ALIS INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALIS INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.690.355

Publication

08/12/2014
ÿþ tdal Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N nillti13111 11

Ondernemingsnr : 0434.690.355

Benaming

(voluit) : ALIS INVEST

(verkort) :

echti]at7i.

1Yd: i_~tt

2 7 MW, 2014

afdeling tegen

Rechtsvorm : NV

Zetel : Columbuslei 15, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de zetel van de vennootschap op 30 juni 2014.

De vergadering beslist tot herbenoeming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VGD Bedrijfsrevisoren" als commissaris. Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Marc Wauters en de heer Jurgen Lelie, kantoorhoudende te 9240 Zele, Spinnerijstraat 12, aan als vaste vertegenwoordigers voor de uitoefening van voormeld mandaat.

De duur van het mandaat van de commissaris zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering te houden in 2017 die zich zal dienen uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar afgesloten op 31 december 2016.

Voor eensluitend uitreksei

Columbus Holding

Gedelegeerd Bestuurder

Frans Rombouts

Vaste vertegenwoordiger

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2013
ÿþfr

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tl erg fegd ter griffie van de<R PDtbank

van Koophandel to Antwerpen, op

Griffie 'f JR! 2013

10

IH

*







Ondernemingsnr : 0434.690.355

Benaming

(voluit) : ALIS INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2900 SCHOTEN, COLUIViBUSLEI 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 29 juni 2013, neergelegd voor registratie, dat werd besloten;

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit het lopende boekjaar te verlengen tot 31 december van dit jaar. Vanaf 1 januari 2014 loopt het boekjaar samen met het kalenderjaar.

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering vast te stellen op de tweede vrijdag van de maand mei om 17.30 uur.

De eerstvolgende jaarvergadering za! gehouden worden in het 2014.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VGD Accountants en Belastingconsulenten, met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Natalie Van Haver of mevrouw Griet Goossens, kantoor houdende te 9200 Dendermonde Kerkstraat 2, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; coordinatie; historiek;

Notaris Marc Van Nuffel

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 29.01.2013 13021-0188-034
27/01/2012
ÿþr

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVIVI~V~V~~Ip~I~M~IIII~NN

12025349*

Ondernemingsnr : 0434.690.355 Benaming

(voluit) : ALIS INVEST (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NV

Zetel : COLUMBUSLEI 15, 2900 SCHOTEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 30 december 2011, neergelegd. voor registratie, dat werd besloten:

EERSTE RESOLUTIE:

1. Kapitaalverhoging

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met een bedrag van driehonderd zesenzeventig duizend driehonderd éénenzeventig euro tachtig cent (376.371,80 EUR) om het te brengen van twee miljoen tweehonderd zestig duizend euro (2.260.000,00 EUR) op twee miljoen zeshonderd zesendertig duizend driehonderd éénenzeventig euro tachtig cent (2.636.371,80 EUR) door inbreng in natura van het hierna omschreven onroerend goed en door uitgifte van vijfduizend vijfhonderd dertig (5.530) nieuwe aandelen zonder vermelding van de waarde, uitgegeven tegen de prijs van honderd en tien euro vijfenzeventig cent (110,75 EUR) per aandeel, waarbij deze prijs een uitgiftepremie omvat van tweeënveertig euro negenenzestig cent (42,69 EUR) per aandeel en waarbij het totaal bedrag van deze uitgiftepremies, zijnde afgerond tweehonderd zesendertig duizend honderd achtentwintig euro twintig cent (236.128,20 EUR) moet bestemd worden voor een onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het kapitaal de waarborg voor derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal door de raad van bestuur, slechts kan worden beschikt door een besluit van de algemene vergadering overeenkomstig de voorwaarden gesteld door het Wetboek van Vennootschappen voor statutenwijzigingen.

De nieuwe aandelen zijn van dezelfde soort en hebben dezelfde rechten als de thans be-staande. Ze nemen deel in de winst vanaf vandaag.

2. Intekening op de aandelen

En alhier zijn mede aanwezig:

1.Mevrouw ROMBOUTS Alix Fauve Lutgarde Simonne Augustine Marie, geboren te Saive op een maart

negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd, wonende te 2600 Antwerpen, Uitbreidsingsstraat 274;

2.Mevrouw ROMBOUTS Isabelle Germaine Theodora Koen Bernadette Marie, geboren te Cheney op twintig

januari negentienhonderd achtentachtig, ongehuwd, wonende te 2900 Schoten, Columbusiei 15.

die met de ROMBOUTS Frans, samen de inbrengers genoemd, verklaren:

-kennis te hebben gekregen van het voortgaande;

-volledig te zijn ingelicht over de statuten en de financiële toestand van de vennootschap;

-inbreng te doen in de vennootschap van de hierna omschreven goederen;

De heer ROMBOUTS Frans, heeft ingetekend op tweeduizend zevenhonderd zesenzestig (2.766) volstortte

aandelen, die worden afbetaald door inbreng in natura van de hierna beschreven goederen voor een totale nettowaarde van driehonderdenzesduizend tweehonderd vijftig Euro (306.250,00 EUR);

Mevrouw ROMBOUTS Alix en mevrouw ROMBOUTS Isabelle hebben elk ingetekend op duizend driehonderd tweeëntachtig (1.382) volstortte aandelen, die worden albe-ttaald door inbreng in natura van de hierna beschreven goederen elk voor een nettowaarde van honderddrieënvijftigduizend honderdvijfentwintig Euro (153.125,00 EUR);

TWEEDE RESOLUTIE:

1/Omtrent de hierboven omschreven inbreng in natura heeft de commissaris van de vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA 'VGD Bedrijfsrevisoren' met zetel te 1090 Brussel/Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 vertegenwoordigd door de heren Marc Wauters en Jurgen Lelie, kantoorhoudend te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, als vaste vertegenwoordigers voor de uitoefening van dit mandaat, een verslag opgesteld op 29 december 2011 bij toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instr un}enterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng in natura in de Naamloze Vennootschap 'Alis Invest' bestaat uit de naakte eigendom van een onroerend goed belast met een vruchtgebruik in hoofde van de NV Alis Invest tot en met 11-03-2016 hetzij 4 jaar en 2,5 maanden.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit vijf duizend vijfhonderd dertig (5.530) aandelen van de Naamloze Vennootschap 'Alis Invest, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

2/In een bijzonder verslag, krachtens zelfde artikel, heeft de raad van bestuur uiteen gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Deze verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

DERDE RESOLUTIE:

1. Beschrijving van de goederen

De bloot eigendom in een villa op en met grond gelegen te Schoten (1° kadastrale afdeling) Columbuslei 15, volgens titel bij het kadaster bekend wijk D nummer of delen van 188/8/2, 188/K/3 en 188/R/2 en voor een oppervlakte volgens titel en meting van vijfduizend drieënvijftig vierkante meter (5.053 m2), en dit van:

KAVEL 2: thans bij het kadaster bekend Wijk D nummer 188/X/3 voor een oppervlakte van duizend driehonderd zevenenzeventig vierkante meter (1.376 m2)

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met een bedrag van tweehonderd zesendertig duizend honderd achtentwintig euro twintig cent (236.128,20 EUR) om het te brengen van twee miljoen zeshonderd zesendertig duizend driehonderd éénenzeventig euro tachtig cent (2.636.371,80 EUR) op twee miljoen achthonderd tweeënzeventig duizend vijfhonderd euro (2.872.500,00 EUR) zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door inlijving van de onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies" ten belope van van tweehonderd zesendertig duizend honderd achtentwintig euro twintig cent (236.128,20 EUR).

De vergadering machtigt ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de geco5r-'dineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Ingevolge het bovenstaande verklaart de vergadering dat door de inbreng van de goederen de kapitaalverhoging werd gerealiseerd en besluit tot vervanging van artikel 5. a) van de statuten door volgende tekst:

Artikel 5. Kapitaal

a) Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen achthonderdtweeënzeventigduizend vijfhonderd Euro (EUR 2.872.500,00) en is verdeeld in achtendertigduizend zevenhonderd drieëndertig (38.733) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/38.733ste van het kapitaal.

VIJFDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecobr-'dineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE RESOLUTIE:

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VGD Accountants en Belastingconsulenten, met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Natalie Van Haver of mevrouw Griet Goossens, kantoor houdende te 9200 Dendermonde Kerkstraat 2, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; coördinatie; historiek; verslag Raad van Bestuur en van de bedrijfsrevisor;

Notaris Marc Van Nullel

30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 08.11.2011, NGL 20.12.2011 11646-0579-034
28/07/2011
ÿþMd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie von de techtbank van Koophandel te Antwerpen

op 15 JULI i11

Grith i De Grlffler,

Ondernemingsnr : 0434.690.355

Benaming

(voluit) : ALIS INVEST

Rechtsvorm : NV

Zetel : COLUMBUSLEI 15, 2900 SCHOTEN

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 30 juni 2011, neergelegd voor registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

1111 1111 111111111111

*11116305*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

1/ Het verstrekken van alle soorten managementsadvies hetzij op verkoop hetzij op marketingvlak, het bestuderen, ontwikkelen van nieuwe consumentenprodukten, het bewerken van de binnen- en buitenlandse markten ter implementatie van deze produkten, het uitwerken van detailhandelspromoties of consumentenacties, het organiseren van congressen en

seminaries met betrekking tot produkten in de consumentensfeer, hei uitwerken van "

concepten voor deelname aan internationale en nationale handelsbeurzen;

2/ het verzorgen van vertaling van documenten, brochures, folders, mailingen met het oog op de realisering van de onder punt 1/ vermelde opsommingen, het copy-writen van alle reklameuitingen met betrekking tot de lancering en ondersteuning van consumentenprodukten.

3f Hei verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle

onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

4f zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger : het ontwerpen, ontwikkelen, verbeteren, produceren, exploiteren en commercialiseren van hemieuwbare energiesystemen en energie opslagsystemen, ongeacht de vorm waaronder en de wijze waarop de energie wordt opgewekt en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks samenhangende activiteiten. Dit omvat op niet limitatieve wijze onder andere de huur en verhuur van energieverwekkende installaties, het verlenen van allerlei diensten met betrekking tot de organisatie, management, marketing, opleiding, bijstand en consultancy alsook het ontwikkelen en implementeren van financiële methoden om hoger vermelde activiteiten te realiseren zoals het aangaan en verlenen van kredieten, het financieel structureren van hernieuwbare energieprojecten en het afdekken van operationele en financiële risico's.

5/ Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook en desgevallend het uitoefenen van het mandaat van bestuurder en vereffenaar in al deze vennootschappen en ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

TWEEDE RESOLUTIE:

a/Kapitaalverhoging:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met drie miljoen honderd zestienduizend vijfhonderd

;._ ______..._.. ____

zevenenveertig Euro (3.116.547,00 EUR) om hei kapitaal van zeshonderd vijftigduizend_ __ Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o1n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Euro (650.000,00 EUR) te verhogen tot drie miljoen zevenhonderd zesenzestigduizend vijfhonderd zevenenveertig Euro (3.766.547,00 EUR), door inbreng door de NV Columbus Holding van negenduizend driehonderd negenenvijftig (9.359) aandelen op naam van de NV Columbus Vastgoed voorheen Immo en Beheer Corta, met een totale waarde van drie miljoen honderd zestienduizend vijfhonderd zevenenveertig euro (3.116.547,00 EUR). De kapitaalverhoging zal gepaard gaan met de uitgifte van zevenentwintigduizend vierhonderd drieënzeventig (27.473) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Op deze zevenentwintigduizend vierhonderd drieënzeventig (27.473) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven in natura tegen de prijs van honderd dertien euro vierenveertig cent (113,44 EUR) per aandeel.

b/ Kennisname van de verslagen:

1.Omtrent de hierboven omschreven inbreng in natura heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, vertegenwoordigd door haar twee vaste vertegenwoordigers, de heren Marc Wauters en Jurgen Lelie, een verslag opgesteld bij toepassing van de artikel 602 Wetboek van Vennootschappen. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap 'ALIS INVEST' bestaat uit de inbreng van negenduizend driehonderd negenenvijfig (9.359) aandelen van de NV 'IMMO EN BEHEER CORTA' met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Columbuslei 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met BTW-nummer BE 0444.604.052, met een waarde van drie miljoen honderd zestien duizend vijfhonderd zevenenveertig euro (3.116.547,00 EUR) door de NV 'COLUMBUS HOLDING'.

4.2 Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) wij een voorbehoud dienen te geven met betrekking tot de waardering van de ingebrachte aandelen daar deze niet vrij en onbelast zijn.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit zevenentwintigduizend vierhonderd drieënzeventig (27.473) nieuwe aandelen van de NV 'ALIS INVEST, zonder vermelding van de nominale waarde.

4.3Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld met het oog op de kapitaalverhoging door inbreng in natura in de naamloze vennootschap 'ALIS INVEST' en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Dendermonde op 28 juni 2011 (getekend), voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, Kerkstraat 2, 9200 Dendermonde, haar vaste vertegenwoordigers, Marc Wauters en Jurgen Lelie.

2.in een bijzonder verslag, krachtens zelfde artikel, heeft de raad van bestuur van de vennootschap uiteen gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

3.Deze verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. DERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot een formele kapitaalvermindering ten belope van één miljoen vijfhonderd en zesduizend vijfhonderd zevenenveertig euro (1.506.547,00 EUR) om het kapitaal te brengen van drie miljoen zevenhonderd zesenzestigduizend vijfhonderd zevenenveertig euro (3.766.547,00 EUR) op twee miljoen tweehonderd zestigduizend euro (2.260.000,00 EUR) door incorporatie van een deel van de overgedragen verliezen, zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot toevoeging van een nieuwe laatste alinea aan punt a) van artikel 6 in verband met het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld:

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die door de blote eigenaar met eigen middelen verkregen worden, zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Bij het einde van het vruchtgebruik is de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

vruchtgebruiker evenwel ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik van de aandelen.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die door de vruchtgebruiker met eigen middelen verkregen worden, behoren toe aan de blote eigenaar, doch zijn met hetzelfde vruchtgebruik als de oude bezwaard. Bij het einde van het vruchtgebruik is de blote eigenaar ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van de aandelen.

VIJFDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot toevoeging van de volgende tekst als punt e) in artikel 6 van de statuten:

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden.

In de oproeping tot de algemene vergadering wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze vermeld.

Is een aandeel bezwaard met vruchtgebruik, dan komen de uitgekeerde bedragen in geval van een reële kapitaalvermindering toe aan de blote eigenaar, op last deze te plaatsen met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker.

ZESDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot aanpassing van de artikelen 5 a en 24 van de statuten, om deze in

overeenstemming te brengen met artikel 7 van de statuten waarin bepaald wordt dat de aandelen op naam zijn, zodat de nieuwe artikels luiden:

Artikel 5. Kapitaal

a) Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen tweehonderd zestigduizend Euro (2.260.000,00 EUR) en is verdeeld in drieëndertigduizend tweehonderd en drie (33.203) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één op drieëndertigduizend tweehonderd en drie (1/33.203) van het kapitaal.

Artikel 24.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de aandeelhouders, de houders van obligaties of van met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten, de commissarissen en de bestuurders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De aandeelhouder, de houder van een obligatie, een warrant of een met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaat, die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, een houder van een obligatie, een warrant of een met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaat, kan tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering die hij niet bijwoonde eraan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens zeven werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van effecten op naam neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

ZEVENDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot vervanging in de laatste zin van artikel 8 van de statuten van het woord 'permanente' door 'vaste'.

ACHTSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot vervanging van het woord 'vertegenwoordigd' door het woord 'vertegenwoordigt' in de tekst van artikel 18 b) Directiecomité.

NEGENDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot wijziging van de bepalingen in verband met het stemrecht verbonden aan het vruchtgebruik op aandelen en vervanging van de laatste zin van artikel 29 van de statuten

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

in verband met het stemrecht verbonden aan het vruchtgebruik op aandelen, door de volgende tekst:

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan stemt de vruchtgebruiker in alle algemene vergaderingen, zowel de gewone, bijzondere als buitengewone algemene vergaderingen, gehouden voor notaris. Hij die het stemrecht heeft, kan de vergadering doen samenkomen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan hebben zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker het recht de algemene vergaderingen bij te wonen, hebben zij beide recht op informatie en krijgen zij bijgevolg de verslagen toegezonden zoals wettelijk bepaald.

Alle lidmaatschapsrechten worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), met uitzondering van hetgeen bepaald is in artikel 6 van deze statuten met betrekking tot de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in geld.

TIENDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot vervanging van het woord 'vennootschapswet' door de woorden `het wetboek van vennootschappen' in de eerste alinea van artikel 33 van de statuten.

ELFDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA 'VGD Bedrijfsrevisoren' met zetel te 1090 Brussel/Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, te benoemen tot commissaris van de vennootschap. Voormelde revisorenvennootschap heeft de Heren Marc Wauters en Jurgen Lelie, kantoorhoudend te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, aangeduid als vaste vertegenwoordigers voor de uitoefening van dit mandaat. Dit mandaat geldt voor een duur van drie jaar, namelijk voor de boekjaren die afsluiten per 30 juni 2011, 2012 en 2013, tot aan de jaarvergadering te houden in 2013.

TWAALDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

DERTIENDE RESOLUTIE:

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VGD Accountants en Belastingconsulenten, met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Natalie Van Haver of mevrouw Griet Goossens, kantoor houdende te 9200 Dendermonde Kerkstraat 2, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; verslag van de Raad van Bestuur en van de bedrijfsrevisor; coördinatie; historiek;

Notaris Marc Van Nuffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/03/2011
ÿþ 1

Maa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111

*iioafiia*



rJe3'rv-P;e "- :`ifo e'Q U©celrbe

ty t~C moyeaudJ it1 ~f i~~~í~l? Cp

1 7 MAART 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0434.690.355 Benaming

(voluit) : ALIS INVEST

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2900 Schoten, Columbuslei 15

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS - BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER - BENOEMING VOORZITTER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de; vennootschap op 28 januari 2011:

"1. Aan August Rombouts, wonende te 2200 Herentals, Vogelzang 1, wordt heden ontslag verleend als' bestuurder. Kwijting zal worden verleend op de eerstvolgende jaarvergadering voor de uitoefening van zijn- mandaat tot heden.

2. Aan Frans Rombouts, wonende te 2900 Schoten, Columbuslei 15, wordt heden ontslag verleend als; bestuurder. Kwijting zal worden verleend op de eerstvolgende jaarvergadering voor de uitoefening van zijn; mandaat tot heden.

3. AugesCo Int'I BVBA, met maatschappelijke zetel te 2240 Zandhoven, Voort 1, ingeschreven in het: Rechtspersonenregister te Antwerpen en met BTW-nummer BE 0889.637.181, hier overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk; Boeren, wonende te 2240 Zandhoven, Voort 1, wordt benoemd als bestuurder tot de jaarlijkse algemene! vergadering van aandeelhouders te houden in 2016.

4. VDB Finance Management BVBA, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Gouwberg 22, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen en met BTW-nummer BE 0860.406.034, hier- overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen vertegenwoordigd door haar vaste. vertegenwoordiger, de heer Wouter Vandeberg, wonend te 2970 Schilde, Gouwberg 22, wordt benoemd als bestuurder tot de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2016.

5. Het mandaat van bestuurder van Columbus Holding NV, met zetel te 2900 Schoten, Columbuslei 15,', ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen en met BTW- nummer BE 0476.710.161, hier overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen vertegenwoordigd door haar vaste; vertegenwoordiger, de heer Frans Rombouts, voornoemd, wordt verlengd tot de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2016.

AugesCo Int 'l BVBA en VDB Finance Management BVBA, vertegenwoordigd zoals voormeld, komen hier: tussenbeide voor aanvaarding van de toegekende mandaten van bestuurder."

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op de zetel van de vennootschap op 28 januari:

2011:

"1.Aan de heer Frans Rombouts wordt vanaf heden eervol ontslag verleend als gedelegeerd bestuurder.

2. De NV 'Columbus Holding', voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Frans Rombouts,

wonend te 2900 Schoten, Columbuslei 15 wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder, met ingang van heden.

Haar wordt volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend.

Dit mandaat loopt samen met haar mandaat als bestuurder.

De vennootschap verklaart, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart haar mandaat te aanvaarden."

3.De NV 'Columbus Holding', voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Frans Rombouts,

wonend te 2900 Schoten, Columbuslei 15 wordt benoemd als voorzitter van de raad van bestuur, met ingang;

van heden.

Dit mandaat loopt samen met haar mandaat als bestuurder.

De vennootschap verklaart, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Voor eensluidend uittreksel,

Columbus Holding - Gedelegeerd Bestuurder

Frans Rombouts - Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge



12/10/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.09.2010, NGL 07.10.2010 10573-0394-017
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 17.09.2009, NGL 30.11.2009 09869-0145-016
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 17.09.2008, NGL 22.12.2008 08871-0226-015
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 17.09.2007, NGL 23.01.2008 08023-0101-015
08/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 20.11.2006, NGL 01.12.2006 06891-1245-014
04/11/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 05.10.2005, NGL 28.10.2005 05838-1845-015
08/12/2004 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 02.11.2004, NGL 30.11.2004 04821-1163-015
04/05/2004 : AN264504
17/11/2003 : AN264504
29/11/2002 : AN264504
10/11/2000 : AN264504
01/01/1995 : AN264504
19/07/1988 : AN264504
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 22.08.2016 16463-0168-033
05/07/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALIS INVEST

Adresse
VOSMEER 7 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande