ALGEMENE ELECTRICITEIT- DE COCK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ALGEMENE ELECTRICITEIT- DE COCK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 840.837.174

Publication

24/10/2012
ÿþ(Pq Mod PDF 11.1

..r r ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

be a B1 Ste C Oudenaarde

1!111191R1111111 15 OKT. 2012

Griffie

Ondernemingsnr ; 0840.837.174

Benaming (voluit) : ALGEMENE ELECTR1CITE1T DE COCK

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Holmanstraat 37 bus a, 9550 Herzefe, Belgiâ

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder; Zetelverplaatsing bij beslissing raad

Tekst : van bestuur

De buitengewone algemene vergadering gehouden op 30 september 2012 heeft met unanimiteit de volgende beslissing genomen en dit met onmiddellijke ingang ;

- Ontslag als zaakvoerder mevrouw Corthals Katrien - Holmanstraat 37 - 9550 Herzele. - Verplaatsing maatschappelijke zetel naar Kardinaalshoek 4 - 9570 Lierde

De Cock Hans

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

18/11/2011
ÿþk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Qá tt- 4,g 3 ~.

ALGEMENE ELECTRICITEiT- DE COC1<

Vennootschap onder firma

Holmanstraat 37A, 9550 Herzele, België

: Oprichting Vennootschap onder firma

Op 01 november 2011 zijn de partijen :

1.De heer DE COCK HANS wonende te Holmanstraat 37A, 9550 Herzele, met

rijksregistemummer 68070637549

2.Mevrouw CORTHALS KATRIEN, wonende te Holmanstraat 37A, 9550 Herzele,

met rijksregisternummer 75052810088

overééngekomen een vennootschap onder firma op te richten onder de naam,

" ALGEMENE ELECTRICITEIT - DE COCK "

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma, met

maatschappelijke naam " ALGEMENE ELECTRICITEIT - DE COCK"

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Holmanstraat 37A - 9550 Herzele.

De zetel mag zonder de toestemming van alle vennoten niet overgebracht worden naar

een andere plaats.

De vennootschap heeft tot doel :

" Het kopen en verkopen zowel in het groot als in detailhandel, de in-uitvoer van electronica-goederen en aanverwante goederen.

" Algemene electriciteitswerken voornamelijk hoogspanning.

" Onderhoud -en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden

" Het plaatsen van verlichting,drijfkracht,telefoon,alarm en alle werken ivm electriciteit.

" De installatie van nieuwe of de renovatie of de uitbreiding van bestaande electrische installaties, in de industrie of de utiliteitssector maw optreden als elektrotechnische in stallateur.

" Alle activiteiten in verband met electriciteitswerk en

hoogspanningswerken.

" Voor eigen rekening of voor rekening van derden , het uitoefenen van het beroep kapster voor dames en heren, omvat tevens manicuur,pedicuur en de kleinhandel in toiletartikelen en schoonheidsproducten, parfumerieartikelen, bio produkten en tevens

t (

u 1 11111 Oudenaarde

*11173831* Q 7 NOV. 2011

Griffie





Ondernemirtgsnr : Benaming

(voluil) :

Rechtsvorm

Zetel

Onderwerp akte

Op de laatste biz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

alle produkten en artikelen die met voorgaande verbonden zijn..

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of on rechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan met haat maatschappelijk doel of die van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten,vruchtgebru ik, opstal -of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder ander hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren.

De vennootschap mag, zowel in België als in buitenland, door inbreng, fusie,inschrijving,overname,opslorping of om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of die nuttig zijn voor de realisatie van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verrijking van haar maatschappelijk doel.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

Het kopen, verkopen, afstaan, ruilen, huren, verhuren en leasen alsook het beheerzowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle onroerende en roerende goederen en rechten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in of tot de overname overgaan van zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde doel hebben, of die ontwikkelingen van haaronderneming kunnen bevorderen. De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertificaten.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijkkapitaal bedraagt 10.000,00 Euro, volledig volgestort, vertegenwoordigd door 100 aandelen. Het kapitaal wordt als volgt onderschreven :

" door De Cock Hans 5.000,00 euro

" door Corthals Katrien 5.000,00 euro

Als vergoeding voor hun respectievelijke inbreng worden aan de vennoten volgende

aandelen toegekend :

" aan De Cock Hans 50 aandelen

" aan Corthals Katrien 50 aandelen

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd ofverminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslistworden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen lsij 1retBelgischStaatsbind =1li>I1/2üii ÿÿ Annexes du Moniteur lselgë

vennootschap.

Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van drie maanden. Deze zal bij aangetekend schrij ven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk der andere vennoten.

De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek en dit volgens zijn inbreng.

In geval van uittreding van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Voorbehouden aan het Be'gisch Staatsblad

7.4. Voortzettingbeding bij overlijden

Het overlijden van een vennoot zal de ontbinding van de vennootschap niet met zich meebrengen. De vennootschap zal voortgezet worden met de erfgenamen van de overleden vennoot. De zaakvoerder zal zorg dragen voor de publicatie van de handhaving van de vennootschap en van de opvolging van de overleden vennoot door diens erfgenamen. Deze laatste zullen de hoedanigheid van stille vennoten hebben, zodat de vennootschap onderfirma daarmee omgezet wordt in een gewone commanditaire vennootschap zonder dat de grond en de vormvereisten voor een omzetting in acht moeten genomen worden.

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten. Indien één of meer vennoten hun aandelen wensen over te dragen, kunnen de andere vennoten hun voorkooprecht uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap. Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaardt wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten. De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap De Cock Hans als statutaire zaakvoerder, zijn mandaat is bezoldigd.

Corthals Katrien, als zaakvoerder, en waarbij haar mandaat bezoldigd is.

De zaakvoerders worden belast met het bestuur van de vennootschap, binnen de perken van maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt, binnen de na gemelde beperkingen, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door elke zaakvoerder die alleen optreedt en aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend met deze restrictie dat hij/zij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten voor verrichtingen waarbij een bedrag gemoeid is van meer dan 15.000,00 Euro per verrichting of waarbij de handelszaak van de vennootschap ofvan een andere onderneming, onroerend goed of investeringsgoederen boven een waarde van 15.000,00 Euro worden vervreemd, verworven of verpand of voor enige andere ingrijpende daden van beheer maw alle bedragen boven de 15.000,00

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

¬ zullen handtekening moeten hebben van beide zaakvoerders.

Ingeval de statutaire zaakvoerder tijdelijkverhinderd is zijn functies uit te oefenen, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, bij eenparigheid, aan een onder hen alle beheersbevoegdheden delegeren voor een periode van maximum twee j aar.

Het boekjaar gaat in op 1 november en eindigt op 30 september van ieder jaar. Ieder jaar op 31 december zal een inventaris, eenbalans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde zaterdag van de maand maart om 14.00 uur ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vóár de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste der beherende vennoten of bij afwezigheid door de oudste der stille vennoten. De vergaderingen zullen gehouden warden ten maatschappelijke zetel. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van een schriftelijke volmacht.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van al le vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslistworden door de algemene vergadering. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van aanwezige stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldigingen, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal eindigen op 30 september 2013 en de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014 .

Opgemaakt te Herzele, op 1 november 2011 en na voorlezing door de partijen ondertekend. Elk der partij en verklaart na ondertekening een origineel te hebben ontvangen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De Cock Hans Corthals Katrien

Statutaire zaakvoerder-vennoot Zaakvoerder-vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermeden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
ALGEMENE ELECTRICITEIT- DE COCK

Adresse
HOLMANSTRAAT 37A 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande