ALLIGE VASTGOED & ADVIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLIGE VASTGOED & ADVIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.895.687

Publication

12/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 09.12.2013 13679-0380-011
07/11/2012
ÿþF

Voor- behoude aan het Belglsci" Staatsbla

motl 11.1

Z reg ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 5 OET. 2012

Griffie

ui u uu i i A

i





*12181657*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ©$X:b.`ineS. G`

Benaming (voluit) : Attige Vastgoed & Advies

(verkort) :

Rechtsvorm : starter besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Den Bulk 9

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 24 oktober 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat:

Mevrouw VAN GLABEKE Annemieke Rita Geert, geboren te Waregem op 23 april 1987, wonende te 9700 Oudenaarde, Den Bulk 9,

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Allige Vastgoed & Advies" met zetel te 9700 Oudenaarde, Den Bulk 9, heeft opgericht, waarvan het maatschappelijk kapitaal 2.000,00 euro bedraagt en verdeeld is in 100 aandelen zonder nominale waarde. Op deze aandelen is ingeschreven in geld, te weten voor de prijs van twintig euro (20,00 EUR) per aandeel, hetzij voor tweeduizend euro (2.000,00 EUR).

Op elk aandeel waarop werd ingetekend werd een storting gedaan voor de totaliteit (100 %) door storting in speciën en het bedrag van deze stortingen, hetzij tweeduizend euro (2.000,00 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Record Bank met nummer 652-8265588-09, geopend namens de vennootschap in oprichting.

De oprichtingsstatuten voorzien onder andere de volgende bepalingen:

Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een starter besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam « Allige Vastgoed & Advies».

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Den Bulk 9.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetálig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Maatschappelijk doei

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van roerend en onroerend vermogen;

- De bemiddeling bij aankoop, verkoop, ruil en verhuur van onroerende goederen; het schatten en evalueren van onroerende goederen; het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen (residentiële en niet-residentiële gebouwen); het innen van de huur van residentiële en niet-residentiële gebouwen; projectontwikkeling; grond- en ruilverkavelingen, bouwpromotie;

- Aile studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop, en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

- De aankoop, de verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten,

- Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

- Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

- Alle mogelijke advies  en of dienstenfuncties op het vlak van projectontwikkeling, onroerend goed en gerelateerde projecten.

- Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

- Alle activiteiten van vastgoed -- of immobiliën makelaar zoals bemiddeling bij transacties in onroerende goederen en onroerende rechten, bijvoorbeeld verkoop, aankoop, ruil, verhuur van onroerende goederen;

- het beheer van onroerende goederen (ook als syndicus);

- Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze bandelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het wetboek van vennootschappen

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op tweeduizend euro (2.000,00 EUR),

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van

nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid, Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd:

Mevrouw Annemieke Van Glabeke, voornoemd. Haar mandaat zal bezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris,

Zitting en bijeenroeping algemene vergadering

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel Of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste zaterdag van de maand december, om 11.00 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

î

mod 11.1

Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven.

De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zef in ieder geval als regelmatig opgercepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Bestemming van de winst -- reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; Deze voorafname houdt op verplicht te zijn op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214 § 1 Wet Vennootschappen en het geplaatst kapitaal, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

Na het bereiken van voornoemd verschil, wordt van de jaarlijkse nettowinst, minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is,

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bij gebrek aan dergelijke bestemmingsbeslissing wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere helft gereserveerd.

Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 30 juni 2013.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van de maand december van het jaar

2013.

2. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 juli 2012 door de comparante in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

3. Volmachten

Het accountantskantoor AUDOORE BVBA, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Ronseweg 5961, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de watste blz van Luik B vermelden Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris het. it van de perso(o)n(ent bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ï '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

(Neergelegd váár registratie overeenkomstig artikel 173, 1° van het registratiewetboek).

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

mod 11.1

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 09.12.2015 15685-0031-011

Coordonnées
ALLIGE VASTGOED & ADVIES

Adresse
DEN BULK 9 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande