APOLLO 13

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOLLO 13
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.849.411

Publication

23/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-03-2015

Griffie

*15304914*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607849411

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Apollo 13

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden op 19.03.2015 voor geassocieerd Notaris Jean Francis Claerhout te Gent, ter registratie neer te leggen, blijkt dat:

De Heer MERTENS Rodney Nico Simon, geboren te Gent op 28 december 1971, met rijksregisternummer 711228 179 71, echtgenoot van Mevrouw Van Damme Bianka, wonende te 9000 Gent, Meulesteedsesteenweg, 354 en gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, naar verklaring tot op heden ongewijzigd;

Mij, Notaris, heeft verzocht hem akte te verlenen van het feit dat hij een handelsvennootschap opricht onder de benaming  APOLLO 13 , die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9000 Gent, Voorhavenlaan, 14T en met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) dat volledig geplaatst en voor twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-) volstort is.

De te publiceren artikelen uit de statuten luiden als volgt:

ARTIKEL EEN:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming van "APOLLO 13 .

ARTIKEL DRIE:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of in medewerking met derden, alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

Het optreden als vrachtvervoerder en dit per zeeschip, binnenschip, trein en vrachtwagen.

De scheepsrederij en de binnenscheepvaart, het in- en uitcharteren van schepen, het aan- en verkopen van schepen, het inleggen en de exploitatie van scheepvaartlijnen. Daaronder begrepen de toelevering van alle diensten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

De vennootschap kan, als tussenpersoon, de taak van bevrachter op zich nemen.

De vennootschap kan optreden als tussenpersoon in het goederenvervoer.

De vennootschap kan een mandaat opnemen als bestuurder of als vereffenaar, zij kan daarvoor vergoedingen ontvangen.

De vennootschap kan leningen en leasings aangaan en borg stellen. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere

Onderwerp akte :

Voorhavenlaan 14T 9000 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de/het vereiste vergunning(en)/attest(en) ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Zij mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten, die haar het best geschikt lijken. Zij kan zelfs zaken doen die geen verband houden met hiervoor beschreven maatschappelijk doel wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

ARTIKEL VIJF:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,-), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fraktiewaarde van één/honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL ZES:

Op deze aandelen wordt integraal in speciën ingeschreven door voormelde oprichter, de Heer Rodney Mertens.

Ieder ingeschreven aandeel werd voorafgaandelijk volgestort ten belope van 2/3 door storting in speciën op een bijzondere rekening nummer.

ARTIKEL VIJFTIEN:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer bezoldigde of onbezoldigde statutaire of niet-statutaire zaakvoerders en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering steeds een einde kan gesteld worden. De zaakvoerders moeten niet noodzakelijk vennoot zijn en kunnen een natuurlijk persoon of een rechtspersoon zijn.

ARTIKEL ZEVENTIEN:

Een zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen van intern bestuur en externe vertegenwoordiging van de vennootschap te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die de Wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG:

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de laatste werkdag van juni om 15.00 uur.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG:

Het maatschappelijk jaar begint jaarlijks op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. ARTIKEL DERTIG:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

ARTIKEL EENENDERTIG:

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. De vereniging van alle aandelen in één hand heeft niet tot gevolg dat de ven-nootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG:

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden zaakvoerders overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

SLOT- EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN.

1° Eerste boekjaar en gewone algemene vergaderingen: Het eerste maatschappelijk jaar begon op 01.01.2015 en zal eindigen op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2016.

2° Aanvang activiteit: De comparanten verklaren dat de activiteiten van de vennootschap een aanvang namen op 01.01.2015.

3° zaakvoerder:

Wordt tot zaakvoerder van de vennootschap benoemd voor onbepaalde duur, gemelde Heer Mertens Rodney, die aanvaardt.

4° Bijzondere volmacht

De comparant geeft bij deze volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  A.& B.V. met zetel te Gent, Burgstraat, 38, en haar aangestelden om alle formaliteiten in verband met de oprichting te verrichten, ondermeer bij de griffie van de handelsrechtbank, het ondernemingsloket, BTW en alle andere administraties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van oprichting dd. 19.03.2015, onderhandse

volmacht en bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IYI

*150 966

ili~~.:RGe urz ri D

i 5 19lNi 2015

r-.rOHTt,P:t+.ç:VAN~:~~

KOOrH~ ., E GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0607.849.411

Benaming

(voluit) : APOLLO 13

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voorhavenlaan 14 T, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overdracht aandelen - Benoeming tweede zaakvoerder Bijzondere algemene vergadering van 18 mei 2015

Op 18 mei 2015 zijn in bijzondere algemene vergadering bijeengekomen de aandeelhouders

van de BVBA Apollo 13

Zijn aanwezig te 14.00 uur de aandeelhouders die de hieraan gehechte aanwezigheidslijst voor

de opening van de zitting hebben ondertekend.

De algemene vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van

de heer Rodney Mertens, zaakvoerder van de maatschappij.

De voorzitter benoemt als secretaris en stemopnemer de heer Melvin Mertens die aanvaardt.

Het bureau sluit de aanwezigheidslijst van de algemene vergadering door ondertekening ervan en

stelt vast dat 100 aandelen op een totaal van 100 aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De voorzitter zet uiteen dat:

gezien het volledige kapitaal tegenwoordig of vertegenwoordigd is er geen rechtvaardiging dient

te worden gegeven nopens de oproep tot deze vergadering.

Il) volgende punten op de dagorde staan :

1. Overdracht aandelen;

2. Benoeming tweede zaakvoerder

De algemene vergadering erkent de juistheid van deze verklaring en feiten.

Zij verklaart zich regelmatig samengesteld om rechtsgeldig over alle punten der dagorde te beraadslagen

en te beslissen.

Na bespreking en beraadslaging worden volgende beslissingen genomen

le beslissing

De heer Rodney Mertens verkoopt 25 van de 100 aandelen van de vennootschap aan zijn

zoon Meivin Mertens voor de som van 4.650 euro.

2e beslissing

De heer Melvin Mertens, geboren te Antwerpen op 21 augustus 1996 en wonende te

9000 Gent, Meulestedesteenweg 354 wordt tot tweede zaakvoerder van de vennootschap benoemd en

dit met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur, zijn mandaat is onbezoldigd.

De dagorde uitgeput zijnde, en gezien door de vergadering geen vragen meer worden gesteld, verklaart

de voorzitter deze algemene vergadering voor geheven van zodra onderhavig proces-verbaal

is voorgelezen en door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken, is ondertekend.

De zitting wordt geheven te 14.20 uur.

Het bureau, Rodney Mertens

Voorzitter Melvin Mertens

Secretaris 1 Stemopnemer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.08.2016 16489-0461-011

Coordonnées
APOLLO 13

Adresse
VOORHAVENLAAN 14T 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande