APOTHEEK AN LEYMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK AN LEYMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.191.947

Publication

14/07/2014
ÿþMod %Nard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD / 3 MI Mit

11111!111,11,1_1M1!10111111

Ondernemingsnr 0536191947

Benaming

(voluit) : APOTHEEK AN LEYMAN

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Wondelgemstraat 211, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: QUASI INBRENG

Neerleggen van:

* bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 24,02.2014. *verslag van de bedrijfsrevisor de dato 27.05.2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

08/07/2013
ÿþMotl MO 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1LIIIHIsisiii~iu1ii

i ioc os

Vi beha aai Bel Staa

ia

Nil:ERG;f2:LEGD

{

2 7 j'ai 2013

Ondernemingsar : ©536 ) c - j - cjl-n-

Benaming

(voluit) :. APOTHEEK AN LEYMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wondelgemstraat 211 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op negentien juni tweeduizend en dertien, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie; dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als:

-1/ Vennoten: aiDe heer DE CORTE Peter Antoon Gustaaf, nationaal nummer 62,12.31-405.51,

geboren te Gent op 31 december 1962, in huwelijk met mevrouw Leyman An, hierna vermeld, wo-nend te te

9052 Zwijnaarde, Hondelee 27/B.

b/Mevrouw LEYMAN An Margareta Michel, nationaal nummer 66.12.29-018.97,

geboren te Gent op 29 december 1966, in huwelijk met de heer De Corte Peter, voornoemd, wonend te

9052 Zwijnaarde, Hondelee 27/B.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract en verklarend dit huwelijksstel-sel tot op

heden niet gewijzigd te hebben.

-2/ Rechtsvorm: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

-3/ Benaming: Zij draagt de benaming: "APOTHEEK AN LEYMAN".

-4/ Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Wondelgemstraat 211,

-5/ Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

De handelsactiviteiten van de vennootschap zullen een aanvang nemen op een januari tweeduizend en

veertien.

-6/ Kapitaal: Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventig duizend euro, (¬ 70.000,00). Het is verdeeld in zevenhonderd (700) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters verklaren dat het kapitaal van zeventig duizend euro (¬ 70.000,00) volledig is geplaatst en door hen als volgt werd onderschreven:-

-door de heer De Corte Peter, voornoemd, werden driehonderd vijftig (350) aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van vijfendertig duizend euro. (¬ 35.000,00).

-door mevrouw Leyman An, voornoemd, werden driehonderd vijftig (350) aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van vijfendertig duizend euro. (¬ 35.000,00)

Totaal: zevenhonderd (700) aandelen voor een totaal bedrag van zeventig duizend euro. (¬ 70.000,00),

Op de aldus onderschreven aandelen werden volgende bedragen gestort:

-Door de heer De Corte Peter, voornoemd, werd een bedrag gestort van vijfendertig duizend euro (¬ 35.000,00). Hij is derhalve op de door hem onderschreven aandelen niets meer verschuldigd.

-Door mevrouw Leyman An, voornoemd, werd een bedrag gestort van vijfendertig duizend euro (¬ 35.000,00). Zij is derhalve op de door haar onderschreven aandelen niets meer verschuldigd.

Het totaal bedrag der inbrengen, hetzij zeventig duizend euro (¬ 70.000,00) werd gestort op een re-kening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank, agentschap Gent, Sint-Pieters, met ais nummer BE82 0688 9746 7568, die een bankattest heeft afgeleverd,

-7/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1/Het uitvoeren van alle activiteiten die normaal behoren tot deze van de uitbating van een officina - apotheek toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van alle handelingen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of er nauw bij aansluiten. Dit omvat ondermeer de magistrale be-reidingen van en de kleinhandel in geneesmiddelen, allo- of homeopathisch; de aflevering van far-maceutische, parafarmaceutische en homeopathische producten, verbandstoffen, gezondheidsvoe-dingswaren, kindervoeding en dieetartikelen, producten en artikelen voor de persoonsverzorging, schoonheidsproducten en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

so~

de er aan verbonden zorgenverstrekking, parfumerieën en cosmetica, dro-gisterijartikelen en optiek, dit alles in de ruimste zin.

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel richtinggevend, De voormelde werkzaamheden kun-nen worden verricht door de vennootschap zelf of door tussenkomst van derden,

2/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle ver-richtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten_

3/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermcgen; alle verrich-tingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en ver-koop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenis-sen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclu-sief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commer-ciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of on-rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlij-king ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

-8/ De jaarvergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden bijeengeroepen op dertig juni om twintig uur en voor het eerst in het jaar tweeduizend en vijftien.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering gaat door in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats van het gerechte-lijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping.

De vennoten mogen kennis nemen van de in artikel 283 Wetboek van Vennootschappen opgesomde stukken, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag, in voorkomend geval het verslag van de commissa-rissen, en behandelt de jaarrekening. Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De gewone algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde en aanwezige aandelen, De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. -9/ Stemrecht  Voorwaarden voor toelating tot de vergadering:

Bevoegdheden: De algemene vergadering van de vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

Bijeenroeping: Het bestuursorgaan van de vennootschap, en de commissarissen indien die er zijn, kunnen de algemene vergadering samenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproepingen tot de algemene vergadering dienen de agenda te vermelden. De oproepingen worden verzonden volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Verloop van de vergadering: Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehou-den, De zaakvoerders moeten antwoord geven op de vragen die hun door de vennoten worden ge-steld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op een stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn ge-schiedt, geschorst. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden onderte-kend door een zaakvoerder. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Uitoefening van het stemrecht: Elke vennoot kan zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot dient te zijn.

De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen. Zij zullen hun stem uitbrengen voor elk agen-dapunt afzonderlijk, in een aangetekend schrijven dat voor de opening van de vergadering in het be-zit van de vennootschap dient te zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van do toepassing van artikel 332 Wet-boek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de

vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de, al-gemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere

d â,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte ma-nier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rond-schrijven vermeld. 1s binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De uitoefening van het stemrecht kan geregeld worden door overeenkomsten afgesloten tussen de vennoten. Bij het opmaken van dergelijke overeenkomsten dienen de voorschriften van artikel 281 Wetboek van Vennootschappen nageleefd te worden.

Wanneer een of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de aan deze aandelen verbon-den rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet is gebeurd, blijven de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij anders wordt overeengekomen tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

-10/ Bestuur: Benoeming-Ontslag: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervul-len. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Behoudens eenparig goedvinden van de vennoten worden de zaakvoerders die zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennoot-schap. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen. Het mandaat van de zaakvoerder kan door de algemene vergadering worden bezoldigd.

Bevoegdheden en vertegenwoordiging: Ieder zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Evenwel zal, indien er meerdere zaakvoerders zijn, voor alle authentieke akten, voor alle handelingen met betrekking tot onroerende goederen, leningen en kredieten de handtekening van twee zaak-voerders noodzakelijk zijn.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ver-weerder.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) beperken. De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Deze beperkingen en verdeling kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook niet al zijn ze openbaar gemaakt.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelin-gen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoen-de bewijs. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze bijzon-dere volmachten dienen beperkt te worden tot een bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden kunnen de vennootschap verbinden, binnen de perken van de hun verleende opdracht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven vol-macht. Ingeval het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door meer dan een zaakvoerder, vormen deze een college, dat beslissingen dient te nemen met gewone meerderheid van stemmen, zonder dat dit afbreuk doet aan de hiervoor vermelde individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid van elke zaakvoeder.

Benoeming zaakvoerder: Tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, wordt benoemd: mevrouw Leyman An, voornoemd.

De aldus benoemde zaakvoerder is alhier aanwezig en verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen haar benoeming zou verzetten.

-11/ Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting onder opschortende voorwaarde van neer-legging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot eenendertig december tweeduizend en veertien.

-12/ Winstverdeling: Vorming van een reservefonds: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen. Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

,, a . % e



4 " °}Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Uitkeerbare winsten: Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laat-ste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uit-kering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet moeten worden uiige-keend. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Elke uitkering die in strijd is met voorgaande bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennoot-schap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

-13/ Ontbinding-vereffening: Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

De algemene vergadering benoemt een of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene verga-dering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhan-digen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

-14/ Controle: Er wordt geen commissaris benoemd,

-15/ Volmacht: Met het oog op het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de Kruispunt-bank voor Ondernemingen, het Ondememingsloket en de diverse fiscale administraties, wordt een bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gents Adviesbureau en/of aan haar zaakvoerder, de heer Rudi Pauwels, beide kantoorhoudend te 9000 Gent, Kasteellaan 50, met mogelijkheid van de indeplaatsstelling.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Getekend, Christine Callens, notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 07.07.2015 15284-0303-015

Coordonnées
APOTHEEK AN LEYMAN

Adresse
WONDELGEMSTRAAT 211 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande