ALU-BOURGEOIS FREDERIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALU-BOURGEOIS FREDERIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.879.387

Publication

15/05/2013
ÿþ itiad 11.1

In do billagen tij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na.neetlegglrlg ter grlti're van de akte

WEIL h I

Oudenaarde Q3 MEI 2013

Utile

u i

~ .Onderrlenilngsnn O S 3 3 $1. 9. 3 8 3

Benaming (volult) :AW.BOüRGEO1S FRÊDERIC

(varkort),:

Rechlav er'm r beetolervienneplachap met bapericte aenapraketriklreid

Zetel Moionetr t 1 Qp

Mtitt Oodeneetde

3 rtilnrwarr ekts;I BA: oprieling

Tekst : Er bi11`!tt uit een e opgemaakt dir Ads effleom VAN INNIS netads met standplaats te;.

Zingt r, op $ epn g '1S, dats

" be hoer GOtiRGPln Fridêdo Georges Mario '.geboren te Oudenaarde op acht mal; negerenhOged ee ventig, drager 'van nationaal viskhmer 76 ?5.01 #55.71, ongehuwd, :wenende t+& '$TOO Ouderiabrcfd, Molenstraat 100 een. 'baslaten vennootschap niet beperkte"; aansprakelijkheld treeft opgericht onder de naam 4kALUMBOURGEO1$ FREDÈgtC"

ZEEL :9700 Oudenaarde. Molenstraat 104

. De vent#antst hap Reeft, =et in Baigie ale In hit buitel land, 'vroor eigen rekettirig î vtácàr rekening `vastderden, pl verlegeriwoordiger,commiseloiter tussenpeteonn,totdool:

s Het vervaardigen en leveren en plaatsen van aluminiunv etlPV0 deuren en %li ers, ook veranda s,:: alsmede alle glaswerken.

f ,`ZIJ heeft in het algemeen! de Voile htsbeIAveaiiitheitï om alle handelingen on vrerr¬ ahtingen te: voltrekken die een rechtstreeks of nnm~.clvlstr ks vetend haiiderw met haar siveatschappeiik doei af vulka van die aard zoudenzjir dal zijde verwezenlijking van disdos', rechtstreeks of onrechtstreeks,; geheel of ten dote vergenº%ekkellliken.

Zij kan belangen nemen vloer assocletle, inbreng, fusle,,financiele tussenkomst orop getijk welke endere wijze. in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek,'. gelijklopend of samenhangend doel mei 'het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling vare: haar. onderneming ie begunstigen . of een bron van afzetter# te vormen In het gevat de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorargaande;.

" vaarwaarden inzake toegang tot het bareau, zal da venncatechap haar oplydden, wat betreft de:

s verrichting van deze handelingen.

I

BEGIN N DUUR: De vonnoetschapwer:ltppgatichtvoor tonbepde dUut,

,({{~~ ~~Ky~AyhhPy~I~T/~AAL : Het volledig gspiastst maatschappelijk kapitaal bedreagi achtenduizend zeehonderd aura j '

I i7ri71/4or».

Hot kapitaal wordt verlogertWoordigd door honderd zasentgebtig (166 aandelen met sfemreeht,':

zonder vermelding van nominale waraarde.

tiESTt1UR :

Zolang de venneateha ,slechts d11n vennoot tçll, wort 7áj bestuurd t f door de-enige vennoot,:

hetzij door oen.« Meer rsonerr, al dan niet vennoot, benoemd met ot zonder beperking In de tijd,..

1 hetzij kt de statuten ltotzlj door de are vrenneel handelend als algemene vergadering.

" 'Toit de venhootse p.meeráere vennoten, dan wordt zij bestuurd door ásrt of meer zaakvoerders,. natuurt jke perssnert of t" htsparsersen, el dan n'et vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die. Indien zij werden be'rtaemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder I - kunnen hebben.

" De algemene vierzede tng die de zeakvoerder("s) bents mt bepaalt htin aantál,. de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zeetwerderzzr n, Kurt bevoegdheid, gQ gasrek aan bepaling van " de duurtijd. Wordt hut'i mandaat geacht vare onbepaalde duurte zijns,

t ele gewone zaakvoerders z n herroepbaar cd" nutum -bij besluit van de algemene vergadering,

or; tin [mate bie- van Leek 8 Mn &del Ru: Cam tin iteritanZobairf Vhn r:32 J,Zcàinirtei YtfflaMA enrrtrixi teAMi en{i rt s De .cn riledéxi4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

` Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde termijn: de heer Frédéric Bourgeois, voornoemde verschijner, hier aanwezig en die zijn opdracht aanvaardt. Hij oefent zijn mandaat onbezoldigd uit.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

.Llndieei de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ALGEMENE VERGADERING :

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste zaterdag van de maand juni om veertien uur (14u). Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. Bovendien moet de zaakvoerder een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

ONTBINDING --VEREFFENING:

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de enige vennoot beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van alle schulden, [asten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op voet van gelijkheid te brengen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding gestorte aandelen.

Het netto actief zal bij voorrang dienen om het bedrag terug te betalen van de inbreng van het kapitaal, desgevallend verhoogd met de uitgiftepremie van de aandelen zonder stemrecht.

pi.

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

eg

s

~ ,.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vervolgens zal het saldo dienen om het bedrag terug te betalen van de inbreng in kapitaal,

desgevallende verhoogd met de uitgiftepremie van de aandelen met stemrecht.

De liquidatiebonus zal gelijk worden verdeeld tussen de aandeelhouders der beide categorieën, met

of zonder stemrecht, verhoudingsgewijs met hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING  EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

4worc+t afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste zaterdag van de maand juni van het jaar

tweeduizend vijftien om veertien uur.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Get. De Notaris

François Van Innis

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 29.08.2015 15552-0429-010
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 10.08.2016 16417-0041-010

Coordonnées
ALU-BOURGEOIS FREDERIC

Adresse
MOLENSTRAAT 100 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande