APOTHEEK MAXIME VAN EETVELDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK MAXIME VAN EETVELDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.644.064

Publication

10/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, als mede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Zij kan haar doel verwezenlijken, hetzij rechtstreeks, hetzij door het nemen van belangen in vennootschappen, ondernemingen, geheel of gedeeltelijk, gelijkaardig of verbonden.

De vennootschap kan benoemd worden tot bestuurder of vereffenaar.

Het doel mag worden uitgebreid door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

DUUR

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf heden.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde zondag van de maand juni van elk jaar, om elf uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, in de uitnodiging aangeduid.

Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

Elke vennoot kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of per telefax of welkdanige informatiedrager volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags vóór de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering der vennoten van de vennootschap, die tevens de duur van hun mandaat vaststelt.

Aan een zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De algemene vergadering kan het aantal zaakvoerders ook wijzigen.

Bij ontslag, onbekwaam worden of overlijden van één van de zaakvoerders, indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen de overige zaakvoerders als overblijvende zaakvoerders optreden. Indien er slechts één zaakvoerder zou zijn en deze zou overlijden of in de fysische onmogelijkheid verkeren zijn mandaat uit te oefenen, dan zal de algemene vergadering van de enige vennoot (vennoten) van de vennootschap onmiddellijk overgaan tot de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

VERTEGENWOORDIGING

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

BOEKJAAR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) de jaarrekening op, alsmede een

jaarverslag, indien wettelijk vereist.

WINSTVERDELING

Van de netto-winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te

vormen totdat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering, op voorstel van

de zaak­voerder(s).

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding

toegekend aan het kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zondag van de maand juni 2016.

3. Er werd geen commissaris benoemd.

4. Alle welkdanige handelingen en verbintenissen, zowel actievelijk als passievelijk, in naam van de vennootschap in oprichting, worden bij deze goedgekeurd en overgenomen, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht  Ondernemingsloket en Belasting over de Toegevoegde Waarde:

Wordt als bijzondere gevolmachtigde aangesteld:

Brondeel & Partners Bvba, te 9340 Lede, Nieuwstraat nr 1, en in het bijzonder de heer Vanryckeghem Bart, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap bij de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket en de diverse fiscale instanties, onder meer aangaande de belasting over de toegevoegde waarde.

Benoeming van de zaakvoerders:

Terstond de vennootschap opgericht zijnde, beslist de oprichter - vennoot als enige niet-statutaire

zaakvoerder van de vennootschap aan te stellen, te rekenen vanaf heden:

- mevrouw Maxime Van Eetvelde, wonende te 9240 Zele, Dr. Armand Rubbensstraat 18, voornoemd.

Dewelke alhier aanwezig is en die verklaart dit mandaat als zaakvoerder te aanvaarden.

De duur van dit mandaat is onbeperkt en wordt bezoldigd uitgeoefend.

Voor ontledend uittreksel.

Arne RYSSAERT,

notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte oprichtingsakte;

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.06.2016, NGL 21.06.2016 16211-0508-013

Coordonnées
APOTHEEK MAXIME VAN EETVELDE

Adresse
GEERAARD DE CREMERSTRAAT 12 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande