ANN-SOPHIE DE KEUKELAERE

Société en commandite simple


Dénomination : ANN-SOPHIE DE KEUKELAERE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 634.968.433

Publication

20/08/2015
ÿþz

Mod PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- I

Voor behouden

aan het

BetgisCh Staatsblad

NEERGELEGD i I -08- 2015

R.ECHTBA~I;~~éN

K

 -pOPHr1ND;û TE GENT

Ondernemingsnr : RG't3 .413

Benaming (voluit) : ANN-SOPHIE DE KEUKELAERE

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9000 GENT, KORTRiJKSESTEENWEG 564

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : OPRICHTING

Tekst

Het jaar TWEEDUIZEND EN VIJFTIEN op achtentwintig juli,

Een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht op heden bij onderhandse overeenkomst onder de benaming "ANN-SOPHIE DE KEUKELAERE" door:

mevrouw Ann-Sophie De Keukelaere, ongehuwd, geboren te Roeselare op 12 juni 1981, wonende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 564, gecommanditeerde vennoot.

PLAATSING VAN EN STORTING VAN HET KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingebracht ais volgt:

- door mevrouw Ann-Sophie De Keukelaere, de som van 490 EUR;

- door de stille vennoot, de som van 10 EUR,

Ais vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende deelbewijzen

toegekend:

- aan mevrouw Ann-Sophie De Keukelaere: 490 deelbewijzen;

- aan de stilte vennoot: 10 deelbewijzen.

Na deze uiteenzetting verklaren de comparanten dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

VORM - NAAM

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap genaamd "ANN-SOPHIE DE

KEUKELAERE", met rechtspersoonlijkheid.

Artikel 2. - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 564.

De maatschappelijke zetel kan worden overgebracht naar elke andere plaats in België bij

beslissing van de beherende vennoten, mits inachtname van de toepasselijke taalwetgeving.

Artikel 3. - DOEL

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz. 2, De uitbating van een optiekzaak, het aan- en verkopen van alle optische instrumenten, artikels van de optometrie en de optiek en alles wat er bij hoort. De productie, de verwerking, het onderhoud en de herstelling, de aan- en verkoop, zo in groot- als kleinhandel, de huur en verhuur van alle auditieve instrumenten en toebehoren. Het afleveren van contactlenzen, oogprothesen en andere auditieve en visuele hulpmiddelen, Het leveren van alle diensten die op voormelde goederen en activiteiten betrekking hebben.

Op de laatste blz. van Lulk B vermeiden : 'Recto : Naam en hoedanigheid ván de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

t - vervolg idod PDF 71,1

3,-De handel inschoeisel; kleine'lederwaren; " handtassen; mode=accessoires; kledij, meubilair; verlichting en gelijkaardige artikelen,

4. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer: het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels,

'bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband .houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten ,van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van ;kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen 'op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in

oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het 'algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan 'zijn;

.het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en ;training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting ;en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

;5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle 'verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of 'andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen erf ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij aile handels- en financiële 'operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders ,ven deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en :kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op

voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

7. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder ;meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan :derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter ;beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende ;goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting

;en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of ;onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

:8. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten `rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij ai of niet een 'participatie aanhoudt.

9. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als :vertegenwoordiger,

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland. De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken `van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het

buitenland._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

t.ie n- vervolg

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van `deze statuten ter griffie van de rechtbank van koophandel. Zij kan op elk ogenblik worden

`ontbonden door een eenparig besluit van aile vennoten.

MAATSCHAPPELIJK VERMOGEN

Het maatschappelijk vermogen van de vennootschap bedraagt vijfhonderd euro (¬ 500,00) en is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) deelbewijzen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénlvijfhonderste (1/500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

Zonder de voorafgaandelijke schriftelijke goedkeuring van alle andere vennoten, kan een vennoot zijn deelbewijzen niet onder (evenden overdragen, verpanden etc. aan een medevennoot of aan ;een derde.

Zonder de voorafgaandelijke schriftelijke goedkeuring van alle andere vennoten, kan een vennoot onder levenden geen zakelijk recht vestigen (om niet of onder bezwarende titel) op zijn

deelbewijzen.

BEHERENDE VENNOTEN EN STILLE VENNOTEN

A) De beherende vennoten

;De beherende vennoten zijn ieder hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen

Van de vennootschap. De beherende vennoten zijn diegene die in de oprichtingsakte worden

'aangeduid als beherende vennoten, of deze die in die hoedanigheid tot de vennootschap

toetreden.

;B) De stille vennoten

§1. De aansprakelijkheid van de stille vennoten voor de schulden en verliezen van de vennootschap is beperkt tot het bedrag van hun inbreng.

§2. De stille vennoten moeten zich onthouden van enige daad van bestuur, hierin begrepen krachtens een volmacht.

§3. Bij niet-naleving van §2 zijn de stille vennoten jegens derden onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Zij zijn ook voor verbintenissen waaraan zij niet hebben meegewerkt onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk jegens derden, indien zij er een gewoonte van hebben gemaakt de zaken van de 'vennootschap waar te nemen of indien hun naam in de naam van de vennootschap voorkomt.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten, benoemd door de algemene vergadering van vennoten. Wordt in die hoedanigheid benoemd tot statutaire

zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: mevrouw Ann-Sophie De Keukelaere.

Dit mandaat kan niet zonder wettige redenen herroepen worden zolang de vennootschap duurt. ,Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEVOEGDHEDEN

'De beherende vennoot, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om `de vennootschap te besturen en kan zowel daden van beheer als daden van beschikking stelten, zonder toestemming van zijn medevennoten. De beherende vennoot is bevoegd elke handeling te ;stellen behoudens de handelingen die in onderhavige statuten exclusief aan de algemene vergadering werden voorbehouden.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, in en buiten rechte, met inbegrip van deze Waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van een zaakvoerder of een beherende vennoot.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering van vennoten wordt iedere eerste vrijdag van de maand december om

,negentien uur (19.00u) bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op

iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

'De beherende vennoten kunnen tevens een algemene vergadering bijeenroepen telkens als zij dit

redelijkerwijze noodzakelijk achten.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad PDF 11.1

Voor-

behouden

aan he

Belgisch

Stentsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

ri('t - vervolg

BOEKJAAR------ ..__._r._W.__ _... __ .._ ____________________ ______ __

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Op het einde van ieder boekjaar maken de beherende vennoten een inventaris en de jaarrekening van de vennootschap op.

WINSTVERDELING

De winst blijkt uit de jaarrekening, na aftrek van kosten en afschrijvingen. De algemene vergadering beslist over de winstverdeling en het desgevallend aanleggen van een reserve. In voorkomend geval wordt de winst verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun respectievelijke deelneming in het maatschappelijk vermogen.

In voorkomend geval worden de verliezen gedragen door de vennoten in verhouding tot hun deelname in het maatschappelijk vermogen met dien verstande dat de bijdrage van de stille vennoten in de verliezen hun inbreng niet mag overtreffen,

ONTBINDING -VEREFFENING

De vennootschap kan op elk moment door de algemene vergadering worden ontbonden met 'toepassing van de bepalingen van artikel 16 van deze statuten.

Indien de vennootschap is ontbonden, worden de vereffenaars aangeduid door de algemene vergadering, De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over de machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder verdere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle deelbewijzen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOTBEPAL1NGEN

Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, en eindigt op 30 juni 2017.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand december van

het jaar 2017.

Handelingen gesteld voor de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen die reeds door de beherend vennoot, comparant onder punt 1., voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, worden hierbij door de vennootschap ;overgenomen. Voormelde verbintenissen worden aldus geacht door de vennootschap zelf te zijn :aangegaan.

Commissaris

De comparanten verklaren dat uit te goede trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of ;meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te ;benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

Volmacht formaliteiten

'De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan ESEPRTO BVIBVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Isabelle De Leenheer met recht van substitutie, met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 13/D, met bevoegdheid om individueel te handelen, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te verzekeren van de formaliteiten van neerlegging van deze overeenkomst bij de griffie van de rechtbank van koophandel en de formaliteiten bij het rechtspersonen register en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ANN-SOPHIE DE KEUKELAERE

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 564 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande