APOTHEEK LYNN VANDER STRICHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK LYNN VANDER STRICHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.287.694

Publication

30/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

i i : = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- ~i~ui~uu~uiuu

behouder +131 5949*

aan het

Belgisch

Staatsblac

ui







GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

16 DEC. 2013

DENDMONDE

' Ondernemingsnr : Sy . $A. ó g ti

Benaming

(voluit) : "Apotheek Lynn Vander Stricht"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9290 Overmere, Dendermondsesteenweg 23 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Frederik VLAMINCK, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op twaalf december tweeduizend dertien.

1. De nauwkeurige aanwijzing van de vennoot:

Mevrouw VANDER STRICHT Lynn Marie Jozef, ongehuwd, geboren te Gent op 20 augustus 1988, wonend te 9290 Overmere, Dendermondsesteenweg 23 A, met rijksregistemummer 88.08.20-170.67, identiteitskaartnummer 590-9893383-88.

2. a) 2e rechtsvorm van de vennootschap:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort "BVBA"

b) De naam van de vennootschap: "Apotheek Lynn Vander Stricht"

3. De zetel van de vennootschap: 9290 Overmere, Dendermondsesteenweg 23 A, in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde

4. Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doet, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland, onder welke vorm en op welke wijze ook, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

a)het oprichten, overnemen en uitbaten van apotheken, aankoop en verkoop, in- en uitvoer, fabricage in het groot en in het klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen;

b)de handel in phytotherapeutische en homeopathische geneesmiddelen, drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische en onderhoudsartikelen en aanverwante producten of diensten;

c)het verstrekken, implementeren en toepassen van farmaceutische zorg en informatie in de apotheek aan alle patiënten in de ruimste zin van het woord alsook iedere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg enigszins verband houdt.

d)het aankopen, verkopen, ruilen of anderszins verwerven, leasen, het huren, verhuren, verkavelen, doen'. bouwen, doen verbou-wen, doen bebouwen van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen in België en in het buitenland, alsmede het verrichten van alle handelingen die nodig, nuttig of dienstig zijn voor het beheren en uitbaten van een onroerend patrimonium van de vennootschap, en dit met inbegrip van het verwerven en, vervreemden van zakelijke rechten op onroerende goederen.

e)het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins; verwerven van een belang of deelneming in alle bestaan-de of nog op te richten vennootschappen,' ondernemingen, bedrijvigheden, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen, verenigingen of groeperingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. Het beheren, valoriseren of te gelde maken van deze participaties of belangen en in het algemeen het stellen van alle hande-lingen of daden die nodig of nuttig zijn voor het beheer van dit roerend patrimo-nium van de vennootschap.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur entof administratie.

Op de laatste b1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

5. De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

6. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ .18.550,00).

Het is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal werd bij de #prichting gedeeltelijk volgestort ten bedrage vantwaalfduizend vierhonderd euro

(¬ .12.400,00).

c) Gestorte bedrag

De voornoemde vennoot heeft elk aandeel in geld gedeeltelijk volgestort tot beloop van twaalf eur veertig cent (¬ .12,40) en is op elk aandeel nog een bedrag van zes euro vijftien cent (¬ .6,15) verschuldigd, zijnde een totaal bedrag van zesduizend honderd vijftig euro (¬ .6.150,00).

d) Overdracht van aandelen

ln de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

7. a) De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot zaakvoerder worden aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger dient een natuurlijk persoon te zijn.

Bij de oprichting van de vennootschap wordt tot statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, benoemd: mevrouw VANDER STRICHT Lynn Marie Jozef, ongehuwd, geboren te Gent op 20 augustus 1988, bij oprichting van de vennootschap wonend te 9290 Overmere, Dendemiondsesteenweg 23 A.

Krachtens artikel 19 van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

Commissaris : De comparant verklaart thans geen commissaris te benoemen.

b) Intern bestuur:

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die betast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

8. Het begin en het einde van het boekjaar:

één januari - éénendertig december, en voor de eerste maal op éénendertig december tweeduizend

veertien (2014.12.31).

9, a) Gewone algemene vergadering:

de derde dinsdag van de maand mei, om zeventien (17:00) uur, en voor de eerste maa! in het jaar

tweeduizend vijftien (2015).

b) Vertegenwoordiging van de vennoten:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon, al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht werd verfeend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

c) Stemrecht: Elk aandeel geeft rechtop één stem.

10. De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst - reserve:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies erf

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo, in voorkomend geval, vooreerst verminderd met de door de vergadering vastgestelde tantièmes,

wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop

verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

b) de wijze van vereffening:

onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 12 december 2013, met in bijlage : uittreksel.

Uittreksel zonder registratlerelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 01.09.2015 15576-0082-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 29.08.2016 16562-0086-015

Coordonnées
APOTHEEK LYNN VANDER STRICHT

Adresse
DENDERMONDSESTEENWEG 23A 9290 OVERMERE

Code postal : 9290
Localité : Overmere
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande