ALGINO


Dénomination : ALGINO
Forme juridique :
N° entreprise : 430.081.865

Publication

10/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de aide-

uRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL CENT

01 OK1', 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

e

*1A18590 +

Vi behr aai Bel. Staa Ilq

ui

Ondernemingsnr : 0430.081.865

Benaming

(voluit) : ALGINO

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Fazantenlaan 20 te 9250 Waasmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op negenentwintig september tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één miljoen tachtigduizend euro (¬ 1.080.000,00) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00) tot één miljoen driehonderddertigduizend euro (¬ 1.330.000),

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van tweehonderd veertig (240) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van vierduizend vijfhonderd euro (¬ 4.500,00) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent.

TWEEDE BESLISSING

Aangezien de vennootschap thans slechts één aandeelhouder telt, is het voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen alhier niet van toepassing. DERDE BESLISSING

1. Vervolgens heeft de Heer DE QUINNEMAR Nicolas Louis Gabrielle, geboren te Brugge op zes juni negentienhonderd vierenzeventig, rijksregisternummer 74.06.06 107-48, wonende te 2890 Sint-Amands, Lippelodorp 58, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «ALGINO» en in te schrijven op de tweehonderd veertig (240) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van vierduizend vijfhonderd euro (¬ 4.500,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop' aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van honderd procent.

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE05 3631 3902 3975 op naam van de vennootschap bij de ING bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 29 september 2014 dat aan dit proces-verbaal zal gehecht blijven.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen tachtigduizend euro (¬ 1.080.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen driehonderddertigduizend euro (¬ 1.330.000,00), vertegenwoordigd door vierhonderd tachtig (480) kapitaalaandelen zonder nominale.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verzaken aan de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neeergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten

te vervangen door de tekst die integraal werd weergegeven onder het zesde punt van de agenda.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één april en af te

sluiten op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de

derde vrijdag van de maand september om twintig uur.

NEGENDE BESLISSING

Overgangsbepalingen

1° De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 01 juli 2014 te

verlengen tot en af te sluiten op 31 maart 2016.

2° De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de

jaarrekening afgesloten per 31 maart 2016, zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand september van het jaar 2016.

TIENDE BESLISSING

De vergadering beslist, In navolging van het hiervoor genomen besluiten, tot vervanging van de artikelen 3; 5; 20 lid 1 en 35 lid 1 van de statuten door volgende teksten:

"Artikel 3, DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

IVOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN 6.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

7,1-let verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

8,Het waarnemen van bestuursopdrachten en --mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies,

9,Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

10.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II,VOOR EIGEN REKENING

4,Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

5.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

6.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN "

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennodtschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

~

Ce'

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen driehonderddertigduizend euro (¬ 1.330.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd tachtig (480) aandelen, zonder vermelding van waarde, die

ieder één/vierhonderd tachtigste (1/480ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

"Artikel 20. JAARVERGADERING  BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand september om twintig uur.

"Artikel 35. BOEKJAAR  JAARREKENING  JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

ELFDE BESLISSING

De vergadering neemt akte van het ontslag van de voltallige raad van bestuur, met ingang van heden, van:

1/ Mevrouw DE RAEDT Ann, voornoemd;

2/ de Heer DE RAEDT Gino Edmond Rachel, geboren te Zele op 27 juni 1950, rijksregister nummer 500627-

057-31, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zwinlaan 11/42;

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'STRACO', met zetel te 9250 Waasmunster,

Fazantenlaan 20, KBO 0424.894.741., met vaste vertegenwoordiger de Heer DE RAEDT Gino, voornoemd.

De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting.

De vergadering beslist met ingang van heden te benoemen tot nieuwe bestuurders, met ingang van heden,

tot vlak na de jaarvergadering van het jaar 2020:

1/ Mevrouw DE RAEDT Ann, voornoemd;

2/ de Heer DE QUINNEMAR Nicolas, voornoemd.

Die aanvaard hebben, en bevestigd hebben niet getroffen te zijn door een maatregel die zicht hiertegen

verzet.

Hun mandaten zijn niet bezoldigd.

TWAALFDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

DERTIENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer Luc DE VRIESE, wonende te 9040 Sint

Amandsberg, Lijnmolenstraat 137, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle

administratieve formaliteiten te verzekeren.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Alle agendapunten afgehandeld zijnde, wordt de vergadering gesloten om zestien uur dertig minuten.

RAAD VAN BESTUUR

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad van bestuur verenigd en benoemen aldus tot gedelegeerd

bestuurders:

1/ Mevrouw DE RAEDT Ann, voornoemd;

2/ de Heer DE QUINNEMAR Nicolas, voornoemd.

Voor de duurtijd van hun mandaten.

voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

gecoordineerde statuten

(getekend) notaris Thomas Dusselier

G Voor-bctttoudeïi ,aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 22.11.2013, NGL 27.11.2013 13671-0279-023
20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 23.11.2012, NGL 17.12.2012 12667-0206-023
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 21.12.2011 11645-0072-023
08/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.11.2010, NGL 01.12.2010 10622-0218-023
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 27.11.2009, NGL 17.12.2009 09893-0363-013
29/09/2008 : DE040829
14/04/2008 : DE040829
31/03/2006 : DE040829
29/03/2005 : DE040829
02/04/2004 : DE040829
30/12/2003 : DE040829
04/04/2003 : DE040829
29/03/2002 : DE040829
25/03/2000 : DE040829
02/04/1999 : DE040829
31/03/1999 : DE040829
01/01/1997 : DE40829
07/04/1993 : DE40829
01/01/1993 : DE40829
01/01/1992 : DE40829
08/09/1990 : DE40829
28/07/1990 : DE40829
01/01/1989 : DE40829

Coordonnées
ALGINO

Adresse
FAZANTENLAAN 20 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande