ANJER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANJER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.727.959

Publication

22/10/2012
ÿþOndernemingsnr : 0866.727.959

Benaming

(voluit) : ANJER - IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Patershof 33, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten, gehouden op 9 oktober 2012.

1° Beslissing tot goedkeuring van het verslag van de vereffenaar, de heer Edwin Kegels, en tot algehele kwijting zonder uitzondering noch voorbehoud aan de vereffenaar, voor zijn bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

2° Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Anjer definitief opgehouden heeft te bestaan.

3° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste zeven jaar bij de heer Edwin Kegels, Luikstraat 7, 9160 Lokeren.

Edwin Kegels

Vereffenaar

M°d Waid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

ijhII I*I

GRIFFIE RFONTR777;1

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 30.04.2012, NGL 18.09.2012 12568-0258-011
23/04/2012
ÿþMod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

19

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 1 APR 2012

DENDEF Ô1\dDE

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1*111111,11P9Iill

Ondernemingsnr :0866.727.959

Benaming (voluit) :ANJER

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Patershof 33 te 9160 Lokeren (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : ONTBINDING

Uit een akte, verleden voor ons, Jean Matthys, notaris te Lokeren, op 5 maart 2012, geregistreerd te Lokeren op 6 maart 2012, boek 625 blad 81 vak 02, vier bladen geen verzendingen.,

ontvangen vij fentwintig euro (£ 25,00), de Ontvanger

(getekend: R.Roose), blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANJER", met zetel te 9160 Lokeren, Patershof 33

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris De Schrijver Axel te Borgerhout (Antwerpen) op drie augustus tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien augustus tweeduizend en vier onder nummer 04121937. De statuten werden nadien niet meer gewijzigd.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast :

a) op 21 februari 2012 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 01 maart 2012 heeft mevrouw Marleen HOSTE, bedrijfsrevisor, mandaatdrager van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid-burgerlijke vennootschap met handelsvorm - Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor te Sint-Niklaas, Bellestraat 30, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"10. Conclusies

In het kader van de procedure van het voorstel tot de voorgenomen ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA Anjer, een tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva op 28 december 2011 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van

23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ri.J" j4

Luik B - vervolg

£ 3.945,99, een boekhoudkundig eigen vermogen van £ (7.427,12) en een aangepast boekhoudkundig eigen vermogen van £ (7.427,12) a/- P.M.

Het doel van de toevertrouwde opdracht is na te gaan of de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva de enige vennoot een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-vermogen en dit in het perspectief van de realisatie.

Op basis van de werkzaamheden, die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, werden de saldi opgenomen in de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 28 december 2011 gecontroleerd. Voor wat de volledigheid van de betreffende tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 28 december 2011 betreft, wordt een voorbehoud geformuleerd voor de impact van de mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting en de belasting over de toegevoegde waarde voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Behoudens het hiervoor weergegeven voorbehoud kan gesteld worden dat de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 28 december 2011, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Flet huidig verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA Anjer en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Het huidig verslag werd opgesteld te Sint-Niklaas, op 1 maart 2012 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid -- burgerlijke vennootschap met handelsvorm -- Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met mandaatdrager , Marleen Hoste, Bedrijfsrevisor."

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder(s), houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 28 december 2011.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING -- ONTBINDING

De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANJER" gevestigd te Lokeren, Patershof 33, voortijdig ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf heden.

DERDE BESLISSING - KENNISNAME ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de zaakvoerder, mevrouw Vastes Christianne, voornoemd van rechtswege ontslagnemend is.

VIERDE BESLISSING - Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar: de heer KEGELS Edwin, geboren te Stekene op 4 augustus 1946, nationaal nummer 46080429525, wonende te Lokeren, Patershof 33, hier eveneens aanwezig, welke zijn mandaat aanvaardt. Indien de

Voor-

behouden

aan het

éígis-~ïE

Staatsblad

I

Luik B - vervolg

benoeming van deze vereffenaar niet gehomologeerd wordt door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt als vervangende vereffenaar benoemd, mevrouw Vostes, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardende.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd. De vergadering verleent alle machten aan notaris Jean Matthys te Lokeren, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt desgevallend samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereefenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLISSING - Statutenwijzigingen

s

Luik B - vervolg

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

- vervanging van artikel 1 door de volgende tekst

"De naam van de handelsvennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: ANJER, in vereffening".

- vervanging van artikel 2 door de volgende tekst :

"De vennootschap bestaat met ingang van heden enkel nog voor haar vereffening."

ZEVENDE BESLISSING - Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING - volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Ernst & Young Fiduciaire BCVBA, BTW BE 0430.543.012, Bellestraat 30 te 9100 Sint-Niklaas, met als aangestelde, de heer Johan Verheyen, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren. SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean Matthys.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, verslag zaakvoerder met aangehechte staat van actief en passief, verslag bedrijfsrevisor, vonnis tot homologatie van de vereffenaar dd. 26 maart 2012.

04,

Voor-

behouden aan het BelgisC

Staatsblad

05/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 31.10.2011, NGL 30.11.2011 11623-0585-011
10/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 31.10.2010, NGL 03.12.2010 10624-0223-011
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.04.2009, GGK 21.09.2009, NGL 04.12.2009 09878-0320-013
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.04.2008, GGK 29.11.2008, NGL 24.12.2008 08872-0273-012
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.04.2007, GGK 29.10.2007, NGL 30.11.2007 07817-0235-012
27/11/2006 : ME. - JAARREKENING 30.04.2006, GGK 27.10.2006, NGL 24.11.2006 06880-5051-016
28/11/2005 : ME. - JAARREKENING 30.04.2005, GGK 28.10.2005, NGL 21.11.2005 05864-0603-015

Coordonnées
ANJER

Adresse
PATERSHOF 33 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande