ANTWERP LASHING & SECURING, AFGEKORT : ALS

NV


Dénomination : ANTWERP LASHING & SECURING, AFGEKORT : ALS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 534.970.440

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.03.2014, NGL 17.04.2014 14094-0273-029
17/06/2013
ÿþOndernemingsnr: 534 (-IH.o

Benaming

(voluit) : ANTWERP LASHING & SECURING (verkort) : ALS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 9130 VERREBROEK, BLIKKEN KAAI 1333

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op vijf juni tweeduizend dertien, dat door 1) de vennootschap naar Italiaans recht "GRIMALDI COMPAGNIA DI NAVIGAZIONE S.P.A.", in 't kort "GRINAVI", met zetel te Palermo, Via Amati Emerico 8 cap 90139, ingeschreven bij de "Camera di Commercio Industrie Artigianato e Agricoltura di Palermo" en het "Registro delle imprese di Palermo" onder nummer 00117240820; 2) de naamloze vennootschap "MEXICO NATIE", met zetel te 2030 Antwerpen, Transcontinentaalweg 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0404.784.958, en 3) de vennootschap naar Italiaans recht "ATLANTICA S.P.A. DI NAVIGAZIONE", met zetel te Palermo, Via Emerico Amati 8 cap 90139, ingeschreven bij de "Camera di Commercio Industrie Artigianato e Agricoltura di Palermo" en het "Registro delle Imprese di Palermo" onder nummer 00278730825, ieder der oprichters inschrijvend en volstortend ten belope van vijftigduizend euro (¬ 50.000,-), een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap werd opgericht onder de naam "ANTWERP LASRING & SECURING", in 't kart "ALS", met maatschappelijke zetel te 9130 Verrebroek, Blikken kaai 1333, die naar elke andere plaats in het land mag worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur. De vennootschap kan daarenboven, bij beslissing van de raad van bestuur zowel in België als in het buitenland, exploitatiezetels, agentschappen en kantoren oprichten.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van oprichting. Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende zoals inzake wijzigingen der statuten.

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen van laden en lossen van schepen, van stouwen en verstouwen, inontvangstneming, groupage, weging, toezicht, stockeren, trekken van monsters, opslag en onderzoek door deskundigen, evenals de verrichtingen van het redersbedrijf of bevrachting en, in het algemeen, aile handelingen van vervoer, agentschap, commissiehandel, vertegenwoordiging, makelarij, douaneagentschap, distributie en verzending, aile verrichtingen die betrekking hebben op de behandeling van goederen evenals de beroepswerkzaamheden van carrosserie, herstelling en onderhoud van voertuigen en containers uit te voeren. De vennootschap zal zich ook mogen bezighouden met de exploitatie, de verkoop en de verhuring van mechanische toestellen nodig voor goederenbehandeling, het overnemen van elke handel of van een gelijkaardige vennootschap. Zij mag aile eigendommen, alle gebouwen, opslagplaatsen, afdaken, schepen, vaartuigen en lichters verwerven, verkopen, ruilen, huren, bouwen, exploiteren en productief maken; dit alles op het gebied van zeevaart, spoorwegen, baan- en luchtverkeer, zowel in België als in het buitenland.

Zij zal tevens alle havengebonden activiteiten mogen uitoefenen: de aankoop, oprichting, verbouwing, verkoop, huur en onderhuur, concessie en uitbating, in gelijk welke vorm, van aile handelsfondsen en aile roerende en onroerende rechten alsook het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen,

Zij mag overgaan tot het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is aanhalend en niet beperkend en dient in de ruimste zin te worden opgevat.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

íB

ModwOd11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de aIPFlE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

I

*13091292*

0 6 JUNI 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000, ), vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen zonder nominale waarde. De aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen worden ingedeeld in drie categorieën: vijftig (50) aandelen van categorie A, ook aandelen A genoemd en genummerd van 1 tot en met 50; vijftig (50) aandelen van categorie B, ook aandelen B genoemd en genummerd van 51 tot en met 100, en vijftig (50) aandelen van categorie C, ook aandelen C genoemd en genummerd van 101 tot en met 150.

Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn volledig in geld volstort.

De aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen. Alle aandelen dragen een volgnummer.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die steeds samengesteld zal zijn uit drie bestuurders, of een aantal bestuurders dat gelijk is aan een veelvoud van drie, al dan niet aandeelhouders, gekozen en benoemd als volgt één of meer uit de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen A; één of meer uit de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen B; één of meer uit de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen C.

Het aantal bestuurders dat één categorie van aandelen vertegenwoordigt zal steeds gelijk moeten zijn aan het aantal bestuurders dat elke andere categorie van aandelen vertegenwoordigt. Elke categorie van aandelen heeft dus recht op een gelijk aantal bestuurders. Er dienen steeds minimum twee kandidaten per mandaat voorgedragen te worden. Bij gebrek aan voordracht van kandidaten voor een bepaalde groep voor de hem toebehorende mandaten, zal de benoeming vrij door de algemene vergadering gedaan warden, met dien verstande dat de benoemde bestuurders zullen geacht worden de bedoelde groep te vertegenwoordigen. Over elk in te vullen bestuursmandaat wordt afzonderlijk gestemd. Telkens wanneer overgegaan wordt tot de verkiezing van een bestuurder ter vervanging van een bestuurder wiens opdracht een einde nam, behoort. het recht om kandidaten voor deze opdracht voor te dragen toe aan de houders van deze categorie van aandelen, die de uittredende bestuurder hadden voorgesteld. De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen. Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar, Ingeval van voortijdige vacature in de raad van bestuur, zal in de vervanging voorzien worden door verkiezing uit een lijst voorgedragen door de meerderheid der houders van aandelen van dezelfde categorie van aandelen als deze waartoe te vervangen bestuurder behoorde. Wanneer aldus een bestuurder moet verkozen worden ter vervanging van een bestuurder wiens mandaat voortijdig eindigde, zullen de houders van de betrokken categorie hiervoor de nieuwe kandidaat voorstellen, zoals hiervoor bepaald. De eerstvolgende algemene vergadering zal dan de vaste benoeming doen, Bij herbenoemingen gelden dezelfde regels als bij benoemingen, zoals hierboven uiteengezet. De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering,

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten. Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit. De raad van bestuur vergadert zo dikwijls ais de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of twee bestuurders.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroepingen. De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en stemmen wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Elke

bestuurder die belet of afwezig is, kan aan een van zijn collega's van de raad volmacht geven hem op een vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen. Een bestuurder kan drager zijn van meerdere volmachten. Zowel de uitnodiging tot de vergadering ais de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht. Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen bij gewone meerderheid der stemmen, met dien verstande evenwel dat de beslissing van de raad van bestuur pas is aangenomen indien de bestuurders benoemd op voordracht van de houders van aandelen categorie B positief gestemd hebben. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen, maar zal de voorzitter van de raad van bestuur uiterlijk binnen een termijn van drie weken daaropvolgend een vergadering van de raad van bestuur bijeenroepen die zal beraadslagen en beslissen over hetzelfde agendapunt. indien het resultaat van de stemmen op deze vergadering gelijk is aan dat van de vorige vergadering, dan zal over deze punten op de agenda definitief beslist worden via arbitrage. Er zal door de partijen één enkel scheidsrechter aangewezen worden. Zijn partijen het daaromtrent niet eens dan wijst elke partij één scheidsrechter aan. Deze scheidsrechters kiezen een derde scheidsrechter die ais voorzitter zal optreden. Zijn de scheidsrechters het dienaangaande niet eens, dan benoemt de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap is gevestigd, op verzoek van de twee scheidsrechters een derde scheidsrechter. Voor de verdere toepassing van dit artikel wordt verwezen naar artikelen 1676 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek betreffende arbitrage. ln uitzonderlijke gevallen,

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénpang schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan niet toegepast worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

a) Directiecomité

De raad van bestuur kan bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De over te dragen bevoegdheden aan het directiecomité kunnen alle bestuursbevoegdheden zijn met uitzondering van de bestuursbevoegdheden die betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité is aangesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, hun eventuele ontslagvergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze. Het directiecomité kan binnen de perken van zijn bevoegdheden gevolmachtigden aanstellen. Wanneer er een directiecomité is ingesteld kan de vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door twee leden van het directiecomité samen optredend.

b) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan de personen die daartoe aangesteld worden (gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur), met dien verstande dat één persoon dient gekozen te worden uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurders benoemd op voordracht van de houders van aandelen categorie A en C; één persoon dient gekozen te worden uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurders benoemd op voordracht van de houders van aandelen categorie B. Daarnaast kan de raad van bestuur vrij bijkomende personen benoemen, belast met het dagelijks bestuur. De vertegenwoordiging van het dagelijks bestuur zal steeds dienen te geschieden door het gezamenlijk optreden van twee gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid,

c) Auditcomité  adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten, waaronder onder meer een remuneratiecomité, een benoemingscomité en/of een auditcomité. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Het is de raad van bestuur toegestaan om een auditcomité op te richten zoals bedoeld in artikel 133, zesde lid van het Wetboek van Vennootschappen dat onder meer belast is met een permanent toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris(sen) en autonoom beslissingen neemt in het kader van het toestaan van een uitzondering op de één-op-één regel inzake vergoedingen voor diensten van de commissaris(sen) waarvan het totale bedrag hoger ligt dan de vastgestelde bezoldiging voor de uitoefening van zijn (hun) functie van commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht, de samenstelling en de werkwijze van het auditcomité alsmede de inhoud van hun takenpakket waaronder minstens een permanent toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris(sen) en de autonome beslissingsbevoegdheid als hoger gesteld, worden door de raad van bestuur bepaald bij de installatie van het auditcomité en kunnen later ook door de raad van bestuur worden gewijzigd. De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditccmité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezioht op de afgewerkte dossiers van de commissaris. ln die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend ais auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

d) Bijzondere volmachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap met unanimiteit in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur handelend met unanimiteit, en (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het directiecomité zoals voorzien in artikel 14 a), wordt de vennootschap ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, gezamenlijk optredend, waarvan enerzijds een bestuurder die werd voorgedragen door de houders van aandelen categorie A of C en anderzijds een bestuurder die werd voorgedragen door de houders van aandelen categorie B. Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur. De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand maart om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering kan bijeengeroepen worden in buitengewone of bijzondere zitting, telkens het belang van de maatschappij het eist. Zij moet bijeengeroepen worden indien de aandeelhouders die samen eenlvijfde van de aandelen bezitten, erom vragen, De algemene vergaderingen worden gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping(en) aangeduid. Elk aandeel geeft recht op één stem. Als er meerdere personen eigenaar zijn van een aandeel of het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, zullen de rechten verbonden aan deze aandelen geschorst zijn totdat ten aanzien van de vennootschap één enkele persoon werd aangeduid die zal optreden als enige titularis van deze aandelen, voor en namens zijn medegerechtigden.

Het boeklaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde bestuurder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde Rechtbank worden voorgelegd. In de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd. De algemene vergadering bepaalt de modallteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

TIJDELIJKE EN OVERGANGSBEPALINGEN

o Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

o De eerste gewone aloemene vergadering zal worden gehouden in tweeduizend en veertien.

o Onmiddellijk zijn de aandeelhouders in bijzondere algemene vergadering bijeengekomen en hebben beslist

het aantal bestuurders voor de eerste maal vast te stellen op drie. Worden benoemd tot bestuurder tot nà de algemene vergadering van tweeduizend negentien: on voordracht van de houders van aandelen categorie Al de heer BOSMANS Rudolf Louis, wonende te 2222 Wiekevorst, Zuidstraat 14; on voordracht van de houders van aandelen categorie B; de heer VAN OVERLOOP Wim Paula, wonende te 2940 Stabroek, Dorpstraat 128; on voordracht van de houders van aandelen categorie C; de heer BOOTS Amoldus Petrus, wonende te 1861KC Bergen (Nederland), Dokter van Peltlaan 32. De opdrachten van de bestuurders zulten onbezoldigd zijn, De bestuurders worden benoemd vanaf vijf juni tweeduizend dertien, met dien verstande dat zij vanaf zelfde datum tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden ais orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neertegging over te gaan tot benoeming van de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zulten blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

o Wordt benoemd ais commissaris: "P. VANIMPE & C° °", ingeschreven in het rechtspersonenregister met

ondernemingsnummer BE 0465.100.746, met zetel te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok-Noordkaai 21 bus 10, vertegenwoordigd door de heer Patrick Van trope, wiens mandaat ingaat van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervalt onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit. De bezoldiging van de commissaris zat vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

o De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van

het Wetboek van Vennootschappen.

RAAD VAN BESTUUR

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen tot gevolmachtigden voor het

dagelijks bestuur, met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel: uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurders benoemd op voordracht van de houders van aandelen categorie B: voornoemde heer Wim Van Overloop, die de titel van gedelegeerd bestuurder zal dragen; uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurders benoemd op voordracht van de houders van aandelen categorie A en C: voornoemde heer Rudolf Bosmans, die eveneens de titel van gedelegeerd bestuurder zal dragen.

De raad van bestuur besluit vervolgens eveneens te benoemen tot gevolmachtigde voor het dagelijks bestuur: de heer DE LARIVIÈRE Yves Lucien Elodie, wonende te 8720 Oeselgem, Kruiskenstraat 24.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd ais volgt:

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd, mits unanimiteit binnen de leden van de raad van bestuur, door twee bestuurders, samen optredend, waarvan enerzijds een bestuurder die werd voorgedragen door de houders van aandelen categorie A of C en anderzijds een bestuurder die werd voorgedragen door de houders van aandelen categorie B.

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur, samen optredend. De personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid, gezamenlijk optredend, beschikken over aile machten van het dagelijks bestuur zonder beperking van bedrag. Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag.

Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap, vanaf het ogenblik van verkrijging van rechtspersoonlijkheid, alle verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één april tweeduizend dertien. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode (tussen oprichting en neerlegging van het vennootschapsdossier waardoor de rechtspersoonlijkheid verkregen wordt), zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid verworven heeft, ook te worden bekrachtigd.

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan voornoemde heer Yves De Larivière, teneinde a) bij de griffies en/of ondernemingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aanvraag van het B.T.W.  nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; c) aile formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Vennootschapsbelastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.

,..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van j..ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

versa : Naam en handtekening

Coordonnées
ANTWERP LASHING & SECURING, AFGEKORT : ALS

Adresse
BLIKKEN KAAI 1333 9130 VERREBROEK

Code postal : 9130
Localité : Verrebroek
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande