ANGELS CST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANGELS CST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.818.271

Publication

31/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15314024*

Neergelegd

27-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0635818271

Benaming (voluit) : ANGELS CST

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ottergemsesteenweg 238

(volledig adres) 9000 Gent

Oprichting

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Christof Gheeraert te Gent, Drongen, op 27/082015 (ter registratie neergelegd) dat mevrouw BUYTAERT Greet Maria Joris, rijksregisternummer 79.05.20-082.42, geboren te Leuven op 20/05/1979, wonende te 9000 Gent, Ottergemsesteenweg 238; en de heer BUYTAERT Wouter Joris Lieven, rijksregisternummer 77.11.15-241.33, geboren te Leuven op 15/11/1977, wonende te 17 Ricards Road, SW19 7ES London (Verenigd Koninkrijk); een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende kenmerken :

NAAM : Angels Cst

ZETEL : 9000 Gent, Ottergemsesteenweg 238

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

- Het leveren van consultingdiensten en managementprestaties, het verlenen van diverse adviezen evenals het uitoefenen van mandaten, voor, ten behoeve van of binnen alle industriële, commerciële of handelsvennootschappen of voor elke rechtspersoon of fysische persoon.

- Consultancy in project management, experience marketing, communication (BtoB en BtoC), food & beverage, event management, people management, training & coaching en engineering.

- Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

- Het kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, brevetten en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, waaronder ook gronden, en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Ter uitvoering van haar opdrachten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder, haar werkende vennoten of elke andere derde vertegenwoordiger die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Zij kan op welke wijze dan ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken en ze kan ermee fusioneren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht. Het kapitaal werd vooraf en gedeeltelijk volgestort in geld op een bijzondere rekening bij de "KBC Bank", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Angels Cst", met de vermelding "in oprichting". BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, op de eerste dag van de maand juni om 15.00 uur.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en sluit op 31 december van ieder jaar.

RESERVE  WINSTVERDELING : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf worden genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN : AANSTELLING ZAAKVOERDER : De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen één zaakvoerder aan te stellen en de voornoemde mevrouw Greet Buytaert tot die functie te benoemen. De aangeduide zaakvoerder verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en kan worden bezoldigd.

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 31/12/2016. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2017.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Christof Gheeraert,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.

Coordonnées
ANGELS CST

Adresse
OTTERGEMSESTEENWEG 238 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande