ANL INVEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANL INVEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.958.453

Publication

11/09/2014
ÿþ Md Word 11.1

11tLe; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Onclernemingsnr : O88 Z. 453

Benaming

(voluit) : ANL INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9000 Gent, Vlaanderenstraat 78

(volledig adres)

Onderwerp akte: ZETELVERPLAATSING'

Naar aanleiding van een eenvoudig besluit door de zaakvoerder de dato 30 juni 2014, wordt de zetel verplaatst van 9000 Gent, Viaanderenstraat 78 naar 9000 Gent, Nieuwebosstraat 5 .

De statutaire zaakvoerder,

Thomas Bienstman

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

11111111RINFIR

KOOPI 'AND°. TC GENT

NEERGELEGD

2 -09- 2014

RECI-Ifligf* VAN

DL

4:1

1.«

e

'

érs

;et

jnre

;04

'Gd

.01)

14-b

:CI)

:Z-11

dl)

Gd

30/12/2013
ÿþNIMEI

*13196015*

u

IA

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 16 DEC. 2073

Koop ~CH ï B.~1 VINT

~ ~~ Y

~. Is.,,ry,t,e

._~._

Ondernemingsnr ; 0880.958.453

Benaming

(voluit) : BIENSTMAN ADVOCATEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Vlaanderenstraat 78

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank Muller, notaris met standplaats te Stekene, op 2 december 2013, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BIENSTMAN ADVOCATEN", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 78, hebbende ondememingsnummer BE 0880.958.453

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Muller te Stekene op 24 april 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van26 april 2006 onder nummer 06078530.

De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Frank Muller te Stekene op 28 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 december 2010 onder nummer11004980.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

1) Eerste beslissing: Wijziging naam

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "ANL INVEST". De vergadering beslist artikel 1 van de statuten ingevolge deze beslissing aan te passen. De vergadering keurt de naamswijziging goed.

2) Tweede beslissing: Wijziging doel

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen van een advocatenvennootschap naar een

patrimoniumvennootschap, Deze beslissing heeft tot gevolg dat de inhoud van de doelsomschrijving ook aangepast wordt.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel de dato 26 oktober 2013, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013.

De aanwezige aandeelhouder erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en', passiva afgesloten per 30 september 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht. De vergadering beslist artikel drie, vier van de statuten ingevolge deze beslissing aan te passen.

3) De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde driehonderd zestig duizend euro (360.000,00 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen op driehonderd achtenzeventig duizend zeshonderd euro (378.600,00 EUR), zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoering beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividend politiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

2) De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde _ka pita aly_ethOg og_va0_drjehonderdzestig_duizend euro_(360AL)Q,(e RIsleedwericelijk_yer_wezeralijkt_wí:re_en Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd achtenzeventig duizend zeshonderd euro (378.600,00 EUR),zonder uitgifte van nieuwe aandelen, en zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

3)Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering dat de vennootschap, gezien haar omvorming naar een patrimoniumvennootschap niet langer ais eenpersoonsbvba zal bestaan en dat de aandelen vrij kunnen overgedragen worden. Artikel 9 van de statuten wordt dan ook in die zin aangepast.

4) De vergadering beslist artikels één, drie, vier, vijf en negen van de bestaande statuten te vervangen door de volgende statuten:

"HOOFDSTUK 1; NAAM  VORM  ZETEL  DOEL - DUUR

ARTIKEL EEN  NAAM EN VORM

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam: ANL INVEST.

In alle akten, facturen, brieven, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet vernield worden

1° de naam van de vennootschap;

2° de rechtsvorm, voluit of afgekort, alsook, naargelang het geval, de woorden " burgerlijke vennootschap met handelsvorm ", leesbaar geschreven onmiddellijk voor of na de naam van de vennootschap;

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4° het woord « rechtspersonenregister » of de afkorting « RPR », gevolgd door het ondememingsnummer; 5° de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL DRIE  DOEL

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer af op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriele, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenrand, waarvan het maatschappelijk doel Identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

ARTIKEL 4, - DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van haar rechtspersoonlijkheid ARTIKEL 5. - KAPITAAL EN AANDELEN - OBLIGATIES.

Het kapitaal bedraagt driehonderd achtenzeventig duizend zeshonderd euro (378.600,00 EUR)

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénlste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 9. - OVERDRACHT VAN AANDELEN.

Geen aandeel mag afgestaan worden onder de levenden ten kosteloze of ten bezwarende titel, noch overgedragen worden uit oorzaak des doods aan een persoon die geen vennoot is, dan met de toestemming van aile medevennoten, op straffe van nietigheid van de afstand van de overdracht.

"

Op deze regel wordt uitzondering gemaakt ten gunste van de erfgenamen in rechte van de vennoten._._"__ Deze worden van rechtswege vennoten bij het overlijden van hun rechtsvoorganger zonder de toestemming van de overige medevennoten.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze enige vennoot overlijdt, en indien er meerdere erfgenamen of legatarissen opkomen, dan worden de aan de onverdeelde aandelen verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

De overgang van het vruchtgebruik op aandelen na overlijden van de enige vennoot is niet beperkt door de voorschriften die bepaald zijn door of krachtens artikel 249 W. Venn.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behalve in het geval van kapitaalverhoging, in welk geval het voorkeurrecht toekomt aan de naakte eigenaar, tenzij tussen de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar anders is overeengekomen. De naakte eigenaar zal echter gehouden zijn om de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik waarmee het voorkeurrecht is bezwaard.9)6) De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frank Muller te Stekene op 4 december 2013. Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, bijzonder verslag zaakvoerder, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen Yiij 7iét Ba-Osa-Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden

aan het Belgisch Staatsblad

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 25.07.2013, NGL 30.07.2013 13367-0381-014
21/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 31.08.2012, NGL 17.09.2012 12565-0297-012
18/02/2015
ÿþMod Word 11.1

IJAie.f>U2

k

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0880.958.453 Benaming

(voluit) : (verkort) :

ANL INVEST

Uittreksel uit de notulen van de enige zaakvoerder d.d. 10 december 2014z

"De statutaire zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen van de Nieuwebosstraat 5 te 9000 GENT naar de Bosstraat 27 te 9890 BAAIGEM"

De heer Thomas BI ENSTMAN statutaire zaakvoerder

Burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ijetzweid-5- '9a10 /iJr

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

1111111M13111111111

MONITEUR BELGE

1 O -02- 2015

KOOPH,ApBeeTE

BELGISCH STAATSBLAD

RECHTBANK VAN

GENT

NEERGELEGD

22 -01- 205

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

o

10/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

N l lE R G E L E G D

3 0 On. 2010

ifi' ANK VAN

DDEL TE GANT

KOg

1111Minglell11

Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0880.958.453

Benaming :

(voluit): BIENSTMAN ADVOCATEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 9000 Gent, Vlaanderenstraat 78

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR-WIJZIGING ALGEMENE VERGADERING

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank Muller, notaris te Stekene, op acht en twintig december tweeduizend en tien nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIENSTMAN ADVOCATEN", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 78 hebbende het ondernemingsnummer BE 0880.958.453. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Muller Frank te Stekene op 24 april 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 mei 2006 onder nummer 06078530.

I De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

EERSTE RESOLUTIE

1. Principieel besluit

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één en dertig december en af te sluiten op dertig december van het daaropvolgend jaar.

2. Uitvoering

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 18 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: " Het boekjaar begint op één en dertig december en eindigt op dertig december van het daaropvolgend jaar.

3. Overgangsbepaling

I De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en tien, te verlengen tot en af te sluiten op dertig december tweeduizend en elf.

TWEEDE RESOLUTIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

' de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

DERDE RESOLUTIE

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELLIKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frank Muller te Stekene op 28 december 2010..

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

Voorbehouden

aan het  EreTg"riai Staatsblad

12/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.09.2010, NGL 30.09.2010 10571-0580-011
18/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.10.2009, NGL 12.11.2009 09850-0220-010
04/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.10.2008, NGL 27.11.2008 08833-0295-010
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.12.2014, GGK 15.10.2015, NGL 04.02.2016 16040-0098-014

Coordonnées
ANL INVEST

Adresse
BOSSTRAAT 27 9890 BAAIGEM

Code postal : 9890
Localité : Baaigem
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande