ALL-INBOUW CONCEPT

Société en commandite simple


Dénomination : ALL-INBOUW CONCEPT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.516.939

Publication

29/03/2012
ÿþ Matl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 9 MAA1E 2012

RCCfIl3;IMZt< VANKOOPHA, [, "a'C, GENT

11111111111111111111

*iaossoa7=

bel ai

BE

Sta

M

Ondernemingsnr Benaming o4,44

(voluit) : (verkort) : ALL-INBOUW CONCEPT

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap (Comm V.)

Zetel : BEGONIASTRAAT 58 TE 9920 LOVENDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Een gewone commanditaire vennootschap (Comm. V.) wordt opgericht tussen:

1. DHR. VAN DER CRUYSSEN CHRISTIAN, geboren te SINT AMANDSBERG op 17.09.1959, wonende te 9920 LOVENDEGEM, BEGONIASTRAAT 5B,

BEHERENDE VENNOOT

2, JHR. VAN DER CRUYSSEN LAURENT, geboren te GENT op 01.02.1988, wonende te 9031 DRONGEN, DEINSESTEENWEG 30 - STILLE VENNOOT GELDSCHIETER

De vennootschap heeft als benaming "ALL-INBOUW CONCEPT".

De zetel is gevestigd te 9920 LOVENDEGEM, BEGONIASTRAAT 58.

DHR. VAN DER CRUYSSEN CHRISTIAN is zaakvoerder, met een bezoldigd mandaat,

Hij stelt de dagelijkse daden van bestuur en zal de vennootschap kunnen verbinden.

De stille vennoten-geldschieters zullen zich niet mengen in het dagelijks bestuur,

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 5 000 euro, en is verdeeld in 100 deelbewijzen zonder aanduiding van nominale waarde, DHR. VAN DER CRUYSSEN CHRISTIAN brengt 4 950 euro in specien in mbt. 99 deelbewijzen, JHR, VAN DER CRUYSSEN LAURENT brengt 50 euro in specien in mbt.1 deelbewijs.

Overdracht van deelbewijzen is toegelaten.

De vennootschap heeft tot doel in Belgie en In het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementringen :de meest ruime zin van het woord :

1.als algemene onderneming de bedrijvigheden te coördineren van bouwkundige en civieltechnische werken van diverse onderaannemers in de meest ruime zin van het woord.

2.het zelf uitvoeren van openbare of private bouwkundige en civieltechnische werken aangaande alle grond, -drainage en wegeniswerken, rioleringen, boringen, waterbouwkundige werken, drainage, leggen van kabels en diverse leidingen voor zowel vervoer van vloeistoffen als energie, aanleggen van spoor- en tramwerken, plaatsen van rails en uitvoeren van herstellingswerken, tunnels, viaducten en beddingen, straten, vliegvelden, paden en wegen voor zowel voetgangers als voertuigen, sportaccomodaties, speel- en sportterreinen, vervaardiging en montage van metalen constructies.

3.het zelf uitvoeren van openbare of private werken, meer bepaald in bouwwerken bestaande uit ; alle ruwbouwwerken, het waterdicht maken van bouwwerken, dakwerken,metsel- en betonwerken, restauratie,. slopingswerken, grond- en nivelleringswerken, voegwerken en gevelreiniging, isolatie, vloeren en tegelzetting (_ in diverse materialen), het plaatsen van schrijnwerk in hout, metaal of kunststof, het plaatsen van parket,, scheidingswanden en plafonds in hout, metaal en kunststoffen, het uitvoeren van schilder-, pleister- en behangwerken, electriciteitswerken, zonnepanelen, collectoren, sanitaire werken, het plaatse en onderhoud van centrale verwarming.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van. derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pad te geven, inclusief de eigen: handelszaak.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, financiële, industriële, commerciële en burgerlijke: daden stellen die in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of handelingen stellen die van aard zijn die de verwezelijking ervan vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen-bi}het-Belgiscl; Staatsblad- 29fa3/2a12 - Anaexes du Monitear-lrelge

Vq r- .

be,acide-si

aan het De vennootschap wordt opgericht voor onbepaâlde dûur vanaf-10.Ó3.2b12.

Belgisch Het boekjaar loopt van 01.01 tot en met 31.12 van ieder jaar, en voor de eerste maal beginnend op

Staatsblad 10.03.2012 en eindigend op 31.12.2012.

De jaarlijkse algemene vergadering gaat door op 20.05, en voor de eerste maal op 20.05.2013.

De Vennootschap zal niet van rechtswege worden ontbonden in geval van overlijden van één der vennoten.

Gedaan te LOVENDEGEM, 10.03.2012

DHR, VAN DER CRUYSSEN CHRISTIAN,

zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bif-h7et-Bclgisch Staatstilad 291031201

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2015
ÿþIN1IN~11111j11W

roesge

Luik B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

z 3 -113- 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHAMMUENT

Ondernemingsnr : 0844.516.939

Benaming

(voluit) : ALL-INBOUW CONCEPT

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : BEGONIASTRAAT 58, 9920 LOVENDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel dd. 10101/2015 inzake fusie door vereniging van aile aandelen in één hand.

A.OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam : "ALL-INBOUW CONCEPT"

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Maatschappelijke zetel : Begoniastraat 58, 9920 Lovendegem

De vennootschap werd opgericht op 10 maart 2012 voor onbepaalde duur, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 maart 2012 daarna onder nummer 12065027. Er werd sindsdien niets gewijzigd.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijduizend euro (5.000,00 EUR). Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde, die elk een fractie van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het doel van de vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel :

in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of regelmenteringen de meest ruimste zin van het woord.

1.Als algemene onderneming de bedrijvigheden te coördineren van bouwkundige en civieltechnische werken van diverse onderaannemers in de meest ruime zin van het woord.

2.Het zelf uitvoeren van openbare of private bouwkundige en civieltechnische werken aangaande alle grond, drainage en wegeniswerken, rioleringen, boringen, waterbouwkundige werken, drainage, leggen van kabels en diverse leidingen voor zowel vervoer van vloeistoffen als energie, aanleggen van spoor- en tramwerken, plaatsen van rails en uitvoeren van herstellingswerken, tunnels, viaducten en beddingen, straten, vliegvelden, paden en wegen voor zowel voetgangers als voertuigen, speel- en sporttereinen, vervaardiging en montage van metalen constructies.

3.Het zelf uitvoeren van openbare werken of private werken, meer bepaald in bouwwerken bestaande uit alle ruwbouwwerken, dakwerken, metsel- en betonwerken, restauratie, slopingswerken, grond- en nivelleringswerken, voegwerken en gevelreiniging, isolatie, vloeren en tegelzetting (in diverse materialen), het plaatsen van schrijnwerk in hout, metaal of kunststof, het plaatsen van parket, scheidingswanden en plafonds in hout, metaal en kunststoffen, het uitvoeren van schilder-, pleister- en behangwerken, electriciteitswerken, zonnepanelen, collectoren, sanitaire werken, het plaatsen en onderhoud van centrale verwarming.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende , financiële, industriële, commerciële en burgerlijke daden stellen die in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of handelingen stellen die van aard zijn die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Christian VAN DER CRUYSSEN, wonende te Begoniastraat 58, 9920 Lovendegem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen en het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0844.516.939.

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

"De heer Christian VAN DER CRUYSSEN: 99 aandelen

"De heer Laurent VAN DER CRUYSSEN: I aandeel

B.OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Naam : "IN-VEST"

Rechtsvorm : Gewone commantitaire vennootschap

Maatschappelijke zetel : Begoniastraat 58, 9920 Lovendegem

De vennootschap werd opgericht op 01 maart 2006 voor onbepaalde duur, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 maart 2006 daarna onder nummer 06055828.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam met een nominale waarde van vijfentwintig euro (25,00 EUR) elk.

Het doel van de vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel :

Het beheer van eigen onroerend goed.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door:

-De heer Christian VAN DER CRUYSSEN, wonende te Begoniastraat 58, 9920 Lovendegem

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen en het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0880.000.133.

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

"De heer Christian VAN DER CRUYSSEN: 99 aandelen

"De heer Laurent VAN DER CRUYSSEN: I aandeel

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

"Artikel 676, 9° W.Venn, dat bepaald dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrechten In de algemene vergadering is verbonden.

" De verplichtingen voor de fusie bij vereniging van alle aandelen In één hand.

"De verplichting het fusievoorstel voor elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen.

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN:

Artikel 1 :Voorgenomen verrichtingen

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen en fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de gewone commanditaire vennootschap "IN-VEST", voormeld, overgaat naar de gewone commantitaire vennootschap "ALL-INBOUW CONCEPT", voormeld.

Alle aandelen van de gewone commanditaire vennootschap "IN-VEST" verenigen zich nu reeds, sinds DATUM in handen van de gewone commanditaire vennootschap "ALL-INBOUW CONCEPT".

Artikel 2 : Ruilverhouding van de aandelen

Aangezien de gewone commanditaire vennootschap "ALL-INBOUW CONCEPT' reeds de totaliteit van de aandelen van gewone commanditaire vennootschap "IN-VEST" bezit, dienen geen aandelen te worden omgeruild, noch enige ruilverhouding te warden bepaald.

Artikel 3 : Wijze van uitgifte van de aandelen

a

tr,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aangezien de gewone commanditaire vennootschap "ALL-INBOUW CONCEPT" reeds de totaliteit van de aandelen van de gewone commanditaire vennootschap "IN-VEST' bezit, dienen geen aandelen te worden omgeruild, noch enige ruilverhouding te worden vastgesteld.

Oe aandelen van de overgenomen vennootschap worden door de effectieve realisatie van de fusie van rechtswege van onwaarde.

Artikel 4 : Datum van deelname in de winst

Aangezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, zal er ook geen deelname in de winst zijn.

Artikel 5 : Boekhoudkundige datum van de verrichtingen

Alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden vanaf 1

januari 2015 te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap.

Artikel 6 : Bijzondere rechten van aandeelhouders, vennoten of houders van andere effecten

ln geen enkele van de betrokken vennootschappen zijn er aandelen of andere effecten die recht geven op

bijzondere rechten.

Artikel 7 : Bezoldiging en aanstelling van de bedrijfsrevisor

Aangezien de gewone commanditiare vennootschap "ALL-INBOUW CONCEPT" reeds de totaliteit van de aandelen van de gewone commanditaire vennootschap "IN-VEST' bezit, dient geen bedrijfsrevisor of extern accountant te worden aangesteld met het oog op een uit te voeren controletaak.

Artikel 8 : Bijzondere voordelen voor de bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de respectievelijke zaakvoerder en bestuurders van

de verschillende vennootschappen naar aanleiding van de fusie.

Artikel 9 : Motivering van de voorgestelde verrichtingen

De voorgestelde verrichtingen worden uit hoofde van de te fuseren vennootschappen als volgt verantwoordt:

.De gewone commanditaire vennootschap "ALL-INBOUW CONCEPT' bezit reeds de totaliteit van de aandelen van de gewone commanditaire vennootschap "IN-VEST'.

.De gewone commanditaire vennootschap "ALL-INBOUW CONCEPT' wenst de financiering van de vroegere overname van de gewone commanditaire vennootschap "IN-VEST" en de resultaten uit de eigenlijke activiteit van deze vennootschap centraliseren ln één vehikel.

.0e gewone commanditaire vennootschap "ALL-INBOUW CONCEPT" wenst de huidige structuur te vereenvoudigen om de transparantie naar derden ('stakeholders') te verhogen en daardoor toekomstige investeringen en hun financieringen sneller en eenvoudiger te kunnen realiseren.

.Ten einde alle lichamelijke en onlichamelijke rechten en plichten met een minimum aan formaliteiten over te dragen aan de moederonderneming, is het zinvol beide vennootschappen te fuseren middels de procedure van de geruisloze fusie.

Artikel 10 : Kosten

Ingeval van goedkeuring van de voorgenomen fusie zullen alle daaraan verbonden kosten worden gedragen

door de overnemende vennootschap, de gewone commanditaire vennootschap "ALL-INBOUW CONCEPT'.

Ingeval de voorgenomen fusie niet wordt goedgekeurd, zullen de kosten verbonden aan de voorbereiding van de fusie gedragen worden door de overnemende en de overgenomen vennootschap, elk ten belope van de helft.

VERBINTENIS

De partijen verbinden zich ertoe het hiervoor vermelde fusievoorstel binnen de kortste termijnen ter goedkeuring voor te leggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap "ALL-INBOUW CONCEPT en de gewone commanditaire vennootschap "IN-VEST".

0e partijen zullen uiterlijk zes (6) weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel een exemplaar van dit fusievoorstel neerleggen.

De partijen verzoeken de burgelijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "DPO-Accauntancy Noord" kantoorhoudende te 9041 Gent, Kleemstraat 84, het fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Opgemaakt te Gent op

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

rt

Christian VAN DER CRtJYSSEN

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : fusievoorstel dd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 9920 Lovendegem, Begoniastraat 58

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - algemene vergadering van de overnemende vennootschap

tilt een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 7 mei 2015 blijkt dat de Gewone Commanditaire Vennootschap de volgende statutenwijziging goedkeurde :

1. Kennisname van documenten en verslagen.

L De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de vennoten, voornoemd, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 21 februari 2015 door de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap ALL-INBOUW CONCEPT, met zetel te 9920 Lovendegem, Begoniastraat 58, en de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap IN-VEST, met zetel te 9920 Loven-degem, Begoniastraat 58, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel op 23 maart 2015 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 2 april daarna, onder nummers 15048636 en 15048635.

Il. De vennoten bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie is betrokken;

3° indien van toepassing op de vennootschap, de jaarverslagen en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

2. Fusiebesluit - overgang onder algemene titel van het vermogen.

1, Fusie door overneming van de gewone commanditaire vennootschap 1N-VEST en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 21 februari 2015 door de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap ALL-INBOUW CONCEPT en de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap IN-VEST en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 23 maart 2015 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 april daarna, onder nummers 15048636 en 15048635.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de gewone commanditaire vennootschap ALL-INBOUW CONCEPT, met zetel te 9920 Lovendegem, Begoniastraat 58, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de gewone commanditaire vennootschap IN-VEST, met zetel te 9920 Lovendegem, Begoniastraat 58, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het hele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzon-

~-~uigB ~l

111! 111,111 j11]111111111

Ondernemingsnr : 0844.516.939

Benaming

(voluit) : ALL-INBOUW CONCEPT

(verkort) :

R Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge dering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2. Boekhoudkundige datum.

Aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2015 geacht boek-

houdkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap,

3. Bevoorrechte aandelen of effecten.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor de zaakvoerders.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de fuserende

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang - algemene voorwaarden van de overgang.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en de logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: aile immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten ut singuli, enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake,

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsoverdracht van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap IN-VEST geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is bij te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

6. Boekhoudkundige verwerking.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en pas-

siefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk conti-

*Voorbehouden 4 a 'ar Itpt Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

nuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het koninklijk besluit van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

3. Machten tot uitvoering.

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen..

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap DPO - Accountancy Noord, gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Kleemstraat 84, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

11/5/2015

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte

- de gecoördineerde statuten;

- publicatielijst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALL-INBOUW CONCEPT

Adresse
BEGONIASTRAAT 58 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande