ALUDES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALUDES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.204.723

Publication

24/06/2014
ÿþRechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 9860 Oosterzele, Aalmoezenijestraat 58A

(volledig adres)

Onderwer" akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - OMVORMING NAAR EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Luc Roegiers, geassocieerd Notaris te VVachtebeke, op 11 juni 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "ALUDES", met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele, Aalmoezenijestraat 58A, is bijeengekomen en volgende beslissingen heeft genomen met éénparighied van stemmen, overgemaakt ter registratie en waarvan het uittreksel enkel dienstig ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch staatsblad, luidt als volgt:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering waarvan de notulen werden opgemaakt op 1 juni 2014 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering waarbij:

- de beschikbare (belaste) reserves werden vastgesteld zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, zijnde een bedrag van honderd drie en twintigduizend driehonderd één en twintig euro twaalf cent (123.321,12 EUR) zoals blijkt uit de jaarrekening van 30 juni 2012.

- het uitkeerbaar bedrag werd vastgesteld rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

- een tussentijds dividend werd toegekend voor een brutobedrag van honderd vijftienduizend euro (115.000,00 EUR) onderworpen aan de roerende voorheffing van tien ten honderd zijnde elfduizend vljfhonderd euro (11 500,00 EUR) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting zodat het nettodividend honderd en drieduizend vijfhonderd euro (103.500,00 EUR) bedraagt.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot kapitaalverhoging door een inbreng in geld ten bedrage van honderd en drieduizend vijfhonderd euro (103.500,00 EUR) om het kapitaal te brengen van twee en zestigduizend euro (62.000,00 EUR) op honderd vijf en zestigduizend vijfhonderd euro (165.500,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Alle eigenaars van aandelen verklaren deel te nemen aan deze kapitaalverhoging. Deze kapitaalverhoging wordt onmiddellijk volledig votstort door inbreng door aile eigenaars van aandelen, van het volledig voormelde ter beschikking gestelde dividend onder aftrok van tien procent roerende voorheffing, zoals omschreven in artikel 637, 10 lid (nieuw) WIB92, zoals beslist onder 1), zijnde een bedrag van elfduizend vijfhonderd euro (11.500,00 EUR).

DERDE BESLUIT

De Heer De Smet Filip, voornoemd, enige aandeelhouder, verklaart in te schrijven op de kapitaalverhoging, ten bedrage van honderd en drieduizend vijfhonderd euro (103.500,00 EUR)

Hij verklaart dat deze gelden, in totaal honderd en drieduizend vijfhonderd euro (103.500,00 EUR) door de onderschrijver gestort werd op een bijzondere reke-ning op naam van de vennootschap bij Belfius Bank nummer Bal8 0882 6568 0365 en dat deze integraal voortkomen van de hiervoor onder punt één besliste uitkering van de overgedragen beschikbare (belaste) reserves,

Een ttest waaruit deze storting blijkt werd afgeleverd door voormelde bank op 3 juni 2014 welk attest door mij notaris zal bewaard worden.

VIERDE BESLUIT: Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van haar besluit dat ingevolge voormelde kapitaalverhoging het geplaatst kapitaal van de vennootschap effectief gebracht werd op honderd vijf en zestigduizend vijfhonderd euro (165.500,00 EUR), en wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I lIIlI lIl 11111 t 1M 1,!! I

Ondememingsnr : 0449.204.723

Benaming

(voluit) : "ALU DES"

(verkort):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

tachtig (1.880) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd tachtigste (1/1.880ste) deel van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de hiervoor genomen beslissing. Artikel vijf luidt voortaan als volgt:

"ARTIKEL 5: KapitaaL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD VIJF EN ZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (165.500,00 EUR), Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderd tachtig (1.880) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd tachtigste (1/1.880ste) vertegenwoordigen van het vermogen van de vennootschap. Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort."

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering neemt nota van het stortingsbewijs de dato 3 juni 2014 van de roerende voorheffing ten bedrage van elfduizend vijfhonderd euro (11.500,00 EUR) ln toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting welke ondergetekende Notaris in zijn dossier bewaart.

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering ontslaat met één parigheid van de stemmen de voorzitter lezing te geven van de verslagen, opgemaakt door de raad van bestuur, met een toelichting betreffende de omzetting van de vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, alsook van het verslag van de externe accountant Mevrouw Gerda Goeminne, voornoemd, over de staat van activa en passiva van de vennootschap waarvan hiervoor sprake.

De aandeelhouder verklaart kennis te hebben genomen van aile verslagen.

Het besluit van het verstag van de voomoemde externe accountant luidt als volgt:

"7. Besluit

De staat van activa en passive van de NV "Aludes", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9860 Landskouter, Aalmoezenijestraat 58 A, afgesioten per 31 maart 2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijk-heid van het bestuursorgaan.

De centrale op de staat van activa en passive werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten.

Mijn werkzaamheden zijn er inzonderheid opgericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passive per 31 maart 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van honderddrieënnegentigduizend honderdéénenzeventig euro en tweeëntwintig eurocent (193.171,22 EUR) en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR.) en is eveneens groter dan het minimumkapitaal vereist voor een BVBA, nl. 18.550,00 EUR.

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen op specifiek verzoek van het bestuursorgaan en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt op 23 mei 2014

Gerda Goeminne

Accountant'

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de vorm van de vennootschap, zijnde thans een Naamloze Vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aan te nemen; het kapitaal - thans vastgesteld op honderd vijf en zestigduizend vijfhonderd euro (165.500,00 EUR), verdeeld in duizend achthonderd tachtig (1.880) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/ één/duizend achthonderd tachtigste (1/1.880ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen - en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zef de boeken en de comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werden gehouden voortzetten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het nummer, waarvoor de naamloze vennootschap haar aanvraag tot inschrijving heeft gedaan in het rechtspersonenregister.

NEGENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist om de Heer De Smet Filip, voornoemd, te benoemen als statutair zaakvoerder, welke opdracht hij aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door enige belemmering.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014, weergegeven in het verslag van voomoemde externe accountant.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap worden ondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekening.

TIENDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid als volgt vast:

Artikel I Naam

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en haar benaming luidt: "ALUDES",

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd;

Artikel 3 Zetel,

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9860 Oosterzele, Aalmoezenijestraat 58A,

Artikel 4 De vennootschap heeft tot doel:

- Het leveren, verkopen van markttechnische, kommercee, organisatorisch, technisch-mechanische kennis

en kunde, consulting inzake direkt marketing en allerlei administratieve en kommerciële diensten, Dit alles in de

meest ruime zin,

- Het verlenen van administratieve diensten aan derden in ruimste zin onder andere: het opstellen van

fakturen, het opstellen en bijhouden van boekhoudingen, publiciteits- en dactylografisch werk, het bijhouden van

alle sociale en fiscale verptichtingen,

Het aan- en verkopen en het bemiddelen bij aan- en verkoop van aile portefeuillewaarden, zoals

rentebewijzen, overheidsfondsen, aandelen en obligaties van alle aard.

- Het ondersteunen van andere financiële, commerciële of industriële instellingen; het deelnemen of bemiddelen en het waarborgen van hun verbintenissen,

- Het verstrekken van aile boekhoudkundige, bedrijfseconomische, fiscale, sociale en financiële adviezen en het verlenen van administratieve bijstand op eik gebied; het bemiddelen van verzekeringen, makelarij;

- Het opstellen van technische, commerciële, administratieve en financiële rapporten en het voeren van onderhandelingen met aile daarbij betrokken instanties.

- Aile verhandelingen betreffende onroerende goederen zoals aankoop, verkoop, ruiling, verkaveling, verhuring en beheer van onroerende goederen.

- Het bewerken, het bouwen op of bebouwen van deze goederen met het oog op de verkoop of de verhuring, de konstruktie, exploitatie en valorisatie van aile onroerende goederen.

Het aanvaarden van opdrachten tegen vergoeding en of commissielonen van derden op de hierboven vermelde verrichtingen; deze verhandelingen te doen voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin,

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Voor de verwezenlijking van haar doel zal de vennootschap aile roerende en onroerende goederen, materieel en inrichtingen mogen aankopen, huren, verhuren, bouwen, verkopen of ruilen alsmede alle leningen toestaan en ontleningen aangaan, zelfs met medevennoten als tegenpartij.

Zij zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een soortgelijk doei nastreven.

De vennootschap is eveneens gemachtigd waarborgen te stellen voor rekening van derden.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar produkten gemakkelijker kan verdelen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten.

Artikel 5 Kapitaal Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

HONDERD VIJF EN ZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (165.500,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderd tachtig (1.880) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd tachtigste (1/1.880ste) vertegenwoordigen van het vermogen van de vennootschap. Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 13 Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Is benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

de Heer DE SMET, Filip Orner, nationaal nummer 63.10.30 253-46, wonende te 9860 Oosterzele, Aalmoezenijestraat 58/A.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 14- Bestuur,

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, aile handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens

eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden

tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap. Artikel 15 Bijzondere volmachten,

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelin-gen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 18 Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand december om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen 'Harder% gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit en kan hij deze aan niemand overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt als algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden,

Artikel 21 Bijeenroeping Bevoegdheid Verplichting.

De zaakvoerder(s),en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk éénivirde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, certificaathouders en obligatiehouders, ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan andere personen die erom verzoeken. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 22 Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 24 Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

Artikel 25 Besluitvorming in de gewone en bijzondere algemene vergadering.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, ongeacht het aantal vertegenwoordig de aandelen. In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 28 - Stemmen per brie

Overeenkomstig artikel 280 Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten kunnen nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 29 Boekjaar Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en loopt tot en met dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 30 Bestemming van de winst Reserve.

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Artikel 33- Verdeling van het netto-actief.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld,

ELFDE BESLUIT

De algemene vergadering ontslaat in de functie van bestuurder, te rekenen vanaf heden:

Voor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad



- de Heer DE SMET, Filip Orner, geboren te Oudenaarde op 30 oktober 1963, nationaal nummer 63.10.30 253-46, wonende te 9860 Oosterzele, Aalmoezenijestraat 58/A.

- de Heer DE SMET André Emiel Michel, geboren te Welden op 13 april 1933, nationaal nummer 33.04.13 179-55 en wonende te 9700 Oudenaarde, Roosstraat 2.

- Mevrouw VAN- DE VELDE, Lucienne Angele Jeanne, geboren te Roborst op 30 april 1936, nationaal

nummer 36.04.30 1:86-86 en wonende te 9700 Oudenaarde, Roosstraat 2,

De algeméne vergádering ontslaat in de functie van gedelegeerd bestuurder, de Heer De Smet Filip,

voornoemd, té rekenen vanaf heden. "

De algemene vergadering geeft voile en algehele kwijting aan voornoemde bestuurders en gedelegeerd

bestuurder-voor de uitoefening van hun mandaat.

TWAALFDE BELUIT

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aan de zaakvoerder en aan

ondergetekende Notaris alle machten voor de uitvoering der genomen beslissingen tot coördinatie der statuten

en neerlegging van de gecoördineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Voor ontledend uiftreksel

(get.) Luc Roegiers

Geassocieerd Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd: afschrift de dato 11 juni 2014, verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief, verslag externe accountant en gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2013 : GE167904
23/12/2014 : GE167904
09/01/2015 : GE167904
20/12/2012 : GE167904
27/01/2012 : GE167904
24/01/2012 : GE167904
27/12/2011 : GE167904
20/12/2010 : GE167904
15/12/2009 : GE167904
30/12/2008 : GE167904
19/12/2007 : GE167904
08/02/2007 : GE167904
29/12/2006 : GE167904
08/12/2006 : GE167904
09/03/2006 : GE167904
20/12/2005 : GE167904
16/12/2004 : GE167904
08/12/2003 : GE167904
27/05/2003 : GE167904
24/05/2002 : GE167904
02/06/2001 : GE167904
07/07/1999 : GE167904
01/06/1999 : GE167904
13/02/1999 : GE167904
06/02/1997 : GE167904
03/01/1997 : GE167904
15/06/1996 : GE167904
11/10/1994 : GE167904

Coordonnées
ALUDES

Adresse
AALMOEZENIJESTRAAT 58A 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande