ALJAMA

Divers


Dénomination : ALJAMA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 401.054.418

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.03.2014, NGL 26.07.2014 14386-0141-009
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.03.2013, NGL 26.06.2013 13223-0382-009
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.03.2012, NGL 21.07.2012 12339-0189-009
23/12/2011
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Boudewijn Lippensstraat 11

9990 Maldegem

Onderwerp akte : B.A.V. - Omzetting van de munteenheid van het maatschappelijke kapitaal in euro. - Verhoging van het maatschappelijk kapitaal welke thans bepaald is op eenenzestigduizend negenhonderddrieënzeventig euro achtendertig cent (61.973,38 EUR) met zesentwintig euro tweeënzestig cent (26,62 EUR) om het aldus te brengen op tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) door:, omzetting van de beschikbare reserves ten belope van zesentwintig euro tweeënzestig cent (26,62 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen. - Machtiging te verlenen aan de zaakvoerder tot inkoop van eigen aandelen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen met vaststelling van de modaliteiten van de inkoop van de eigen aandelen. - Verwerving van eigen aandelen door de zaakvoerder. - Vernietiging van de eigen aandelen door de zaakvoerder. - Vaststelling van de verwezenlijking van de inkoop van de eigen aandelen. - Wijziging van artikel vijf van de statuten. - Vaststelling overlijden statutaire zaakvoerder. - Aanduiding van

de stille en beherende vennoten. - Benoeming van een nieuwe statutaire ,I

zaakvoerder. - Benoeming van een statutair opvolgend zaakvoerder. - Aanpassing van de statuten aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen.

- Machtigingen.



BESLUIT 1. OMZETTING VAN HET KAPITAAL VAN BELGISCHE FRANK NAAR EURO.

De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat het kapitaal nog wordt uitgedrukt in Belgische frank en dat het maatschappelijk kapitaal thans twee milioen viifhonderdduizend Belgische frank (2.500.000,00 BEF) bedraagt.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal aan te passen aan de euro als uitdrukkingsmunt en het maatschappelijk kapitaal om te zetten in euro.

Bijgevolg beslist de algemene vergadering, met toepassing van de officiële conversievoet, dat het; ;; maatschappelijk kapitaal thans eenenzestigduizend negenhonderddrieënzeventig euro achtendertig cent': (61.973.38 EUR). bedraagt.

BESLUIT 2.KAPITAALVERHOGING DOOR OMZETTING VAN DE BESCHIKBARE RESERVES.

!: De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op eenenzestigduizend neaenhonderddrieënzeventiq euro achtendertig cent (61.973,38 EUR) te verhogen met zesentwintig euro tweeënzestig cent (26,62 EUR) om het aldus te brengen op tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR), door omzetting van de beschikbare reserves ten belope van zesentwintig euro twee-ënzestio cent (26,62 EUR) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

BESLUIT 3. INKOOP EIGEN AANDELEN.

a) Machtiging tot verkriiginp

De algemene vergadering beslist de zaakvoerder machtiging te verlenen voor een periode van maximum één (1) maand tot verkrijging van maximaal twintig procent (20 %), hetzij twintig (20) aandelen eigen aan de vennootschap,

volledig volgestort, door aankoop, voor een prijs van dertien duizend vierhonderd euro (¬ 13.400,00) per aandeel.

Dit aanbod zal aan alle vennoten tegen dezelfde voorwaarden worden overgemaakt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMI IHV 0Y III IIII In I III M01

" iii9soaa*

Ondernemingsnr : 0401.054.418

Benaming (voluit) : ALJAMA

V~ beha aaj Bel Staa

NEERGELEGD

13 DEC. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPFfe :C. TE CENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maidegem, op 9 december 2011, neergelegd voor" registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

mod 11.1

Deze verkrijging zal verder geschieden onder de volgende voorwaarden:

1) De fractiewaarde van de verkregen aandelen, met inbegrip van die welke de vennootschap eerder heeft verkregen en die zij in portefeuille houdt, mag niet hoger zijn dan twintig procent (20 %) van het geplaatste kapitaal (artikel 620 § 1, 2° Wetboek van vennootschappen).

2) De verkrijging kan slechts plaatsvinden door middel van bedragen uitkeerbaar overeenkomstig artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen (artikel 620 § 1, 3° Wetboek van vennootschappen).

3) Zolang deze aandelen op het actief van de balans staan geboekt, zef een niet-beschikbare reserve dienen te worden aangemaakt waarvan het bedrag gelijk zal zijn aan de aanschafwaarde van de aandelen vermeld in de inventaris (artikel 823 Wetboek van vennootschappen).

4) Zolang deze aandelen in het bezit van de vennootschap blijven, zal het stemrecht hiermee verbonden, worden opgeschort (artikel 622 § 1 Wetboek van vennootschappen).

5) De vennootschap zal de alzo verkregen aandelen kunnen vervreemden op grond van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van het quorum en meerderheidsvereiste voorzien door artikel 622 § 2 van het Wetboek van vennootschappen en overeenkomstig de voorwaarden bepaald door de algemene ; vergadering.

De vergadering beslist verder dat de ingekochte aandelen onmiddellijk na de inkoop vernietigd zullen worden. b) Bevoegdheden

De algemene vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder vereist voor de uitvoering van de genomen beslissing betreffende het onderwerp hieraan voorafgaand en in het bijzonder om :

 het organiseren van het aankoopbod aan alle vennoten rekeninghoudend met het gelijkheidsbeginsel, toezien op de strikte naleving van de uitvoeringsvoorwaarden en de uitvoeringstermijn ;  en in het algemeen, alle nodige materiële, administratieve, boekhoudkundige en juridische maatregelen te treffen, omtrent de verschillende bewerkingen.

En onmiddellijk daarna heeft de heer Marc VAN DE KEERE, voornoemd, verklaard dat hij geen aandelen aan de vennootschap te koop wenst aan te bieden.

Mevrouw Marianne VAN HOESTENBERGHE, voornoemd, verklaart zeventig (70) aandelen in de vennootschap te bezitten en er daarvan twintig (20) te koop aan te bieden aan te vennootschap, tegen de hiervoor vermelde prijs van dertien duizend vierhonderd euro (¬ 13.400,00) per aandeel, hetzij tegen een totaal bedrag van tweehonderd achtenzestig duizend euro (¬ 268.000,00).

Mevrouw Marianne VAN HOESTENBERGHE verklaart rechtmatig eigenaar te zijn van voormelde aandelen en de aandelen over te dragen in volle eigendom, onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij en onbelast van enig pand of beslag of welk danig beletsel ook.

De zaakvoerder van de vennootschap, mevrouw Marianne VAN HOESTENBERGHE, voornoemd, daartoe gemachtigd door de algemene vergadering, zoals hiervoor vermeld, verklaart voormelde twintig (20) aandelen in koop te aanvaarden, in naam en voor rekening van de vennootschap, tegen betaling van voormelde prijs van tweehonderd achtenzestig duizend euro (¬ 268.000,00). Van dit bedrag zal bij uitkering de wettelijk verschuldigde roerende voorheffing afgehouden worden.

De vennootschap verkrijgt vanaf heden de volle eigendom en het genot van deze eigen aandelen.

i De effectieve uitbetaling zal geschieden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen. De betaling zal geschieden op de wijze door de zaakvoerder en aan mevrouw Marianne VAN HOESTENBERGHE mee te delen.

De inkoop van de aandelen brengt de onmiddellijke aanleg met zich mee van een onbeschikbare reserve ; "verwerving eigen aandelen" ter grootte van de globale aanschafwaarde van de ingekochte aandelen, hetzij voor ! een bedrag van tweehonderd achtenzestig duizend euro (¬ 268.000,00), en dit door voorafneming op de beschikbare reserves (met uitsluiting van elke andere reserve).

! De zaakvoerder, daartoe gemachtigd door de algemene vergadering, zoals hiervoor vermeld, verklaart de

ingekochte twintig (20) aandelen onmiddellijk te vemietigen en vraagt de instrumenterende notaris de statuten aan te passen aan deze beslissing, vermits het kapitaal van de vennootschap niet langer is samengesteld uit honderd (100) aandelen, maar wel uit tachtig (80) aandelen. De zaakvoerder verklaart zelf het register van aandelen te zullen aanpassen aan de beslissing tot inkoop en tot vernietiging van twintig (20) aandelen.

De zaakvoerder besluit de netto-boekwaarde van de vernietigde eigen aandelen aan te rekenen op de aangelegde onbeschikbare reserve "verwerving eigen kapitaalaandelen" en dienovereenkomstig het bedrag van deze onbeschikbare reserve te verminderen, zodat de voormelde onbeschikbare reserve wordt opgeheven en volledig wordt afgeboekt. De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de beslissing van de zaakvoerder tot inkoop van twintig (20) aandelen en stelt vast dat de inkoop ervan is gebeurd en de vernietiging ervan is verwezenlijkt, : zodat het kapitaal thans wordt vertegenwoordigd door tachtig (80) aandelen.

; BESLUIT 4. WIJZIGING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen, dat de inkoop van twintig eigen aandelen ; alsook de vernietiging ervan is verwezenlijkt en beslist met eenparigheid van stemmen artikel vijf van de ; statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissingen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000 00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door tachtig aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde". ! BESLUIT 5. AANDUIDING VAN DE BEHERENDE VENNOOT EN VAN DE STILLE VENNOTEN.

Door het overlijden van de heer VAN HOESTENBERGHE Albert te Brugge op zestien maart tweeduizend en

tien was er geen beherende vennoot meer in de vennootschap.

Daarom beslist de algemene vergadering _met _eenparigheid van stemmen mevrouw VAN HOESTENBERGHE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-'heI auden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Marianne aan te duiden als beherende vennoot en de heer VAN DE KEERE Marc als stille vennoot aan te duiden.

BESLUIT 6. VASTSTELLING VAN HET OVERLIJDEN VAN DE STATUTAIRE ZAAKVOERDER DE HEER VAN HOESTENBERGHE ALBERT.

Door het overlijden van de heer VAN HOESTENBERGHE Albert te Brugge op zestien maart tweeduizend en tien is zijn mandaat komen te vervallen en dient er een nieuwe statutaire zaakvoerder benoemd te worden. Door het overlijden van de heer VAN HOESTENBERGHE Albert was er geen statutaire zaakvoerder meer in de vennootschap.

Blijkens proces-verbaal van jaarlijkse algemene vergadering opgemaakt op zevenentwintig maart tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien juli daarna onder nummer 10105360, blijkt dat mevrouw VAN HOESTENBERGHE Marianne als zaakvoerder werd benoemd.

Gelet op het feit dat volgens artikel 14 van de statuten een stille vennoot niet tot statutaire zaakvoerder kan benoemd worden en mevrouw Van Hoestenberghe Marianne op het moment van haar benoeming een stille vennoot was, kon zij niet tot zaakvoerder warden benoemd.

Daardoor is voormeld proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering op dit punt nietig en dient de benoeming opnieuw te gebeuren.

De algemene vergadering beslist echter met eenparigheid van stemmen alle handelingen die mevrouw VAN HOESTENBERGHE Marianne in tussentijd heeft gesteld, te bekrachtigen.

BESLUIT 7. BENOEMING VAN EEN NIEUWE STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen als statutaire zaakvoerder te benoemen voor de duur van de vennootschap mevrouw VAN HOESTENBERGHE Marianne voornoemd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet. BESLUIT 8. BENOEMING VAN EEN STATUTAIR OPVOLGEND ZAAKVOERDER.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen als statutair opvolgend zaakvoerder te benoemen de heer VAN DE KEERE Marc, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet. Vanaf zijn effectieve infunctietreding als : zaakvoerder za! de heer VAN DE KEERE Marc als beherend vennoot optreden.

BESLUIT 9. WIJZIGING VAN ARTIKEL 14 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 14 van de statuten in

overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissing en te vervangen door de volgende tekst: 'Artikel 14. Bestuur.

a. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van beherende vennoot moeten hebben.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap, VAN HOESTENBERGHE Marianne, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en meedeelt dat niets zich hiertegen verzet.

b. Zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

Is de statutaire zaakvoerder een rechtspersoon, dan is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

c. De statutaire zaakvoerder(s) kan (kunnen) ten allen tijde zelf ontslag nemen.

De opdracht van de zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen. De algemene vergadering dient daartoe met unanimiteit te beslissen waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deelnemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen tot dat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken.

d. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e. Bij overlijden van de statutaire zaakvoerder, wordt hij van rechtswege opgevolgd door de heer VAN DE KEERE Marc. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaargemaakt door neerlegging van een verklaring in het vennootschapsdossier. Vanaf dat ogenblik zal de heer VAN DE KEERE Marc als beherend vennoot optreden.

f. De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerders en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden."

BESLUIT 10. AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET NIEUWE WETBOEK VAN

;VENNOOTSCHAPPEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten van de commanditaire vennootschap op aandelen in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten, en te wijzigen na actualisering, vernieuwing en hernummering van de tekst, en aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen van de vennootschappenwet en het Wetboek van Vennootschappen.

Nadat elk artikel afzonderlijk werd besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt

VASTSTELLING VAN DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam cri handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

moà i 1.1

Voor-

beFiducebn

aan het Naam: AL,IAMA

Belgisch Zetel: 9990 Maldegem, Boudewijn Lippensstraat 11

Staatsblad ; Doel:

De aankoop en de verkoop, het huren en verhuren, en algemeen het bestuur en beheer voor professionele,

commerciële of bedrijfsdoeleinden, van alle roerende en onroerende goederen, daarin begrepen het leveren

van alle goederen en diensten voor de inrichting, het onderhoud en herstelling van deze goederen. Het

patrimonium dat grotendeels kan bestaan uit onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het

woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Het uitoefenen van management-, consulting in beheersactiviteiten en dit uitsluitend in het kader van de

hoofdactiviteiten van de vennootschap.

Het optreden als holding- en participatievennootschap door het verwerven van aandelen of rechten op aandelen

In andere vennootschappen.

Het is de vennootschap toegestaan financieringen toe te staan aan of aan te gaan bij aandeelhouders,

zaakvoerders, alsmede personen waarmee zij rechtstreeks of onrechtstreeks is verbonden, naast financiële

instellingen. De vennootschap kan tevens voor genoemden borg staan of aval verlenen.

De vennootschap kan optreden als zaakvoerder of bestuurder in vennootschappen waarmede zij rechtstreeks

; of onrechtstreeks belangen heeft.

AI deze activiteiten mogen uitgeoefend worden onder aile vormen en in de meest uitgebreide zin of betekenis.

Duur: Onbepaalde duur.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tachtlq aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Bestuur:

a. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van beherende vennoot moeten hebben.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap, VAN HOESTENBERGHE Marianne, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en meedeelt dat niets zich hiertegen verzet.

b. Zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

Is de statutaire zaakvoerder een rechtspersoon, dan is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

c. De statutaire zaakvoerder(s) kan (kunnen) ten allen tijde zelf ontslag nemen.

De opdracht van de zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen. De algemene vergadering dient daartoe 3 niet unanimiteit te beslissen waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deelnemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen tot dat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken.

d. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een i nieuwe zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e. Bij overlijden van de statutaire zaakvoerder, wordt hij van rechtswege opgevolgd door de heer VAN DE KEERE Marc. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaargemaakt door neerlegging van een verklaring in het vennootschapsdossier. Vanaf dat ogenblik zal de heer VAN DE KEERE als beherend vennoot optreden.

f. De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerders en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. De algemene vergadering kan aan de zaakvoerder(s) toestaan om tijdens het lopend boekjaar voorschotten op hun bezoldiging op te nemen van de vennootschap. Bovendien kan de algemene vergadering tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar. De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, dan neemt deze alle beslissingen naar eigen inzicht.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders waarop de hierna volgende bepalingen van toepassing zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mot' 11.1

Het college benoemt onder zijn leden een voorzitter.

Bij ontstentenis van dergelijke benoeming of bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders.

° Het college vergadert na bijeengeroepen te zijn door de voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee leden van het college erom verzoeken.

De vergadering van het college wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

De bijeenroepingen worden gedaan bij gewone brief en verstuurd, behoudens in geval van hoogdringendheid te motiveren in de notulen van de bijeenkomst, ten minste vijf volle-dagen vóór de vergadering en bevatten de dagorde.

Behalve in geval van overmacht te motiveren in de notulen van de bijeenkomst of in geval van bijzondere aanwezigheidsquota vereist door onderhavige statuten, kan het college alleen geldig beraadslagen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen behoudens eventuele bijzondere meerderheden vereist door onderhavige statuten.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter'of van het lid dat de bijeenkomst voorzit, doorslaggevend zijn. Onthoudingen, blanco en nietige stemmen worden niet meegerekend voor de berekening van de vereiste meerderheid.

Iedere zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per e-mail of telecopie, volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hert op de vergadering van het college van zaakvoerders te vertegenwoordigen en zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De volmachtgever wordt in dat geval geacht aanwezig te zijn. Geen enkele zaakvoerder kan evenwel meer dan één medezaakvoerder vertegenwoordigen en op de vergadering dienen steeds minstens twee zaakvoerders fysiek aanwezig te zijn.

De beraadslagingen en stemmen van het college worden vastgesteld door notulen, ondertekend door de meerderheid van de op de bijeenkomst aanwezige zaakvoerders.

De afschriften en uittreksels van deze notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee

zaakvoerders.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de individuele handtekening van iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De zaakvoerders) kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

" verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

" De zaakvoerders zijn persoonlijk, hoofdelijk en onbeperkt verbonden door de verbintenissen van de

vennootschap.

Algemene verQaderinn:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand maart om zestien uur of op het uur vermeld in de

oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om

zestien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Boeklaar:

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

Bestemming van de winst  Reserve:

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen

en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze

ééntiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

BESLUIT 11. LAATSTE BESLUIT MACHTIGINGEN.

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen

voorgaande beslissingen uit te voeren.

Tegelijk hiermee neergelegd, Afschrift van de akte voor registratie.

De Notaris, Christian VANHYFTE

Voor-

- béhoi den

aan het

Belgisch

Staatsblad

alle machten aan de zaakvoeder om

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.03.2011, NGL 25.07.2011 11329-0238-010
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.03.2010, NGL 28.07.2010 10367-0099-010
31/07/2008 : GE004267
31/07/2007 : GE004267
01/07/2005 : GE004267
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 17.07.2015 15324-0331-008
08/07/2004 : GE004267
02/10/2003 : GE004267
25/09/2002 : GE004267
04/07/2001 : GE004267
11/01/2001 : GE004267
16/11/2000 : GE004267
16/11/2000 : GE004267
22/04/1998 : GE4267
01/01/1993 : GE4267
18/09/1990 : GE4267
01/01/1989 : GE4267

Coordonnées
ALJAMA

Adresse
BOUDEWIJN LIPPENSSTRAAT 11 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande