ALTRAMAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALTRAMAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.117.541

Publication

24/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

14 JULI 2014

RECHT " NK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

fillInne111111

Ondernemingsnr : 0878.117.541

Benaming (voluit) : Altramas

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) ; Ter Rivieren 6 - 9031 Drongen (Gent)

Onderwerp(en) akte ; Modificatie

Blijkens akte verleden voor notaris Pierre Verschaffel te Gent, op 20 juni 2014, nog te registreren, werd de bultengevsone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden van de besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid ALTRAMAS, met zetel te 9031 Gent, ter Rivieren 6, waarin volgende beslissingen, werden genomen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderd drieëntwintig duizend zeshonderd en vier euro zevenenveertig cent (¬ 123.604,47). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige aandeelhouder een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope het tussentijds dividend.

De enige aandeelhouder verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering stelt vast dat de belastbare reserves zoals deze op 27 december 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 30 juni 2013, voldoende blijken om over te gaan tot de uitkering van voormeld tussentijds dividend.

De vergadering stelt vast dat rekening werd gehouden met artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. TWEEDE BESLUIT:

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het. verslag van de bedrijfsrevisor bevattende de beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouder verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen om er kennis van te hebben genomen.

Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld door mevrouw Martine Buysse, kantoorhoudende te 9052 Gent, Eedstraat 80, luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd op 4 maart 2014 aangesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALTRAMAS om verslag uit te brengen in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen over' de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van schuldvorderingen ten laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van 111.244,02 Euro.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

de algemene vergadering heeft vooraf besloten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag door toekenning van een tussentijds dividend ten belope van 123.604,47 Euro in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure;

de algemene vergadering heeft besloten om het dividend bedrag, na aftrek van de in artikel 537 WBB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van iedere vennoot.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALTRAMAS verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

de voor de inbreng ln natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

de waardebepaling waartoe deze methode leidt ten minste overeenkomt met de fractiewaarde vermeerderd met het agio van de tegen de inbreng uit te geven nieuwe aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De werkelijke vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de inschrijving van 150 nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALTRAMAS zonder vermelding van nominale waarde op naam van de inbrenger. Deze vergoeding werd berekend op basis van een conventionele waarde.

Dit verslag werd overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Zwijnaarde op 30 mei 2014,

Martine Buysse

Bedrijfsrevisor"

Neerlectoinq

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel..

DERDE BESLUIT:

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 90 % van het tussentijds dividend, zijnde honderd en elf duizend tweehonderd vierenveertig euro twee cent (¬ 111.244,02) om het van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op honderd negenentwintig duizend achthonderd vierenveertig euro twee cent (¬ 129.844.02) enerzijds ten bedrage van zevenentwintig duizend negenhonderd euro (¬ 27.900,00) door uitgifte van 150 nieuwe aandelen, en anderzijds door incorporatie van de aldus ontstane uitgiftepremie ten bedrage van drieëntachtig duizend driehonderd vierenveertig euro en twee cent (¬ 83.344,02). De 150 nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van de enige aandeelhouder van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde 90 % van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLUIT:

Is vervolgens tussengekomen, de enige aandeelhouder, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige aandeelhouder 90% van deze schuldvordering ten belope van honderd en elf duizend tweehonderd vierenveertig euro twee cent (¬ 111.244,02) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10% ais roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor de inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige aandeelhouder, die aanvaardt, de 150 nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd en elf duizend tweehonderd vierenveertig euro twee cent (E 111.244,02) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd negenentwintig duizend achthonderd vierenveertig euro twee cent (¬ 129.844.02), vertegenwoordigd door 250 aandelen, zonder nominale waarde.

ZESDE BESLUIT:

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd negenentwintig duizend achthonderd vierenveertig euro twee cent (¬ 129.844.02),

Het is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT:

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de bepaling der Wetboek van Vennootschappen betreffende de procedure der vereffening verklaart de vergadering de tekst der artikel 43 der statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 43 benoeming van vereffenaars

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering die tevens een of meerdere vereffenaars benoemt. De benoeming van de vereffenaars dient gehomologeerd te worden door de rechtbank van koophandel. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden ais vereffenaars beschouwd.

Luik B - VPrvnrn

Bevoegdheid van vereffenaars

De vereffenaars kunnen met machtiging van de algemene vergadering, het bedrijf of de handel voortzetten tot de tegeldemaking, leningen aangaan voor de betaling van schulden, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap hypothekeren of in pand geven, de onroerende goederen, zelfs uit de hand, verkopen, en het vermogen in andere vennootschappen inbrengen.

Zij kunnen van de vennoten betaling eisen van de bedragen tot de storting waarvan ze zich verbonden hebben en welke nodig lijken om haar schulden en kosten van vereffening te voldoen.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto.

De vereffenaars zijn zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun beleid.

Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering, leggen de vereffenaars op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer samen met de stavingstukken. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris, of bij ontstentenis, door de individuele vennoten, die zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

De algemene vergadering beslist over het sluiten van de vereffening en het verlenen van kwijting.

De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt overeenkomstig de artikelen 67, 73 en 195 van het Wetboek van Vennootschappen.

Verdeling van het batig saldo

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om deze te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de vennoten verdeeld."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent machtiging aan ondergetekende notaris, om over te gaan tot coördinatie van de statuten en aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse

dividend waarvan hiervoor sprake.

STEMMING EN SLUITING DER VERGADERING

Alle beslissingen werden met unanimiteit van stemmen genomen.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Pierre Verschaffel te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift statutenwijziging, exemplaar verslag bedrijfsrevisor, exemplaar verslag

zaakvoerder coördinatie statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

a Voorbehouden aan het Belgisch Stgatsblad

07/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 03.02.2014 14026-0095-011
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 05.02.2013 13028-0406-010
09/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 03.02.2012 12026-0574-010
07/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 31.01.2011 11023-0014-010
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.12.2009, NGL 28.01.2010 10032-0117-011
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 18.12.2008, NGL 28.01.2009 09025-0362-011
05/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 12.12.2007, NGL 31.01.2008 08031-0159-011
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 26.12.2015, NGL 11.01.2016 16011-0086-010
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.12.2016, NGL 27.01.2017 17031-0218-010

Coordonnées
ALTRAMAS

Adresse
TER RIVIEREN 6 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande