ALLRO INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALLRO INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 871.956.457

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14235-0339-011
08/08/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsbfac

MO 2.1

ire) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REGI-MJANK VAN

KOOPHANDEL GENT

30 JULI 2014

AFDELING DENDERMONDE Cfie.

11111g mon

Ondernerningsnr : 0871 956 457

Benaming

(voluit) : ALLRO INVEST

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Oudburgstraat 37 te 9240 Zele

Onderwerp akte Herbenoeming bestuurders/gedelegeerd bestuurders + wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering d.d. 26.06.2014 heeft beslist om de bestuursmandaten van de heer Peter Allemeerch en mevrouw Rosanne Burggeman te verlengen voor zes jaar tot en met de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2020. De raad van bestuur heeft nadien beslist om de heer Peter Allemeersch en Rosanne Brugge man te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder voor zes jaar tot en met de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2020.

Er wordt eveneens beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9240 Zele, Oudburgstraat 37 naar 9240 Zele, Markt 2. Deze wijziging gaat in vanaf 15.09.2014.

Rosanne Bruggeman

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 23.07.2012 12323-0073-011
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 27.07.2011 11338-0016-011
04/03/2015
ÿþ Le'-~--~ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 0 FEB. 2015

AFDELING [3EitRMONDE



i





5034290*









Ondernemingsnr : 0871.956.467

Benaming

(voluit) : ALLRO INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9240 Zele, Markt 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Sylvie Sergeant, plaatsvervangend notaris te Zele, op 4 februari 2015, neergelegd ter registratie, dat de aandeelhouders van de NV "ALLRO INVEST", met zetel te 9240 Zele, Markt 2, samengekomen zijn en onder meer volgende beslissingen hebben genomen, met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit  Bevestiging afschaffing van de aandelen aan toonder en wijziging van de statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen, conform de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder

In het kader van de Wet van 14 december 2005, houdende afschaffing van de effecten aan toonder, bevestigt de vergadering dat de aandelen aan toonder werden afgeschaft en omgezet in aandele op naam, met mogelijkheid tot omzetting in gedematerialiseerde aandelen. De aandelen aan toonder werden, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, vernietigd en vervangen door een inschrijving op naam in het aandeelhoudersregister.

De statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen worden gewijzigd, als volgt:

Artikel 7.

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2, De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap,

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder,

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

.Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Artikel 19.

De algemene vergaderingen komen bijeen op bijeenroeping van de raad van bestuur.

Aan de houders van aandelen, obligaties cf warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Tweede besluit - Volmacht aan de raad van bestuur

Voor zoveel als nodig, geeft de vergadering volmacht aan de raad van bestuur tot de nog uit te voeren formaliteiten met betrekking tot voormeld besluit.

Derde besluit  Statutenwijzigingen

" Aanpassing artikel 2 der statuten

De vergadering bevestigt de verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar Zele, Markt 2,

overeenkomstig de beslissing gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 2 juli nadien, onder referte 2014-07-

02/0132046 en overeenkomstige aanpassing van de eerste zin van artikel 2 der statuten, als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9240 Zele, Markt 2,"

" Vervanging van artikel 29 der statuten aangaande vereffening door volgende tekst:

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars

benoemen en hun bevoegdheden bepalen. Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen

zullen de benoemde vereffenaars slechts in functie treden nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is

overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Vierde besluit -- Coördinatie van de statuten

De vergadering gelast de notaris met de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan ter Griffie.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend door notaris Sylvie Sergeant, plaatsvervangend notaris te Zele

TegelijK neergelegd: uitgifte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 20.07.2010 10323-0491-011
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 30.09.2009 09790-0106-014
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.08.2008 08667-0362-014
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 31.08.2007 07667-0264-017
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 06.07.2006 06423-3387-016

Coordonnées
ALLRO INVEST

Adresse
MARKT 2 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande