ALLSTRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLSTRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.810.072

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.04.2014, NGL 02.04.2014 14083-0357-015
07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 27.02.2013, NGL 30.04.2013 13107-0360-016
07/09/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

met beperkte:

><

Mod 2.1

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V lU W l lll lu ~IIIIII

*11135727*

v

beh aa Bef Stag

1111

udenaatrde

2 G AUG. 2011

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ALLSTRA

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ganzendries 32 - 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 2210812011,'

neergelegd ter registratie, dat de heer MOERMAN, Wouter Roger Gaston, zelfstandig aannemer, geboren te Oudenaarde op dertien juli negentienhonderd tweeënzeventig, ongehuwd, wonende te 9700 Oudenaarde, (Mater), Ganzendries 32, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "ALLSTRA", met zetel te 9700 Oudenaarde, Ganzendries 32, heeft opgericht.

Het kapitaal van 18.600¬ werd volledig onderschreven door inbrengen in geld, door de enige oprichter, de.

heer MOERMAN Wouter, en waarvoor hem als vergoeding aile 186 aandelen werden toegekend.

Het kapitaal werd (vol)gestort ten belope van ¬ 12.400,00. De gelden werden gestort op een bijzondere,

bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij ING België, kantoor te Oudenaarde,' Markt 54, dragend nummer 363-0921534-74, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd op basis van een bankattest (bewijs van deponering), afgeleverd op 19 augustus 2011, en dat door mij notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

De te publiceren statutaire bepalingen van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap

aansprakelijkheid en heeft als naam "ALLSTRA".

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 9700 Oudenaarde, Ganzendries 32.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- uitvoeren van voegwerken;

- gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.;

- optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

- plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout;

- aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen'

geluid en trillingen;

- behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten;

- plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

- handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen;

- groot- en kleinhandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment en aanverwante materialen;

toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.);

- instandhouding (inclusief opgravingswerken) van historische plaatsen en gebouwen;

- het uitvoeren van alle werken in verband met de bouwnijverheid, sloop- en grondwerken, bouwen en verbouwen van diverse constructies, dakwerken, voor- en na-calculatie van diverse projecten , uitvoeren van aile werken nodig voor het aanvatten, uitvoeren en de realisatie van bouw- en aanverwante werken, tot en met de afwerkingsfase, projectontwikkeling en coördinatie van alle bouwwerken; dit alles in de meest ruime zin;

- het geven van advies en bijstand, onder welke vorm ook, die kaderen in de uitoefening van het doel; "

- het optreden als tussenpersoon in de realisatie van voormelde verrichtingen en in het algemeen als' tussenpersoon van al deze activiteiten. Dit ailes in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

- de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, exploitatie, verkaveling, nieuwbouw, verbouwing, heropbouw en: het beheer voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen zonder, uitzonderingen, gelegen in België of in het Buitenland.

- alle beleggingen in roerende goederen en waarden.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan belangen nemen door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere

wijze in zaken, ondernemingen, verenigingen, vennootschappen met en gelijk, soortgelijk of samenhangend,

doel, van aard zijnde het doel van de vennootschap te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan deze prestaties leveren als extern consultant en/of kan voor die doeleinden mandaten, zoals onder meer bestuurder of vereffenaar, opnemen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger. Zij mag brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

De vennootschap mag in haar belang of in het belang van derden borgen stellen, aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, voorschotten toestaan, leningen en/of kredieten aangaan of verstrekken, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks verbad houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

Artikel 13: zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot....

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering voor de duur van de vennootschap, tenzij de algemene vergadering anders besluit....

Artikel 14: Interne bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15: Externe verteaenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap alléén, in en buiten rechte.

Evenwel moeten de zaakvoerders, ingeval er meerdere zaakvoerders werden benoemd, steeds met twee optreden voor alle handelingen welke betrekking hebben op het aankopen, vervreemden, huren en verhuren voor méér dan negen jaar van onroerende goederen, het aangaan van leningen, kredieten en leasingcontracten, het deelnemen aan een oprichting of kapitaalverhoging van een andere vennootschap....

Artikel 16. Volmachten

De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 21: (jaarlijkse) algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de laatste woensdag van de maand februari om 19.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden....

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist indien alle vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Indien voor de gewone algemene vergadering wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile aandeelhouders ten laatste te ontvangen ten laatste drie weken voor de datum van de in de statuten vastgelegde jaarvergadering.

Artikel 25: Aanweziriheids- en meerderheidsciuorums

Onverminderd hetgeen hierna volgt, beraadslaagt en besluit de algemene vergadering op geldige wijze, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden met gewone meerderheid van stemmen genomen.

Een buitengewone algemene vergadering, die moet beraadslagen en besluiten over een statutenwijziging, kan dit slechts op geldige wijze voor zover de vennoten, die de vergadering bijwonen, ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wordt dit quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping vereist en de tweede vergadering beraadsiaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aantal op die vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden met een drie vierden meerderheid van stemmen genomen.

Indien de voorgestelde wijzigingen betrekking hebben op het doel en/of de rechtsvorm van de vennootschap, moeten de door de vennootschapswet vereiste bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsquorums in acht worden genomen.

Artikel 26. Stemrecht - volmachten

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogetijks een niet-vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid behoren van de algemene vergadering, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 27. Afwijkingen stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven alle aan de aandelen verbonden lidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst.

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de rechten aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Artikel 28: boeklaar - inventaris - iaarrekeninq

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het volgend jaar.

Artikel 29: winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijkse een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ais dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo en een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder toegekend zal warden.

Artikel 30: winstuitkering

Geen uitkering, onder welke vorm ook, mag geschieden indien op datum van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 32. Verdeling

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap

en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij ;.

bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de vereffeningrekening

door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1/ BOEKJAAR  JAARVERGADERING

a) Het eerste boekjaar van de vennootschap eindigt op 30 september 2012 en begrijpt alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, na daarover ingelicht te zijn door ondergetekende notaris.

b) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

2/ BENOEMING ZAAKVOERDER

Worden benoemd tot niet statutair zaakvoerder(s): de heer Moerman Wouter, enige oprichter.

Hij wordt benoemd voor de duur van de vennootschap. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens ander

besluit van de algemene vergadering.

4/VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"A.M.-CONSULTINGBSERVICES", met zetel te 9700 Oudenaarde, Broekstraat 149 bus 3, B.T.W. BE

0444.347.595 RPR Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan

ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve

formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale

administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

11/04/2017 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.09.2015, GGK 16.03.2016, NGL 03.04.2017 17087-0378-019
11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 17.02.2017, NGL 03.04.2017 17087-0539-018

Coordonnées
ALLSTRA

Adresse
GANZENDRIES 32 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande