APOTHEEK LEGIEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK LEGIEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.739.942

Publication

15/10/2014
ÿþ &Cod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11*1,11111,q1111 III

II

bel

BE Sta

NEERGELEGD

-6 NT, 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHAN_fflre GENT

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

,

Ondernemingsnr : 0542.739.942

Benaming

(voluit) : Apotheek Legiest

(verkort) :

Rechtsvorm B.V.B.A.

Zetel: Drongensesteenweg 98 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging verslag revisor met betrekking tot de quasi-inbreng en neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerder

Werden neergelegd in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Gent:

1° Verslag quasi-inbreng opgemaakt te Wevelgem dd. 29 juli 2014 door de BVBA, Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door Dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8560 Wevelgem, IBR nr. E3 00179;

20 Bijzonder Verslag van de zaakvoerder in uitvoering van art. 220-222 W. Ven n., opgemaakt te Gent dd. 24 januari 2014.

Getekend

Mevr. Isabelle Legiest

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/12/2013
ÿþJIllI





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a-

NEERGELEGD

 5 DEC. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL mfÊfi!?ENT

mod 11.1



~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i

"

i

j

Zetel : Drongensesteenweg 98

i

9000 Gent

.

ij Onderwerp akte : BVBA: oprichting i

;i Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent- j

Sint-Amandsberg, ondergetekend op 26 november 2013, ter registratie neergelegd. i

Blijkt er dat :

ü I. Mevrouw LEGTEST, Isabelle Juliana Octavie, geboren tej

? Sint-Amandsberg op negen januari negentienhonderd zevenenzestig, echtgescheiden,j

j wonende te Sint-Lievens-Houtem - Vlierzele, Vlierzeledorp 3, onder hen een Besloten

!! Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

1.

j. Il. De vennootschap als naam heeft : APOTHEEK LEGTEST.

i III. De zetel is gevestigd te 9000 Gent, met als eerste adres;;

ij Drongensesteenweg 98. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij!; ij besluit van de zaakvoerder.

1V. De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigenij

i; rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon: ij

1. Het administratief en commercieel beheer van één of i!

meer apotheken uitgebaat onder het wetenschappelijk toezicht, de leiding end

verantwoordelijkheid van apothekers. De apotheken hebben onder meer als taak: de aan-; ij en verkoop, de bewerking en verwerking van farmaceutische, fyto-farmaceutische,;; !i veeartsenijkundige en scheikundige producten van aile aard, toilethygiëne- en:! il drogisterijartikelen, verbandmiddelen en dieetproducten, verplegingsproducten en allerlei,; ji aanverwante goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of in verband staan] li met het hoger vermeld algemeen maatschappelijk doel. Hoger vermelde opsomming is!!

j niet-exhaustief, en moet van rechtswege geacht worden aangevuld te zijn met altei; ;i activiteiten die krachtens de wet of de gebruiken geacht worden deel uit te maken van;

ii het normale werkingsveld van de apotheker. ,

2. Het verlenen van diensten in de ruimste zin ais apotheker-; j provisor dan wel als apotheker-niet-provisor, en dit zowel voor kortlopende als langlopende;;

,,opdrachten, vervangingen. ..

d 3. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeksji

i! betrekking hebben op het beheer van haar roerend patrimonium

.i 4. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks!!

j betrekking hebben op het beheer van het eigen onroerend patrimonium, en het valoriserend !! van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder dei]

aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, vruchtgebruik, recht van opstal, erfpachf,j

ruilen van alle onroerende goederen, de oprichting van gebouwen en onroerende!; 11 goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van alle gebouwen in de ruimste`;

ii zin. ..

5. Het beheer van haar roerend of onroerend vermogen.!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

y

Ondernemingsnr: o 5y e .  4-3c1 " g49,, Benaming (volalt) : APOTHEEK LEGTEST

(verkort)"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

13

Voorbehouden mad 11.1

aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap mag onder meer onroerende goederen of onroerende rechten verwerven, laten oprichten, laten opschikken of uitrusten en ombouwen.

6. De vennootschap mag onder meer alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enige wijze bevorderend kunnen zijn.

7. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel.

8. De vennootschap kan optreden als bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen; zij mag zich borg stellen voor derden, zowel aandeelhouders als zaakvoerders of andere derden (natuurlijke personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld worden.

9, De algemene vergadering kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het maatschappelijk doel wijzigen of uitbreiden.

10. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken , zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. De honderd (100) aandelen en het kapitaal worden onderschreven voor afbetaling in speciën door de oprichters, Mevrouw Isabelle LEGIEST, voornoemd, honderd (100) aandelen, hetzij voor tachtigduizend euro (¬ 80.000,00).

Hetzij in totaal honderd (100) aandelen voor tachtigduizend euro (80.000,00,-¬ ) of het kapitaal.

Alle aandelen, door de oprichter onderschreven, worden door haar in geld gedeeltelijk volstort tot beloop van één/vijfde (1/5e), zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van zestienduizend euro (¬ 16.000,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volstort ten belope van één/vijfde (1/5e), aan de oprichter toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

+ Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

Ingeval de vennootsch p slechts één vennoot telt zijn betreffende de zaakvoering volgende bepalingen van toepassing.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot ais een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op zesentwintig november tweeduizend dertien en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de laatste zaterdag van de maand mei om 20u00 van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend vijftien.

Xl. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslisten met éénparig goedvinden één zaakvoerder te benoemen voor onbeperkte duur, namelijk : Mevrouw Isabelle LEGIEST, voornoemd. Mevrouw Isabelle LEGEEST heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

XII. Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOFISC KORTRIJK, met zetel te Kortrijk, President Kennedypark 24 bus 2, én de besloten vennootschap LUM1NAD, vertegenwoordigd door Mevrouw Sabine HOLVOET en haar aangestelden, met zetel te Wevelgem-Gullegem, Hoge Voetweg 14, wordt volmacht gegeven om namens de nieuw opgerichte vennootschap over te gaan tot en in te staan voor het inschrijven van de vennootschap in het rechtspersonenregister en het aanvragen van het B.T.W.-nummer bij de B.T.W.-Administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 26 november 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 15.07.2016 16322-0316-016

Coordonnées
APOTHEEK LEGIEST

Adresse
DRONGENSESTEENWEG 98 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande