ANELKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANELKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.775.843

Publication

06/02/2013
ÿþ.è A e"

Mod Word 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van u e

RECHTBANK

" " _,.-

VAN IE

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2 5 JAN. 2013

DE

NDER/111gNDE

Griffie

11111M1111911~

Ondernemingsnr : S©q - ~ 5 ?sL 3 Benaming

(voluit) : ANELKO

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid .

Zetel : 9406 Ninove, Aardeweg 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Hubert Van de Steene, standplaats te Denderleeuw, op 22 januari 2013 en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde vdár de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat volgende vennootschap werd opgericht:

1° Oprichters - vennoten:

1) De heer VAN DEN STEEN, Koenraad, geboren te Ninove op 8 november 1977, wonende te 9406 Ninove, Aardeweg 30.

2) Mevrouw CARAEL, Linda, geboren te Ninove op 2 november 1956, wonende te 9406 Ninove, Aardeweg 30.

2° Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "ANELKO",

3° Zetel

De zetel is gevestigd te 9406 Ninove, Aardeweg 30.

4° Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en/of voor eigen rekening als in naam en/of voor rekening van derden, allen of in samenwerking met derden;

-Het verlenen van advies, bijstand, praktische hulp en leiding aan bedrijven, rechtspersonen, natuurlijke personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, ICT, marketing, boekhouding, logistiek, organisatie, planning, administratieve, financiële, commerciële en logistieke aangelegenheden, projectmanagement, productie en ontwikkeling, processing, public relations, communicatie, en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

-Het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie.

-De ontwikkeling en integratie van software, hardware en systemen die via software of hardware worden gestuurd.

-Het geven van opleidingen, trainingen en managementcursussen, seminaries, lessen en het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord.

-Hek optreden ais onderzoeks-, studie- en organisatiebureau.

-De Organisatie van congressen, beurzen, opleidingen,

-Juridische en fiscale adviesverlening aan rechtspersonen en natuurlijke personen in het algemeen.

-Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur en vereffenaar.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5° Duur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf de datum van haar oprichting,

6° Kapitaal

Het kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00),

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één honderdste van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Dit kapitaal werd onderschreven door

1) de heer Van Den Steen Koenraad, voornoemd, ten belope van negenennegentig honderdsten (99/100ste) die hiervoor negenennegentig (99) aandelen zonder nominale waarde ontvangt;

2) mevrouw Carael Linda, voornoemd, ten belope van één honderdste (11100ste) die hiervoor één (1) aandeel zonder nominale waarde ontvangt.

De oprichters hebben op ieder aandeel ingeschreven, de heer Koenraad Van Den Steen voornoemd ten belope van 6.138,00 euro en mevrouw Linda Carael voornoemd ten belope van 62,00 euro, zijnde in totaal zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De stortingen in geld werden gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer IBAN BE 20 0016 8931 8856 op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis Bank NV.

Het bewijs van deponering op datum van 19 januari 2013, in de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde financiële instelling, werd door ondergetekende notaris, in ontvangst genomen en voor "ne varietur" ondertekend, teneinde bewaard te worden in het vennootschapsdossier overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

7° Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, van de vennootschap zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur (19.00u) van elk jaar, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

8° Bestuur en controle

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, zal het mandaat van de zaakvoerder(s) onbezoldigd worden uitgeoefend,

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn : Dhr. VAN DEN STEEN Koenraad, geboren te Ninove op 8 november 1977, wonende te 9406 Ninove,.Aardeweg 30, aanwezig en die zijn opdracht aanvaardt. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging,

Intern bestuur

Iedere zaakvoerder kan alleen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alléén de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en controle op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, notulen en over het algemeen al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Elke aandeelhouder welke bijstand vraagt van een derde persoon zal persoonlijk instaan voor deze bijkomende kosten.

9° Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in cp één januari (01/01) en eindigt op éénendertig december (31112) van elk jaar.

10° Reserves - winstverdeling - vereffeningssaldo

Van de netto-winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen tot zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo zal elk jaar beslist worden door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door het besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt cp de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

k

k'S" Voor-  Wanneer ~ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, meet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

behouden De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen vocr de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

aan het Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten.

Belgisch Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande, dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Staatsblad Bij ontbinding worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan warden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder nocdzaak aan bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate worden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Slotbepalingen

1. Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend veertien (31/12/2014).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur in het jaar

' tweeduizend vijftien (2015).

2. Ovemame van verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De comparant verklaart dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend en dertien (0110112013). Deze overneming zal maar gevolg hebben zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen datum van onderhavige akte en het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, dienen te worden bekrachtigd bij afzonderlijk geschrift, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, overeen-komstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND iliTTREKSEL

Notaris Hubert Van de Steene te Denderteeuw

23 januari 2013

Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift akte



Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANELKO

Adresse
AARDEWEG 30 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande