ANIMATO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANIMATO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.123.029

Publication

22/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

TINEERGELEGD

0 9 APR. 2014 0 9 APR. 2014

RECHTBANKVAN

~COOVH~~4 TE GEM

VAN

KOOPi-if# TE GENT

Iw1111111,HIIMu~u~

Ondernemingsnr : 0884.123.029

Benaming

(voluit) : ANIMATO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9030 Gent (Mariakerke), Ernest Vanhaevermaetestraat 14 (volledig adres)

Onderwerp akte ; Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - ontslag en benoeming bestuursorgaan.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 31 maart 2014, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, ter registratie neergelegd,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "ANIMATO", met zetel te 9030 Gent (Mariakerke), Emest Vanhaevermaetestraat 14, (BTW) BE 0884.123.029 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

gEIRSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de huidige rechtsvorm van de vennootschap, naamloze vennootschap, om te zetten (zonder verandering van rechtspersoonlijkheid) en de rechtsvorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

Alle aandelen van de naamloze vennootschap zullen worden omgeruild in dezelfde verhouding en tegen een identiek aantal aandelen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van, dezelfde rechten voor hun eigenaars.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0884.123.029 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Gent.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 december 2013.

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om, ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en met inbegrip van de voorgaande beslissingen, een volledig nieuwe tekst van de statuten te aanvaarden die als volgt luidt;

"TITEL I : BENAMING ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1. Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Animato",

Deze naam zal worden gebruikt in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA",

Artikel 2. Zetel

De zetel is gevestigd te Ernest Van Haevermatestraat 14, 9030 Gent (Mariakerke).

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten. Artikel 3, Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

t_ + (.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN 1.De uitbating van kleinhandelszaken in de aan- en verkoop en de in  en uitvoer van:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge -Muziekpartituren

-Akoestische en elektrische muziekinstrumenten en alle daarbij horende accessoires

-Boeken, magazines, publicaties, tijdschriften, weekbladen

-Papier-, schrijfwaren en schoolbenodigdheden

-Speelgoed en allerlei fantasieartikelen

-Audiovisueel materiaal zoals foto, film, video, CD, DVD en toekomstige dragers voor deze

2.De uitbating van een uitgeverij voor muziekpartituren en schooluitgaven onder de naam "ANISCORE". 3.Het verhuren van muziekinstrumenten en  benodigdheden en accessoires,

4.1-let van workshops, events, lezingen en concerten.

5.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

6.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. I1.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kart zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der vennoten ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels voor een statutenwijziging; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

TITEL Il ; KAPITAAL AANDELEN AANSPRAKELIJKHEID

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERDDUIZEND EURO NUL EUROCENT (¬ 300.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder ddnfdriehonderdste (1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. Winstbewijzen, warrants, converteerbare obligaties en certificaten

fr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven.

De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 242 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van de certificaten, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister,

Artikel 8. Overdracht of overgang van de aandelen

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel Vl van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels.

Artikel 8.1. Goedkeuring overdracht

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld,

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan een vennoot. ln afwijking van artikel 249, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen is deze toestemming wel vereist voor overdrachten aan andere personen,

Artikel 8.2. Overdracht van aandelen onder de levenden

De regelen inzake overdracht onder de levenden zijn eveneens van toepassing bij de overdracht door ot ten voordele van een rechtspersoon.

In geval van overdracht onder de levenden, waarvoor voormelde toestemming vereist is, zal de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen een voorstel tot overdracht bij aangetekende brief richten tot het bestuursorgaan. Ingeval het een overdracht onder bezwarende titel betreft, zal bij dit voorstel een ontwerp van koopovereenkomst (waarin de identiteit van de overnemer, de prijs en de voorwaarden voor de overdracht vermeld zijn) gevoegd worden. Het bestuursorgaan zal vervolgens binnen de twintig dagen nadat zij kennis heeft gekregen van voormeld voorstel, een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen met als agendapunt de goedkeuring van de voorgestelde overdracht.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich te verzetten tegen de overdracht.

In afwijking van artikel 251 van het Wetboek van vennootschap kunnen de belanghebbenden tegen de weigering van de toelating van een overdracht onder levenden niet opkomen voor de bevoegde rechtbank. De vennoot die de toestemming voor de overdracht niet heeft bekomen, kan noch de aankoop van zijn aandelen, noch de ontbinding van de vennootschap eisen.

Een eventuele aankoop door de andere vennoten van de aandelen waarvan de afstand wordt voorgesteld zal pas geschieden wanneer een akkoord wordt gevonden over de prijs en de modaliteiten van overname of nadat de rechter in toepassing van artikel 341 van het Wetboek van vennootschappen de vennoot of vennoten, op wie de in artikel 340 van hetzelfde wetboek bedoelde gegronde reden betrekking heeft, veroordeeld heeft de aandelen over te nemen (de zogenaamde "uittreding").

De ontbinding zal enkel in rechte gevorderd kunnen worden om wettige redenen, zoals voorzien door artikel 343, derde lid van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 8.3. Weigering erfgenamen ais vennoot bij overgang ten gevolge van overlijden

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten bij aangetekend schrijven binnen de twee maand te rekenen vanaf het overlijden van een vennoot aan de overblijvende venno(o)t(en) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven en mededelen hoe de aandelen tussen hen zullen worden verdeeld.

De overblijvende vennoten moeten binnen een termijn van drie maanden, te rekenen vanaf de derde werkdag volgend op de datum dit aangetekend schrijven, bij aangetekend schrijven kenbaar maken aan de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot of zij met de overgang van de aandelen instemmen, dan wel de overgang weigeren en zelf de aandelen inkopen, dan wel een koper voor de aandelen hebben gevonden. Bij gebrek aan antwoord binnen voormelde termijn, worden de overblijvende vennoten geacht geacht de overdracht te hebben geweigerd en zelf de aandelen in te kopen. In voorkomend geval wordt de afkoop geacht te zijn tot stand gekomen, hetzij op de datum van het aangetekend schrijven waaruit de weigering van de overdracht blijkt, hetzij op de laatste dag van de termijn van drie maand bij gebreke van antwoord.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet ais vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld zoals hierna bepaald.

Worden de overgegane aandelen wederverkocht binnen het jaar, dan is aan de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden in voorkomend geval het positief verschil verschuldigd tussen de hoogste prijs bekomen bij de wederverkoop enerzijds en de waarde bekomen zoals hierna bepaald, anderzijds.

Voormelde waarde is betaalbaar binnen de drie jaar nadat de afkoop tot stand is gekomen of geacht is tot stand te zijn gekomen aan navolgend afbetalingsritme:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- één vierde van de prijs uiterlijk op het einde van de eerste maand nadat de afkoop tot stand is gekomen of geacht is tot stand te zijn gekomen.

één vierde van de prijs uiterlijk op het einde van de twaalfde maand nadat de afkoop tot stand is gekomen of geacht is tot stand te zijn gekomen.

- één vierde van de prijs uiterlijk op het einde van de vierentwintigste maand nadat de afkoop tot stand is gekomen of geacht is tot stand te zijn gekomen.

één vierde van de prijs uiterlijk op het einde van de zesendertigste maand nadat de afkoop tot stand is gekomen of geacht is tot stand te zijn gekomen.

Op het openstaand saldo is jaarlijks, en voor het eerst één jaar nadat de afkoop tot stand is gekomen of geacht is tot stand te zijn gekomen, een interest verschuldigd berekend tegen de gemiddelde rentevoet voor OLO's met een looptijd van drie jaar van toepassing op de rentevervaldag. Zolang de waarde niet volledig is betaald, zijn de aandelen niet vatbaar voor overdracht. De andere venno(o)t(en) kan(kunnen) evenwel besluiten de waarde vervroegd te betalen.

Waardebepaling

De waarde van de aandelen is gelijk aan het aandeel dat die aandelen vertegenwoordigen in het gecorrigeerd eigen vermogen.

Het gecorrigeerd eigen vermogen wordt bekomen door het eigen vermogen, zoals dit blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening, in voorkomend geval te vermeerderen of te verminderen met latente meerwaarden respectievelijk latente minderwaarden op activa en/of te vermeerderen of te verminderen met overwaarderingen van schulden respectievelijk onderwaarderingen van schulden, en na aftrek van de nog niet geboekte, doch noodzakelijke voorzieningen voor risico's en kosten en waardeverminderingen (in de veronderstelling van discontinuiteit).

Bij het bepalen van meer- ot minderwaarden zal in ieder geval rekening gehouden worden met het belastingeffect (in de veronderstelling dat de belasting onmiddellijk verschuldigd zou zijn).

De boekwaarde van de geactiveerde oprichtingskosten worden in mindering gebracht.

Voor het bepalen van de meer- of minderwaarden op onroerende goederen, zal uitgegaan worden van de gedwongen verkoopwaarde vast te stellen door een onafhankelijk deskundige, aan te wijzen door partijen in gemeen overleg, of bij gebrek aan overeenstemming over de deskundige, door een deskundige aan te stellen door de bevoegde gerechtelijke instantie op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de manier waarop voormelde prijs moet worden vastgesteld, zal deze op bindende wijze vastgesteld worden door een onafhankelijk deskundige, aan te wijzen door partijen in gemeen overleg, of bij gebrek aan overeenstemming over de deskundige, door een deskundige aan te stellen door de bevoegde gerechtelijke instantie op verzoek van de meest gerede partij. Tegen deze beslissing kan niet opgekomen worden voor de bevoegde rechtbank.

De deskundige zal de waarde van de aandelen bepalen rekening houdend met voormelde principes. De deskundige mag desgewenst de goodwill in rekening brengen. Hij zal zich daarvoor baseren op de historische winst en cash flow (al dan niet na bedrijfseconomische correcties). Met gebudgetteerde cijfers zal enkel rekening gehouden mogen worden wanneer zij gestoeld zijn op een voldoende lange traditie binnen de vennootschap inzake budgettering (met budgetcontrole). Voor het bepalen van de parameters zal de deskundige zich laten leiden door de principes van de voorzichtigheid en zal hij rekening houden met de activiteit van de vennootschap, haar positie in de markt en de economische conjunctuur. Er zal geen rekening worden gehouden met het gegeven of de aandelen waarvan de waarde moeten worden vastgesteld, een meerderheids- of minderheidsparticipatie uitmaken.

Artikel 9. Rechten erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot

De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap, noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering. Artikel 10. Aandelen in onverdeeldheid

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort,

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Artikel 11. Aandelen bezwaard met vruchtgebruik

Onverminderd hetgeen elders in deze statuten met betrekking tot hun respectievelijke rechten is bepaald, worden alle andere rechten verbonden aan door de vennootschap uitgegeven aandelen die het voorwerp zijn van een recht van vruchtgebruik op de hierna beschreven wijze tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar verdeeld.

Alle dividenden die worden toegekend voor periodes waarin het recht van vruchtgebruik bestond alsook alle uitkeringen van beschikbare reserves waartoe tijdens de duur van het vruchtgebruik wordt beslist, komen in volle eigendom toe aan de vruchtgebruiker.

Het voorkeurrecht bedoeld in artikel 309 en 310 van het Wetboek van vennootschappen komt toe aan de blote eigenaar. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen, die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het recht de uitsluiting te vorderen bij toepassing van artikel 334 tot 339 van het Wetboek van vennootschappen komt toe aan de blote eigenaar,

Het stemrecht op de gewone en buitengewone algemene vergadering, bedoeld in artikel 282 tot 287 van het Wetboek van vennootschappen, evenals op de bijzondere algemene vergadering, komt toe aan de vruchtgebruiker. De blote eigenaar heeft evenwel steeds het recht de algemene vergadering bij te wonen en heeft louter een adviserende stem.

De voile eigenaar van de aandelen heeft het recht om, over de in deze bepaling genoemde rechten, een andersluidende regeling te bepalen. De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben het recht om over de in deze bepaling genoemde rechten een andersluidende overeenkomst te sluiten. Deze andersluidende regeling of overeenkomst is tegenwerpelijk aan de vennootschap op de vijfde werkdag na de verzending van het schrijven waarmee er haar een kopie van de betrokken akte is meegedeeld.

TITEL III : ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING 1 - ALGEMENE VERGADERING

Behoudene hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 13. Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand mei om 10.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Fout! Verwijzingsbron niet gevonden. van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénivijide van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 16. Vertegenwoordiging

Eike vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats warden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd

Artikel 17. Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 22. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 23. Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen,

Artikel 24. Buitengewone algemene vergadering

Het voorwerp van de te nemen beslissing moet speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de buitengewone vergadering.

Tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen moeten op de buitengewone algemene vergadering vertegenwoordigd zijn. Is deze voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

AFDEL1NCa 2 - BESTUUR

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot

telt, gelden de hiernavolgende regels.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 27. Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De heer Marc Pieter Clementine DE SCHRYVER (N.N. 45.04.02-061.76) en mevrouw Marie Elise BEECKMAN (N.N. 46.09.14-098.26), beiden wonende te 9030 Mariakerke, Ernest Van Haevermatestraat 14), worden beiden aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerders is onbeperkt, en hun afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het mandaat van deze zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In geval van overlijden, ontslag op zijn of haar verzoek, of afzetting van één van voornoemde zaakvoerders, zal de andere zaakvoerder het beheer verder alleen uitoefenen.

In geval van overlijden, ontslag op hun verzoek, of afzetting van beide voornoemde zaakvoerders, zullen de heer Hans DE SCHRYVER (N.N. 72.01.10-057.95) en mevrouw Marleen DE SCHRYVER (N.N. 74.02.05004.56) samen van rechtswege in hun plaats treden zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurdedzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 28, Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 29. Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledera zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

AFDELING 3  CONTROLE

TITEL IV : BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

Artikel 31. Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België,

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van

het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 32. Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de

wettelijke reserve voorafgenomen.

Voor-behopden 'aan hdt Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

TITEL V : ONTBINDING VEREFFENING

Artikel 36. Verdeling van het vereffeningssaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelenbezit, waarbij er voor wordt gezorgd dat de activa bij voorkeur worden toegewezen aan de vennoot die de bewuste activa heeft ingebracht in de vennootschap.

Indien in het kader van de sluiting van de vereffening tot uitkering van een liquidatiebonus wordt besloten, dan komen, wat de aandelen betreft die met vruchtgebruik bezwaard zijn, de toegekende activa voor de blote eigendom aan de blote eigenaars van de aandelen toe en het vruchtgebruik van de toegekende activa aan de vruchtgebruikers van de aandelen, dit bij toepassing van het principe van zaakvervanging.

Indien tot de uitgekeerde activa geldsommen behoren, dan komen deze in blote eigendom toe aan de blote eigenaars van de aandelen op last evenwel voor de blote eigenaars om bij toepassing van het principe van zaakvervanging de ontvangen geldsommen te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening die op naam van de blote eigenaars en de vruchtgebruikers gezamenlijk zal worden geopend met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruikers die zodoende hun vruchtgebruik zullen uitoefenen op deze geldsommen.

DERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten, met ingang van heden, het ontslag te aanvaarden van de bestuurders:

-De heer DE SCHRYVER Marc, voornoemd;

-Mevrouw E3EECKMAN Marie-Elise, voornoemd;

-De heer DE SCHRYVER Hans, voornoemd;

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de ontslagnemende (gedelegeerde) bestuurders kwijting te geven voor het door hen tot op heden gevoerde bestuur sinds de laatste jaarvergadering.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten, eveneens met ingang van heden, te benoemen tot statutair zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

-De heer DE SCHRYVER Marc Pieter Clementine, voornoemd, welke statutaire zaakvoerder zijn aanstelling' aanvaardt.

-Mevrouw l3EECKMAN Marie Elise, voornoemd. welke statutaire zaakvoerder zijn aanstelling aanvaardt. Hun opdracht wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering VIERDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering machtigt ondergetekende notaris om de gecoordineerde tekst van de statuten op te maken, te ondertekenen en neer te laten leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

VIJFDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering en het bestuursorgaan geven bij deze bijzondere volmacht aan bvba DE BROE VAN DER MEEREN & PARTNERS, te 9030 Gent, A. De Bruynestraat 33, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of , noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondememingsioketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Steven Verbist te Oostakker

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 3110312014;

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

-revisoraal verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 27.09.2013 13602-0386-015
22/01/2013
ÿþ Mod Word tt.1

i~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V beh aa Be, Stat *13012 NEERGELEGD 0 9 JAN. 2013

1111.111









RECHss N K VANK00PHAM. TE GENT





Ondememingsnr: 0884.123.029

Benaming

(voluit) ANIMATO

(verkort):

Rechtsvorm : NV

Zetel : Ernest Van haevermaetestraat 14 - 9030 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Herbenoeming van bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 29 mei 2012.

De algemene vergadering beslist het mandaat van de volgende bestuurders te vernieuwen met ingang van 29 mei 2012 voor een periode van zes jaar :

DE SCHRYVER Marc, E. Vanhaevermaetestraat 14, 9030 Gent ;

BEECKMAN Marie-Elise, E. Vanhaevermaetestraat 14, 9030 Gent ;

DE SCHRYVER Hans, E. Vanhaevermaetestraat 14, 9030 Gent.

Voor eensluidend uittreksel, ter bekendmaking,

Naam : DE SCHRYVER Marc BEECKMAN Marie-Elise

Hoedanigheid : Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 28.09.2012 12590-0214-015
04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 28.09.2011 11561-0354-015
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 29.09.2010 10560-0328-015
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 25.09.2009 09776-0115-015
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.05.2008, NGL 18.07.2008 08441-0275-015
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.05.2016, NGL 31.08.2016 16560-0267-015

Coordonnées
ANIMATO

Adresse
ERNEST VAN HAEVERMAETESTRAAT 14 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande