AMBULANTE ONDERSTEUNING TWEB

Association sans but lucratif


Dénomination : AMBULANTE ONDERSTEUNING TWEB
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 428.773.850

Publication

13/06/2014
ÿþMOD2.2

Ondememingsnr : 428373.850

MI tj

(./ Begeleid Wonen TWEB

(verkort):

Rechtsvorm: VZW

Zetel Leuzesesteenweg 138, 9600 Ronse

Wijziging naam en Rond von Bestuur

HOOFDSTUK 1,  Benaming, zetel, doel

Artikel 1, De vereniging wordt Ambulante ondersteuning (web genaamd.

Artikel 2. De zetel is gevestigd op het adres: Leuzesesteenweg 138, 9600 Ronse gelegen in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen, afdeling Oudenaarde, De Raad van Bestuur beslist over elke gebeurlijke adresverandering.

Artikel 3, De vereniging heeft tot doel:

Het bieden van ambulante ondersteuning aan volwassenen met een handicap om zo betere kansen te creëren een zelfstandig en kwaliteitsvol leven tilt te bouwen niet hun netwerk en alle andere betrokken organisaties.

Artikel 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tilde ontbonden worden. Artikel 5. De werkingsmodaliteiten van de vereniging worden door een huishoudelijk reglement bepaald.

HOOFDSTUK Il. Leden

Artikel 6. Het aantal leden Is onbeperkt, maar mag niet minder dan zes bedragen.

Met leden bedoelen we de effectieve leden, dit zijn de stemgerechtigde leden op de aigemene vergadering

Artikel 7. De algemene vergadering is gemachtigd nieuwe leden aan te nemen. leder die wenst lid te worden dient een schriftelijke aanvraag ln bij de raad van bestuur. Elk lid kan ook een kandidaat voordragen. De raad van bestuur plaatst deze aanvraag op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering.

Artikel 8. De leden kunnen ter' allen tijde uit de vereniging treden door schriftelijk hun ontslag ln te dienen bij de voorzitter van de raad van bestuur.

De uitsluiting van een lid wordt door de algemene vergadering uitgesproken met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 9. Het ontslagnemend lid of het uitgesloten lid, kan geen aanspraak maken op het (maatschappelijk) bezit van de vereniging.

Artikel 10, De leden zijn geen jaarlijkse bijdrage verschuldigd aan de vzm

HOOFDSTUK Ill,- Bestuur

Artikel 11. De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur van ten minste drie leden.

De bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar door de (bijzondere) algemene

vergadering. De bestuurders zijn herkiesbaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ln de bijlagen bij hot BergIsch Staatsblad bekend te maken kopie na neerieggIng van cie akte ter grime

IIO II III HI IUI

*14116610*

II Gent

Afdeling Oudenaarde

03 JUN1 2014

G.r.rroe



Op de laatste talz. van Luik B vermelden : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevcegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De bestuurders kunnen ten allen tijde "rit de vereniging treden door schriftelijk hun ontslag in te dienen bij de voorzitter van de raad van bestuur.

De bestuurders kunnen eveneens ten allen tilde met gegronde redenen door de algemene vergadering bij gewone meerderheid afgezet worden.

Valt het mandaat van één of meer bestuurders open, dan zullen de overblijvende bestuurders de raad van bestuur uitmaken en dezelfde bevoegdheden hebben als een voltallige raad van bestuur zulks tot een volgende algemene vergadering, of tot het bijeenroepen van een bijzondere algemene vergadering.

Artikel 12, De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en/of schatbewaarder. Dit mandaat eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag of ontzetting door de raad van bestuur. De bestuurders kunnen vrijwillig ontslag nemen van dit mandaat door dit te agenderen op de raad van bestuur.

Artikel 13. De raad van bestuur ie slechts geldig samengesteld wanneer van de bestuurders de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De leden kunnen zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder. Elke bestuurder kan slechts één volmacht opnemen.

Artikel 14. De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of op (schriftelijk) verzoek van minstens twee bestuurders. Ze oefenen hun bevoegdheid uit als college, de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij tweederde meerderheid van de aanwezige of gevolmachtigde leden. Voor het uitoefenen van financiële bevoegdheden verwijzen we naar art. 19

Artikel 16. De voorzitter van de raad van bestuur zit de algemene vergadering voor.

Artikel 17. De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om de belangen van de

vereniging te behartigen.

Wat niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering is voorbehouden, behoort tot zijn bevoegdheid.

Artikel 18. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur; dat samengesteld is uit de voorzitter, een bestuurder en de coördinator van de dienst, samenroepen.

Dit dagelijks bestuur werkt "onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur en kan volgende beslissingen nemen betreft:

-Dag dagelijkse handelingen die moeten genomen worden om de werking van de dienst te verzekeren -Niet-dagdagelijkse handelingen die echter een kleine invloed hebben op de werking van de dienst. -Beslissingen die niet behoren tot de volige categorieën maar omwille van hun hoogdringendheid niet

kunnen wachten op een besluit van de raad van bestuur.

De benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van de dagelijkse bestuurders kan geschieden:

-Op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

-Door afzetting«door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent'geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet ' evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de - betrokkene

Artikel 19. Opdat de vereniging geldig zou verbonden zijn tegenover derden, moeten alle akten en stukken getekend mi-den door de voorzitter eh één bestuurder.

Wat betreft.kwijtingen en ontvangstbewijzen ten aanzien van het pestbestuur,- postcheque, girodiensten, spaarkassen en dergelijke meer, kan de voorzitter mandaat verlenen aan de coördinator van de dienst. Diens beváegdheden zullen worden vastgelégd in het huishoudelijk reglement«

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om vereniging ,te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk bit.

HOOFDSTUK IV. Algemene vergadering

Artikel 20. De algemene vergadering heeft de bevoegdheid Voorzien door de wet, en meer bepaald:

-wijziging van de statuten;

-benoeming en afzetten van de bestuurders;

-benoeming en afzetting van de commissarissen, het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging

wordt toegekend.

MOD 2.2

-goedkeuring der begrotingen en rekeningen.

-goedkeuren inhoudelijk jaarverslag

-de ontbinding der vereniging.

-de uitsluiting van de leden,

-kwijting van de bestuurders en de commissarissen

-omzetting vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

-aile gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 21. De effectieve leden van de vereniging vergaderen minstens jaarlijks in algemene vergadering, in de loop van het eerste halfjaar, in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats door de raad van bestuur aangeduid.

De raad van bestuur kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Hij is verplicht dit te doen als één vijfde van de leden dit vragen.

Artikel 22. Al de leden worden voor de algemene vergadering opgeroepen bij gewone brief, namens de raad van bestuur verzonden ten minste acht dagen N'ô& de vastgestelde datum. De dagorde moet bij de oproeping gevoegd zijn.

De leden hebben het recht om bijkomende punten aan de agenda toe te voegen tot de dag v6ár aanvang van de algemene vergadering. Deze kunnen behandeld worden ais alle aanwezige leden hiermee akkoord gaan.

Behalve in de gevallen voorzien bij artikelen 8,12 en 20 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002., kan de algemene vergadering toch geldig beraadslagen bij een aanwezigheid of vertegenwoordiging van 2/3 van de leden over aile punten ook al waren zij niet op de agenda vermeld.

[Artikel 8 statutenwijziging: over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten

-se minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn.

e Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van tweederde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de

" e aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede of het derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 12: ontslag leden: de uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde

crr, leden.

Artikel 20: ontbinding: de algemene vergadering kan de ontbinding van de vereniging alleen uitspreken

err, onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van

egi de vereniging .1

,

Artikel 23. De algemene vergadering is slechts geldig samengesteld; wanneer van de leden minstens de

et

helft aanwezig of vertegenwoordigd is.

"etil  De beslissingen worden genomen bij tweederde meerderheid van stemmen. Wanneer de beslissingen-

et betrekking hebben op personen kan de stemming, geheim gebeuren. Dit kan eveneens het geval zijn wanneer

et

een lid om de geheime stemming verzoekt,

Artikel 24. De beslissingen van de algemene vergadering worden in de verslagen ingeschrevèn, waarvan de deelgenoten steeds kennis mogen nemen op de maatschappelijke zetel.

.De verslagen worden door de voorzitter en de secretaris ondertekend.

P: "

Beslissingen die derde personen aanbelangen, worden hun rechtstreeks of bij middel van publicatie in het

Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

HOOFDSTUK V.- Rekeningen en begroting

et

Artikel. 25. Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. leder jaar, worden op 31

P: december, de uftbetalingsrekeningen afgesloten, het batig saldo komt toe aan de vereniging en wordt in de maatschappelijke reserve gestort.

De rekeningen van het voorbije dienstjaar en de begroting voor het komende dienstjaar, worden jaarlijks

door de raad van bestuur onderworpen aan de goedkeuring van de gewone algemene vergadering.

HOOFDSTUK VI.- Wijziging van de statuten, ontbinding, vereffening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 26, Voor Iedere statutenwijziging worden de formaliteiten in acht genomen zoals voorgeschreven door de artikelen 8 en 9 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 met 2002.

[Artikel 8 statutenwijziging: over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van tweederde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede of het derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 27. De ontbinding van de vereniging kan geschieden onder voorwaarde voorzien bij artikel 20 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002. In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging, zal de algemene vergadering die de ontbinding heeft uitgesproken, vereffenaars aanstellen, waarvan zij de bevoegdheden bepaalt. De algemene vergadering zal na aanzuivering van het passief, de bestemming van het batig saldo bepalen. De bestemming moet zo dicht mogelijk het gestelde doel van de ontbonden vereniging benaderen. De vereffening gebeurt in overeenstemming met het besluit betreffende de erkenning en subsidiëring van diensten Begeleid Wonen voor personen met een handicap van 13 jull 2001 en wijziging van 4 april 2014 in het bijzonder de toevoeging van artikel 14/1.

De eventuele gerechtelijke ontbinding zal worden gevolgd door een algemene vergadering, met dezelfde doeleinden, bijeengeroepen door de rechtbank of door de vereffenaars.

Akte van de Raad van Bestuur

De algemene vergadering van 26 mei 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting van volgende bestuurders het ontslag aanvaard en volgende bestuurders benoemd

De algemene vergadering heeft'het ontslag aanvaard van:

Goemine Cari, Nederenamestraat 149, 9700 Oudenaarde, geboren op 25/07/1963, te Kortrijk Blommaert Françoise, Hokelbeke 4, 9680 Maarkedal, geboren op 30/10/1966, te Oudenaarde

De algemene vergadering heeft tot bestuurder benoemd:

Van Royen Ilse, Boekelstraat 63, 9660 Brakel, geboren op 12/01/1969, te Sint Niklaas

De algemene vergadering heeft tot bestuurders herbenoemd:

Van Steenbrugge Aline, Rue Verte Voie 3, 7750 Amougies, geboren op 11/02/1956, te Gent

Biasino Didier, Mgr, Lambrechtstraat 112, 9700 Oudenaarde, geboren op 23/01/1967, te Oudenaarde

Ulens Edith, Bergstraat 61, 9700 Oudenaarde, geboren op 23/12/1967, te Gent

De Clercq Koen, Belaardstraat 8, 9690 Kluisbergen, geboren op 19/10/1974, te Oudenaarde

Demortier Aaron, Grote Herreweg 39, 9690 Klulsbergen, geboren op 11/04/1985 te Kortrijk

De huidige raad van bestuur ziet er als volgt uit:

Van Steenbrugge Aline, Rue Verte Voie 3, 7750 Amougies, geboren op 11/02/1956, te Gent

Biasino Didier, Mgr, Lambrechtstraat 112, 9700 Oudenaarde, geboren op 23/01/1967, te Oudenaarde

Lllens Edith, Bergstraat 61, 9700 Oudenaarde, geboren op 23/12/1967, te Gent

De Clercq Koen, Beiaardstraat 8, 9690 Kluisbergen, geboren op 19/10/1974, te Oudenaarde

Dernortier Aaron, Grote Herreweg 39, 9690 Kluisbergen, geboren op 11/04/1985 te Kortrijk

Van Royen Ilse, Boekelstraat 63, 9660 Brakei, geboren op 12/01/1969, te Sint Niklaas

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college tilt, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in aile gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Op de raad van bestuur van 26 mei 2014 zijn volgende functies onder zijn leden verdeeld en in die functie benoemd:

Voorzitter : Van Steenbrugge Aline, Rue Verte Voie 3, 7750 Amougies, geboren op 11/02/1956, te Gent Secretaris: Biasino Didier, Mgr. Lambrechtstraat 112, 9700 Oudenaarde, geboren op 23/01/1967, te Albertstad

Penningmeester: De Clercq Koen, Rue de Taxitourne 27, 1000 Brussel, geboren op 19110/1974, te Oudenaarde

Voor alle administratieve en financiële verplichtingen heeft de voorzitter afzonderlijke en onbeperkte volmacht.

Opgemaakt te Ronse op 19 mei 2014

Van Steenbrugge Aline Biasino Didier

Voorzitter Sécretaris

Tegeleijk hierbij neergelegd:

- Akte betreffende de Raad van Bestuur

- Akte betreffende de personen gemachtigd om de verening te vertegenwoordigen

20/07/2011
ÿþr MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~ ~

I ,.,,~`'7,.~~if~~~~

. ~

08 JULI 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 428.773.850

Benaming

(voluit) : BEGELEID WONEN TWEB, VZW

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : VZUV

Zetel : Leuzesesteenweg 138, 9600 Ronse

Onderwerp akte : Wijziging statuten

HOOFDSTUK I.  Benaming, zetel, doel

Artikel 1. De vereniging wordt "Begeleid Wonen TWEB, vzw" genaamd.

Artikel 2. De zetel is gevestigd op het adres: Leuzesesteenweg 138, 9600 Ronse gelegen in het gerechtelijk arrondissement Oudenaarde. De algemene vergadering beslist over elke gebeurlijke adresverandering.

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel:

Het bieden van ambulante hulpverlening aan volwassenen met een handicap om zo betere kansen te creëren een zelfstandig en kwaliteitsvol leven uit te bouwen met hun netwerk en alle andere betrokken organisaties.

Artikel 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden. Artikel 5. De werkingsmodaliteiten van de vereniging worden door een huishoudelijk reglement bepaald. HOOFDSTUK Il.  Leden

Artikel 6. Het aantal leden is onbeperkt, maar mag niet minder dan zes bedragen.

Met leden bedoelen we de effectieve leden, dit zijn de stemgerechtigde leden op de algemene vergadering

Artikel 7. De algemene vergadering is gemachtigd nieuwe leden aan te nemen. Ieder die wenst lid te worden dient een schriftelijke aanvraag in bij de raad van bestuur. Elk lid kan ook een kandidaat voordragen. De raad van bestuur plaatst deze aanvraag op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering.

Artikel 8. De leden kunnen ten allen tijde uit de vereniging treden door schriftelijk hun ontslag in te dienen bij de voorzitter van de raad van bestuur.

De uitsluiting van een lid wordt door de algemene vergadering uitgesproken met een meerderheid van twee' derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 9. Het ontslagnemend lid of het uitgesloten lid, kan geen aanspraak maken op het (maatschappelijk) bezit van de vereniging.

Artikel 10. De leden zijn geen jaarlijkse bijdrage verschuldigd aan de vzw.

HOOFDSTUK III.- Bestuur

Artikel 11. De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur van ten minste drie leden.

" De bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar door de (bijzondere) algemene vergadering. De bestuurders zijn herkiesbaar.

De bestuurders kunnen ten allen tijde uit de vereniging treden door schriftelijk hun ontslag in te dienen bij de ' voorzitter van de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

De bestuurders kunnen eveneens ten allen tijde niet gegronde redenen door de algemene vergadering bij gewone meerderheid afgezet warden.

Valt het mandaat van één of meer bestuurders open, dan zullen de overblijvende bestuurders de raad van bestuur uitmaken en dezelfde bevoegdheden hebben als een voltallige raad van bestuur zulks tot een volgende algemene vergadering, of tot het bijeenroepen van een bijzondere algemene vergadering.

Artikel 12. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en/of schatbewaarder. Dit mandaat eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag of ontzetting door de raad van bestuur. De bestuurders kunnen vrijwillig ontslag nemen van dit mandaat door dit te agenderen op de raad van bestuur.

Artikel 13. De raad van bestuur is slechts geldig samengesteld wanneer van de bestuurders de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De leden kunnen zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder. Elke bestuurder kan slechts één volmacht opnemen.

Artikel 14. De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of op (schriftelijk) verzoek van minstens twee bestuurders. Ze oefenen hun bevoegdheid uit als college, de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij tweederde meerderheid van de aanwezige of gevolmachtigde leden. Voor het uitoefenen van financiële bevoegdheden verwijzen we naar art. 19

Artikel 16. De voorzitter van de raad van bestuur zit de algemene vergadering voor.

Artikel 17. De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om de belangen van de

vereniging te behartigen.

Wat niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering is voorbehouden, behoort tot zijn bevoegdheid.

Artikel 18. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur; dat samengesteld is uit de voorzitter, een bestuurder en de coördinator van de dienst, samenroepen.

Dit dagelijks bestuur werkt onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur en kan volgende beslissingen nemen betreft:

-Dagdagelijkse handelingen die moeten genomen worden om de werking van de dienst te verzekeren -Niet-dagdagelijkse handelingen die echter een kleine invloed hebben op de werking van de dienst. -Beslissingen die niet behoren tot de vorige categorieën maar omwille van hun hoogdringendheid niet

kunnen wachten op een besluit van de raad van bestuur.

De benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van de dagelijkse bestuurders kan geschieden:

-Op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

-Door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene

Artikel 19. Opdat de vereniging geldig zou verbonden zijn tegenover derden, moeten alle akten en stukken getekend worden door de voorzitter en één bestuurder.

Wat betreft kwijtingen en ontvangstbewijzen ten aanzien van het postbestuur, postcheque, girodiensten, spaarkassen en dergelijke meer, kan de voorzitter mandaat verlenen aan de coördinator van de dienst. Diens bevoegdheden zullen worden vastgelegd in het huishoudelijk reglement.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

HOOFDSTUK IV. Algemene vergadering

Artikel 20. De algemene vergadering heeft de bevoegdheid voorzien door de wet, en meer bepaald: -wijziging van de statuten;

-benoeming en afzetten van de bestuurders;

-benoeming en afzetting van de commissarissen, het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging

wordt toegekend.

-goedkeuring der begrotingen en rekeningen.

-de ontbinding der vereniging.

d MOD 2.2

-de uitsluiting van de leden.

-kwijting van de bestuurders en de commissarissen

-omzetting vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

-alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 21. De effectieve leden van de vereniging vergaderen minstens jaarlijks in algemene vergadering, in de loop van het eerste half jaar, in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats door de raad van bestuur aangeduid.

De raad van bestuur kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Hij is verplicht dit te doen als één vijfde van de leden dit vragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge Artikel 22. Al de leden worden voor de algemene vergadering opgeroepen bij gewone brief, namens de raad van bestuur verzonden ten minste acht dagen vóór de vastgestelde datum. De dagorde moet bij de oproeping gevoegd zijn.

De leden hebben het recht om bijkomende punten aan de agenda toe te voegen tot de dag vôôr aanvang van de algemene vergadering. Deze kunnen behandeld worden als alle aanwezige leden hiermee akkoord gaan.

Behalve in de gevallen voorzien bij artikelen 8,12 en 20 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002., kan de algemene vergadering toch geldig beraadslagen bij een aanwezigheid of vertegenwoordiging van 2/3 van de leden over alle punten ook al waren zij niet op de agenda vermeld.

[Artikel 8 statutenwijziging: over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van tweederde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede of het derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 12: ontslag leden: de uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 20: ontbinding: de algemene vergadering kan de ontbinding van de vereniging alleen uitspreken onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.]

Artikel 23. De algemene vergadering is slechts geldig samengesteld, wanneer van de leden minstens de helft aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen bij tweederde meerderheid van stemmen. Wanneer de beslissingen betrekking hebben op personen kan de stemming geheim gebeuren. Dit kan eveneens het geval zijn wanneer een lid om de geheime stemming verzoekt.

Artikel 24. De beslissingen van de algemene vergadering worden in de verslagen ingeschreven, waarvan de

deelgenoten steeds kennis mogen nemen op de maatschappelijke zetel.

De verslagen worden door de voorzitter en de secretaris ondertekend.

Beslissingen die derde personen aanbelangen, worden hun rechtstreeks of bij middel van publicatie in het

Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

HOOFDSTUK V.- Rekeningen en begroting

Artikel 25. Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Ieder jaar, worden op 31 december, de uitbetalingsrekeningen afgesloten, het batig saldo komt toe aan de vereniging en wordt in de maatschappelijke reserve gestort.

De rekeningen van het voorbije dienstjaar en de begroting voor het komende dienstjaar, worden jaarlijks door de raad van bestuur onderworpen aan de goedkeuring van de gewone algemene vergadering.

HOOFDSTUK VI.- Wijziging van de statuten, ontbinding, vereffening

Artikel 26. Voor iedere statutenwijziging worden de formaliteiten in acht genomen zoals voorgeschreven door de artikelen 8 en 9 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

MOa 2.2

Luik 8 - Vervolg

[Artikel 8 statutenwijziging: over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van tweederde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen warden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede of het derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 27. De ontbinding van de vereniging kan geschieden onder voorwaarde voorzien bij artikel 20 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002. In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging, zal de algemene vergadering die de ontbinding heeft uitgesproken, vereffenaars aanstellen, waarvan zij de bevoegdheden bepaalt. De algemene vergadering zal na aanzuivering van het passief, de " bestemming van het batig saldo bepalen. De bestemming moet zo dicht mogelijk het gestelde doel van de ontbonden vereniging benaderen.

De eventuele gerechtelijke ontbinding zal worden gevolgd door een algemene vergadering, met dezelfde doeleinden, bijeengeroepen door de rechtbank of door de vereffenaars.

Opgemaakt te Ronse op 11 mei 2011

Aline Van Steenbrugge Didier Biasino

Voorzitter Secretàris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2015
ÿþt MOD 2.2

ue~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



I 1 11 1 !1

111 1 111 1

i zo as

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 1 AUG, 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 428.773.850

Benaming

(voluit) : Ambulante ondersteuning tweb

(verkort) :

Rechtsvorm: VZW

Zetel : Leuzesesteenweg 138, 9600 Ronse

Onderwerp akte : Wijziging Raad van Bestuur

HOOFDSTUK I.  Benaming, zetel, doel

Artikel 1. De vereniging wordt Ambulante ondersteuning tweb genaamd.

Artikel 2, De zetel is gevestigd op het adres: Leuzesesteenweg 138, 9600 Ronse gelegen in de rechtbank van koophandel van Gent - afdeling Oudenaarde. De Raad van Bestuur beslist over elke gebeurlijke adresverandering.

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel:

Het bieden van ambulante ondersteuning aan volwassenen met een handicap om zo betere kansen te creëren een zelfstandig en kwaliteitsvol leven uit te bouwen met hun netwerk en alle andere betrokken organisaties..

Artikel 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden warden.

Artikel 5. De werkingsmodaliteiten van de vereniging worden door een huishoudelijk reglement bepaald,

HOOFDSTUK Il.  Leden

Artikel 6. Het aantal leden is onbeperkt, maar mag niet minder dan zes bedragen.

Met leden bedoelen we de effectieve leden, dit zijn de stemgerechtigde leden op de algemene Vergadering

Artikel 7. De algemene vergadering is gemachtigd nieuwe leden aan te nemen. Ieder die wenst lid te worden dient een schriftelijke aanvraag in bij de raad van bestuur. Elk lid kan ook een kandidaat voordragen. De raad van bestuur plaatst deze aanvraag op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering.

Artikel 8. De leden kunnen ten allen tijde uit de vereniging treden door schriftelijk hun ontslag in te dienen bij de voorzitter van de raad van bestuur.

De uitsluiting van een lid wordt door de algemene vergadering uitgesproken met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 9. Het ontslagnemend lid of het uitgesloten lid, kan geen aanspraak maken op het (maatschappelijk) bezit van de vereniging.

Artikel 10. De leden zijn geen jaarlijkse bijdrage verschuldigd aan de vzw.

HOOFDSTUK III.- Bestuur

Artikel 11. De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur van ten minste drie leden.

De bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar door de (bijzondere) algemene

vergadering. De bestuurders zijn herkiesbaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOA 2.2

De bestuurders kunnen ten allen tijde uit de vereniging treden door schriftelijk hun ontslag in te dienen bij de voorzitter van de raad van bestuur.

De bestuurders kunnen eveneens ten allen tijde met gegronde redenen door de algemene vergadering bij gewone meerderheid afgezet worden.

Valt het mandaat van één of meer bestuurders open, dan zullen de overblijvende bestuurders de raad van bestuur uitmaken en dezelfde bevoegdheden hebben als een voltallige raad van bestuur zulks tot een volgende algemene vergadering, of tot het bijeenroepen van een bijzondere algemene vergadering.

Artikel 12. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en/of schatbewaarder, Dit mandaat eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag of ontzetting door de raad van bestuur. De bestuurders kunnen vrijwillig ontslag nemen van dit mandaat door dit te agenderen op de raad van bestuur.

Artikel 13. De raad van bestuur is slechts geldig samengesteld wanneer van de bestuurders de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De leden kunnen zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder. Elke bestuurder kan slechts één volmacht opnemen.

Artikel 14. De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of op (schriftelijk) verzoek van minstens twee bestuurders, Ze oefenen hun bevoegdheid uit als college, de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij tweederde meerderheid van de aanwezige of gevolmachtigde leden. Voor het uitoefenen van financiële bevoegdheden verwijzen we naar art. 19

Artikel 16. De voorzitter van de raad van bestuur zit de algemene vergadering voor.

et

11 Artikel 17. De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om de belangen van de

vereniging te behartigen.



Wat niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering is voorbehouden, behoort tot zijn bevoegdheid.

e Artikel 18. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur; dat samengesteld is uit de voorzitter, een

Xbestuurder en de coordinator van de dienst, samenroepen.

e Dit dagelijks bestuur werkt onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur en kan volgende

b beslissingen nemen betreft:

rm

-Dagdagelijkse handelingen die moeten genomen worden om de werking van de dienst te verzekeren

wa

-Niet-dagdagelijkse handelingen die echter een kleine invloed hebben op de werking van de dienst.

e -Beslissingen die niet behoren tot de vorige categorieën, maar omwille van hun hoogdringendheid niet

d' kunnen wachten op een besluit van de raad van bestuur,

I De benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist

le

indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

N De ambtsbeëindiging van de dagelijkse bestuurders kan geschieden:

c-Op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van

bestuur

co -Door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de

~

 meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet

et evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de

betrokkene

etArtikel 19. Opdat de vereniging geldig zou verbonden zijn tegenover derden, moeten alle akten en stukken

ri) getekend worden door de voorzitter en één bestuurder.

el Wat betreft kwijtingen en ontvangstbewijzen ten aanzien van het postbestuur, postcheque, girodiensten,

te

er spaarkassen en dergelijke meer, kan de voorzitter mandaat verlenen aan de coördinator van de dienst. Diens

bevoegdheden zullen worden vastgelegd in het huishoudelijk reglement.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging

el te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten

binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad.

et De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

HOOFDSTUK IV. Algemene vergadering

Artikel 20. De algemene vergadering heeft de bevoegdheid voorzien door de wet, en meer bepaald:

-wijziging van de statuten;

-benoeming en afzetten van de bestuurders;

-benoeming en afzetting van de commissarissen, het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging

wordt toegekend.

ï

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

-goedkeuring der begrotingen en rekeningen.

-goedkeuren inhoudelijk jaarverslag

-de ontbinding der vereniging.

-de uitsluiting van de leden.

-kwijting van de bestuurders en de commissarissen

-omzetting vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

-aile gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 21. De effectieve leden van de vereniging vergaderen minstens jaarlijks in algemene vergadering, in de loop van het eerste half jaar, in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats door de raad van bestuur aangeduid.

De raad van bestuur kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Hij is verplicht dit te doen als één vijfde van de leden dit vragen,

Artikel 22. Al de [eden worden voor de algemene vergadering opgeroepen bij gewone brief, namens de raad Van bestuur verzonden ten minste acht dagen vaar de vastgestelde datum. De dagorde moet bij de oproeping gevoegd zijn,

De leden hebben het recht om bijkomende punten aan de agenda toe te voegen tot de dag vóór aanvang van de algemene vergadering. Deze kunnen behandeld worden als alle aanwezige leden hiermee akkoord gaan.

Behalve in de gevallen voorzien bij artikelen 8,12 en 20 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002., kan de algemene vergadering toch geldig beraadslagen bij een aanwezigheid of vertegenwoordiging van 2/3 van de leden over alle punten ook al waren zij niet op de agenda vermeld.

[Artikel 8 statutenwijziging: over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van tweederde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen niet een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, Kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede of het derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 12: ontslag leden: de uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 20; ontbinding: de algemene vergadering kan de ontbinding van de vereniging alleen uitspreken onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.]

Artikel 23. De algemene vergadering is slechts geldig samengesteld, wanneer van de leden minstens de helft aanwezig of vertegenwoordigd is..

De beslissingen worden genomen bij tweederde meerderheid van stemmen, Wanneer de beslissingen betrekking hebben op personen kan de stemming geheim gebeuren. Dit kan eveneens het geval zijn wanneer een lid om de geheime stemming verzoekt.

Artikel 24. De beslissingen van de algemene vergadering worden in de verslagen ingeschreven, waarvan de

deelgenoten steeds kennis mogen nemen op de maatschappelijke zetel.

De verslagen worden door de voorzitter en de secretaris ondertekend.

Beslissingen die derde personen aanbelangen, worden hun rechtstreeks of bij middel van publicatie in het

Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

HOOFDSTUK V.- Rekeningen en begroting

Artikel 25. Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december, Ieder jaar, worden op 31 december, de uitbetalingsrekeningen afgesloten, het batig saldo komt toe aan de vereniging en wordt in de maatschappelijke reserve gestort.

De rekeningen van het voorbije dienstjaar en de begroting voor het komende dienstjaar, worden jaarlijks door de raad van bestuur onderworpen aan de goedkeuring van de gewone algemene vergadering.

a

HOOFDSTUK VI,- Wijziging van de statuten, ontbinding, vereffening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Artikel 26. Voor iedere statutenwijziging worden de formaliteiten in acht genomen zoals voorgeschreven door de artikelen 8 en 9 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

[Artikel 8 statutenwijziging: over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van tweederde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede of het derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 27. De ontbinding van de vereniging kan geschieden onder voorwaarde voorzien bij artikel 20 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002. In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging, zal de algemene vergadering die de ontbinding heeft uitgesproken, vereffenaars aanstellen, waarvan zij de bevoegdheden bepaalt. De algemene vergadering zal na aanzuivering van het passief, de bestemming van het batig saldo bepalen, De bestemming moet zo dicht mogelijk het gestelde doel van de ontbonden vereniging benaderen. De vereffening gebeurt in overeenstemming met het besluit betreffende de erkenning en subsidiëring van diensten Begeleid Wonen voor personen met een handicap van 13 juli 2001 en wijziging van 4 april 2014 in het bijzonder de toevoeging van artikel 14/1,

De eventuele gerechtelijke ontbinding zal worden gevolgd door een algemene vergadering, met dezelfde doeleinden, bijeengeroepen door de rechtbank of door de vereffenaars,

Akte van de Raad van Bestuur

De algemene vergadering van 04 juni 2015, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting van volgende bestuurders het ontslag aanvaard en volgende bestuurders benoemd

De algemene vergadering heeft het ontslag aanvaard van:

De Clercq Koen, Rue de Taxitourne 27, 1000 Brussel, geboren op 19/10/1974, te Oudenaarde

De algemene vergadering heeft tot bestuurder benoemd:

Van Hoorne Kathy, Breeweg 4, 9688 Schorisse, geboren op 11/12/1967, te Roeselare

De algemene vergadering heeft tot bestuurders herbenoemd:

Van Steenbrugge Aline, Rue Verte Voie 3, 7750 Amougies, geboren op 11/02/1956, te Gent

Biasino Didier, Mgr. Lambrechtstraat 112, 9700 Oudenaarde, geboren op 2310111967, te Oudenaarde

Ulens Edith, Bergstraat 61, 9700 Oudenaarde, geboren op 23/1211967, te Gent

Demortier Aaron, Grote Herreweg 39, 9690 Kluisbergen, geboren op 11/04/1985 te Kortrijk

Van Royen lise, Boekelstraat 63, 9660 Brakel, geboren op 1210111969, te Sint Niklaas

De huidige raad van bestuur ziet er ais volgt uit:

Van Steen brugge Aline, Rue Verte Voie 3, 7750 Amougies, geboren op 11/02/1956, te Gent

Biasino Didier, Mgr., Lambrechtstraat 112, 9700 Oudenaarde, geboren op 2310111967, te Oudenaarde

Ulens Edith, Bergstraat 61, 9700 Oudenaarde, geboren op 23/12/1967, te Gent

Demortier Aaron, Grote Herreweg 39, 9690 Kluisbergen, geboren op 11/04/1985 te Kortrijk

Van Royen lise, Boekelstraat 63, 9660 Brakel, geboren op 1210111969, te Sint Niklaas

Van Hoorne Kathy, Breeweg 4, 9688 Schorisse, geboren op 11/12/1967, te Roeselare

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

4

41

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

s lvSOD 22

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Op de raad van bestuur van 04 juni 2015 zijn volgende functies onder zijn leden verdeeld en in die functie benoemd:

Voorzitter : Van Steenbrugge Aline, Rue Verte Voie 3, 7750 Amougies, geboren op 11/02/1956, te Gent Secretaris: Biasino Didier, Mgr, Lambrechtstraat 112, 9700 Oudenaarde, geboren op 23/01/1967, te Albertstad

Penningmeester: Van Royen lise, Boekelstraat 63, 9660 Brakel, geboren op 12/01/1969, te Sint Niklaas Voor alle administratieve en financiële verplichtingen heeft de voorzitter afzonderlijke en onbeperkte volmacht.

Opgemaakt te Ronse op 04 juni 2015

Van Steenbrugge Aline Biasino Didier

Voorzitter Secretaris

Tegeleijk hierbij neergelegd:

- Akte betreffende de Raad van Bestuur

- Akte betreffende de personen gemachtigd om de verening te vertegenwoordigen

.

Coordonnées
AMBULANTE ONDERSTEUNING TWEB

Adresse
LEUZESESTEENWEG 138 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande