APOTHEEK NYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK NYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.205.103

Publication

23/12/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

Let: ( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111 13 92875*

Ondernemingsnr : 0537.205.103

Benaming

(voluit) : APOTHEEK NYS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 66, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van het verslag van quasi-inbreng in de BVBA Apotheek Nys d.d. 5 september 2013 en neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de overname van de apotheekexploitatie op naam van mevrouw Nys Hilde d.d. 1 augustus 2013 en neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de overname van de apotheekexploitatie op naam van mevrouw Nys d.d. 5 september 2013.

Hilde Nys

Zaakvoerder

NEERGELEGD

1 1 DCC. 2013

RECHTSANK VAN KOOPHANDEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2013
ÿþ mod 11.1



i~li'r1~< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11

11

3 ~ JUi12a13

Griffie t,

" a'ti

II1uIiuu6m~uii

" 1312559

Ondernemingsnr 2.05

Benaming (voluit) : Apotheek Nys

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 66

9000 Gent

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de akte verleden voor Jeroen Parmentier, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op dertig juli tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat:

Mevrouw Nys, Hilde Afra Renata Jozefa, echtgescheiden, geboren te Kortrijk op 7 juli 1965, gedomicilieerd en verblijvende te 9830 Sint-Martens-Latem, Twee Dreven 75,

is verschenen en een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "Apotheek Nys", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent (Gent), Veldstraat 66, waarvan het geplaatste ;, maatschappelijk kapitaal honderdduizend euro bedraagt, vertegenwoordigd door 1000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze duizend (1.000) aandelen wordt ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel door voomoemde mevrouw Nys Hilde.

De oprichter verklaart en erkent vervolgens:

Dat elk aandeel volledig volgestort is.

ïi Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

De notaris bevestigt dat het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op datum van 22 juli 2013, in zijn dossier bewaard za! blijven.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) euro tot haar beschikking heeft.

De te publiceren statuten luiden als volgt:

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Apotheek Nys".

Maatschappelijke zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent (Gent), Veldstraat 66.

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België, Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland op te richten.

Maatschappelijk doel "

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen: rekening of voor rekening van derden:

- het oprichten, overnemen en uitbaten van apotheken, aankoop en verkoop, in- en uitvoer, fabricatie: in 't groot en in 't klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen;

- de handel in kruiden, drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, 1; optische en onderhoudsartikelen en aanverwante producten of diensten;

- het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

- iedere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin ;; genomen; - het waarnemen van bestuursmandaten, begeleiding, management en consultancy in de geneesmiddelen- en apotheeksector. :::::

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

 )

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap heeft tevens tot doel, evenwel enkel voor eigen rekening:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, als mede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van

welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten

rechtspersonen en ondernemingen.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle nijverheids-, handels- financiële roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap kan eveneens belangen hebben door middel van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke andere manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (E 100.000,00). Het is verdeeld in duizend (1000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden, Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder

Mevrouw Nys, Hilde Afra Renata Jozefa, geboren te Kortrijk op 7 juli 1965, gedomicilieerd en verblijvende te 9830 Sint-Martens-Latem, Twee Dreven 75.

Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen,

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren,

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

=MI

verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de vijfentwintigste mei van elk jaar om 15 uur.

Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap,

Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar,

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening, In de mate dat de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven door de wet.

Goedkeuring van de jaarrekening

De jaarvergadering hoort in voorkomend geval het jaarverslag en het verslag van de commissaris en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aart de zaakvoerders en de commissarissen, Deze kwijting is slechts geldig indien de balans noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toestand van de vennootschap verbergen, en, wat betreft handelingen strijdig met de statuten, slechts wanneer deze speciaal in de oproeping werden aangeduid.

De zaakvoerder draagt er zorg voor dat de jaarrekening, het jaarverslag en de overige door de wet vermelde documenten binnen dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening bij de Nationale Bank van België worden neergelegd.

Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op maandag 25 mei 2015.

Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOVAG Accountancy", met maatschappelijke zetel te KortrijKsesteenweg 157, 9830 Sint-Martens-Latem, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier.

Samen hiermee neergelegd: een expeditie van de akte,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 08.08.2016 16404-0297-015

Coordonnées
APOTHEEK NYS

Adresse
VELDSTRAAT 66 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande