ALUPROF-SCHELFHAUT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALUPROF-SCHELFHAUT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 631.791.484

Publication

16/06/2015
ÿþmod 11.1

9 ~,~---

(L. k;,;. I,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i u i u iiu IIIIIIIIIIII II

" 15084902

Uh(11-1-IE NECH t BANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 5 JUNI 2015

AFDELING DErr~IRfiRMONDE

.o

Ondernemingsnr : 6 5À 1g), y el

Benaming (voluit) : Aluprof-Schelfhaut

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark Hoogveld Wissenstraat 2

9200 DENDERMONDE

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op drie juni tweeduizend vijftien, voor Meester Eric SPRUYT, notaris te

Brussel,

dat

1) Een vennootschap onder Pools recht ALUPROF S.A., met maatschappelijke zetel te 43-300 Bielsko-Biala (Polen), ul. Warszawska 153,

2) Een vennootschap onder Pools recht ALUPROF Serwis Sp z.o.o., met maatschappelijke zetel te 43-300;

Bielsko-Biala (Polen), ul. Warszawska 153,

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "Aluprof-

ScheIfhaut".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Industriepark Hoogveld, Wissenstraat 2.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigenj

rekening:

- Aankoop en verkoop, import en export, distributie en handel van aluminiumsystemen bedoeld voor:

(i) de productie van ramen en deuren, brandwerende deuren, veranda's, enz.;

(ii) de productie van gordijnwanden, façades, raamwanden, schermwanden, storefronts, aluminium panelen' en rail systemen enz..

- Aankoop en verkoop, import en export, distributie en handel van rolgordijnsystemen bedoeld voor de fabricage van rolluiken, garage en industriële deuren, commerciële poorten en luiken enz..

Onderzoek en ontwikkeling, vervaardiging, productie en assemblage, afwerking, levering en plaatsing; en installatie van :

(i) ramen en deuren, brandwerende deuren, veranda's, enz.;

(ii) gordijnwanden, façades, raamwanden, schermwanden, store aluminium panelen en rail systemen enz..

- Onderzoek en ontwikkeling, vervaardiging, productie en assemblage, afwerking, levering en plaatsing en installatie van rolgordijnsystemen met inbegrip van rolluiken, garage en industriële deuren, commerciële poorten en luiken enz.

- Bouw werkzaamheden met inbegrip van binnen en buiten installaties, alle afwerkingen van gebouwen, alle beglazingen en alle schilder en decoratiewerken.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen houden in andere vennootschappen, rechtstreeks of onrechtstreeks op welke wijze dan ook.

De vennootschap kan zekerheden afgeven cm haar eigen verplichtingen of verplichtingen van derden te waarborgen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van de eigen handelszaak,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende' handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn om de verwezenlijking van het doel geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van drie juni tweeduizend vijftien.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor- +

behouden Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 2.500.000,00). Het wordt aan het

Belgisch vertegenwoordigd door 250.000 aandelen, met een nominale waarde van tien euro (¬ 10,00) elk.

Staatsblad Op de kapitaalaandelen werd ais volgt in geld ingeschreven:

- door de vennootschap onder Pools recht "ALUPROF S.A.", ten belope van 249.000 aandelen;

- door de vennootschap onder Pools recht "ALUPROF Serwis Sp z.o.o.", ten belope van 1.000 aandelen. totaal: 250.000 aandelen.

Ieder aandeel werd volgestort ten belope van 25 ten honderd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 625.000 euro.

Het kapitaal werd volgestort ten belope van 25%.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE87 0017 5799 8694 bij de BNP Parisbas Fortis zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 29 mei 2015 afgeleverd bankattest.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen, Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

ln geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst,

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd, Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen, Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen ais hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden, met inbegrip van de voorzitter van de raad van bestuur, aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mat 11.9

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

} b

aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet,

2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

&3. Daoeliiks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

j4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking Kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524tervan het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hijszij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere perscon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alteen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel Kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant, De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, in deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap,

GEWONE VERGADERING.

De gewone vergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand mei

om 11 uur,

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de gewone vergadering de volgende werkdag plaats.

De gewone vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

TOELATING TOT DE VERGADERING

Op de laatste blz:van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

"

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit,

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven,

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

UITKERING.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur,

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

VERBODEN UITKERING.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken,

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

~n R Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Werden tot bestuurders benoemd:

1/ De heer Tomasz Grzegorz GRELA, wonende te Mickiewicza 23 m7, 43-300 Bíelsko-Biala (Polen),

2/ Mevrouw Jolanta Barbara KOSIEC, wonende te Lenartowicza 39 m23, 43-300 Bielsko-Biala (Polen).

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de gewone vergadering van het jaar 2018.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS.

Werd benoemd tot commissaris van de vennootschap: de Burg. BVBA Nijs Roeckens Bedrijfsrevisoren, met zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Prins Boudewijnlaan 116, met als vaste vertegenwoordiger Karel Nijs, bedrijfsrevisor, revisor erkend door de FSMA voor ICB's, vennoot. De aanstelling geldt voor de wettelijke en hernieuwbare termijn van drie jaar, zijnde tot aan de algemene vergadering in 2018 die de jaarrekening over het boekjaar 2017 zal goedkeuren.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 3 juni 2015 en zal worden afgesloten op 31.12.2015, EERSTE GEWONE VERGADERING.

De eerste gewone vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle verbintenissen evenals alle verplichtingen die daaruit voortspruiten en alle handelingen gesteld door de oprichters of één van hen in naam en voor rekening van de vennootschap ln oprichting worden ovengencmen door de vennootschap die bij deze akte wordt opgericht, in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze overname heeft pas uitwerking op het moment dat de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid verwerft, dat wil zeggen op de datum waarop de oprichtingsakte wordt neergelegd bij de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Ingrid Meeussen en Laurence Lejeune, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1180 Brussel, Vossendreef 6 bus 1, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, twee volmachten)

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Eric SPRUYT

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

15/07/2015
ÿþ Mod Word 77.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANKVAN

KOOPHANDEL GENT

B JULI 2015

AFDELiNgReDERMONDE

,I, 1fl IIl11ll Il E N

*15101907*















Op de lastste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0631.791.484

Benaming

(voluit) : Aluprof-Schelfhaut

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wissenstraat 2 - 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Op 1 juli 2015 heeft de bijzondere algemene vergadering beslist om de heer Herman Schelfhaut, wonende te 9250 Waasmunster, Kastanjelaan 2 te benoemen als bestuurder met uitwerking op 1 juli 2015. Zijn mandaat van bestuurder is niet bezoldigd en zal onmiddellijk tot een einde komen na de gewone algemene vergadering die gehouden wordt in het jaar 2018..

Volmacht wordt verleend aan mevrouw Ingrid Meeussen, kantoorhoudende te Vossendreef 6 bus 1, 1180 Brussel, met het recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen met het oog op de publicatie van de huidige beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Te dien einde mag de gevolmachtigde namens de vennootschap alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nodig of nuttig zal blijken voor de uitvoering ervan.

Op 1 juli 205 heeft de raad van bestuur beslist om de heer Herman Schelfhaut, wonende te 9250 blaasmunster, Kastanjelaan 2 te benoemen ais gedelegeerd bestuurder met uitwerking op 1 juli 2015.

Volmacht wordt verleend aan mevrouw Ingrid Meeussen, kantoorhoudende te Vossendreef 6 bus 1, 1180 Brussel, met het recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen met het oog op de publicatie van de huidige beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, te dien einde mag de gevolmachtigde namens de vennootschap alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nodig of nuttig zal blijken voor de uitvoering ervan.

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen optredend, Binnen het kader van het dagelijks bestuur is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ingrid Meeussen

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALUPROF-SCHELFHAUT

Adresse
INDUSTRIEPARK HOOGVELD WISSENSTRAAT 2 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande