ANTWERP DISTILLATION COMPANY, AFGEKORT : ADC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANTWERP DISTILLATION COMPANY, AFGEKORT : ADC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 578.867.195

Publication

28/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

heeft, kan de Raad van Bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone Algemene Vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) Aandeelhouders zijn.

De Bestuurders worden benoemd voor een termijn van zes (6) jaar, tenzij de Algemene Vergadering tot een kortere termijn zou besluiten, en zijn herbenoembaar. Ze kunnen te allen tijde door de Algemene Vergadering worden ontslagen.

10. Vertegenwoordiging: De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de Vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal de Vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door (i) twee (2) Bestuurders samen handelend zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, of (ii) een Gedelegeerd Bestuurder alleen optredend voor alle handelingen van dagelijks bestuur.

Onverminderd de voorgaande externe vertegenwoordigingsbevoegdheden wordt de Vennootschap wat het dagelijks bestuur betreft, tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door hetzij (i) iedere Gedelegeerd Bestuurder alleen en/of andere personen belast met het dagelijks bestuur die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling, hetzij (ii) door twee leden van het directiecomité samen handelend binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité. De organen die overeenkomstig het voorgaande de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de Vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. De vervaardiging van allerlei chemische basisstoffen die worden gebruikt voor verdere verwerking;

2. De fabricage, de vormgeving, de omwerking, de invoer, de uitvoer, de aankoop, de verkoop, verhuring, de installatie en inrichting, de makelarij, de vertegenwoordiging en in het algemeen de nijverheid en de handel in de meest uitgebreide zin van alle chemische produkten, plastic kunststoffen, kleurstoffen en nevenprodukten van allerlei farmaceutische produkten, chemische produkten voor allerlei industriële toepassingen, alsmede alle gelijkaardige produkten; het verstrekken van diensten van onderhoud en herstelling; de commercialisering van haar eigen installaties;

3. De verwerving van participaties in eender welke vorm in handels-, industriële en financiële ondernemingen of vennootschappen, zowel Belgische als buitenlandse, het beheer evenals het te gelde maken van deze participaties.

4. Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

5. De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

6. Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen of vennootschappen.

7. Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

8. Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag geldleningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

12. De gewone algemene vergadering heeft plaats op de eerste maandag van de maand maart om 14 , indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

13. Tot bestuurder worden benoemd :

1. de heer LUBBOCK David Warwick Andrew, wonende te 47 Halsey Street, London, SW3 2PT.

2. mevrouw LUBBOCK Lisa, wonende te 47 Halsey Street, London, SW3 2PT.

3. de heer BONAMI Luc Carlos Marie Louise, wonende te 2970 Schilde, Silvesterlaan 14.

4. de heer VONCKX Peter Frans Lambert, wonende te 2970 Schilde, Rode Dreef 46 De mandaten zijn onbezoldigd en gelden voor een duur van zes opeenvolgende jaren.  als voorzitter van de raad van bestuur : de heer David LUBBOCK, voornoemd  als gedelegeerd bestuurder : de heer David LUBBOCK voornoemd.

14. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 30 september 2016.

15. Ten lasteneming van aangegane verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 oktober 2014. VOLMACHT

Comparanten hebben met eenparigheid van stemmen als bijzondere lasthebber aangesteld met recht van indeplaatsstelling en met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen zijn aangesteld met het oog op het vervullen van alle formaliteiten die na het ondertekenen van deze akte nog noodzakelijk zijn en hiertoe volledige bevoegdheid te verlenen om alle vereiste stukken en dokumenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4, en met kantoor te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2 en 3, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Celine Thomas.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Emmanuel Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 06.03.2017, NGL 14.03.2017 17063-0195-016

Coordonnées
ANTWERP DISTILLATION COMPANY, AFGEKORT : ADC

Adresse
HAVEN 1931 9130 BEVEREN (KALLO)

Code postal : 9130
Localité : Kallo
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande