AMT PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMT PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.998.638

Publication

11/03/2014
ÿþMotl Wotd ü.i

'111 te) 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 8 FEB, 2014

RECG "rïffie'::

KgOI'H/-trlT^'-!. T;=

I1111I~III~~II~IN~V~II1~~

*1A060075

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O S 4 6 99 8 6 '18

Benaming

(voluit) : AMT PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9932 Zomergem, Ronsele, Burgemeester Henri Rijckaertstraat 1/A. (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Paul DE JAEGER, met stand-plaats Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 26 februari 2014, neergelegd voor registratie, houdende oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1. Identiteit van de oprichters: 11 De heer VAN HECKE Arsène Maurice Antoine, geboren te Ronsele op 12 februari 1947, (met identiteitskaartnummer 591-7952879-48 en rijksregister-'nummer 47.02.12-277.73), wette"-'lijk gescheiden, wonende te 9932 Zomergem (Ronsele), Burgemeester Henri Ryckaertstraat 1A.

21 De heer VAN HECKE Mathieu, geboren te Eeklo op 1 februari 1991, (met identiteitskaartnummer 591339645808 en rijksre-'gistemummer 91.02.01-433.07), ongehuwd, wonende te 9932 Zomergem (Ronsele), Burgemeester Henri Ryckaertstraat 1A.

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij ver-krijgt de naam "AMT PROJECTS"

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

N Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

de algemene bouwonderneming met coördinatie van onderaannemingen, zowel in de private als in de openbare sector, onderneming voor alle ruwbouwwerken, metsel- en betonwerken, onderneming voor aile plafonneringen en cemen-'teringswerken, vloer- en faiencewerken metalen en niet-metalen en asfaltdakbedekking, dakbedekkingswerken met pannen, leien en dergelijke, onderneming voor alle houten en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in synthetische materialen, onderneming voor alle geluids- en warmte isolatiewerken, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren, onderneming voor het reinigen en opknappen van gevels, onderneming voor de restauratie van monumenten en historische gebouwen, onderneming voor chapewerken en industriële vloeren, onderneming voor rioleringswerken en moerriolen, onderneming voor alle afbraakwerken, onderneming voor het leggen van sterkstroom en telecommunicatiekabels, onderneming voor beplantingswerken, groot- en kleinhandel in bouwmaterialen, onderneming voor studies- en project ontwikkeling, onderneming voor aan- en verkoop van gronden en gebouwen, onderneming voor het beheer van onroerende goederen, onderneming voor uitvoeren van alle grondwerken, onderneming voor het leggen van allerhande leidingen van gas, elektriciteit, telefoon en kabeltelevisie, onderneming voor het aanbrengen van wegasfaltering, onderneming voor uitvoering van algemene wegenbouwkundige werken, onderneming voor de algemene aannemingen van waterbouwkundige werken, onderneming voor uitvoering van montage- en demontagewerken.

B/ Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren, het renoveren en het uitbaten van onroe-'rende goederen, alsmede aile handelingen die recht-+streeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

- Alle afbraakwerken;

- De aanneming in en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingswerken, in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan, alsmede het fabriceren, de aankocp, verkoop, vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwma-+terialen, grondstoffen en artikelen, die bij het bouwen tussenkomen,

- Het vervullen van de functie van syndicus in een mede-eigendom, het opmaken van projecten, bouwbegeleiding en dergelijke, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Coördinatie van bouwwerken en renovatiewerken met betrekking tot ruwbouw, schrijnwerk,

metaalconstructies, vloeren en faiences, sanitair en centrale verwarming, elektriciteit en dakwerken. Deze

opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin.

CI Metaalconstructies:

- Het fabriceren en opstellen van alle buisleidingen, in het bijzonder industriële buisleidingen.

- Het plaatsen van alle ijzerwerk en metalen schrijnwerk.

- Het uitvoeren van alle smeedwerk

- Het aankopen en verkopen in groot en in klein, invoeren, uitvoeren, verhuren, huren, bouwen en

verbouwen en onderhouden van alle artikelen die verband houden met het doel.

D/ Timmer- en schrijnwerkerij:

- Timmer- en schrijnwerken voor gebouwen, zowel in hout als in kunststof of alumium.

- Het fabriceren en plaatsen van keukens, badkamers, deuren, trappen, vloeren, binnenhuisinrichtingen.

- Het fabriceren en plaatsen van meubelen, zowel losstaande meubelen als inbouwmeubelen.

- Het fabriceren van artikelen van hout, kurk, riet en vlechtwerk.

- Het zagen en schaven van hout, Het impregneren van hout.

- Het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden.

Het aankopen en verkopen in groot en in klein, invoeren, uitvoeren, verhuren, huren, bouwen en verbouwen en onderhouden van alle artikelen die verband houden met het doel.

E / Voor eigen rekening het verwerven door inschrijving of aankopen en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en in het algemeen beheer van de roerend vermogen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoeder in andere vennootschappen waarnemen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doei verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.,

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin.4. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9932 Zomergem, Ronsele, Burgemeester Henri Rijckaertstraat 11A.

5. Duur en tijdstip van aanvang van werkzaamheden: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de Recht-bank van Koophandel,

6. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,-) en wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder nominale waarde.

Alle aandelen werden onderschreven en het kapitaal werd volledig volstort door inbreng in speciën.

7, Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene verga-'dering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar. Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Bevoegdheid der zaakvoerders. iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke man-dataris.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend kalenderjaar.

Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar begint op de dag van de neerlegging van onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op 30 september 2015.

9. Jaarvergadering; De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de laatste zaterdag van de maand februari, om 11 uur, ten zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld.

Eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats op laatste zaterdag van februari 2016,

10. Bijzondere bepalingen:

Aanleggen van reserves; Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd vooraf-genomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is,

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. Zij kan beslissen geheel of een deel van dit batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reser-ve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Maar in elk geval van verdeling heeft elk aandeel recht op een gelijk dividend.

Le . i

Voor-

behouden

" 4aan het

Belgisch

Staatsblad

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo. Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten

der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de

ven- ndten.

OVERGANGSMAATREGELEN:

De algemene vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee. Zii benoemt tot zaakvoerders

onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid:

-De heer Arsène Van Hecke, voornoemd

-De heer Mathieu Van Hecke, voornoemd

die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Zij worden benoemd tot herroeping en kunnen rechts-geldig de vennootschap verbinden zonder

kwantitatieve beperking.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,getekend notaris Jean-Paul De Jaeger







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: - afschrift oprichtingsakte;





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 27.02.2016, NGL 01.03.2016 16056-0512-011

Coordonnées
AMT PROJECTS

Adresse
BURGEMEESTER HENRI RIJCKAERTSTRAAT 1A 9932 RONSELE

Code postal : 9932
Localité : Ronsele
Commune : ZOMERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande