouders stelden het volgende vast met betrekking tot de formaliteiten, die door de over te nemen vennootschap moeten worden vervuld:

a) De zaakvoerders van de overnemende vennootschap, "Bouwonderneming Trenson", hadden samen met de gedelegeerd bestuurder van de over te nemen vennootschap "Algemene Bouwwerken Trenson", op datum van 15 maart 2012, een fusievoorstel opgemaakt.

Dit fusievoorstel werd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd: voor de voormelde over te nemen vennootschap te Gent op 30 maart 2012 en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 12 april daarna, onder nummer 12072327.

b) De voorzitter gaf een korte samenvatting van het fusievoorstel waarin voorgesteld wordt dat dat de voornoemde vennootschap "Algemene Bouwwerken ;Trenson" door fusie wordt overgenomen door de vennootschap "Bouwonderneming Jozef Trenson" naar aanleiding van het verwerven door de BVBA "Bouwonderneming Jozef Trenson" van alle aandelen van de NV "Algemene ,Bouwwerken Trenson".

Het betreft hier een "geruisloze fusie" waarbij het gehele vermogen van Algemene Bouwwerken Trenson " zowel de rechten als de verplichtingen, worden overgenomen door "Bouwonderneming Jozef Trenson", vanaf 1 januari 2012;

Alle verrichtingen verwezenlijkt sedert deze datum werden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

c) De zaakvoerders van de overnemende vennootschap en de raad van bestuur van de over te nemen vennootschap hebben zich ervan vergewist, dat sinds

'de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Jozef

71

-\

NEERGELEGD

\ l E GENE

1 0 JULI 2012

RECH~ 'VAN i~00PHA.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide vennootschappen, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

d) De raad van bestuur van de over te nemen vennootschap verklaarde dat de over te nemen vennootschap:

- geen publiek beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen;

- geen obligaties heeft uitgegeven

-- de volgende onroerende goederen bezit, hierna verder omschreven. TWEEDE BESLUIT - GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL.

De vergadering van de over te nemen vennootschap keurde het fusievoorstel goed en besloot de vennootschap "Algemene Bouwwerken Trenson" te

ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder de opschortende voorwaarde dat de algemene vergadering van de vennootschap "Bouwonderneming Jozef Trenson", tot eenzelfde besluit komt.

De vergadering van de overnemende vennootschap keurde het fusievoorstel goed en besloot de vennootschap "Algemene Bouwwerken Trenson" over te nemen.

Bijgevolg zal gans het vermogen van de vennootschap "Algemene Bouwwerken Trenson" met alle rechten en plichten overgaan ONDER ALGEMENE TITEL op de vennootschap "Bouwonderneming Jozef Trenson".

De bestanddelen van het eigen vermogen, en de bestanddelen van activa en passiva worden volgens de gebruikelijke regels aan hun boekwaarde behouden en zullen bij de overnemende vennootschap "Bouwonderneming Jozef Trenson", na fusie als dusdanig worden verwerkt.

Gezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap reeds vóór de fusie in eigendom toebehoorden aan de overnemende vennootschap "Bouwonderneming Jozef Trenson", heeft er geen kapitaalsverhoging plaats en worden alle aandelen van overgenomen vennootschap, onmiddellijk vernietigd.

De aandeelhouders van de overnemende vennootschap "Bouwonderneming Jozef Trenson" verzochten mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en verzochten hen te notuleren dat het overgegane vermogen onder meer de volgende aktief- en passiefbestanddelen omvat, die hierna worden omschreven, zonder dat deze opsomming limitatief mag worden geïnterpreteerd:

1) Algemene omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen

Volgens de balans opgemaakt op 31 december 2011, omvat het vermogen van de overgenomen vennootschap "Algemene Bouwwerken Trenson", de volgende !activa en passiva-bestanddelen, zoals gehecht aan voormelde akte `fusie door overneming'.

2) Omschrijving van de vermogensbestanddelen onderworpen aan hypothecaire

Publiciteit.

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN.

1. GEMEENTE KOKSIJDE

In het appartementsgebouw genaamd "Residentie Ephedra", opgericht op een perceel grond gelegen te 8670 Koksijde, Koninklijke Baan 175-177; De BERGINGEN genummerd "2" tot en met "13" en de berging "17" omvattende telkens:

De GARAGES genummerd "2" tot en met "20", de GARAGE genummerd "39", de APPARTEMENTEN genummerd "GV/01", "GV/02", "GV/03", "GV/04", "01/01", "01/02", "01/03", "01/04", "02/01", "02/02", "02/03", "03/01", "03/02" en "04/02",

2. GEMEENTE GAVERS

Vijfhonderd éénenveertig/duizendsten (541/1(003tm) in de GROND, (met uitzondering van alle opgerichte constructies boven of onder de grond), gelegen te 9840 Gavere, Molenstraat 31-33-35, welke duizendsten verbonden zijn aan de privatieven deel uitmakende van het er opgerichte appartementsgebouw genaamd "Residentie Permeke".

3. GEMEENTE MERELBEKCE

Vijfhonderd/duizendsten (500/1000') in de GROND, (met uitzondering van alle opgerichte constructies boven of onder de grond), gelegen te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 130/A en + 132, welke duizendsten verbonden zijn aan de privatieven deel uitmakende van het er opgerichte appartementsgebouw genaamd "Residentie Rosas".

.

kt,

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

in de GROND, (met uitzondering van alle opgerichte constructies boven of onder de grond), gelegen te 9991 'Maldegem (Adegem), Staatsbaan 82, welke duizendsten verbonden zijn aan de .privatieven deel uitmakende van het er opgerichte appartementsgebouw genaamd "Residentie Acacia".

6. GEMEENTE MALDEGEM (ADEGEM) .

,A/ In het appartementsgebouw genaamd "Residentie Mimosa I en Mimosa II", :gelegen te 9991 Maldegem (Adegem), aan de Kallestraat 8. Het appartement gelegen op de 131' verdieping "Al", links met garage "G4"

B/ Een perceel GROND, gelegen te 9991 Maldegem (Adegem), achteraan de ,hoger vermelde "Residentie Mimosa I en Mimosa II", met uitweg naar de Kallestraat.

7. GEMEENTE MALDEGEM.

Een BUILDING op en met grond, staande en gelegen te 9990 Maldegem,

Vakekerkweg 50-52, Karreweg 27/A en 27/B;

8. STAD EERIO.

1. Een perceel grond, te 9900 Eeklo, aan de Pastoor De Nevestraat;

2. Een perceel grond, te 9900 Eeklo, aan de Molenstraat;

DERDE BESLUIT - ONTSLAG - KWIJTING.

Ingevolge het voormelde fusiebesluit heeft de overgenomen vennootschap "Algemene Bouwwerken Trenson", naamloze vennootschap, opgehouden hebben te bestaan en eindigen van rechtswege de bestuurdersmandaten, in de ,overgenomen vennootschap van:

De Heer Jozef Trenson, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95;

Mevrouw Carina Pots, wonende op hetzelfde adres;

- Mevrouw Simona Mouton, wonende te 9970 Kaprijke, Vaart-straat 41. 'met dien verstande dat zij wel gelast blijven met de uitvoering van de :hierboven genomen beslissingen.

:De beide vergaderingen verleenden tevens met éénparigheid van stemmen 'kwijting van hun bestuur.

.VIERDE BESLUIT - MACHTIGINGEN

.De beide vergaderingen beslisten met éénparigheid van stemmen de nodige machten te verlenen:

- aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de hoger genomen beslissingen te verwezenlijken;

aan de ondergetekende notaris om de nodige formaliteiten te vervullen ;met het oog op de neerlegging van ondermeer onderhavige akte op de ;Rechtbank van Koophandel, de statuten te coordineren in overeenstemming ;met de genomen besluiten, en te zorgen voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

,VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Lieven Demolder.

.Geassocieerde notaris.

'Tegelijkertijd hiermede neergelegd: uitgifte, balans, historiek.

:4. STAD BREDENE.

'Een BUILDING op en met grond, staande en gelegen te 8370 Bredene,

Brusselstraat 24;

5. GEMEENTE MALDEGEM 011)/MEIJ.

vijfhonderd/duizendsten (500/1000sten)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0447.815.049

Benaming

(voluit) : Algemene Bouwwerken Trenson

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Mededeling:

Neerlegging van fusievoorstel met het oog op fusie door overname van de NV Algemene Bouwwerken Trenson, te 9991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95, ondernemingsnummer 0447.815.049 (overgenomen vennootschap), door de BVBA Bouwonderneming Jozef Trenson, te 991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95, ondernemingsnummer 0430.190.149 (overnemende vennootschap).

(getekend)

Geassocieerd notaris Lieven Demolder

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- het fusievoorstel de dato 15 maart 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening.

1'1I!1'l1*iao~asa~*uiiib lala

I

bel II

a"

B1

Sta



uII

NEERGELEGD

3 0 MMVi 2012

RECHTBANK VAN

KOOIPHATE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 25.02.2012, NGL 23.03.2012 12068-0472-009
30/01/2012 : GE165966
10/03/2011 : GE165966
07/10/2010 : GE165966
01/04/2010 : GE165966
05/03/2009 : GE165966
26/03/2008 : GE165966
12/04/2006 : GE165966
10/04/2006 : GE165966
04/04/2005 : GE165966
10/03/2004 : GE165966
25/03/2003 : GE165966
30/04/2002 : GE165966
24/07/2001 : GE165966
10/03/2001 : GE165966
05/03/2000 : GE165966
18/02/2000 : GE165966
02/04/1999 : GE165966
01/01/1997 : GE165966
25/07/1992 : GE165966

Coordonnées
ALGEMENE BOUWWERKEN TRENSON

Adresse
MOLENSTRAAT 95 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande